"Nje leter per ty "
+37
Engjelli Shqiptare
Dafina
Tironcja_omel
Tzio
Love
rebel aka unikkatil
abileda
Hera
durresi86
Morena
capkenja
Maks
ZEMRUSHJA
Marini
dajti i modh
Laura
djalli
MONDI
Barbi
Zebra
Blerta
Ylli
shaban cakolli
gjerjaa
Irinda
Lukja
leo
maria_23
swety_girl
baby-angel
Sexy_Girl
capkenia
Geri
Tetovarja
xhulia_Di
Amanda
Xhesika
41 posters
♥♥♥♥♥.ShoqeriaJone.♥♥♥♥♥ :: PRANE NJERI-TJETRIT,TEMATIKA SHOQERORE :: Dashuria :: Letra & Tregime Dashurie
Faqja 12 e 16
Faqja 12 e 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Re: "Nje leter per ty "
jo jo vetem kalamajve te lagjes
durresi86- Administrator
- Gjinia :
Numri i postimeve : 19586
Data e rregjistrimit : 04/12/2009
Falenderimet : 163
Dua shkruajti:capkene mos na i trego njeriu eeee
jo mi une ti dhe gjithe forumi me vizitoret bashke ahahahaha
capkenja- Perparues
- Gjinia :
Ditelindja : 14/06/1993
Numri i postimeve : 15046
Vendndodhja : Ne boten e cudirave
Hobi : Studente...
Humor : Sa per vete
Data e rregjistrimit : 07/12/2009
Falenderimet : 138
spaska ardh gje
dajti i modh- Perparues
- Gjinia :
Ditelindja : 01/07/1977
Numri i postimeve : 19595
Vendndodhja : tiron new jork tiron
Hobi : qyfyre dhe gallate sa ta shtyjme edhe kete nate
Humor : te shtyjme edhe keto 100 vjet qe na kan ngel
Data e rregjistrimit : 08/04/2009
Falenderimet : 142
............Ti me theve zemren ne mijera copa e une i mblodha e serish te burgosa ty aty. Ti mi ktheve lotet ne copeza kristali e une i ktheva serish ne strehen e tyre ne sy. Gjithe boten qe kisha nen kembe mbi supe ma vure ti, e atehere shpirti i trazuar me pyeti: Pse dreqin vazhdon ta duash ate njeri?...............
.........Ne heshtjen e mbytur nga lumi, i fjaleve te thena mendova per ty . Ne nje nate dashurie e mekati mendova per ty. Ne syte e fjetur te botes se eger mendova per ty . Kur para syve te mi u shfaqe ti jetova per ty . Kur bota te shembet e te rilinde perseri do jem aty per ty , vetem per ty.............
..............Plaga e thikes se zemres time eshte me shume se nje kujtim, dashuria ime per ty eshte thike ne shpirtin tim. E mos thuaj me se do takohemi rralle se me vret shume ne shpirt e vuaj shume per ty se te dua shume ne jeten time, se ti ze vendin me te rendesishem ne endrrat e jetes time reale..............
.................Tani qe pa ty jam si ta quaj kohen qe hapin se ndal, si ta quaj boten tani qe jam pa ty, si ta quaj zemren qe rrahi vec per te bukurin sy, si ta quaj ylberin tani qe s`te kam, si ta quaj jeten qe pa ty jam?
.........Ne heshtjen e mbytur nga lumi, i fjaleve te thena mendova per ty . Ne nje nate dashurie e mekati mendova per ty. Ne syte e fjetur te botes se eger mendova per ty . Kur para syve te mi u shfaqe ti jetova per ty . Kur bota te shembet e te rilinde perseri do jem aty per ty , vetem per ty.............
..............Plaga e thikes se zemres time eshte me shume se nje kujtim, dashuria ime per ty eshte thike ne shpirtin tim. E mos thuaj me se do takohemi rralle se me vret shume ne shpirt e vuaj shume per ty se te dua shume ne jeten time, se ti ze vendin me te rendesishem ne endrrat e jetes time reale..............
.................Tani qe pa ty jam si ta quaj kohen qe hapin se ndal, si ta quaj boten tani qe jam pa ty, si ta quaj zemren qe rrahi vec per te bukurin sy, si ta quaj ylberin tani qe s`te kam, si ta quaj jeten qe pa ty jam?
jo More me dalin nga thethesia..eeee..... shpirtit...hahahah..fjalet dmth
Vizitor- Vizitor
I dashur!
Jam duke te menduar...intensivisht, jam duke te puthur me endje...fort, jam duke biseduar me ty, jam duke te kundruar....dhe e pabesueshme...nuk me besohet. NUk me besohet shpirt qe ti erdhe kaq papritur tek une dhe u ule ne fronin e zemres time.... ti "pushtuesi" i cdo qelize tek une...erdhe embel, i qete, mahnites, dehes, i lumtur....mbret i mbreterise time...mbreteron.. tek une, ti shkaterrimtar i embel...Ti je sunduesi im i heshtur... ke fituar, ke mbetur si kujtimi me i bukur, si deshira me e cmendur qe kam! Une dorezohem perpara teje, pa asnje kusht....sepse...pa fjalet qe vetem ti mi thua, pa gjerat qe ben per mua... S'mundem... e lire pa ty nuk mund te jem....Lirine pa ty Perse ta kem?
Zemra ime! Mos u merzit nese ndonjehere e teproj me dashurine time, kjo eshte me e forte se une... nuk mund te bej dot ndryshe. MOs u merzit shpirt nese une te puth pa rreshtur... ky eshte emocion me beso...emocion ne zemren time! Shpirt mos u merzit nese fjala TE DUA e thene nga une nuk eshte asnjehere MJAFT...
Shpirt! Zemer! Eja prane, ti je motivi qe kam, ti je fjala qe degjoj, je gjithcka qe besoj! E Kuptoj...dita dites ty te ndjej me prane... Pranoj... Cdo dite me shume te Adhuroj! JAm me ty edhe kur nuk te kam...
I dashur...Shpirt, Te dua!
Jam duke te menduar...intensivisht, jam duke te puthur me endje...fort, jam duke biseduar me ty, jam duke te kundruar....dhe e pabesueshme...nuk me besohet. NUk me besohet shpirt qe ti erdhe kaq papritur tek une dhe u ule ne fronin e zemres time.... ti "pushtuesi" i cdo qelize tek une...erdhe embel, i qete, mahnites, dehes, i lumtur....mbret i mbreterise time...mbreteron.. tek une, ti shkaterrimtar i embel...Ti je sunduesi im i heshtur... ke fituar, ke mbetur si kujtimi me i bukur, si deshira me e cmendur qe kam! Une dorezohem perpara teje, pa asnje kusht....sepse...pa fjalet qe vetem ti mi thua, pa gjerat qe ben per mua... S'mundem... e lire pa ty nuk mund te jem....Lirine pa ty Perse ta kem?
Zemra ime! Mos u merzit nese ndonjehere e teproj me dashurine time, kjo eshte me e forte se une... nuk mund te bej dot ndryshe. MOs u merzit shpirt nese une te puth pa rreshtur... ky eshte emocion me beso...emocion ne zemren time! Shpirt mos u merzit nese fjala TE DUA e thene nga une nuk eshte asnjehere MJAFT...
Shpirt! Zemer! Eja prane, ti je motivi qe kam, ti je fjala qe degjoj, je gjithcka qe besoj! E Kuptoj...dita dites ty te ndjej me prane... Pranoj... Cdo dite me shume te Adhuroj! JAm me ty edhe kur nuk te kam...
I dashur...Shpirt, Te dua!
Barbi- Perparues
- Gjinia :
Numri i postimeve : 11902
Vendndodhja : Ne ferr
Hobi : Librat kohet e fundit
Humor : o sa kom qesh
Data e rregjistrimit : 03/07/2009
Falenderimet : 121
Zemra ime...
Jam ketu qe po te shkruaj sepse eshte e vetmja menyre
qe e ndjej veten time sa me prane teje...Distanca qe na ndan eshte shume
e madhe, por zemrat tona jane padyshim prane njera-tjetres...
Me mungon per vdekje zemra ime,dhe e di qe eshte e kote kjo qe po
them sepse nuk mund te sjelle ketu prane meje, por kam cmendurisht
nevoje te ndjej aromen e lekures tende, buzen tende te bute siper times,
duart e tua qe me perqafojne lehtesisht...kam thjeshtesisht nevoje per ty...
Dua te prek, te puth, te shtrengoj. Largesia nuk eshte e bukur, por deshira
per te shikuar ty, rritet dite per dite me shume, me jep force te enderroj
ate dite qe do te shoh...dhe ne ate moment do me duket qe po enderroj:
" Nje Engjell qe vjen ne toke, per te me qendruar prane "!!Faleminderit qe
ekziston zemra ime, je arsyeja e jetes time, sepse je ti ai, qe me bere te
kuptoj se c`do te thote "dashuri", ishe ti i pari qe bere te me rrihte zemra
kur me puthje...Jam keq pa ty,e di qe...e gjithe kjo heret a vone do mbaroje
dhe keto momente do i kalojme se bashku, sepse...tashme jemi:
" Dy trupa, ne nje te vetme ", nje qe do rrahe gjithmon per te
mbrojtur dashurine tone. Jeta nuk eshte e bere vetem per momente te bukura,
por une do te qendroj gjithmon prane sepse je i vetmi per mua, edhe ateher...
kur askush nuk te buzeqesh mendo per ne,dhe per fatin e mrekullueshem qe
na gjeti per te jetuar se bashku kete histori te mrekullueshme dashurie...
Te dua...dhe kurre nuk do te le,sepse...askush nuk e le jeten e tij,forcen e tij
lumturine e tij, sigurine e tij...sepse te gjitha keto je ti per mua!!...
E jotja pergjithmon...ose ndryshe " Princesha e Dashuruar "!!
Jam ketu qe po te shkruaj sepse eshte e vetmja menyre
qe e ndjej veten time sa me prane teje...Distanca qe na ndan eshte shume
e madhe, por zemrat tona jane padyshim prane njera-tjetres...
Me mungon per vdekje zemra ime,dhe e di qe eshte e kote kjo qe po
them sepse nuk mund te sjelle ketu prane meje, por kam cmendurisht
nevoje te ndjej aromen e lekures tende, buzen tende te bute siper times,
duart e tua qe me perqafojne lehtesisht...kam thjeshtesisht nevoje per ty...
Dua te prek, te puth, te shtrengoj. Largesia nuk eshte e bukur, por deshira
per te shikuar ty, rritet dite per dite me shume, me jep force te enderroj
ate dite qe do te shoh...dhe ne ate moment do me duket qe po enderroj:
" Nje Engjell qe vjen ne toke, per te me qendruar prane "!!Faleminderit qe
ekziston zemra ime, je arsyeja e jetes time, sepse je ti ai, qe me bere te
kuptoj se c`do te thote "dashuri", ishe ti i pari qe bere te me rrihte zemra
kur me puthje...Jam keq pa ty,e di qe...e gjithe kjo heret a vone do mbaroje
dhe keto momente do i kalojme se bashku, sepse...tashme jemi:
" Dy trupa, ne nje te vetme ", nje qe do rrahe gjithmon per te
mbrojtur dashurine tone. Jeta nuk eshte e bere vetem per momente te bukura,
por une do te qendroj gjithmon prane sepse je i vetmi per mua, edhe ateher...
kur askush nuk te buzeqesh mendo per ne,dhe per fatin e mrekullueshem qe
na gjeti per te jetuar se bashku kete histori te mrekullueshme dashurie...
Te dua...dhe kurre nuk do te le,sepse...askush nuk e le jeten e tij,forcen e tij
lumturine e tij, sigurine e tij...sepse te gjitha keto je ti per mua!!...
E jotja pergjithmon...ose ndryshe " Princesha e Dashuruar "!!
Barbi- Perparues
- Gjinia :
Numri i postimeve : 11902
Vendndodhja : Ne ferr
Hobi : Librat kohet e fundit
Humor : o sa kom qesh
Data e rregjistrimit : 03/07/2009
Falenderimet : 121
Leter vetem per ty
Tani kur qdo gje ka mbaruar ne mes nesh,
i kujtoj qastet tona nga e kaluara.
Ti ike kur e kisha me se rendi,
ike duke marr me vete te gjitha gezimet e mia,duke mi lene dhimbjet dhe pikellimin e thell.
I dashur,ka mbetur ne mua vetem jehona e fjaleve tua .jehon e zbrazet.
Pas nesh mbeten vetem lotet dhe deshprimet.
Mbeti dhe shija e dashuris tende.
Asgje nuk mund ti ndihmoj vehtes,
asgje nuk mund ti ndihmoj, .. dashuris tone te Perenduar !!!
JETA IME
Jeta ime e zbeht,
e pa shijuar dhe e erret,
planet e fundosura thell ne det.
Une nje tjeter drejtim te jetes desha,
por me rreshqiti shpejt nga duart,
ndoshta se u pyeten te tjeret,
ndoshta se ashtu ishte e shkruar!!!
Jeta qdo dite vjen e me rendohet,
kam harruar te qeshe,
kam harruar te flas
Kujtoj jeten time,
nje jete pa shpres!
Asgje nuk ngjan ne veht-vehten,
asgje e bukur .
Nuk kam kujt ti drejtohem
Nuk kam kujt ti tregoj
Ne kete bote une nuk takoj !!!
Tani kur qdo gje ka mbaruar ne mes nesh,
i kujtoj qastet tona nga e kaluara.
Ti ike kur e kisha me se rendi,
ike duke marr me vete te gjitha gezimet e mia,duke mi lene dhimbjet dhe pikellimin e thell.
I dashur,ka mbetur ne mua vetem jehona e fjaleve tua .jehon e zbrazet.
Pas nesh mbeten vetem lotet dhe deshprimet.
Mbeti dhe shija e dashuris tende.
Asgje nuk mund ti ndihmoj vehtes,
asgje nuk mund ti ndihmoj, .. dashuris tone te Perenduar !!!
JETA IME
Jeta ime e zbeht,
e pa shijuar dhe e erret,
planet e fundosura thell ne det.
Une nje tjeter drejtim te jetes desha,
por me rreshqiti shpejt nga duart,
ndoshta se u pyeten te tjeret,
ndoshta se ashtu ishte e shkruar!!!
Jeta qdo dite vjen e me rendohet,
kam harruar te qeshe,
kam harruar te flas
Kujtoj jeten time,
nje jete pa shpres!
Asgje nuk ngjan ne veht-vehten,
asgje e bukur .
Nuk kam kujt ti drejtohem
Nuk kam kujt ti tregoj
Ne kete bote une nuk takoj !!!
capkenja- Perparues
- Gjinia :
Jam ulur perballe dritares, jashte eshte nje kohe e bukur..kam menduar shume per ty keto dite dhe mund te them qe me mungon shume.
Sa shume mendime me vijne ne koke dhe sillen rrotull,eshte kujtimi yt. Shpesh me duket se do hysh ne dere me buzeqeshjen tende si te mos kishe ikur kurre.
Por ky iluzion iken aq shpejt ashtu siē dhe vjen dhe kthehem ne realitet, nuk je ketu dhe nuk do jesh me.
Faji dhe pendimi me ndjekin. Perse , perse nuk te thashe sa shume qe te doja?
Sot je shume larg meje,deshiroj shume te merrja doren tende dhe te ulesha bashke me ty,pa then asnje fjale me goje dhe te thosha gjithēka me .
Ne fakt me jep ankth kjo largesi, po te mundja ne kete moment do isha ne krahun tend, te te thosha qe je shume i rendesishem per mua dhe qe te adhuroj.
E di se pse nuk ta kam thene asnjehere? Pergjigja eshte e thjeshte, sepse mendoja se ndoshta fjalet ishin teper.
Po vuaj shume qe nga ikja jote, me dhemb ne shpirt qe nuk jam afer teje dhe per me shume sepse nuk te thashe kurre ate se sa te doja prandaj dhe sot po e shkruaj kete leter.
Kam nevoje te qaj , te shfryj,sepse nqse vazhdoj qe para te tjereve te dukem sikur jam mire, sikur asgje nuk me preokupon,trishtimi qe me hap nje boshllek gjithmone e me te thelle ne shpirtin tim do me shkaterroj.
Perse nuk kthehesh tani? Kam nevoje per ty per te vazhduar te jetoj.
Do isha shume e lumtur po te mund te shihja perdite pasqyrimin tim ne syte e tu ,te degjoja zerin tend qe te shqiptonte emrin tim, te thithja ajrin qe thith ti, vetem me keto do ndihesha mire dhe te siguroj qe do ndihesha e lumtur.
Nqse e lexon kete leter , do ta shohesh se ēdo fjale e shkruar ne te eshte nje lot dhe nje frymemarrje dashurie per ty(megjithese e di qe nuk ke per ta lexuar kurre).
Sa shume mendime me vijne ne koke dhe sillen rrotull,eshte kujtimi yt. Shpesh me duket se do hysh ne dere me buzeqeshjen tende si te mos kishe ikur kurre.
Por ky iluzion iken aq shpejt ashtu siē dhe vjen dhe kthehem ne realitet, nuk je ketu dhe nuk do jesh me.
Faji dhe pendimi me ndjekin. Perse , perse nuk te thashe sa shume qe te doja?
Sot je shume larg meje,deshiroj shume te merrja doren tende dhe te ulesha bashke me ty,pa then asnje fjale me goje dhe te thosha gjithēka me .
Ne fakt me jep ankth kjo largesi, po te mundja ne kete moment do isha ne krahun tend, te te thosha qe je shume i rendesishem per mua dhe qe te adhuroj.
E di se pse nuk ta kam thene asnjehere? Pergjigja eshte e thjeshte, sepse mendoja se ndoshta fjalet ishin teper.
Po vuaj shume qe nga ikja jote, me dhemb ne shpirt qe nuk jam afer teje dhe per me shume sepse nuk te thashe kurre ate se sa te doja prandaj dhe sot po e shkruaj kete leter.
Kam nevoje te qaj , te shfryj,sepse nqse vazhdoj qe para te tjereve te dukem sikur jam mire, sikur asgje nuk me preokupon,trishtimi qe me hap nje boshllek gjithmone e me te thelle ne shpirtin tim do me shkaterroj.
Perse nuk kthehesh tani? Kam nevoje per ty per te vazhduar te jetoj.
Do isha shume e lumtur po te mund te shihja perdite pasqyrimin tim ne syte e tu ,te degjoja zerin tend qe te shqiptonte emrin tim, te thithja ajrin qe thith ti, vetem me keto do ndihesha mire dhe te siguroj qe do ndihesha e lumtur.
Nqse e lexon kete leter , do ta shohesh se ēdo fjale e shkruar ne te eshte nje lot dhe nje frymemarrje dashurie per ty(megjithese e di qe nuk ke per ta lexuar kurre).
Hera- Perparues
- Gjinia :
Ditelindja : 28/01/1956
Numri i postimeve : 7239
Vendndodhja : Pristina,Republic of Kosovo
Hobi : Piktura,shetitjet
Data e rregjistrimit : 20/01/2010
Falenderimet : 10
Ka kaluar mesnata, nuk po me flihet... Madje cuditerisht as qe nuk po perpiqem te fle..
Po te shkruaj nen tingujt romantik te disa baladave shqiptare, po te shkruaj ne mes te nje hapesire gjigande dhe jam vetem si gjithmone por kjo nuk do te thote qe ndihem vetem... Mar fryme thell dhe perpara meje shfaqesh ti! Mendja tani fillon e paraqet imazhe filmike.
Me mungon...!!! Gjithmone me ke munguar, por sonte me mungon me shume se kurr. Nga cfare po me vjen gjith ky mall??? Apo nga deshira e cmendur qe kam per te te pasur gjithmon pran! Eh, sa deshire do kisha te ishe ketu me mua,, te me perqafoje vetem ne ate forme qe di ti, te me puthje ashtu sic di vetem ti...! Zgjohem dhe bie preh e deshires per te pasur prane e per te shkuar nje here ne "Dimensionin Tone Imagjinar" e pastaj te kthehemi serish ne "Dimensionin Net*" aty ku rastesisht u njohem... Perpiqem te thyej kilometrat e largesise duke menduar per ty, por ne mungesen tende kilometrat duken edhe me te gjata e ora nuk shtyhet fare. Kur do vije dita qe do takohemi serish??? Ne nje te ardhme? ose ndoshta neser??? Neser??? Ah, sikur!... Asnje fjale e shkruar ne menyren e saj me te persosur nuk do te mjaftonte per te shprehur ate qe ndjej per ty! E di? te shoh shpesh, madje edhe ateher kur ne prezencen fizike nuk je... Ndjej duart e tua ku lehtas me perkedhelin, pa patur mundesi per te te patur prane...! Te ndjek kudo nga pas,, po te kerkoj ne nje erresire totale qe ka kapluar naten pa e ditur se ku te te gjej!!! Te kerkoj drejt nje misteri abstrakt.... Sa rraskapitese kjo largesi fizike,,, jam larg por ti je kaq prane afer zemres time.. Mendoj per ty..! E ateher buzqeshja me rikthehet,, serish lumturia,, serish ringjallet!!! Sa here qe shijoj buzet e tua besoj me gjithe shpirt... ja vlen te jetosh cdo vuajtje, cdo dhimbje.. Sa here qe te puth kuptoj vertet qe mund te fluturoj per te arritur majat e lumturise!! Shpirt faleminderit per ate qe shoh permes syve tu, sepse nepermjet tyre arrij te kuptoj qe nje dashuri e paster dhe e sinqerte ekziston, edhe ne disa shikime te embla te hedhura si padashje... Nepermjet syve tu arrij te kuptoj sa e vecante jam.. Te dua kaq shume sa edhe vete pafundesia do smbrapsej perpara ksaj ndjenje qe kam per ty! Ti je ajo dashuri e madhe ku une gjej te nderthurur ne menyren me te persosur buzeqeshjet dhe lumturine... Dua te fle, por tani edhe endrrat me flasin per ty! Cdo gje me flet per ty, edhe dita edhe nata edhe qielli ne pamundesi per te pasur yjet sonte sepse po bie shi ... Te them qe ne qdo pike te shiut Te Dua, dhe ne qdo pike te tij ndjej mungesen tende... "TE DUA ..Zemer......."
capkenja- Perparues
- Gjinia :
amon se na mallngjeve edhe neve
durresi86- Administrator
- Gjinia :
Numri i postimeve : 19586
Data e rregjistrimit : 04/12/2009
Falenderimet : 163
ISHTE NJE PASDITE KUR UN U KTHEVA I LODHUR PAS NJE UDHETIMI TE GJATE NGA QIPRO DHE ASHTU PA DASHUR SYTE E MIJ LEXUAN DISA SHKRIME TE SHKRUARA ME KUJDES E ME DOMETHENIE.SHUME HERE U MUNDOVA TE HYJ NE BRENDESI E BOTES TENDE POR ME KOT SHUM HERE U MUNDOVA TE LEXOJA E TE KUPTOJA THELBIN E MENDIMIT TEND DHE DERI SA NJE DITE PA E KUPTUAR TI HYRE NE JETEN TIME DHE U BERE PJESE E SAJ .NUK GUXOJ TE TE THEM TE DUA SE NDOSHTA ZEMRA JOTE DO ME REFUZOJE POR PER NJE GJE JAM I SIGURT SE ATE QE UN NDJEJ PER TY PO E JETOJ . JAM I LUMTUR PER KETE QE PO JETOJ SEPSE QE NE MOMENTIN QE TI U FUTE NE JETEN TIME JETA IME NDRYSHOI . NE CDO MOMENT VETEM PER TY MENDOJ SEPSE TI NDEZE ATE SHKENDIJE JETE QE UN PO JETOJ . NDOSHTA PO SHOF ENDRREN ME TE BUKUR TE JETES SIME DHE PER KETE I LUTEM ZOTIT QE KJO ENDER TE MOS MBARONTE KURRE . E NDJEJ QE DY SY MUNDOHEN TE ME SHOHIN E NDJEJ QE NJE ZEMER TANI PO VUAN ,VUAN SEPSE EDHE VUAN MEGJITHATE JETA VAZHDON .NUK DO DOJA TA NDERPRES KETU LETREN TIME PO EDHE KAQ ME MJAFTON SE MUNDA QE TE SHPREH ATO QE NDJEJ UN PER TY . TE DUA SHPIRTI IM ME TE GJITHE FORCEN E SHPIRTIT TIM..
Maks- Anetare i/e Perjashtuar
- Gjinia :
Numri i postimeve : 18309
Data e rregjistrimit : 23/03/2009
capkenja- Perparues
- Gjinia :
- Gjinia :
flm morene tkxh
- Gjinia :
Faqja 12 e 16 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Similar topics
» E THONI SHPESH HERE FJALEN TE ""TE DUA""EDHE SA E RENDSISHME ESHTE PER JU!!
» Lodhja "fizike" apo "mendore"
» Perpiqet te vjedh nje dyqan: pronarja e sekuestron si "skllav seksual" per 3 dit
» Lodhja "fizike" apo "mendore"
» Perpiqet te vjedh nje dyqan: pronarja e sekuestron si "skllav seksual" per 3 dit
♥♥♥♥♥.ShoqeriaJone.♥♥♥♥♥ :: PRANE NJERI-TJETRIT,TEMATIKA SHOQERORE :: Dashuria :: Letra & Tregime Dashurie
Faqja 12 e 16
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Fri Jul 27, 2018 12:20 am nga XHEMI
» SHtepia e marinos ju mirepret !!!
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» Perandoria ,,,e Shkodra Channel And NAQES SHKODRANEe...
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» U rihap shpella luksoze e Ylli-t
Sat Mar 24, 2018 6:04 pm nga ēim ēaku
» shtepia EDA 82..eshte e hapur me miqt
Sat Mar 24, 2018 6:03 pm nga ēim ēaku
» ViLa E <<Goces Tironse>>
Sat Mar 24, 2018 6:02 pm nga ēim ēaku
» welcome in my castel xhoooooooooniiiii
Sat Mar 24, 2018 6:00 pm nga ēim ēaku
» Capital Club<>Tzio
Sat Mar 24, 2018 5:55 pm nga ēim ēaku
» Pershendetje nga Adea
Sat Mar 24, 2018 5:54 pm nga ēim ēaku
» Pallati i Tironcit
Sat Mar 24, 2018 5:53 pm nga ēim ēaku
» Keshtjella e MORENES...
Sat Mar 24, 2018 5:52 pm nga ēim ēaku
» Kasollja e Mona&Takut !!!
Sat Mar 24, 2018 5:50 pm nga ēim ēaku
» Vjen nje moment dhe..!..
Sat Mar 24, 2018 5:31 pm nga ēim ēaku
» Tė flasim pėr festėn e tė dashuruarve,dhuratat dhe mendimet pėr kėtė ditė !
Sat Mar 24, 2018 5:29 pm nga ēim ēaku
» A JENI ZESHKAN/E APO BJOND/E/?
Sat Mar 24, 2018 5:26 pm nga ēim ēaku