♥♥♥♥♥.ShoqeriaJone.♥♥♥♥♥
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"Nje leter per ty "

+37
Engjelli Shqiptare
Dafina
Tironcja_omel
Tzio
Love
rebel aka unikkatil
abileda
Hera
durresi86
Morena
capkenja
Maks
ZEMRUSHJA
Marini
dajti i modh
Laura
djalli
MONDI
Barbi
Zebra
Blerta
Ylli
shaban cakolli
gjerjaa
Irinda
Lukja
leo
maria_23
swety_girl
baby-angel
Sexy_Girl
capkenia
Geri
Tetovarja
xhulia_Di
Amanda
Xhesika
41 posters

Faqja 4 e 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

Shko poshtė

"Nje leter per ty " - Faqe 4 Empty Re: "Nje leter per ty "

Mesazh nga Vizitor Tue May 19, 2009 7:11 pm

"Nje leter per ty " - Faqe 4 Immagine4nkca8
Me ka marre malli... dhe gjurmet e tua mbi petale endrrash e bene me te embel helmin qe buzet e tua mi dhane si ikone te dashurise tone. Me ka marre malli...dhe hapat e tu trokasin mbi rrenojat e anfiteatrit te ndertuar mbi dashurin time te mekur.Me ka marr malli... dhe fjalet e pathena si jehon klithje me sjellin me afer teje... Me ka marre malli ... dhe ditet e mia pa ty thyen duke pertypur copeza shprese , ushqimi i vetem i shpirit tim bashke me dashurine time. Me ka marr malli...o zot sa me ka marr
Iu luta eres qe te vinte tek ti dhe te behej pjes e jotja me nje frymemarrje. Pastaj te vinte tek une e te sillte frymemarrjen tende e une te jetoja me copeza frymemarrjesh te bera pluhur qe syve te verber ti jepnin drrite nga pak. E ashtu pak nga pak, te isha puthja e ndaluar e kujtimit te nje dite pa ty. Te isha fjala e vonuar e nje memeci qe perdor puthjet si fjale per veshet e shurdher. Te isha kjo qe jam ,e verber, e shurdher , memece , pa forme e pa kuptim sepse pran meje nuk je ti.Nuk je ti , qe diteve te mia pa ty ti vesh nje emer...emrin e heshtjes. Po tani po e kuptoj qe ditet e mia pa ty nuk egzistojn, sepse kur ti nuk je , une nuk jetoj...
Me ka ka marr malli...o zot sa me ka marr
ME MUNGON....
Me shume se dje.....dhe neser do me mungosh akoma me shume......sepse ti je bota ime....gjeja me e shtrenjte qe ruaj ne zemer,je ti malli me i madhe qe me torturon,je thjeshte ti..per kete ME MUNGON cdo dite e me shume.

(caste malli per ty)....per dike !!!

Vizitor
Vizitor

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Mesazh nga Vizitor Tue May 19, 2009 9:00 pm

:merzitur: :merzitur: :merzitur: :merzitur: :merzitur:

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Vizitor Tue May 19, 2009 9:11 pm

edi77 shkruajti::merzitur: :merzitur: :merzitur: :merzitur: :merzitur:
Pse qane ti mo :gezim: :kiss:

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga gjerjaa Wed May 20, 2009 6:28 pm

Te pata vetem ty.

Do te vdes per ty
askush sdo ta kuptoj
qe ne jeten tende
une nuk ekzistoj

Ne kete bote deshta
qe e lumtur te jam
ne duare mia
vetem ty te kam

vetem ty te dua
Te dua pa mas
dashuri te till
Kurr ne jet skam pas

nuk ndalen lotet e mi
sa te zgjat kjo jete
ato jane nje deshmi
se te deshta mete vertete

pse une te deshta me zemer
kur ti sme don fare
te lutem me duaj dhe ti
se jam i vetem pa ty

kur te kuptosh se kam vdekur
jetoje jeten me gezim
jeto me ate qe ste don
aq sa te deshta zemra ime

Poezit e mia per ty
kurr sdo te ken fund
edhe nesee tere jeten
nuk te takoj askund

Nje dit kur te zgjohesh
mos i laj syte me lot
diksuh do te tregoj
se nuk jam me ne kete bote

ne kalendarin tim
veq dy data jane
njera kur u pam
dhe tjetra kur u ndam

kur te me pysin engjujte
qka ke pa me sy
do te ju them
qe ne ket bote te kam njoft veq ty

dhe kur ermin tim
ti do ta bejsh be
ather edhe engjujt
do qe qajne per ne.
:merzitur: :merzitur: :merzitur: :merzitur:
gjerjaa
gjerjaa
Perparues
Perparues

Numri i postimeve Numri i postimeve : 228
Data e rregjistrimit Data e rregjistrimit : 05/03/2009
Falenderimet Falenderimet : 0

Mesazh nga leo Thu May 21, 2009 2:18 am

kur te kem kohe do ju shkruaj nje leter te bukur juve :gezim:
leo
leo
Perparues
Perparues

Numri i postimeve Numri i postimeve : 6199
Vendndodhja Vendndodhja : usa
Data e rregjistrimit Data e rregjistrimit : 27/11/2008
Falenderimet Falenderimet : 0

Mesazh nga Vizitor Thu May 21, 2009 2:40 pm

Emrin Thua nuk ma Din

Te njofta ashtu rastesisht pa dashur te takohem me ty,isha vetem kalimtare aty,pa hamendur se ty dote takoj !....
-Ty po ty me qudit fakti se pse te zgjodha ne mesin e te gjithve sdi pse?..Isha ashtu e humbur sa skam pershkrim site them , po time bere te qeshi prap me zerin tend magjeps qe me shtyri ne buzqeshje prap,te qeshurat e tua me terhiqnin si nje magnet te ndegjoja pa e shikuar oren e te qeshurat e tua tingllonin si nje melodi e qet,qe qetsonte shpirtin.

Pa kujtuar fare se kush ishe apo kush mshefet pas atij zeri magjeps,nuk kerkoja aq shume te dije sepse me mjaftonte shoqria yte mua,nuk isha ne kerkim te fatit ,as te shoqris po ja rastesisht u bam miq....
Miq?.. po ne ashtu pa hamendur seku dote na shpijente vazhdonim me humorin qe kishim ,e ndjeja veten aq te lire me ty ne bised ,nuk me interseonte se kush ishe dhe nga vjen,kisha frik se mos ike dhe qdo gje dote perfundonte si nje enderr ,e gezuar te zgjohem apo e trishtuar,sdija se qka te mendoja ne ate moment, vazhduam miqsin tone ashtu deri ne mengjez duke biseduar me fjale humoristik pa paragjykime dhe keqkuptim.
E nesremja erdhi u takuam prap po jo ne realitet po ne ekranin e cp ku une isha prapa skens duke te vezhguar ty aty ne ekran,po ti nuk me shihke mua une ty po,pse?...
Deshirroja te jem misterioze sikur qe isha e padukshme ,doja qe te fantazosh se kush jam sa vjeqare , te behesh kureshtar te dish nga ndjenjat e tua te kuptosh ,nga shkrimi im shkrojat ne testatur te jen deshimtar te fjales qe shkruhej,dora ime dridhej derisa formoja fjalen mu ashtu si piktori qe pikturon nje portret pa ndonje model,ashtu mu njashtu deshiroja ti te me paramendosh se si dukem.
Me ne fund vendosa qe dhe ti zerin tim te degjosh mora guximin te flas,te qeshi me ty se bashku te tallemi me njeri tjetrin,llokum,loqk,xemel,al lton,yll keshtu filluam me fjalet qe vetem i thonim pa kurfare qellimi por miqsor ashtu e kuptoja une,e ndjeja ne shpirt miqsin tone te thelle,ti e dije se isha ma e vjeter se ti,vitet skishin rendsi thoje ne miqsi sdoje te dije se kush jam por vetem deshiroje qete mbetet shoqria jon reale e paster si loti ashtu si me njofe,se po me njofe ne realitet se kush jam kuklla athere ndejenjat ndaj meje dote largogen i zhgenjuer dote mbesish ne mua.
Pse kuklla e quaj veten,ke menduar ndonjehere pse mikesha ime ja dha vetit kete emer?...
Le te jet misterioze ashtu si dhe eshte kuklla me sy te kalter,e bukur pa ndjenja ashtu e strukur ne qoshin e dhomes, ku ruan mfshetsin e dikurshme ne mrendsin e saj.Kuklla!...
Te thash te me paramendosh se qfare do, kur sje ne afersi ,mbylli syt dhe paramendo se jem me ty ashtu si ti done por mos kerko nga une te dish se kush jam,dhe as qete me shofish,po dua te jem mikja jote qe te me kesh pran ,paramendo martesen ne pleqni ,apo ne avanturat e tua ,hahaha me vjen te qesh derisa mendoj fjalet e tua te cilat mi thua dhe une ty, te pres ne pleqri te martohemi ne shtepin e pleqve aty ku doren dote ja majm njeri tjetrit,aty ku ska xhelozi po vetem miqsi dhe dashuri mu athere e gjejm rahatin tone shpirtrore.
Mreme me pyeta pse mshefem pas cp ,jo te thash ,po ti paske haruar naten qe te takova ku menxhezin bashk e pritem dhe ku dore per dore morem rugen e palit,ne kerkimin e shoqris,ku aty bota kishte ndryshimin e saj,ku benim hulumtime dhe hiq pa menduar se kush jemi filluam avanturen tone , po pram mrem me pyete se si e kam emrin me qudite se paske haruar emrin tim,
Emrin time kishe haruar dhe nuk dije se si e kisha,o une te kisha treguar se te ngjashem e kishim ,me shkronjen e njejt fillon
Ndaje emrin tend ne gjysme athere dote krijosh emrin tim
...

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Vizitor Thu May 21, 2009 2:48 pm

Me merr ne enderr....

Une jam e jotja cdo dite qe kalon une jam me ty kur larg te kam edhe nje cast nese ti me mungon.....un mbyll dy syte te ndiej prane
asgje me shum jo, nga ty nuk kerkoj asgje me shum se sa nje cast
kur ti je larg vetem ty te mendoj un mbyll dy syte mbyll dy syte te ndiej prap te ndiej.....Sa here ti,ti me fto sa here me merr ti ne enderr
jo, jo, ti mos me zgjoh....larg kjo magji e dashurise...Sa here ti,ti me fto sa here me merr ti ne enderr jo, jo, ti mos me zgjoh....larg kjo magji e dashurise...Me kerko ne papunesi Me kerko un do vij....Sa here ti,ti me fto sa here me merr ti ne enderr jo, jo, ti mos me zgjoh....larg kjo magji e dashurise...

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Vizitor Thu May 21, 2009 3:24 pm

engjelli shqiptare shkruajti:Me merr ne enderr....

Une jam e jotja cdo dite qe kalon une jam me ty kur larg te kam edhe nje cast nese ti me mungon.....un mbyll dy syte te ndiej prane
asgje me shum jo, nga ty nuk kerkoj asgje me shum se sa nje cast
kur ti je larg vetem ty te mendoj un mbyll dy syte mbyll dy syte te ndiej prap te ndiej.....Sa here ti,ti me fto sa here me merr ti ne enderr
jo, jo, ti mos me zgjoh....larg kjo magji e dashurise...Sa here ti,ti me fto sa here me merr ti ne enderr jo, jo, ti mos me zgjoh....larg kjo magji e dashurise...Me kerko ne papunesi Me kerko un do vij....Sa here ti,ti me fto sa here me merr ti ne enderr jo, jo, ti mos me zgjoh....larg kjo magji e dashurise...
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Vizitor Fri May 22, 2009 3:14 pm

...U thane lotet ne faqen e brishte,nepermes nje erresire te pafund,aty ku u plagos nje flutur e pafajshme me shpresen se

do te fluturonte..Ne ate ujin e qete,ra nje gure ku e turbulloi dhe e copetoi..Nuk i dha me shprese kesaj zemre te

trishte.Koha i la te harruar keta sy te celur,la gjurmet e brishta nen hijen e tokes..Dy sy bojeqielli e copetuan kete flutur

shumengjyreshe dhe e lane ne erresire...Dridhen buzet e c'virgjeruara dhe nuk shprehen,mbyllet zemra e flutures permes

ajrit te mbytur...Bie heshtja e vdekjes..Degjohet nje dritherime zeri ne mjegullen e veses,por eshte shume larg dhe e

mbytur..Eshte ajo flutur qe kerkon pak ajer nga jeta..Permes ajrit vjen vetem nje tym i zi ku i mer frymen perjete.

... Edhe e vdekur flutura nuk gjen dot ate paqe qe ja mori tradhetia e atyre dy syve...

Vizitor
Vizitor

Me zhgenjeu dashuria e par,luajti me mua sikur te isha nje loder e me pasi ju merzita me hodhi ne kosh duke menduar qe

aty merte fund cdo gjo por jo,sepse vjen shum shpejt dita qe zoti vendos drejtesin,mallkimet e mija qe dilnin vet nga

thellsia e shpirtit ate njeri do e shkatrojn nje dit,gjith dashuria mu kthye ne urrejte per ate njeri.Se mendoja kurr qe do

tme tradhhtonte,kjo gjo te ndodh kur verbohesh nga dashuria qe njdjen zemra per nje njeri dhe nuk arrin te shikosh

realitetin qe ndodhet perreth teje,pas ksaj dashurie kuptova qe qenka shum gabim te duash nje njeri me gjith shpirt se e

merka per ofendim.

Vizitor
Vizitor

Ja ket leter fillova te shkruaj per Ty dashuria ime e pafat per Ty Xemlushi im...

Ja filloj dita e par e pare pa ty u zgjova ne mengjes jo duke menduar per dashurin tone e si te bisedoj me ty,po duke

menduar ndarjen,duke menduar se ti a je duke vuajtur si une???...me te then te drejten kam filluar te urrej nuk e di pse

por me duket se per te gjitha ti ke faj.a sa shum po me dhem shpirti kur po i kujtoj ditet me ty,e s'po mund te besoj qe

me sjemi 1 por jemi 2,me sjemi LOQK e SHPIRT por jemi UNE e TI...tani jemi 2 te huaj siq qem para se te njihemi te je

L... e une V... 2 te rinj me zemra te vrara...20muaj te tere ishin nje enderr e mrrekullueshme,ah Zot sa gjat paskam

fjetur...tani qe u zgjova nga ky gjum i thelle e pash qe enderra nuk ishte realitet, e tani e kuptova nje te vertet qe shum

me kan folur po une nuk e kam kuptuar,se jam shum e re per dashuri te mendoj...kam menduar qe ky ka qen nje

realitet por jo paska qen nje nga genjeshtrat e jetes qe shum po me zhgenjen...tani nuk po mund te besoj me qe nuk

jam me Ty...po me duket se jam ne nje enderr,ne nje ankth te vertet,por nga kjo enderr po lus Zotin te me zgjoj sa me

par,ky ankth te mbaroj...por edhe pse Zoti me zgjoi shpejt e pash qe oshte nje realitet.nje kohe me thoshe"Une jom TI

e TI je UNE me nje fjal TE DUA shum"...e sot sot me the krejtesisht te kundertet me the "UNE jom UNE e TI je TI me fal

Xemlushe por LAMTUMIR..."...edhe pse me tha lamtumir gjithmon do te dua se ket fjal nuk e the me deshir po te shtyu

Babai yt se mendon se je ende femi...por une do te pres gjithmon...te duuaaa pergjithmon....

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Vizitor Fri May 22, 2009 3:15 pm

Me mungon ..e dashur.. si gjithmone! Por sot eshte me e veshtire se dite te tjera, sepse deti ka kenduar per mua, e

kenga ishte ajo e jetes sone sebashku. Me duket se te kam kenduar , nderkohe qe shkruaj kete leter, e ndjej profumin

e luleve nder fusha, qe gjithmone me kane kujtuar Ty. Tashme keto gjera me lejne indferent. Vizitat e tua jane bere

teper te ralla, e disa here kam dyshimin se pjesa me e rendesishme e imja, po me rreshqet lehtazi larg edhe perse une

sfrocohem.Naten kur jam vetem, te therras.. e gjithmone dhimbja ime arrin kulmin. Ti mundesh akoma te gjesh

menyren per tu rikthyer tek une. Mbreme naten te kam pare ne enderr... Ishe ne breg te detit.... era fershellekte mes

flokeve te tu , e ne sy kishe ende ndricimin e perendimit te diellit... Mbetem i mahnitur duke te shikuar mbeshtetur ne

gur. Sa e bukur je...nje bukuri qe s'e kam gjetur ne asnje femer tjeter. Ngadale eci drejt teje dhe kur me ne fund kthen

veshtrimin e me shikon, kuptoj qe edhe te tjeret ishin mahnitur e po te shikonin. ~ E njeh?~ pershperisnin ziliqar, e

nderkohe qe ti me buzeqesh, pergjigjem me pastertine e te vertetes:

Me shume se zemren time...! Te arri dhe te mbeshtjell me krahet e mi..rrethoj kete moment me shume se cdo tjeter.

Eshte momenti per te cilin jetoj, e kur ti i pergjigjesh perqafimit tim, leshoj veten ketij momenti ... Me ne fund serish

kam paqe....Ngrej doren dhe te cek faqet nderkohe ti ul koken dhe mbyll syte. Duart e mia jane te ashpra mbi lekuren

tende te bute, e per nje cast pyes veten ne se do te kthehesh mbrapsh (pendohesh), por e di qe s'do jete keshtu... Nuk

e kam bere kurre, e ne momente si keto qe kuptoj drejtimin e jetes sime. ( Une jam ketu, per te dashuruar, per te

shtrenguar ne krahet e mi, per te te mbrojtur..) Jam ketu per te mesuar nga ty, e te marr ne kembim dashurine tende...

Jam ketu , sepse nuk ka asnje vend tjeter ku dua te jem...!

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Vizitor Fri May 22, 2009 3:15 pm

:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Vizitor Fri May 22, 2009 3:16 pm

Sot eshte nat e eret e qet vetm zeri im podegjohet duke qar,e di qe un jam gabimpor qti bej zemres sime qe tdua shpirt e
di qe te kam shok por zemra nuk me pyet mua e di se do te dal trathtare per shoqen time por te dua loqk nuk mundem ta
paramendojjeten pa ty zemer je me mua qdo sekond te jetes time je e ender je ne shpirt gjith ku skojun je dhe ty gjith me
thon se nuk do te jemi bashk por shpirti me thot qe do te jmi bashk te lumtur tlutem me treego a me don ende a mendon
ende te un a me don si me par kur un te konsideroja vetem si shok tlutem me trego mos me mundo me se nuk mund me
te duroj me keto vuajtje te lutem shpirti im me trego..

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Vizitor Fri May 22, 2009 3:18 pm

Te dua...ndoshta s'te mjafton kjo fjalė por un po vdes pa ty.smundem te jetoj larg teje te lutem kupto.pse e ke veshtire te

me duash.A mos ndoshta po te kerkoj shume??apo ti sdi te dashurosh?...pse me lendon cdo dite e me shume dhe ske pike

meshire,apo ndoshta je mesuar ti lendosh keshtu zemera te tera.po perse me zgjodhe mua si pjes te aventures sate kur e

din se si jam..e din sa te dua perse po me vret me duart tua???nuk e di se si dreqi hyra ne kete histori dashurie qe tani po

me ngulfate dhe spo me le te marr frym:'(por nje gje e di sigurt''te dua me thellsin e zemres''ishe i pari dhe i vetmi qe hyre

ne boten time te pa prekur,ndonse pa e pyetur askend ti u fute ne zemren time per ta shkaterruar dhe copetuar ne

mijera pjese te imeta...edhe pse me lendove dhe po e bene kete vazhdimisht un prap te dua si e marre dhe spo

mundem te jetoj pa ty...oooo rrehja e zemres time te duaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aa...me kupto dhe te lutem

kthehu pereseri dhe falma dashurin qe me mbushe me jet..te lutem Eja-je kuptimi me i vlefshem vetem Ejaaaa...te dua

gjithmone me ty.

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Vizitor Fri May 22, 2009 3:19 pm

Edhe sot filloi dita pa ty jeta ime.Se kam paramenduar qe dot humbisja kaq shpejt tentova aq shume tet mbaja preane
vetes se te doja me shume se lumturine time engjull.Por te humbas e urrej shume keshtuqe me duhet te ja bej vetit kinse
ti sme meriton edhe pse me dhembe shume,duhet te behem e forte dhe te filloi tet harroj pak ngapak.Ndihem shume e
lodhur e vetmuar edhe pse tash po e kuptoj qe vetes ja kam paraftyruar gjerat kinse ti po ndjeje dicka per mua thjesht
isha une ajo qe e shtyra vehten te besoja ate cmenduri.Dot jetoj do ngrihem prap ne kembe dhe do qendroje sepse ti
sdo jeshe kurre me i rendesishem se une perderisa te mos maresh fryme per mua .Keshtu sdua ta torturoje vehten me
mendimin qe te humba por do e ushqej vehten me mendimin qe ste takova kurre.Edhe pse dot shoh gjate muajve sdo
dridhem me por do jem une ajo qe sdo ma ndjej me per ty.Kjo eshte jeta une e humba ai nuk diti te me mbante sepse
sme njef mir se do luftonte per tme pasur edhe qofte vetem per nje min.se une e cmoja shume me tere qenien time dhe
e respektova shume por cti bejme keshtu erdha deri tek perfundimi i historis sime qe do e mbaj te shkruar ne liber e jo
e ne zemer apo mendje ....

Vizitor
Vizitor

DASHURI E HUMBUR...jam ulur ne cep te shtratit dhe qaj...qaj se te dua si i cmendur, qaj se nuk i kam buzet e tua mbi
lekuren time, se nuk i ndjej duart tua te me pekellelin lehte kudo, qaj se trupi jote ndjen aromen qe leshon trupi im tani qe
o dridhem perty, qaj se krahet e tu nuk do te me shtrengojne ashtu si enderroj un.Cdo nate qaj..se pa ty jeta ime nuk ka
asnje kuptim,se te kam humbur pergjithmoe, qaj se me ke rrembyer shpirtin e sdo ma kthesh kurre me, qaj se nuk do bej
kure dashuri me ty qe ta kuptosh se lumtura nuk ka fund, dhe se je gjeja e fundit e bukur qe do kem ne jete...TE DUA

Vizitor
Vizitor

E vetmuar jam mbrenda ketyre 4muarve,jam vetem me mendimet e mija me kujtimet te cilat me bejn te vuaj dhe me shum....
Po rri e vetmuar e po mendoj : A thua ku je ti tani?A thu me kend je?A thu me kend po flet?A thua per kend po mendon?
A thua a po te mungoj siq me mungon ti mua?A thua a po mendon ti per mua si une qe po mendoj per ty?...
Kto pytje qe po ja bej vetvetes po me vrasin thell ne zemer se as kund sun pe gjej nje pergjigje te vetme...
Rri e vetmuar e mendoj,e me vete filloj te fantazoj sikur ti loqk te jesh afer meje...
Gjith dritat e fikura rri e vetme ne mendime qaj me lot ne sy e me ze te therras "ku je o jeta ime,eja pran meje,eja me
perqafo,eja se pa ty dot spo mund te jetoj...."
Lot nga syri vetem po pikojn ku je o shpirti im sa shum te dashuroj....

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Vizitor Fri May 22, 2009 3:20 pm

Me zhgenjeu dashuria e par,luajti me mua sikur te isha nje loder e me pasi ju merzita me hodhi ne kosh duke menduar qe
aty merte fund cdo gjo por jo,sepse vjen shum shpejt dita qe zoti vendos drejtesin,mallkimet e mija qe dilnin vet nga
thellsia e shpirtit ate njeri do e shkatrojn nje dit,gjith dashuria mu kthye ne urrejte per ate njeri.Se mendoja kurr qe do
tme tradhhtonte,kjo gjo te ndodh kur verbohesh nga dashuria qe njdjen zemra per nje njeri dhe nuk arrin te shikosh
realitetin qe ndodhet perreth teje,pas ksaj dashurie kuptova qe qenka shum gabim te duash nje njeri me gjith shpirt se e
merka per ofendim.

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Vizitor Fri May 22, 2009 3:20 pm

...........Loti pikon , mbi faqe
rrokulliset , eshte aj loti qe dikur rrjedhte nga gezimi por kurr
rrjedhte bike edhe neper faqen tende ,por tani ka mbet i vetmuar ,
erresira e vdekjes e ka mbuluar , gjdo nat po vdes nga pak , dhimbjen ekam afer se ty te kam larg M................
Heshtija naten shpirtin ma frikson dhembja zemren ma mundon , e di qe ti nuk me don ,por edhe ti e din s e uen te dua
ty .. Por nuk e di perse ka ren nje mjegull e zez ne shpirtin tim e ne zemren tende , e nuk ja falim njeri tjetrit . Loti
ngadale duke pikuar neper faqen time e len nje shej edhe shkruan nje emer te deshta M...........edhedo te ruaj ne
zemer , e shkruan emrin tend e dashur qe e deshti shum edhe qe asnje qast nuk ndaloj se rrjedhuri nga syri.. Por
akoma nuk ka ren ne tok ky lot i vetmis, edhe toka do te qan edhe qielli do te mabaj zi kur ta kupton se jeta ime
perfundoj per ty ,...............................do te humbi do te tretem por ty M..... ne zemren time gjithnje do te mbetesh ....
Pse pregjdodit ne zemer me vret,pse po me ndon se ekam vet,veten flen e me haron kur edi se ti nuk me
dashuron,endra qe dikur i patam tash si kemi ne si dhurat nga dashuria vetem lot mi len dhe prap me len fajtore
ndoshta faj une kam vetem se te thash e jotja jam...........
..........Melodin kur endigjoj malli me mer per ty,e vetmuar zemra ime e shkret nji lajm po e pres para se te vdes,nuk dua
te jetoj me keto fjalet e tua sime rendon,mallku qofsh mojdashuri
endrat pse mi more nji kujtim qe male zemren time ma lendove.Nuk ka nate endra pa ty,nuk paska drit pate pa me sy,nuk ka qjelli yje as
hen.Kjo jeta ime po don me bet vete................
................Akam faj qe dashurova ne ket bott akam fajqe i degjova rahet e nji zemre,akam faj qe takam falur buzen e
pa puthur,akam faj qe jam munduar jeten ta bej te lumtur,po largohm ne ket nate si nji zog me krah te thyer, ne ket
rug me pikojn lotet ndoshta me skam per tu kthyer. I vetmi je ti per mua .Ndoshta une nuk di ket jet ta jetoj.
.............Te jetoj por as nuk dua pa ty ta provoj,Te lutem mi kthe ndienjat e jetes mos me ler mua ne prag te vdekjes.
Mi kthe enderrat ,fytyra jote enderrat mi zgjat , por ti realizoj nuk kam fat ,te lutem eja e mos u vona ,Me asnje tejeter
mos shko, Ne dashurin time ti jeton edhe askush tjeter mos u mashtro.I vetmi je ti qe me mban gjall ne ket bot I vetmi je ti q e me sjell gezim,................
............Deri me sod pa ty vdekija gjendet ne dhomen time,Nje dite kur te mendosh per mua,atehere dote jete vone
,atehere nuk do te jem me ne kete bote ,nje dite te zeze e te mallkuar edhe une dote vdes e do te me mbuloj dheu i zi
,por nuke dua vdekjen ne vetmi,vdekja do te ishta emire se ardhur nese vdes mbi ty dhe nese dora jote mi mbyll keta
sy,por syte e mi nuk do te mbyllen edhe pas vdekjes ata do te mbesin te hapur me mall qe nuk munden edhe nej here
nuk ua dhe mundesine me te pa.Ndoshta atehere do ................
................te pendohesh por kot, se plaget nuklahen me lot.Do ta le nje amanet te mbetet ne histori , mbi varrin tim
le te shkruaj se te kam dashur vetem TY.e ti atehere valle qdo te besh.A do te festosh qe ja arrite te vrasesh nje
zemere pa meshire ,Edhe kur te jesh ne gjum do te degjosh nje ze duke te thene ,,I MALLKUAR''varrose zemren qe te deshti shume .................
...................E une ! une , une do te qaj do te vazhdoj te qaj,do te derdhi lot per jete ,derisa toka te behet det atehere
do ta kuptoje gjith bota se ta kam dashur me te vertete.Kur ta lexosh kete leter mos te beje te ndihesh fajtor e as te
ndihesh krenar .Le te beje kjo leter te kuptosh te verteten qe e tregon ,ndoshta kam gabuardhe jam dashuruar ne nje
emer i cili ka hasur rastesisht ne zemren time si nje udhetar i rruges se humbur,nese keshtu ka qene doren per te
shkruar nuk do ta ndale KURR, por te lutem me gjithe zemer ,,ME FAL ME FAL ME FAL,, 1000 HERE ME FAL. ......................
.................Pse heret ne mengjes zgjona nga gjumi ndij zerin tend te leht, ndij fjalet e tua , qe nje kohe me benin te
Lumtur.Pse tash zmra me thot qe vetem ti je per mua ,kur gjdo gje ka mbaruar Nje dite do te dal dhe te them me sy se
nuk te kam me ne mednje ,edhe pse zemra me rreh vetem kur ti mekujtohesh..................
..
............Te lutem , kemi qen ,kemi pas ate qfare kemi dashte , Por tash eshte shum vone , gjdo gje ka mbaru *gjdo te
mire te uroj nga Zemra ime , besoj qe ajo te bej te lumtur , por edhe psee shof se as ti nuk mund te behesh i lumtur .....
Te lutem i dashur eja e shpetom i vetmi je ti qe me jep shpres te jetoj i vetmi je ti qe une dashuroj ,gjdo gje qe une
shoh me duket pa vler ,
edhe kjo jet pa ty me esht ber tmerr ,pra te lutem kthehu eja te pres
se pa te pa ty nuk dua te vdes !................

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Vizitor Fri May 22, 2009 3:21 pm

Dikush me kishte thene:”Nuk ekzistojne engjejt dhe nese ekzistojne ata jetojne vecse ne qiell.” Por une nuk jam dakort! Dhe e di pse? Sepse...une kam pare nje engjell.
Dhe me te vertete ishte nje engjell me aureole mbi koke,me krahe te bardhe,ishte nje engjell i vertete.Kishte nje shikim shume te embel,shume domethenes dhe ishte pikerisht ai shikim qe me detyroi mua te te shkruaj.Dhe e di cfare? Ai engjell ishte...ishe...ishe ti.
Vetem ate nate nen qiellin blu,e me te vetmit deshmimtar yjet,une kuptova cdo te thote te sfilitesh shpirtin,te digjesh perbrenda,te ndjesh,te duash e te mos shprehesh.
Nuk mjaftojne shikimet-ato ndezin zjarrin e shpirtit;nuk mjaftojne peshperitjet-ato ndezin shpresen;nuk mjaftojne deshirat-ato ndjellin emocion...,dua me teper.
Kerkoj jetes t’i jap jete e shpirtin ta qetesoj,kerkoj qe diteve te mia t’i shtoj ditet e tua,kerkoj pjesen tjeter per tu bere nje i tere.
Por ti mos shpreso kot.Une nuk do te flas as shoqja im,as mikja im,as shpirti im,as jeta ime,as zemra ime,por une do te flas “engjelli im” sepse e tille ishe per mua qe ne momentin e pare qe te pashe.Gjate gjithe kohes kam adhuruar ne heshtje nje njeri,por pa i pare as fytyren,as zemren.Tashme dua dhe c’eshte me e rendesishmja adhuroj dike qe me mjaftoi nje shikim per ta njohur.
Nuk ndihem ne faj,nuk ndihem i poshteruar qe te kerkoj ne cdo cast,qe te ndjej brenda qenies sime ne cdo te mijten e sekondes qe shkon.Ndihem i lehtesuar,i paqte me vetveten dhe me boten e cmendur se dashuria per ty me ben te tille.
Ashtu si flaka qe rritet e ne fund shperthen,sepse e ka te pamundur te rri brenda ashtu dhe deshira ime perveluese,e bukura dashuria ime me ne fund shperthen tronditshem.
E tani dashurine time nuke sodit vajtueshem neteve te gjata kur qepallat e te gjitheve prehen ne qetesi.Tani e prek se te them e ndjej eshte pak.Tani jetoj bashke me te,sepse tani s’jam nje engjelli im...

Vizitor
Vizitor

Ka koh qe kam dashur ...

Kam dashur aq shume te te kem afer te te shtrengoj fort e fort deri ne pafundesi e te jem i yti vetem i yti...kane qene te shumta netet kur duke u rrotulluar ne krevat nga pagjumesia kam enderruar per ne te dy...i jam lutur zotit per ty dhe e kam falenderuar qe te vuri ne rrugen time...ka qene aq e trishte jeta ime pa ty...nje koktej i ndyre frike zhgenjimi ironie...nje perzierje e trishte ndjenjash te vdekura...kam qene zhytyr ne nje terr ku kam dashur te mbys veten time e askush nuk kishte forcen te me nxirrte perjashta...kam dashur te shkaterroj veten me lloje e lloje menyrash...e nuk kam pasur force te ecja perpara.e di "Nje leter per ty " - Faqe 4 Huh Nuk ta kam thene ndonjehere por e urrej te kaluaren time me gjithe forcen e shpirtit edhe pse kur flas per te mundohem ta bej te bukur...e urrej per ate qe me ka sjelle per vuajtjet qe me ka shkaktuar...e kam shume frike per te ardhmen se tmerrohem nga mendimi se nga ndonje arsye qe ne te dy nuk mund ta parashikojme apo qe mund te mos varet nga ne...te humbim njeri tjetrin e une atehere do te kthehesha serish ne ate terr nga i cili me nxore ti me dashurine tende...po kesaj rradhe do te zhytesha per te mos dale kurre me...une kam vendosur gjithe shpirtin tim ,gjthe ndjenjat e mia mendimet emocionet tek ty...sepse kam besim e TE DUA...,TE DUA... me shume se cdo gje ne bote...e si mos te te dua ty...kur me dhe jeten "Nje leter per ty " - Faqe 4 Huh Si mos te enderroj kur ti me fale endrrat...si mos te te besoj kur ti me ktheve besimin "Nje leter per ty " - Faqe 4 Huh O zot cdo dite lutem qe te mos largohesh nga une...lutem qe te vish sa me shpejt...lutem qe te mos me braktisesh...lutem qe te mos merzitesh kurre nga une...lutem qe te mos bej dicka qe te te mund te plagosi..me fal per gjith qka kam bere...per gjith qka qe te ka vrare apo te ka merzitur ne shpirt...e di me mire vdes se sa te te merzis ty jeta ime...me fal per gabimet e mia...per fjalet e pakuptimta...per gjith qka...se une ne kete bote vetem ty te kam...e vetem ty do te kem...me fal per te gjitha e nese e ke te veshtire te pakten mundohu ta besh...e mundohu edhe te me durosh...edhe te me besosh se TE DUA...!!
Eshte gjith qka kerkoj nga jeta...vetem dashurine dhe pranine tende...dhe mos harro qe gjithshka te ndodhi cfaredo te them apo te bej...sido qe te vijne punet une nuk do rresht kurre se Dashuri...e do te te dashuroj cdo dite e me shume...te lutem vetem per nje gje...ti qe ma dhe jeten ma bej dhe te lumtur ...!!

Vizitor
Vizitor

:perkedhel: :perkedhel: :perkedhel: :perkedhel:

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Vizitor Fri May 22, 2009 3:22 pm

Nje enderr e trishtuar

nje dit e kuptova se nuk me deshiron dhe

se kurr sme ka dashur me tha se do nje tjeter e dija s nuk mundem te
uftoja kunder dashurissuaj se pse aho eshte moshtersi
kur ti me the ate me lendove shpirtrisht spse ne fjalet
e tua nuk egzistonte as edhe nje fjale as edhe nje fjal
mirkuptimi a nuk e dija se ti nuk je se tjeter kush ishe
i perkryar deri sa nuk tu paraqit ajo aja te verboj e para
dhe izhduki gjitha shpresat e mija nuk isha i sigurt se
a i ishte i sigurt dhe i vertet ose vetem nije enderr
e hidheruar shpresoja se do te zgjohem me puthje por
ne vendte puthjes me zgjuan fjalet e tua te trishtuar
dhe te hidheruar nuk te dua u ktheva duke qare posi
nuk kisha fjal meee
zemra ime di vetem mendime dhe dhimbje
pres qe ti ta sherosh ket plage me fjalen
ME FALE.

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Vizitor Fri May 22, 2009 3:22 pm

Fol..

Dua te me flasesh,qe te me zgjosh nga gjumi..Te me celesh perseri, se zeri yt me ngjall pranvere..
Hyr dhe rri perjete me mua, brenda ne qenien time sepse me mungon shume , me mungon menyra se si i mendon dhe i merr ti gjerat, ironia me te cilen flet shume here, me mungon shpirti dhe dashuria jote..
Oh, sa larg je dhe pse un te ndjej shum afer, sepse te dua gjithnje e me shume..
Hajde pra, foli zemres sime, qe edhe ajo te shkrije nga akulli qe e ka zene, sille djellin tend dhe nditen e syve te tu qe edhe un te arrij me ne fund te shoh..
Eshte e veshtire..cdogje duket e pamundur tashme, se ti nuk je me per mua, nuk rri me te me degjosh kur une te flas, nuk lexon kur une te shkruaj, nuk je me pranvera ime..
E ku ti kerkoj une te gjitha keto tani???
Duhet te dal ne rruge e te bertas??Te kerkoj perseri nje yll tjeter..me te mire?? Nuk mundem..as kembet sme bejne me, e as ze e fuqi nuk kam qe te kerkoj dike,qe mund te jete mbase me i mir..se u mesova me ty..
Ta dish se kenaqem me ty edhe nqs e gjithe bota mund te zhduket, kenaqem me syte e tu edhe nqs sdo shoh sy te tjere me ne jeten time, kenaqem me ty, se vetem ty te dua..aq shume..
Prandaj me fol, hyr perseri ne porten e zemres sime dhe me fol, vetem me pershendet te pakten..se me ka marre malli per zerin tend qe me ngroh, gjithmone..
Por ti..i merzitur me mua, vetem me largohesh dhe mbase nuk arrin t'i degjosh fare keto fjale, qe vijne nga thellesite e shpirtit tim e qe jane vetem per ty..Mbase ste interesojne shume ose mbase nuk me beson me..sepse asnjeher nuk me ke besuar!!
Dhe ti ike..papritur..pa thene me asgje..qeofte edhe..Lamtumire.

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Faqja 4 e 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

Mbrapsht nė krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi