"Nje leter per ty "
+37
Engjelli Shqiptare
Dafina
Tironcja_omel
Tzio
Love
rebel aka unikkatil
abileda
Hera
durresi86
Morena
capkenja
Maks
ZEMRUSHJA
Marini
dajti i modh
Laura
djalli
MONDI
Barbi
Zebra
Blerta
Ylli
shaban cakolli
gjerjaa
Irinda
Lukja
leo
maria_23
swety_girl
baby-angel
Sexy_Girl
capkenia
Geri
Tetovarja
xhulia_Di
Amanda
Xhesika
41 posters
♥♥♥♥♥.ShoqeriaJone.♥♥♥♥♥ :: PRANE NJERI-TJETRIT,TEMATIKA SHOQERORE :: Dashuria :: Letra & Tregime Dashurie
Faqja 3 e 16
Faqja 3 e 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Re: "Nje leter per ty "
Cili ėshtė sekreti yt?
Ende nuk e kam tė kjartė misterin e quajtur dashuri pėr ty. Kot jam perpjekur me orė, me ditė, muaj po bėhen edhe vite dhe ende nuk e di si
mund tė dal nga rrjeta e dashurisė me tė cilėn TI mė mbulon. Jeta disa here mė tha : mjaft! TI ishe me e fortė se jeta. Vuajtja mė tregoi pamjen e saj tė trishtuar, dhe nė sytė e vuajtjes shihja pamjen tėnde prej engjulli. Sa here dhembja mė goditi nė fytyrė dhe ēdo goditje mbante emrin tėnd, unė filloja ti dua ato goditje sepse pėrplaseshin nė fytyren time, dhe mbetej gjurma e emrit dashuri. Tani kam humbur nė mes vuajtjesh, ankthit, frikės, ėndrrės dhe pritjes. Rruga deri tek ti ėshtė e pakalueshme mė thotė bota, e ata nuk e kuptojnė qė unė ēdo natė e kaloj me ty, nė pėrqafimin tėnd, nė gjoksin tėnd, me puthjen tėnde hipnoze.
Me thuaj cila je ti qė je mė e fuqishme se vuajtja, se jeta bile bile edhe mė e fuqishme se vdekja qė mė sillet vėrdallė.
Nuk e di, as nuk dua ta di, dua tė luaj me vdekjen deri sa tė kam ty nė perqafim, dashuria ime e ėmbėl.
Ende nuk e kam tė kjartė misterin e quajtur dashuri pėr ty. Kot jam perpjekur me orė, me ditė, muaj po bėhen edhe vite dhe ende nuk e di si
mund tė dal nga rrjeta e dashurisė me tė cilėn TI mė mbulon. Jeta disa here mė tha : mjaft! TI ishe me e fortė se jeta. Vuajtja mė tregoi pamjen e saj tė trishtuar, dhe nė sytė e vuajtjes shihja pamjen tėnde prej engjulli. Sa here dhembja mė goditi nė fytyrė dhe ēdo goditje mbante emrin tėnd, unė filloja ti dua ato goditje sepse pėrplaseshin nė fytyren time, dhe mbetej gjurma e emrit dashuri. Tani kam humbur nė mes vuajtjesh, ankthit, frikės, ėndrrės dhe pritjes. Rruga deri tek ti ėshtė e pakalueshme mė thotė bota, e ata nuk e kuptojnė qė unė ēdo natė e kaloj me ty, nė pėrqafimin tėnd, nė gjoksin tėnd, me puthjen tėnde hipnoze.
Me thuaj cila je ti qė je mė e fuqishme se vuajtja, se jeta bile bile edhe mė e fuqishme se vdekja qė mė sillet vėrdallė.
Nuk e di, as nuk dua ta di, dua tė luaj me vdekjen deri sa tė kam ty nė perqafim, dashuria ime e ėmbėl.
Vizitor- Vizitor
TE DHUROJ ZEMREN TIME!!!
Ishte nje dite si gjithe te tjerat..ishte nje vite qe ata te dy ishin bashke..
kete her ai e percolli deri tek porta e shtepis por pa pritur ajo u ndih keq..
ne shtepi erdhi doktorri i cili tha qe ajo kishte nevoje per nje operacjon te shpjet zemre..
Mbas 1 muaji ajo doli nga spitali..donte te takonte ate po ai nuk u bente i gjall..prinderit e atij i thonin qe kishte ikur larg..kaluan dite..jave..muaj..ai nuk po u kthente...ajo vuante shum...kur...nje dite e ema i jep nje leter ku ishte shkruajtur:
"Nuk mund te shoh te vdesesh..preferoj te vdes un duke menduar qe zemra ime do jetoj tek ty perjete dhe do me kesh gjithmon prane..."
Ishte nje dite si gjithe te tjerat..ishte nje vite qe ata te dy ishin bashke..
kete her ai e percolli deri tek porta e shtepis por pa pritur ajo u ndih keq..
ne shtepi erdhi doktorri i cili tha qe ajo kishte nevoje per nje operacjon te shpjet zemre..
Mbas 1 muaji ajo doli nga spitali..donte te takonte ate po ai nuk u bente i gjall..prinderit e atij i thonin qe kishte ikur larg..kaluan dite..jave..muaj..ai nuk po u kthente...ajo vuante shum...kur...nje dite e ema i jep nje leter ku ishte shkruajtur:
"Nuk mund te shoh te vdesesh..preferoj te vdes un duke menduar qe zemra ime do jetoj tek ty perjete dhe do me kesh gjithmon prane..."
Vizitor- Vizitor
UNE, VJESHTA E NDOSHTA dhe TI
Letargjia e rradhes nis me dilemen e ekzistences tende, i panjohuri im i shtrenjte. Flene te qeta enderrat e brishta, mbuluar me gezofin e bute te qetesise, flene te patrazuara nga demonet gjumeprishes, prehesh dhe ti.
Me shoqerojne besnikerisht syte e kureshtareve kalimtare. Nje i huaj shet perla fallso me cmime te ekzagjeruara, ne cepin perballe Edhe nje vere pa ty. Ne dantellat e pemeve vjeshta qendis gjurmet e ngrohtesise se fundit, kerkoj pa pushim fytyren e njohur mes kalimtaresh te huaj. Vdesin me dhimbje dhe klithma kercitjesh te mekura gjethet nen shkelje, vdesin te ngrira perpelitjet e mia vjeshtore per te te gjetur, i panjohuri im fisnik. Kalitur ne enderrime ngjethese, ti ekziston gjithekund, pervec se ketu me mua.
Iluzion apo fantazi?
Ndoshta thjeshte mosekzistence
Lapidar i nje shpirti te bardhe
Ti fli i paprekur ne cerdhet e nje ndjenje qe ste largon dot, se endrrat do te ti ruaj une, ti dileme e ideales.
Syte e kureshtareve mbeten te vetmit shoqerues ne rruget e vjeshtes. Nje i huaj shet pikturat e kopjuara te nje artisti, dhe mbi te bie bore Mbeta vetem edhe kete dimer.
Letargjia e rradhes nis me dilemen e ekzistences tende, i panjohuri im i shtrenjte. Flene te qeta enderrat e brishta, mbuluar me gezofin e bute te qetesise, flene te patrazuara nga demonet gjumeprishes, prehesh dhe ti.
Me shoqerojne besnikerisht syte e kureshtareve kalimtare. Nje i huaj shet perla fallso me cmime te ekzagjeruara, ne cepin perballe Edhe nje vere pa ty. Ne dantellat e pemeve vjeshta qendis gjurmet e ngrohtesise se fundit, kerkoj pa pushim fytyren e njohur mes kalimtaresh te huaj. Vdesin me dhimbje dhe klithma kercitjesh te mekura gjethet nen shkelje, vdesin te ngrira perpelitjet e mia vjeshtore per te te gjetur, i panjohuri im fisnik. Kalitur ne enderrime ngjethese, ti ekziston gjithekund, pervec se ketu me mua.
Iluzion apo fantazi?
Ndoshta thjeshte mosekzistence
Lapidar i nje shpirti te bardhe
Ti fli i paprekur ne cerdhet e nje ndjenje qe ste largon dot, se endrrat do te ti ruaj une, ti dileme e ideales.
Syte e kureshtareve mbeten te vetmit shoqerues ne rruget e vjeshtes. Nje i huaj shet pikturat e kopjuara te nje artisti, dhe mbi te bie bore Mbeta vetem edhe kete dimer.
Vizitor- Vizitor
Bie shi jashte ben shume ftohte por per cudi nuk e ndjej sepse prania jote me ngroh me mbush me gezim me ben qe te jem gjalle...hyre shume papritur ne jeten time....nuk e di as vete si dhe pse hyre nuk e dija se do te te doja apo se do ndjeja ndonjehere per ty nje gje te tille...por ja qe ditet kalojne dhe une lidhem cdo cast e me shum me ty...deri sa po behesh pjese e pandashme e jetes time
deri sa pa ty nuk mund te rri dhe keshtu ditet kalon duke te dashur ty..faleminderit per keto dite te bukura..faleminderit per ate qe je...faleminderit per cdo moment dhe kohe qe kalon me mua...faleminderit sepse sa here te shikoj gjithcka ka nje kuptim...faleminderit qe me bene te ndjehem mire...faleminderit qe me bene te ndjehem e sigurt dhe e rendeshishme...faleminderit qe me bene te ...faleminderit qe je imi.. faleminderit qe rri me mua...faleminderit qe me duron...faleminderit qe je kaq fantastike...faleminderit qe me bene te lumtur...faleminderit qe me ben te jetoj kete dashuri me sy te hapur...faleminderit qe me do....faleminderit qe hyre ne jeten time...ndoshta mendohet se ne kete moshe nuk e dime ceshte dashuria po a mund te me tregoje dikush emrin e ksaj ndjenje qe ndjej per ty ti qe me ben zemren te rrah me shpejt dhe me ngadale njekohsisht me vjen keq qe nuk je afer meje qe te tregoj sa shume te dua se do te pres e se mezi pres qe te me shterndosh ne krahet e tu e me ne fund te jemi ne te dy e jam e gatshme te pres e te tregoj kuptimin e fjales dashuri ....TE DUA SHUME..
NGA UN...
DEDIKUAR NJE PERSONI...
Vizitor- Vizitor
Erdhi mengjesi kush ngrihet tani per te shkuar ne shkoll....hap syte mire dhe dielli kishte ndritur ne dritaren time kohe e bukur sot thashe me vete shpresoj te kaloj nje dite te bukur...dal nga shtepia oh nje er e fresket ma renqeth trupin dhe aq leht sa enderrova per nje cast po me bejne masazh...vazhdoj te hec dhe shoh se rruget ishin mbushur pothuajse plot me njerez,pothuajse te gjithe ishin ngritur sa bukur ishte qyteti me aq levizje te madhe dhe nje zhurme qe degjohej deri ne dalje te tij,duke vazhduar rrugen do doja te shikoja ty me ato sy te mrekullueshem qe shkelqenin nen driten e diellit ate hecje tende te lehte saqe te mendoj se nuk po hecen ne kembe por po fluturon..shume mendime me kalojne ne keto caste saqe harrova se duhet te shkoj ne shkolle...do ishte aq e bukur aq e thjeshte me ate shikim tend te ndjek kudo qe shkon....kalova para nje shtepie te vogel me nje lulishte te gjelber perpara te rregulluar aq bukur me ato trendafila qe u ndihej era deri aty ku isha une...po ecja perreth meje dhe ajo rrugice ishte aq e qete sikur nuk jetonte njeri ne ate lagje...eci ngre koken lart dhe imagjinoj ata sy qe te bukur ate fytyre aq te embel engjellore qe syt kish hellur tek une.... sa here jam me ty ne kamer me nje buzqeshje te lehte me shikon ne sy dhe pret qe une te pergjigjem ne msn...ishte nje kohe aq e bukur sa mendoja se jam ne enderr por jo ishte realitet isha ne mes te rruges dhe zhurma e makinave me beri te mendoj imaginoj tere paradite ne shkolle se ti ishe prane meje aty afer afer zemers time.... isha e qeshur nuk e di por ti me ke bere shume te lumtur...
NGA UN...
Vizitor- Vizitor
Engjelli Shqiptare, te pergezoi per shkrimet e juaja te mrekullueshme, te lumshin duart dhe imagjinata qe keni.
Lukja- Perparues
- Gjinia :
Ditelindja : 15/06/1968
Numri i postimeve : 130
Vendndodhja : Prishtine
Hobi : Ekonomiste, hobi kam poezin
Data e rregjistrimit : 04/03/2009
Falenderimet : 0
Ike,,?
Tani me siguri duhet te kene zbritur qerpiket pale mbi njeri-tjetrin . Po ti bija shkurt do thoja. Tani i ke mbyllur syte.
Kur qerpiket afrohen njeritjetrit , a nuk duken si dy krahe shpendi ne
fluturim, nese nuk hapen , atehere kuptohet se fluturimi mbaroi aty.
Shikimi yt fle brenda kapakeve. ndoshta rikoshet ngjitet tek endrrat .
A duket akti i hyrjes ne kinema kur kalon neper ato korridoret e
erreta, si casti qe ne gjume ngrihesh e shkon te shohesh nje enderr.
Edhe pse fizikisht je shtrire dhe mbuluar ngrohte ne krevatin e bute...vetem apo jo ,kjo ska rendesi.
Kur dole ti ndjeva nje perplasje dere. Kjo me vret, edhe sikur te dilje
per te marre nje gote uje per mua. E urrej zhurmen e deres kur mbyllet.
Eshte melodia me e papranueshme e epokes se trurit tim.
Ti po fle.!
Bota elektronike nuk ka zbuluar kurre nje mundesi per te shkuar ne
endrrat e dikujt. Kush e di sa mije vjet drite i duhet shkences per te
mbrritur tek endrrat.
Paganisht thuhet per te pare dike ne enderr duhet futur nen jastek
kepuca e djathte e tij. Nese ti do qe ne te besojme ne kete ligj, neser
do te postoj nje kepuce.
Po erdha ne enderr do vertetojme se magjia punon.
Pas ikjes tende jam po aty ku me le, asnjehere nuk leviz nga vendi pa
konsumuar te teren melodine e mbylljes se deres qe le pas ikja jote.
Zhurma niset per tek une ne trajte drunjesh qe ecin , une kthehem ne
nje makine qe bluan kete te fundit dhe e kalon ne anen tjeter te
kujteses ne forme tallashi.
Pra une nuk leviz nga vendi pa mbaruar bluarjen e ikjes. Kjo nuk zgjat shume por nganjehere dhe po.
Qe nga koha e ikjes se ikjes tende nga une, filloj te pregatitem per ardhjen tende.
Per ardhjen eshte shume lehte
Gjithnje me gjindet dicka e rastit per te krijuar nje stacion ardhjes tende
Ti nuk me gjen kurre te papregatitur.
Kam nje kopesht me lule qe e mbaj gjithnje me vete, nje ombrrelle nese
ti vjen ne dite shiu, e shume e shume te tjera . Ardhja eshte dashuri,
pritja ime eshte barazvlefshme per kete te fundit, te presesh eshte
dashuri.
Teorikisht i bie qe ne duhemi.
Tani me siguri duhet te kene zbritur qerpiket pale mbi njeri-tjetrin . Po ti bija shkurt do thoja. Tani i ke mbyllur syte.
Kur qerpiket afrohen njeritjetrit , a nuk duken si dy krahe shpendi ne
fluturim, nese nuk hapen , atehere kuptohet se fluturimi mbaroi aty.
Shikimi yt fle brenda kapakeve. ndoshta rikoshet ngjitet tek endrrat .
A duket akti i hyrjes ne kinema kur kalon neper ato korridoret e
erreta, si casti qe ne gjume ngrihesh e shkon te shohesh nje enderr.
Edhe pse fizikisht je shtrire dhe mbuluar ngrohte ne krevatin e bute...vetem apo jo ,kjo ska rendesi.
Kur dole ti ndjeva nje perplasje dere. Kjo me vret, edhe sikur te dilje
per te marre nje gote uje per mua. E urrej zhurmen e deres kur mbyllet.
Eshte melodia me e papranueshme e epokes se trurit tim.
Ti po fle.!
Bota elektronike nuk ka zbuluar kurre nje mundesi per te shkuar ne
endrrat e dikujt. Kush e di sa mije vjet drite i duhet shkences per te
mbrritur tek endrrat.
Paganisht thuhet per te pare dike ne enderr duhet futur nen jastek
kepuca e djathte e tij. Nese ti do qe ne te besojme ne kete ligj, neser
do te postoj nje kepuce.
Po erdha ne enderr do vertetojme se magjia punon.
Pas ikjes tende jam po aty ku me le, asnjehere nuk leviz nga vendi pa
konsumuar te teren melodine e mbylljes se deres qe le pas ikja jote.
Zhurma niset per tek une ne trajte drunjesh qe ecin , une kthehem ne
nje makine qe bluan kete te fundit dhe e kalon ne anen tjeter te
kujteses ne forme tallashi.
Pra une nuk leviz nga vendi pa mbaruar bluarjen e ikjes. Kjo nuk zgjat shume por nganjehere dhe po.
Qe nga koha e ikjes se ikjes tende nga une, filloj te pregatitem per ardhjen tende.
Per ardhjen eshte shume lehte
Gjithnje me gjindet dicka e rastit per te krijuar nje stacion ardhjes tende
Ti nuk me gjen kurre te papregatitur.
Kam nje kopesht me lule qe e mbaj gjithnje me vete, nje ombrrelle nese
ti vjen ne dite shiu, e shume e shume te tjera . Ardhja eshte dashuri,
pritja ime eshte barazvlefshme per kete te fundit, te presesh eshte
dashuri.
Teorikisht i bie qe ne duhemi.
Irinda- Perparues
- Gjinia :
Numri i postimeve : 284
Vendndodhja : aty ku ma do enda
Humor : me bollik
Data e rregjistrimit : 12/03/2009
I shkruaj zemres qe mundohem ta pervetesoj atij te cilit dashurin qe kam ndaj tij nuk din ta kuptoj
edhe pse thone se koha hakmerret me harres dashuria ime per ty kurr nuk do te vdes
dhimbje e madhe per mua do te ishte ti harroj ditet me te lumtura te jetes sime.
sbesoi se do te lendohesh shume,ti ende se din q'eshte dashuria,ndaj smunde ta kuptoje prushin
e ndjenjave te mia.edhe pse je larg edhe pse je larguar me sy nuk te shoh por me te dua
po te pre sme vuajtje e me vaj,dashurin tone ne e mbaj!
kur mbi varrin tim te filloj punimi,kur mbi koken time te filloj vajtimi,kur mbi varrin tim vendohet
kurora,ateher dije I dashur se per jete te harrova
ne kete nate te qete pran dritares qendroj,shiqoje yjet ne qiell dhe vetem per ty mendoj
nuk me duhet kjo jete nuk me duhet kjo rini,kur ste kam afer meje gjithmone do te vuaj per ty
dashuri,dashuri nuk thuhet kot fillon me puthje mbaron me lot.dhe nese kam lene diqka tek ti,
nje ndjene te vogel dashurie apo respekti,te lutem mbroje mos e fshij nga kujtesa e jote.
shume e rende jeta pa ty,sme ndalen lotet ne sy
zemrat tona me s'bashkohen as keto plage me nuk sherohen.
nese keta rreshta I lexon dhe shkrimin tim e dikton,vetem ne mua pak mendon dhe e din se zemra
ime ende te don
s'kam besuar se me ike si era,s'kam menduar te jetoj pa ty,s'besoi se erdhi pranvera deri sa
s'pushojn ete lotojne keta sy
s'arrija te kuptoja pse kaq shume te doja.nuk e kuptoja pse nuk flija dhe ne shtrat mendoja.
per ty I dashur shume po mendoj dhe as nje qast nuk mund te harroj.pse keshtu po ndodh
as vet spo kuptoj,ndoshta bukuria jote aq shume po me terheq sa per ty mund te fali edhe kete
jete,nje dite kur te zgjohesh mos lag syte me lot dikush qe te tregon qe s'jam me ne kete bote
mos pyet si vdiqa por pyet si jetova si me kaluan ditet e fundit qe pa ty I kalova.me premtove se
gjithnje vo te jesh pran meje.gjithmon do ti mabj mend kujtimet qe I krijuam se bashku
kisha dashur qe kurr mos te perfundojne ato dite.edhe nese kurr nuk me thua se me don edhe nese
kurr nuk me fol edhe nese me thu shko ne RR.S te une mbetesh qysh je kan qe nga biseda
e pare qe kemi bere
edhe kenga e bilbilit pa ty me vuket vaj,edhe kur gezohem pa ty me vije te qaj
edhe pse ike nga jeta ste ndaj! kujtimet me ty ne I mbaj
dashuria ime per ty do te mbaroj ateher kur nje piktor I verber do te arrije te pikturoj zhurmen,
e nje petali trendafili qe bie mbi toke ngadale.
eshte e pamundur te mos perendon dilelli,kur egziston nata
eshte e pamundur te jetojne njerzit gjithmone kur egziston vdekja
eshte e pamundur te mos dashuroj kur egziston ti
a t'kujtohet ajo nate,ajo nate e ftohte ,kur me le I dahsur duke qajte me lot
mbaje fjalen e dashurise kurr mos harro beshu besnik dhe gjithmon beso.por prej dites qe s'te pash
prej dites qe ti shkove,une per ty mendoj por ti em harrove
qka te shkruaj kur skam as fjale nuk kam as te gjitha ti kam fale..
edhe pse thone se koha hakmerret me harres dashuria ime per ty kurr nuk do te vdes
dhimbje e madhe per mua do te ishte ti harroj ditet me te lumtura te jetes sime.
sbesoi se do te lendohesh shume,ti ende se din q'eshte dashuria,ndaj smunde ta kuptoje prushin
e ndjenjave te mia.edhe pse je larg edhe pse je larguar me sy nuk te shoh por me te dua
po te pre sme vuajtje e me vaj,dashurin tone ne e mbaj!
kur mbi varrin tim te filloj punimi,kur mbi koken time te filloj vajtimi,kur mbi varrin tim vendohet
kurora,ateher dije I dashur se per jete te harrova
ne kete nate te qete pran dritares qendroj,shiqoje yjet ne qiell dhe vetem per ty mendoj
nuk me duhet kjo jete nuk me duhet kjo rini,kur ste kam afer meje gjithmone do te vuaj per ty
dashuri,dashuri nuk thuhet kot fillon me puthje mbaron me lot.dhe nese kam lene diqka tek ti,
nje ndjene te vogel dashurie apo respekti,te lutem mbroje mos e fshij nga kujtesa e jote.
shume e rende jeta pa ty,sme ndalen lotet ne sy
zemrat tona me s'bashkohen as keto plage me nuk sherohen.
nese keta rreshta I lexon dhe shkrimin tim e dikton,vetem ne mua pak mendon dhe e din se zemra
ime ende te don
s'kam besuar se me ike si era,s'kam menduar te jetoj pa ty,s'besoi se erdhi pranvera deri sa
s'pushojn ete lotojne keta sy
s'arrija te kuptoja pse kaq shume te doja.nuk e kuptoja pse nuk flija dhe ne shtrat mendoja.
per ty I dashur shume po mendoj dhe as nje qast nuk mund te harroj.pse keshtu po ndodh
as vet spo kuptoj,ndoshta bukuria jote aq shume po me terheq sa per ty mund te fali edhe kete
jete,nje dite kur te zgjohesh mos lag syte me lot dikush qe te tregon qe s'jam me ne kete bote
mos pyet si vdiqa por pyet si jetova si me kaluan ditet e fundit qe pa ty I kalova.me premtove se
gjithnje vo te jesh pran meje.gjithmon do ti mabj mend kujtimet qe I krijuam se bashku
kisha dashur qe kurr mos te perfundojne ato dite.edhe nese kurr nuk me thua se me don edhe nese
kurr nuk me fol edhe nese me thu shko ne RR.S te une mbetesh qysh je kan qe nga biseda
e pare qe kemi bere
edhe kenga e bilbilit pa ty me vuket vaj,edhe kur gezohem pa ty me vije te qaj
edhe pse ike nga jeta ste ndaj! kujtimet me ty ne I mbaj
dashuria ime per ty do te mbaroj ateher kur nje piktor I verber do te arrije te pikturoj zhurmen,
e nje petali trendafili qe bie mbi toke ngadale.
eshte e pamundur te mos perendon dilelli,kur egziston nata
eshte e pamundur te jetojne njerzit gjithmone kur egziston vdekja
eshte e pamundur te mos dashuroj kur egziston ti
a t'kujtohet ajo nate,ajo nate e ftohte ,kur me le I dahsur duke qajte me lot
mbaje fjalen e dashurise kurr mos harro beshu besnik dhe gjithmon beso.por prej dites qe s'te pash
prej dites qe ti shkove,une per ty mendoj por ti em harrove
qka te shkruaj kur skam as fjale nuk kam as te gjitha ti kam fale..
Irinda- Perparues
- Gjinia :
Per ty po derdhi lotė
Nuk po te shkruaj per te te thene se te dua shume,jo as per te t'thene
se per ty po derdh lot ne keto momente , ajo qe sot me shtyn te
shkruaj eshte malli qe kam per ty ,vertet ne keto momente po ndjej
mall , edhe perse nuk kam ndjenje dashurie...!!! mallin e
respektoj, respekti per ty eshte e vetmja qe me ka mbetur brenda
meje dhe nuk po dua ta zhduk, dhe malli ne keto momente nuk po me
ler vertet te qete, sot me erdhen ne mendje kujtimet dhe endrrat qe
thelle i kam varrosur ne shpirt, ato miliona endrrat qe vertete kane
kohe qe kane filluar te treten , por sot vetem malli po me shtyn te
t'shkruaj me ben qe te bashkoj edhe nje here si nje mikeshe te vjeter qe
kurre nuk arrita t'ia hap vertet zemren ,
e vetmja ndjenje qe vertet per ty nuk e kam shuar eshte respekti, po
sot... kjo ndjenja po me con ne mallin qe kam per ty , malli qe kam
per ty t'pare dhe te t'shtrengoj nje here fort pas vetes ,dhe te
ulem me ty ne nje tavoline kafeneje si nuk do kur dhe te bej
muhabet per kohen kur nuk kemi folur ne telefon...?, dhe per te kaluar
disa caste te bukura bashke thjeshte si miq te vjeter,
Dhe ndersa u ktheva me fytyre nga muri me dolen dy pika loti nga syt
e mi, nuk e kuptova perse po qaja po vetem kur lotet me pikuan ne
kafe kuptova se ishin duke bere rrugen e tyre qe kishim kohe pa e
bere , vetem ajo ndjenje e mallit me beri te shpalos edhe nje here
tere kohen , eja dhe me perqafo te te jap lumturi o ,
do ishim nje trup qe rrezohej nga djelli e ndricohej nga hena,
shikoheshim por nuk shiheshim ,verbimi bie si nje hije e zeze - trishtim,
zemra ndjen puthjen e zjarrte qe valonte ne endrren e
Majit, ajo enderr me beri qe te jetoj me ty aty ku askush nuk
dinte ku jemi do ta ndjenja kraharorin tend , aty kur mund te
shikosha jeten ne syt e tu ,perse shkove me enderren , mbeta ne
kujtimin zemra me thote "SE TE DUA" - duhet dikur ta kuptojne se
kemi lindur per njeri-tjetrin kujtoj zerin tend andjej ate ngrohtesi
nuk e di a te pelqen per inteligjentin qe une mendoj apo jo .
sikur te ndodhte pikerisht keshtu ,as e para dhe as e fundit..!
Nuk po te shkruaj per te te thene se te dua shume,jo as per te t'thene
se per ty po derdh lot ne keto momente , ajo qe sot me shtyn te
shkruaj eshte malli qe kam per ty ,vertet ne keto momente po ndjej
mall , edhe perse nuk kam ndjenje dashurie...!!! mallin e
respektoj, respekti per ty eshte e vetmja qe me ka mbetur brenda
meje dhe nuk po dua ta zhduk, dhe malli ne keto momente nuk po me
ler vertet te qete, sot me erdhen ne mendje kujtimet dhe endrrat qe
thelle i kam varrosur ne shpirt, ato miliona endrrat qe vertete kane
kohe qe kane filluar te treten , por sot vetem malli po me shtyn te
t'shkruaj me ben qe te bashkoj edhe nje here si nje mikeshe te vjeter qe
kurre nuk arrita t'ia hap vertet zemren ,
e vetmja ndjenje qe vertet per ty nuk e kam shuar eshte respekti, po
sot... kjo ndjenja po me con ne mallin qe kam per ty , malli qe kam
per ty t'pare dhe te t'shtrengoj nje here fort pas vetes ,dhe te
ulem me ty ne nje tavoline kafeneje si nuk do kur dhe te bej
muhabet per kohen kur nuk kemi folur ne telefon...?, dhe per te kaluar
disa caste te bukura bashke thjeshte si miq te vjeter,
Dhe ndersa u ktheva me fytyre nga muri me dolen dy pika loti nga syt
e mi, nuk e kuptova perse po qaja po vetem kur lotet me pikuan ne
kafe kuptova se ishin duke bere rrugen e tyre qe kishim kohe pa e
bere , vetem ajo ndjenje e mallit me beri te shpalos edhe nje here
tere kohen , eja dhe me perqafo te te jap lumturi o ,
do ishim nje trup qe rrezohej nga djelli e ndricohej nga hena,
shikoheshim por nuk shiheshim ,verbimi bie si nje hije e zeze - trishtim,
zemra ndjen puthjen e zjarrte qe valonte ne endrren e
Majit, ajo enderr me beri qe te jetoj me ty aty ku askush nuk
dinte ku jemi do ta ndjenja kraharorin tend , aty kur mund te
shikosha jeten ne syt e tu ,perse shkove me enderren , mbeta ne
kujtimin zemra me thote "SE TE DUA" - duhet dikur ta kuptojne se
kemi lindur per njeri-tjetrin kujtoj zerin tend andjej ate ngrohtesi
nuk e di a te pelqen per inteligjentin qe une mendoj apo jo .
sikur te ndodhte pikerisht keshtu ,as e para dhe as e fundit..!
Irinda- Perparues
- Gjinia :
I dashur,po te dergoj leter sepse po me vret largesia jote.Ne kete leter do te tregoj gjendjen time shpirterore qe me ke shkaktuar ti,jo per fajin tend,per faj te dashurise.Nuk ndjej me ekzistencen time ne kete bote sepse nuk je prane meje.Je shume larg,saqe zemra po vuan shume mungesen tende,dhe therret emrin tend ne cdo moment .Ne kete cast qe po te shkruaj po dridhem,po nxjerr lote nga trishtimi i mungeses tende.Nje trishtim i mallkuar qe me ndjek ne cdo moment..Kudo qe shkoj kam imazhin tend me vete,sepse mendja te ka pikturuar ty.Sa me mungon.Sa po vuaj nga largesia jote.Te lutem rikthehu,mos me le ne vetmi,mos e ler zemren time te cmendet.Me ka marre malli per ty ,per puthjet e tua,te te kem perseri ne krahet e mi,te ndjej fryemarrjen tende,dhe te shikoj perseri syt e tu...Shpresoj qe me letren time te kuptosh dhimbjen time dhe vuajtjen nga ikja jote.Dhe kete leter e perbledh me nje fjale te madhe TE DUA
Cdo nat shikoj yjet dhe yllin me te shndrishem kam vene emrin tend dhe aty brenda yllit kam ruajtur kujtimet qe kam per ty.Cdo nate sa here te shikoj ate yll te bukur do me kujtohesh ti.
Vizitor- Vizitor
Thuaje te lutem,qe me don
Pse kaq shum po me mundon?
Pse po tallesh ti me mua?
Esht gabim qe un ty t;dua?
Pse kaq shum po me mundon?
Pse po tallesh ti me mua?
Esht gabim qe un ty t;dua?
gjerjaa- Perparues
- Numri i postimeve : 228
Data e rregjistrimit : 05/03/2009
Kam shkruar dhe shkruaj perseri.
Kto qe i shkruaj nuk jan poezi.
Por jan lot qe i qes nga shpirti
se vuaj shum per ty.... :merzitur:
Kto qe i shkruaj nuk jan poezi.
Por jan lot qe i qes nga shpirti
se vuaj shum per ty.... :merzitur:
gjerjaa- Perparues
Nese te dhemb zemra,
mos menso qe esht infrakt.
Zemra kerkon zmeren
e behet merak
Mos shko te mjeku te kerkosh ndihme,
eja tek un te fal dashurin.
mos menso qe esht infrakt.
Zemra kerkon zmeren
e behet merak
Mos shko te mjeku te kerkosh ndihme,
eja tek un te fal dashurin.
gjerjaa- Perparues
Me fal qe te deshta e kete ti se meritove
Me fal qe po vuaj e kete ti ma shkaktove
ndodhta vjen dit qe kurr ti se mendon
dhe ather e merr denimin qe e meriton.
Me fal qe po vuaj e kete ti ma shkaktove
ndodhta vjen dit qe kurr ti se mendon
dhe ather e merr denimin qe e meriton.
gjerjaa- Perparues
Edhe boten te ma falin une prap dot vuaj
Kur edi se Dora jote mban Unaz te huaj
I kujtoj buzet tua dhe po e pys veten...
Ame genjeve ti apo genjeva veten???
Shko jeto larg meje edhe pse te dua
Une sisha per ty dhe ti sishe per mua :merzitur:
gjerjaa- Perparues
e bukurgjerjaa shkruajti:Edhe boten te ma falin une prap dot vuaj
Vizitor- Vizitor
Rruget jan te gjata
Netet jan pa fund
Qendronj larg teje e ste gjej askund,
Eja ti pran meje mos me le ne vetmi
Lejoma te puthi njehr dhe t a largoj ket merzi. :merzitur: :merzitur: :merzitur:
Netet jan pa fund
Qendronj larg teje e ste gjej askund,
Eja ti pran meje mos me le ne vetmi
Lejoma te puthi njehr dhe t a largoj ket merzi. :merzitur: :merzitur: :merzitur:
gjerjaa- Perparues
e dua nje puthje nga ti
e dua nje prekje
me duart e tua
e dua fjalen kur
me thea tw dua
edua te mbulohem
nga puthjet e tua
dua te me duash vetem mua
e dua nje prekje
me duart e tua
e dua fjalen kur
me thea tw dua
edua te mbulohem
nga puthjet e tua
dua te me duash vetem mua
gjerjaa- Perparues
edhe po te vdisja
jetes do te ju ktheja
nga ti do e nisja
nuk do te doja tjera
nuk kam ndie dhimbje
kur jam djegur ne prush
se kete zemren time
si ti se djeg kush
do te mallkoj zoti
po me bere naze
ndoj tjeter po dashe
me m“lene me lot n“faqe
jetes do te ju ktheja
nga ti do e nisja
nuk do te doja tjera
nuk kam ndie dhimbje
kur jam djegur ne prush
se kete zemren time
si ti se djeg kush
do te mallkoj zoti
po me bere naze
ndoj tjeter po dashe
me m“lene me lot n“faqe
shaban cakolli- Perparues
- Numri i postimeve : 3333
Data e rregjistrimit : 10/03/2009
Malli per ty zmeren ma kalli
eja te une nje puthje ta fali
puthja ime e embel si qershi
kur te me puhtesh mua
e kupton fjalen dashuri
eja te une nje puthje ta fali
puthja ime e embel si qershi
kur te me puhtesh mua
e kupton fjalen dashuri
gjerjaa- Perparues
Hape zmern te hyj mbrenda
mbylle shpejt se u qmenda
dora shkruan zemra ndikon
ktheje letren nese e mendon
:kiss: :kiss:
mbylle shpejt se u qmenda
dora shkruan zemra ndikon
ktheje letren nese e mendon
:kiss: :kiss:
gjerjaa- Perparues
Mos me shkruaj ne publik
Te te humb po kam shume frike
Eja me fol ne vetmi
Te te jap shume dashuri!
Te te humb po kam shume frike
Eja me fol ne vetmi
Te te jap shume dashuri!
Ylli- Administrator
- Gjinia :
Ditelindja : 06/03/1980
Numri i postimeve : 33025
Vendndodhja : Republika e Kosovės
Hobi : Inxhinier Mekanik / Ekonomist
Humor : Kisha dikur...por
Data e rregjistrimit : 12/11/2008
Falenderimet : 91
Faqja 3 e 16 • 1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16
Similar topics
» E THONI SHPESH HERE FJALEN TE ""TE DUA""EDHE SA E RENDSISHME ESHTE PER JU!!
» Lodhja "fizike" apo "mendore"
» Perpiqet te vjedh nje dyqan: pronarja e sekuestron si "skllav seksual" per 3 dit
» Lodhja "fizike" apo "mendore"
» Perpiqet te vjedh nje dyqan: pronarja e sekuestron si "skllav seksual" per 3 dit
♥♥♥♥♥.ShoqeriaJone.♥♥♥♥♥ :: PRANE NJERI-TJETRIT,TEMATIKA SHOQERORE :: Dashuria :: Letra & Tregime Dashurie
Faqja 3 e 16
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Fri Jul 27, 2018 12:20 am nga XHEMI
» SHtepia e marinos ju mirepret !!!
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» Perandoria ,,,e Shkodra Channel And NAQES SHKODRANEe...
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» U rihap shpella luksoze e Ylli-t
Sat Mar 24, 2018 6:04 pm nga ēim ēaku
» shtepia EDA 82..eshte e hapur me miqt
Sat Mar 24, 2018 6:03 pm nga ēim ēaku
» ViLa E <<Goces Tironse>>
Sat Mar 24, 2018 6:02 pm nga ēim ēaku
» welcome in my castel xhoooooooooniiiii
Sat Mar 24, 2018 6:00 pm nga ēim ēaku
» Capital Club<>Tzio
Sat Mar 24, 2018 5:55 pm nga ēim ēaku
» Pershendetje nga Adea
Sat Mar 24, 2018 5:54 pm nga ēim ēaku
» Pallati i Tironcit
Sat Mar 24, 2018 5:53 pm nga ēim ēaku
» Keshtjella e MORENES...
Sat Mar 24, 2018 5:52 pm nga ēim ēaku
» Kasollja e Mona&Takut !!!
Sat Mar 24, 2018 5:50 pm nga ēim ēaku
» Vjen nje moment dhe..!..
Sat Mar 24, 2018 5:31 pm nga ēim ēaku
» Tė flasim pėr festėn e tė dashuruarve,dhuratat dhe mendimet pėr kėtė ditė !
Sat Mar 24, 2018 5:29 pm nga ēim ēaku
» A JENI ZESHKAN/E APO BJOND/E/?
Sat Mar 24, 2018 5:26 pm nga ēim ēaku