♥♥♥♥♥.ShoqeriaJone.♥♥♥♥♥
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"Nje leter per ty "

+37
Engjelli Shqiptare
Dafina
Tironcja_omel
Tzio
Love
rebel aka unikkatil
abileda
Hera
durresi86
Morena
capkenja
Maks
ZEMRUSHJA
Marini
dajti i modh
Laura
djalli
MONDI
Barbi
Zebra
Blerta
Ylli
shaban cakolli
gjerjaa
Irinda
Lukja
leo
maria_23
swety_girl
baby-angel
Sexy_Girl
capkenia
Geri
Tetovarja
xhulia_Di
Amanda
Xhesika
41 posters

Faqja 15 e 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

Shko poshtė

"Nje leter per ty " - Faqe 15 Empty Re: "Nje leter per ty "

Mesazh nga Love Wed Apr 13, 2011 5:50 pm

Largimi yt i hershem shkaktoi plag te medha ne zemren time, nuk ka ilac qe do te mi sheroje keto plage edhe pse disa thone koha sheron cdo plag un nuk besoj. Sa me teper kalon koha aq me teper ndjej mungesen tende. Me shpirt te venitur, me zemer te thyer dhe kthes te pakthyer, me lot ne sy deri sa te jetoj nuk do te harroj. Kush e di sa dite pa diell, pa lule, pa gezim do te kalojne, kurse ne zemren time vetem lot, vuajtje dhe mall per fjalet dhe buzeqeshjen tende te embel.

Dhembja nuk ka fund kurse lotet nuk kan fuqi te shprehin pikellimin per ty. Gjithmon do te mbetesh ne zemren time me shpirt te venitur, zemer te thyer, me shpres te pa shpres, si dje, si sot, si neser une e perlotur te pres te kthehesh, te ma kthesh besimin ne dashuri, te ma kthesh lumturin dhe gjith ate qe pata kur ishim se bashku. Mungesa yte ne cdo vend po ndihet. Ditet pa ty vetem une e di se si i kaloj. Malli.. dhembja.. per ty kurre nuk do te shuhen. Do te dua edhe me shume se sa te kam dashur, edhe me shum se sa e dua veten, por kur te bindesh atehere ndoshta do te jete shume vone. Une do te jem ne shpirt vetem e jotja e ti vendos vet per lumturin qe mund ta kemi se bashku...

Te te them qe te dua me duket pak, dikush duhet te shpik fjale te reja per te percaktuar ndjenjat e mia te lidhura me ty, qe me bejne te kem nevoje per ty ēdo sekond.Te them qe te dua por ti tani e di , ndoshta ngaqe e them shpesh kjo fjale mund te zbehet por, ēdo here qe ta them eshte sepse dashuria ime per ty rritet.
Dua qe ta dish , nuk te dua ne te shkuaren , nuk te dua ne te tashmen , as ne ardhmen , eshte nje dashuri pa kohe , gjithashtu nuk ka distanca , eshte thjeshte nje dashuri e paster , e mbushur me iluzione , me premtime qe nuk duan te permbushen sepse u permbushen te gjitha ne momentin qe te takova.

Te dua , si dy fjale qe formojne nje buzeqeshje ne buzet e tua.
Te te duash ty ne realitet eshte nje ēmim, nuk e di ne te meritoj por une luftoj qe te te meritoj , eshte nje ēmim , nje dhurate qe ēdo person do kishte fat po ta harronte por qe e kam vetem une.
Love
Love
Super-Moderator
Super-Moderator

Gjinia Gjinia : Female
Numri i postimeve Numri i postimeve : 6788
Vendndodhja Vendndodhja : durress ke cesmja ferres
Hobi Hobi : te gjitha gjojna e bukrua
Humor Humor : te qafte jotem majmun
Data e rregjistrimit Data e rregjistrimit : 07/09/2010
Falenderimet Falenderimet : 30

http://www.shoqeriajone.com

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Mesazh nga Love Wed Apr 13, 2011 5:51 pm

Marr fryme thelle dhe i mbyll sytė si nje femijė qe lutet per deshire dhe enderr te bukur. Eshte heshtje, nuk degjohet asgje vetem tiktakut te ores ne mur dhe kjo zhurme e kendshme me shpie buze valeve te liqenit qe perkundin endrra sirenash me shkelqimin e zjarrt te henes. Neper shiun e ftohte kerkova rrugen e fshehte qe ta gjej sonte dhe me endrrat c` mallem dhe nuk gjeta asnje fjal te me thuash se ndjen mall,, bie shi si lotet e shpirtit tim... si e marre mendoj per ty dua te shoh nuk di se a me do zeri yt me vjen nga larg si ushtim.

C`thua ti..? ta pres dashurin tende apo te nisi nje kerkim te ri..? Me fal nese nuk di te shkruaj bukur nese nuk di ti gjej fjalet me te bukura per ty, por une kaq di kaq mund te japi per fillim dhe mos dysho sepse ti ke hyre ne shpirtin tim ashtu butesisht pa dashje te kam ftuar te jesh miku im, prehja ime dhe mbi te gjitha dashuria me merr ne endrrat tua aty ku ti i ruan me xhelozi sepse po e ndjej se ti po vjen si nje lule ne pranver e une do te pres gjithmon do te jem ketu......
Love
Love
Super-Moderator
Super-Moderator

Mesazh nga Love Wed Apr 13, 2011 5:51 pm

Ftohte! E ndjej qe i ftohti me ka hyre thelle ne shpirt. Me duket vetja nje qenie e pashprese, e mbaruar kesaj bote,dhe pse per ironi duhet te isha me e lumtura. E ftohta-sinonim i shpirtit tim. O Zot ajo duket sikur me ka zene per fyti e me ndrydh fjalet me ndrydh kujtimet....Sa keq! S'dua te me fshihet gjithcka. Kam patur shume kujtime , kam qene "e perkedhelura" e fatit tim, njeriu me i lumtur.
Por...shume gjera me ndryshuan papritur, pikerisht ne ato ēaste kur mendjen e kisha qetsuar me zgjidhjen time.

Eshte shume e rende per mua, aq me teper qe njoh dhe karakterin tim.... E ēmoj shume shoqerine sidomos kujtimet. Ato i ruaj dhe sakrifikohem per to.Dhe vertet, a s'jane te mrekullueshme! Sido qofshin te bukura apo te hidhura... ato jane kujtime.
E pra, si mund te harroj .. atehere o me mbetej vetem nje cope tru, pothuaj i demtuar, i shperfytyruar dhe fare pa inteligjence. Por kete s“dua ta mendoj. Ndaj dhe mundohem te kujtoj e te kujtoj e te marr vesh se c'behet me mua dhe jeten time.E dini dikure kane thene " se s'mund te kujtosh ēaste te bukura ne hidherim" .

Por une po pyes.. kur mund te shkaterrohesh me shume? Kur je i hidhur dhe kujton ēastet e bukura apo kur je i lumtur dhe kujton ēastet e fyerjes, te hidherimit. Mos e vritni mendjen: kam menduar aq shume dhe per ju; dhe ne te dyja rastet e kam ndjere veten shume keq. Lotet me kane mbytur. Ju mund te thoni i ke si me rubinet!Por une do fyhesha, s'ka rubineta ne boten shpirterore.
Lotet mund te tregojne dobesi, dhe une jam e tille, sepse s'di ta mbaj dhimbjen, s'di te fsheh gezimin prej dickaje qe e kam per shpirt, e atehere denoj veten me dobesine time e shkrihem ne lote..
Love
Love
Super-Moderator
Super-Moderator

Mesazh nga Love Wed Apr 13, 2011 5:52 pm

Dua te t“urrej por nuk mundem..dua t“mos mendoj per Ty por ėshtė e kot,dashuria qe ndjej per Ty ėshtė aq e madhe sa qe gjdo dit Zemra ime vdes nga pak.
E mbyllur ne Dhomen time e humbur ne kujtime ........Loti rrjedh..!

Ulem pran Dritares,shiqimi im ndalet jasht ne Kopsht tek nje dru Molle.Era e leht qe fryen jashte merr gjethet e Molles nje nga nje,rigat e shiut qe bien ne deget e Molles e pastaj ne tokė ,duket sikur se edhe Molla po qan,duket sikur se edhe Molla vuan per diqka. E shiqoj plot dhimbje...sa e mjer duket...... dhe prap Syri Loton.

Mua..po mua kush do t“ma kthen Lumturin time ..kush ma kthen driten e syve t“mi ..kush ma ngroh Zemren qe me eshte be Akull..kush..kush..kush..??Ah sa shum po mė mungon....pa Ty jeta nuk ka kuptim...pa Ty Jeta asht e zbrazet...pa Ty Jeta nuk ėshtė Jetė.. [
Tė Dua Shumė
Love
Love
Super-Moderator
Super-Moderator

Mesazh nga Love Wed Apr 13, 2011 5:52 pm

Shushurima e gjetheve me ben te mos ndihem e vetmuar pa prezence te askujt!
U flas atyre ne gjuhen time, ne gjuhen e dhimbjes dhe mekatit qe vret nje shpirt.
Kam kaq nevoj serish tė shikoj syte e tu ku gjeta boten.
Me duhesh ti, me beso, pa ty dhe me njerez jam e vetmuar, dhe me buzeqeshje qaj pareshtur…! Ti je larg, kaq larg nga une, mbase tash defren diku ne zerin e rinise apo mbase i kendon dikujt. S’e di, s’te shoh dot…!

Por nese ti ndonjehere me shikon, dije se mendoj per ty, vuaj per ty, shtirem sikur jam e lumtur vetem per ty! Gjithkund shoh vetem imazhin tend, fytyren tende, me kupto! S’pata force kurrė tė largohem nga ti…. akoma me duket sikur degjoj zerin tend, fjalen tende: „Te dua!“

A thua, Zot, dhe sot me do mua?
S’e di pėrse pyes kur e di se gjithēka mbaroi, por unė e mėsova prej tij tė besoj nė dashuri, tė ndjej pa logjikė, tė dua pa frikė! Pa tė unė s’jam vetvetja, s’jam njė person, jam e pėrgjysmuar se gjysma tjetėr ėshtė me tė…

Mė duhet ēdo ditė e mė tepėr, mė mungon ēdo mėngjes, ēdo mbrėmje…
Lutem tė tė shoh dhe njė herė tė flas me ty, ashtu siē di vetėm unė: pa ligje, pa gjykime. Atėherė do tė mė besosh se zemra ime ishte nė gjendje dhe tė ndalohej pėr ty. Pa ty jam njė hic, pa ty s’jam asgjė…
U ndamė me shprehjen e fundit “natėn e mirė”. A thua ishte e mirė ajo natė?Tė paktėn pėr mua ishte ferr.

Mė vjen keq qė duhej gjėrat tė mbaronin kėsisoj, por as vet s’e di ē’bėra, si mė erdhi gjithė ky mister i pazbuluar, kurrė s’isha ndjerė kaq keq sa ndihem sot. Mė thuaj Zot: si do tė jetoj pa tė, si do mundem t’i largoj ėndrrat, iluzionet, shpresat qė i kisha tė lidhura vetėm me tė, si…?

Dua, shumė dua qė ēdo gjė tė ishte kaq ndryshe, tė ishte sėrish e bukur siē filloi.
Atė natė s’ta thash nga frika dhe krenaria qė kam pėr veten, por kam nevojė dikujt t’i rrėfehem duke ia thėnė tė vėrtetėn, atė se betohem, betohem se askė s’do lejoj tė ma vjedhė imazhin tėnd. Ai do tė jetė gjithmonė me mua, do tė ketė vend tė veēantė nė zemrėn time, ai pėrherė do mbetet kujtimi mė i bukur qė pata!
S’di nė do mjaftonte t’ju them vetėm se ju dua! Ajo qė ndjej unė s`shprehet dot me fjale,as me shkrim.

S’di se ēfarė ishte e gjithė kjo, a ishte dashuri apo…?
Love
Love
Super-Moderator
Super-Moderator

Mesazh nga Love Wed Apr 13, 2011 5:53 pm

Sa keq po te mos ishim takuar kurre do jetonim pa ditur se cfare eshte mrekullia.Sa fort perqafon syri kur dora nuk mundet....
Desh gabova me ty perpak nuk e di pse... me vinte te terhiqesha..pastaj thashe: kjo eshte gjeja me e bukur qe me ka ardhur ndonjehere, nuk dua ta humb,dua te fitoj.

Gjindesha ne nje kryqezim te perbere prej mekatit dhe pritjes, isha vetem ne nje moment mendimi..! Thashe me vete me pas, une e kam gjetur ate qe me pelqen.!Nuk mundja dot te pranoja largimin nga ty
isha e pafuqishme ta beja... sepse realisht provova veten... pra ti je shume i pranishem dhe shume i forte ne shpirtin tim.

Shkova llogjikshem ne perfundim se ne i perkasim njeri-tjetrit se paku shpirtesisht jemi prone e njeri-tjetrit....!

Prandaj dhe u bera xheloze....Edhe pse e dija se nuk mund te te afroje askush me asgje me shume se sa me mua... sepse keshtu me ndodh ne kembim.

Ty te kam shpirt !Dhe shpresoj qe te jesh qellimi im i verteti!!

Kur mendoj se cfare cmendurirash do ndajme bashke...
Ti me the se jam cmendurisht i cmendur.... dhe une te dua cmendurisht !

Oh zot qe s'te kam afer se do cmendesha duke te puthur ty.....do ushqehesha mbi gjoksin tend...do vdisja.. do vdisja duke menduar per ty..!

Nuk do ta imagjinoja dot perfeksionin ndryshe, ti je perfekti, ai qe une kam enderruar, enderroj, ti je mekati im i lindur, mekati pa te cilin nuk do jetoja dot..... Nuk e di pse me frymezon kaq..... ke sjelle ngjyren ne jeten time.Je gjeja qe me kenaq me shume, me defren, me deh si ne mbremjet e Dhionisit me vere dhe sex....
Ndonjehere je shume shume i sinqerte me mua... tejkalon limitin...

Me terbon xhelozia...!
Me pelqen cdo sekonde e me shume....!
Mos mendo se do me plagosesh... mendo se une jam plaga dhe ti me sheron...!

Nese ti falenderon qiellin une mendoj se ti je qielli... pasi kam kohe qe jetoj ne parajsen e ketij qielli dhe digjem ne ferrin e saj....!
Love
Love
Super-Moderator
Super-Moderator

Mesazh nga Love Wed Apr 13, 2011 5:53 pm

Sot ne dreke ndersa capitesha rrugeve te zhurmshme te qytetit pata nje vegim tendin..."e dua"-mendova-"e dua e smund te bej pa te...pa te nuk mund te jetoj." Te kuptohemi jo se nuk mundem me vertet, se deri me sot nuk di te kete vdekur ndokush ngaqe nuk ka prane njeriun qe do. Kur them "nuk mund te jetoj" kam parasysh qe gjerat me te mira, momentet me te bukura, castet me magjike, e ne te njejten kohe ato me te rendomtat do te me dukeshin pa kuptim, pa vlere e madje te merzitshme do te thoja, e kjo per mua eshte vdekje. E di qe tani do te kesh vene buzen ne gaz.Ti nuk beson ne keto gjera. A thua do te ishte e veshtir te te kisha njohur ne nje bote me 6 miliard njerez? E heshtur veshtroj zjarrin dhe mendja me fluturon atje tej, tek nje krijese aq te bukur qe zoti e di sa eshte munduar ta sjelli ne jete. Mendoj...kujtoj...shpresoj...dhe kekoj disa pergjigje qe mund te ngelen mister per kusurin e jetes time. Shikoj fotografin e tij dhe i jap vetes shprese duke perfytyruar gjithcka qe ne nje dite te shtrenjte, te mezipritur te jem me te. Kujtoj faqet e fytyren e tij dhe kerkoj ti prek, ti ledhatoj, duke zgjatur doren, por syte me hapen dhe shohe qe gjithcka qe me rrethon eshte erresira dhe kercitjet e drunjve te thate qe digjen ne oxhak. Qepallat me mbyllen serisht. Mendja shkon perseri tek ai. Shikoj syte e tij te medhenj dhe te pershkruar. O zot, o zot sa i bukur eshte. Kerkoj ta perqafoj, ta mbeshtese mbi kraharorin tim, por qepallat me hapen dhe si gjithmone enderra zhduket si nje fantazme..
Po kerkoj.... ne ekzistencen tende po besoj.
Po enderroj...buzet e tua, me puthjet e mia po ledhatoj.
Po zgjoj...mankthe e betejash, ku per te gjetur, po luftoj.
Po duroj...zhgenjime enderrash, te dua te vertete, te te shijoj.
Kerkoj...,kerkoj...,kerkoj...,
Pa ty une nuk mund te mbijetoj
Ku je? Une per ty kam nevoj.
Kam nevoj se te dashuroj.
Love
Love
Super-Moderator
Super-Moderator

Mesazh nga Linda19 Sat Apr 07, 2012 8:12 am

Zemra ime,po te shkruan shprti yt,gjate,oh sa gjate jam menduar,te te shkruaj apo jo.Dhe ja sot me ne fund vendosa.Ndala lotet mora lapsin,dhe nisa te hedh ne leter ate cka me ndjen zemra ime e coptuar.,Kam vetem nje lutje zemer te pakten ta lexosh kete leter,e pastaj bej si te duash coptoe ne dac,edhe me zemren time te coptuar e bere therime lendoje edhe me shume. zemra ime 6 muaj me pare kur per here te pare te pash gezimi im nuk kishte te treguar,vetem ato qe jan dashuruar e kuptojn me mire kete ndjesi.Te shihja 6 muaj ngrihesha me veshtiresi,pija,haja dhe merja fryme me veshtiresi e siklet te madh.Te takova ne mes te shtatorit c'vuajtje me shtonte ajo kohe po kurr kurren e kurres nuk mu zvogelua dashuria per ty.Mezi prisja momentin qe ti te dilje ne drite.Hoqa vuajtje te pa treguara sa qe fjalet nuk i pershkruajne dot,u perballa me shume vuajtje zemer.Dhe me ne fund ti dole ne drite te qeshurat tua u perzien me lotet e gezimit tim,oh c'gezim eshte ai cast,c'gezim me sjell ai moment. Po a e meritoj valle kete shperblim qe me ben ti mua,a e meritoj valle kete ftohtesi,kete sjelljen tende. Zemra ime spo te kerkoj shume zemer, vetme te te shoh nje here e te te puth syte e ballit,te te ndjej vec nje here prane,te ndjej aromen e qenies tende,vetem kac zemer. Shume eshte valle per ty kjo,apo jo. Jeta po me kalon shume shpejt e vecanerisht mungesa jote, sot zemer mu deshta te ta thom, te lutem trego pak butesi per shpirtin tend. Ka ardhur koha zemer qe zemra jote te zbutet dhe te ndjej pak dhimbje per nje shpirt qe e keputi malli,qe e mbyti merzia,qe i eshte djegur zemra dhe i jane thare lotet mendohu zemra ime mendohu. Ti per mua je ende zemra ime je shpirti,je gezimi dhe je pranvera e shkurter e asaj pak jete qe me ka mbetur. Vetem mos haro zemra ime se do te dashurohesh edhe ti e te te pyes edhe une a vuan edhe ti, me siguri qe po, pra atehere do te ndjesh dhimbjen time por edhe larg qoft larg qoft qe ta pesosh si une . Eja te te shoh te pakten nje here te lutem shum,Asgje me shume nuk dua ,Vec ti t’me duash e une te dua ,Zemer shpirti yt kaq kishte tani bej si te duash letren ndash grise ndac bej cte duash me te .Vec te lutem mos haro kush te donte cmendurisht.Te perqefon shpirti yt.
Linda19
Linda19
V.I.P.
V.I.P.

Ditelindja Ditelindja : 18/10/1993
Numri i postimeve Numri i postimeve : 1232
Data e rregjistrimit Data e rregjistrimit : 15/02/2012
Falenderimet Falenderimet : 10

Mesazh nga Linda19 Sat Apr 07, 2012 8:12 am

Mendove se loder eshte dashuria fillove te luash me ndjenjat e mia me bere te vuaj me bere me vaj nje dit me bere te qesh e nje jav te qaj,ather te doja e vdisja nga frika me thoshe mjaft e un sflisja mendove se i lumtur do te jesh vetem ti harrove sa lot per ty pata dershur e sa dit duke te pritur kam errur ti me vrave mu e Zoti do te te vras ty.Do te vij koha te qmendesh ne vetmi .Mos kerko meshir se tash ka ndryshuar moti se qka i ben dikujt shpejt ta kthen Zoti.Mos kerko meshir se tash ka ndryshuar moti se qka i ben dikujt shpejt ta kthen Zoti.Mendove qe i vetmi ne bot je si pranoje lutjet edhe kur qaja per ty tash i erdhi fundi e zdi ku del.....por e di se me kurr nuk do te me kesh por dije mir se gjdo fillim ka nje fund edhe dashurin time e kam hedhur ne lum.Do te digjem e te tjerve zdo tju tregoj do te shkrihem se kurr me nuk do te takoj tash ndjej urrejtje edhe dashuri por do ta leshoj rendsin qe te vuash edhe ti.E di qe i pasur je mud te blesh gjdo gje por dashurin time nuk do ta kesh me.Edhe pse jemi ndar nuk do te harroj kurr se emri yt ne ZEMREN time eshte ber gur e nuk hiqet deri sa te vdes ne boten tjeter vetem TY DO TE PRES Te Dua shummmmmė Paq fat dhe gjdo te mir ne jet Dashuria ime .........
Linda19
Linda19
V.I.P.
V.I.P.

Mesazh nga Linda19 Sat Apr 07, 2012 8:13 am

Me mungon ..e dashur.. si gjithmone! Por sot eshte me e veshtire se dite te tjera, sepse deti ka kenduar per mua, e kenga ishte ajo e jetes sone sebashku. Me duket se te kam kenduar , nderkohe qe shkruaj kete leter, e ndjej profumin e luleve nder fusha, qe gjithmone me kane kujtuar Ty. Tashme keto gjera me lejne indferent. Vizitat e tua jane bere teper te ralla, e disa here kam dyshimin se pjesa me e rendesishme e imja, po me rreshqet lehtazi larg edhe perse une sfrocohem.Naten kur jam vetem, te therras.. e gjithmone dhimbja ime arrin kulmin. Ti mundesh akoma te gjesh menyren per tu rikthyer tek une. Mbreme naten te kam pare ne enderr... Ishe ne breg te detit.... era fershellekte mes flokeve te tu , e ne sy kishe ende ndricimin e perendimit te diellit... Mbetem i mahnitur duke te shikuar mbeshtetur ne gur. Sa e bukur je...nje bukuri qe s'e kam gjetur ne asnje femer tjeter. Ngadale eci drejt teje dhe kur me ne fund kthen veshtrimin e me shikon, kuptoj qe edhe te tjeret ishin mahnitur e po te shikonin. ~ E njeh?~ pershperisnin ziliqar, e nderkohe qe ti me buzeqesh, pergjigjem me pastertine e te vertetes:
Me shume se zemren time...! Te arri dhe te mbeshtjell me krahet e mi..rrethoj kete moment me shume se cdo tjeter. Eshte momenti per te cilin jetoj, e kur ti i pergjigjesh perqafimit tim, leshoj veten ketij momenti ... Me ne fund serish kam paqe....Ngrej doren dhe te cek faqet nderkohe ti ul koken dhe mbyll syte. Duart e mia jane te ashpra mbi lekuren tende te bute, e per nje cast pyes veten ne se do te kthehesh mbrapsh (pendohesh), por e di qe s'do jete keshtu... Nuk e kam bere kurre, e ne momente si keto qe kuptoj drejtimin e jetes sime. ( Une jam ketu, per te dashuruar, per te shtrenguar ne krahet e mi, per te te mbrojtur..) Jam ketu per te mesuar nga ty, e te marr ne kembim dashurine tende... Jam ketu , sepse nuk ka asnje vend tjeter ku dua te jem...!
Linda19
Linda19
V.I.P.
V.I.P.

ja ket leter fillova te shkruaj per Ty dashuria ime e pafat per Ty Xemlushi im...
Ja filloj dita e par e pare pa ty u zgjova ne mengjes jo duke menduar per dashurin tone e si te bisedoj me ty,po duke menduar ndarjen,duke menduar se ti a je duke vuajtur si une???...me te then te drejten kam filluar te urrej nuk e di pse por me duket se per te gjitha ti ke faj.a sa shum po me dhem shpirti kur po i kujtoj ditet me ty,e s'po mund te besoj qe me sjemi 1 por jemi 2,me sjemi LOQK e SHPIRT por jemi UNE e TI...tani jemi 2 te huaj siq qem para se te njihemi te je L... e une V... 2 te rinj me zemra te vrara...20muaj te tere ishin nje enderr e mrrekullueshme,ah Zot sa gjat paskam fjetur...tani qe u zgjova nga ky gjum i thelle e pash qe enderra nuk ishte realitet, e tani e kuptova nje te vertet qe shum me kan folur po une nuk e kam kuptuar,se jam shum e re per dashuri te mendoj...kam menduar qe ky ka qen nje realitet por jo paska qen nje nga genjeshtrat e jetes qe shum po me zhgenjen...tani nuk po mund te besoj me qe nuk jam me Ty...po me duket se jam ne nje enderr,ne nje ankth te vertet,por nga kjo enderr po lus Zotin te me zgjoj sa me par,ky ankth te mbaroj...por edhe pse Zoti me zgjoi shpejt e pash qe oshte nje realitet.nje kohe me thoshe"Une jom TI e TI je UNE me nje fjal TE DUA shum"...e sot sot me the krejtesisht te kundertet me the "UNE jom UNE e TI je TI me fal Xemlushe por LAMTUMIR..."...edhe pse me tha lamtumir gjithmon do te dua se ket fjal nuk e the me deshir po te shtyu Babai yt se mendon se je ende femi...por une do te pres gjithmon...te duuaaa pergjithmon....

Linda19
Linda19
V.I.P.
V.I.P.

E filloj ket leter me shkruar per ty me fjalet me te embla te zemres she shpirtit tim te lendura .Ne keto qaste kur e shkruaj ket leter ndjehem shum e emocjonuar me merzi me pikllim dhe vuajtje te pafund mbrenda zemres sime dhe me lot te pa ndal ne syt e mi te permalluar per nje dashuri .Gėzohem qe je shendosh e mir e po ashtu kalon, sidoqoft jeta dhe realiteti dora ime kurr nuk do te ndjej lodhje duke shkruar per ty do te vazhdoj te shkruaj do te vazhdoj te dua dhe do te shpresoj ne ty sepse shpresa kurr nuk vdes nuk di qte them ndoshta e kam humbur rrugen time te jetes dhe gjindem ne rrugen e gabuar por zoti ma hapi ket rrug deri te zemra jote .Edhe pse e kam nje ndjenj deshprimi me zemer te them te verteten se ti e meriton gezimin lumturin dhe gjith te mirat e kesaj bote sepse djem si ti nuk gjinden ne ket bot askundi beso se nuk e kam leht ta shkruaj ket leter por me detyron zemra te shkruaj dhe ta nxjerr at qe e kam ne brendsi te kesaj zemre .Kurr nuk mud tja fal vetes nese dikund gabova me ty e nuk po e di gjejen qe beri ndryshim te madh mes nesh kurr nuk deshta te te lendoj ty e as veten time gjithqka ndodhi pa planifikluar dite e mallkuar kur u dashurova ne ty .Heret e kam kuptu qe jam njeri I denuar nga zoti por arsyet e kti denimi asnjeher nuk e kuptova tash vazhdoj te qaj fatin tim qe shum e kerkova por kurr nuk e gjeta jetova me nje shpres te vdekur dhe ne shoqri te endrrave per ket pafatsi mbeta e vetmuar jeten pa ndal duke e mallkuar dhe veten e emrova mbaz asaj qe mbeta Rob I dashuris Kurr nuk desha te gaboj e para zotit te jem nje mekatare kur e di se ne ket bot jam vetem nje kalimtare E rastit qe stacionin e fundit te jetes e kam ne pragun e vdekjes per ne boten tjeter asgje ne ket bot nuk esht e perjetshme e as e pa vdekshme .Tash vazhdoj te qaj ditet e rinis qe me iken e kurr me sme kthehen prap,asnjėher ne jet nuk I deshta aventurat e as interesin qdoher dashurova me shpirt e zemer te paster , sa do qe po mundohem si duket rruget tona nuk po takohen askund se si ndihem unė tani te tregon vet letra e shkruar kurr nuk e kam menduar nje dashuri te till qe te ben te vuash me mall ne heshtje te lendojsh zemren e askujt te mos I tregosh ,qdo her kur shkruaj per ty ndihem E priveligjuar dhe krenare kur e di faktin se ti e meriton ket , e meriton nje vajz si unė te vdes per ty , kjo esht nje ndjenj qe shum me frikson se e di qka dmth ta dashuroj veq njera zemer vetem zoti mund ta di se ku perfundon rruga e loteve te mi dhe e vuajtjeve te mia nese ka perfundi diku unė kam besim tek zoti dhe jam e bindur se kesaj rradhe do te me ndihmoj ,pa dashjen e tij as ne nuk do te ishim takuar , prej se te njoha ty jeta ime mori tjeter kahje dhe kuptim ket e deshmojn edhe fjalet mia qe tash I shkruaj duke u frymezuar nga ti , Te mos harrojm se dashurin nuk e kemi obligim ndaj askujt ajo esht nje ndjenj e zemres dhe e shpirtit ndoshta une nuk e meritoj dashurin tende por nuk jam fajtor qe te dua shum me dite te tera po jetoj me plag te pa sheruara ne zemer nese zoti e ka shkruar qe une perjet te vuaj per ty dhe dashurin tende nese esht e shkruar qe kurr mos ta kaloj per te then ne kater sy ata qka ndjej ne zemer per ty nese esht shkruar per ty te qaj e te vajtoj per jet do te pajtohem me ket fakt edhe pse shum I rend per mua mos harro kurr se deri ne vdekje vetem ty te dua .Fati dhe lumturia jon nvaret nga rruga te cilen ti do ta zgjedhesh ne jet .Me fal te lutem per gjith keto fjal por nje te vertet mbaje ne zemer dhe kurr mos harro se me shpirt e zemer te don nje vajz e cila jam unė ,E di qe pas kesaj letreme nuk do te gjej forc qe te flas me ty sepse sigurisht do tme urresh pa mas por te lutem me fal se ket leter e shkruaj nga detyrimi I vuajtjeve dhe kujtimeve te mija qe kam ne zemer .Nese ke ndjenja dhe zemer kupto te verteten qe tregon kjo leter e mos me urrej .Vall qesht kjo ndjej une per ty ? nje dashuri nje pikllim nje gezim apo nje plag e pa sheruar e shpirtit tim? Do te vij nje dit qe do ta kuptosh te verteten se te kam dashur me gjith zemer por ather do te jet shum von do tme kerkosh por sdo te me gjesh askund do te gjesh vetem varrin tim me shum lule te qelura mbi te ku mbi koke do te me qendrojn kurora e dashuris qe tash per ty une ne zemren tende do te mbetem si nje dor lypsi qe troket pa ndal duke kerkuar pak dashuri do te jem e vetjmja ne endrrat e tua por do te zhdukem se shpejti dhe ti do ta kuptosh se ky nuk ishte realiteti .Shpresoj se do te gėzosh lumturin dashurin dhe fatin qe aq shum e dashte dhe se nuk do te pendohesh per padrejtsin qe ma bere mua .Nje amanet dua me ta lan pas vdekjes sime te varri im kurr mos u afro plaget qe edhe atje I mbaj te lutem mos mi trazo.Ndoshta kjo do te jet letra e fundit qe per ty po e shkruaj sepse nuk e paske merituar nje vajz si une per ty vuaj le te mbetet kjo nje mister nje ndarje e fundit per fatin qe kisha une ne dashuri pa ty tash jam si nje jetime si nje zog pa krah e si nje lot I nxir si mund ta thesh zemren time si nje got kristali ku ket une kurr se meritova nuk pata nevoj per lumturin dhe knaqsin tende te lendojsh nje zemer te pa fajshme . Kėtė leter e shkruaj nga zemra per te pastruar shpirtin tim beso se tash gjindem e pa forc nuk mjafton krenaria e as shpresa qe te ma shuaj mallin per ty .Kur ta lexosh ket leter mos u ndjej krenar e as fajtor le te bej kjo leter qe ta kuptosh te verteten qe e tregon .Jeta ime tash shum ka ndryshuar ne zemer me ka mbet plaga e tradhtis ne e dashuris se humbur per jet mbeta nje rob dashurie .
Linda19
Linda19
V.I.P.
V.I.P.

Mesazh nga Linda19 Sat Apr 07, 2012 8:14 am

Ti nuk mund te Urresh....

Ti nuk mund te me urresh kurr,sepse Engjejt nuk urrrejne,ato vetem mbrojne.Do ishte e kote te provosh te me urresh mua sepse urrejtja jote do te kthehet ne dashuri dhe dashuria jote ne mbrojtje per mua...
Ti nuk mund te me urresh sepse tashme un jam pjese e jetes tende,jam cope e zemres tende.Te me urresh mua do te thote te urresh vetveten.
Sa here qe ti vuan une vuaj bashke me ty,sa here qe merr fryme un marr fryme bashke me ty,sa here qe ti qesh un qesh bashke me ty.Sa here qe ti me urren un te adhuroj.
Te dhashe zemren time qe te jete me ty ne cdo hap te jetes tende.
Te solla prane engjejt e mi per te qendruar perjetesisht me ty ne ditet bukura e te veshtira.
E di qe nuk mund te me urresh edhe pse ke deshire edhe pse do te me harrosh nuk mundesh sepse un jam gjithmon me ty jashte dhe brenda teje.
Edhe pse nuk te kam prekur kurre e ndjej qe jam Brenda teje,ne nje vend te vogel ne fund te zemres tende.
Sa here qe ti me kujton mua ti vuan,ti do qe te flesh por nuk mundesh sepse imazhi im te mundon,do te me kesh prane dhe sa here ti e kerkon kete un jam aty me ty....
Une vuaj njesoj si ty vetem se nuk qaj,ne keto momente po degjoj te njejten kenge qe po degjon ti por vetem me nje ndryshim,ti tani po qan kurse un jo.Brenda ne lotet e tu jam une.Ti je nje pike loti dhe prandaj une nuk qaj sepse kam frike se mos te te humbas.Dhe keshtu mbaj gjithcka Brenda meje.Dhe kjo me ben te vuaj akoma me shum.Une linda per ty edhe pse kete e kuptova pas shume kohesh.
Linda per te te bere te lumtur,kurse ti per te me bere te vuaj.Jam e bindur qe ne keto momente po qan,po Brenda ketyre loteve jam une,ti me sheh ne enderr ndersa un s`do te enderroj kurre sepse endrra ime fillon kur flas me ty.
Te jesh e bindur per dicka:JE PJESA ME E BUKUR E JETES TIME...!!
Linda19
Linda19
V.I.P.
V.I.P.

Mesazh nga Linda19 Sat Apr 07, 2012 8:14 am

Mendove se loder eshte dashuria fillove te luash me ndjenjat e mia me bere te vuaj me bere me vaj nje dit me bere te qesh e nje jav te qaj,ather te doja e vdisja nga frika me thoshe mjaft e un sflisja mendove se i lumtur do te jesh vetem ti harrove sa lot per ty pata dershur e sa dit duke te pritur kam errur ti me vrave mu e Zoti do te te vras ty.Do te vij koha te qmendesh ne vetmi .Mos kerko meshir se tash ka ndryshuar moti se qka i ben dikujt shpejt ta kthen Zoti.Mos kerko meshir se tash ka ndryshuar moti se qka i ben dikujt shpejt ta kthen Zoti.Mendove qe i vetmi ne bot je si pranoje lutjet edhe kur qaja per ty tash i erdhi fundi e zdi ku del.....por e di se me kurr nuk do te me kesh por dije mir se gjdo fillim ka nje fund edhe dashurin time e kam hedhur ne lum.Do te digjem e te tjerve zdo tju tregoj do te shkrihem se kurr me nuk do te takoj tash ndjej urrejtje edhe dashuri por do ta leshoj rendsin qe te vuash edhe ti.E di qe i pasur je mud te blesh gjdo gje por dashurin time nuk do ta kesh me.Edhe pse jemi ndar nuk do te harroj kurr se emri yt ne ZEMREN time eshte ber gur e nuk hiqet deri sa te vdes ne boten tjeter vetem TY DO TE PRES Te Dua shummmmmė Paq fat dhe gjdo te mir ne jet Dashuria ime .........
Linda19
Linda19
V.I.P.
V.I.P.

Mesazh nga Ered_Ers Thu Apr 19, 2012 7:57 pm

Mendoj...vetem mendime asgje tjeter nuk mund ta depertoj ate perde qe ti ke endur rreth meje. Po zemer!! E vetja papritmas mu duk si nje kalores erresire qe mes mjegulles e shiut arrin te kape ate rreze te shendritshme prej nje shikimi femre. Je ti zemer!! Furishem vrapoj, vrapoj drejt te vetmit vend ku trupi im mund te ndjej ekzistencen fizike, ku zemra ime ndjen dehje...
aty ku lotet e kane doren e ngroht, aty shikimi perhumb deri ne prehje. Faleminderit zemer!! Caste magjike, koktejl ndjenjash, buzeqeshje prej princeshe...vetem ti mund ti bashkosh te gjitha keto pjeseza jete per te krijuar ate imazhin unik qe endet mes enderrimeve tona. Perjetesisht Zemer!!
Eredo said (8:05 PM):
E une lundertari vetmuar pergatitem per nje eksplorim te ri, mes kufijve te se panjohures...ne limitet e guximit, per te ndjer tik-taket e nje zemre...qe vjen nga ishulli trishtimit. Shprese Zemer!! Mes dallgeve qe ironikisht ndajne botet tona qendron nje vele diamanti, i can dallget ne dysh e nuk ndjen pendim sepse eshte i pari dhe i fundit krim qe i ka bere kesaj bote. Pafajsi Zemer!!
castet ikin,vrapojne me vertik si plumbi...e une ndjej serish mall, nje mall qe me perhumb ne nje mori mendimesh, nje mall te ri qe vjen nga larg e shfaqet si pronari i ligjshem i kesaj zemre te vrare nga trillet e jetes. Enigme Zemer!! Ndjej butesine e nje shterngimi duarsh, verej dy shikime qe kryqezohen ne nje film qe ndodh diku ne Vienen e larget...e qe nuk mund te ndalet as nga ironit e jetes
Fantazi zemer!! Jo me kot egzistojme ne kete bote te zbrazet...per ti dhene nje kuptim te ri qenies qe endet me krahapur ne kerkim te nje ideali. Nje ideali qe e sheh teksa rezohet para syve te tu, per te rilindur aty ne krahet e tu ... ne te vetimin burrim enderrash te kesaj bote. Deshire Zemer!!

Ered_Ers

Gjinia Gjinia : Male
Numri i postimeve Numri i postimeve : 1
Data e rregjistrimit Data e rregjistrimit : 19/04/2012
Falenderimet Falenderimet : 0

Mesazh nga Vizitor Sun Jan 27, 2013 3:44 pm

ty te vrafte dashuria ime,se di a kam force te pershkruaj gjithe kete dhimbje qe kane kapluar shpirtin tim,,se di a kam force te perbahem qe po me rrjedhin pikat e lotit,duke e shkruajtur kete leter,sepse shpirti im di vetem fjalen dhimbje,,bie shi nga syte e mi,qe tash e sa kohe,nuk thahen nga lotet ,ata me jane bere pushim per sy,sepse lotet me japin fuqi,lotet me japin ngushellime????nuk di ate kujtohen ditet qe kemi kaluar se bashku,ndoshta ti i ke harruar ,,por un nuk mund ti harroj,sepse ato dite ishin ditet me te lumtura te jetes time,,nuk kisha dhimbje me te rende kur ti me the se do te shkosh pergjithmon,,ishte plage,qe nuk mund ta sheroj,,nuk mund te flas,,sepse nuk fliste as shpirti im vrare,..sepse ti me vrave me dashurine qe ma dhurove te vrafshin lotet e mi,nuk besoj se do te keshe jete te lumtur e dashura ime sepse do te mallkoj zemra ime,e ti vazhdo te jetosh jeten tende e un do te mallkoj ty ,e nje dite mallkimi im do te ze,,dhe erresira do kaploj shpirtin tend dhe un atehere do jeme i qete tere jeten,nuk pata deshire te shkruaj keshtu,por shpirti im po shkruan, e di se do ta lexosh kete leter dhe do te bjere nder mend se askush nuk te ka dashur si un???,lamtumire e dashura ime se te humba pergjithmon lamtumire,eh kur te pendohesh do me kerkosh,e kur te me kerkosh,nuk do me gjesh,e ku do gjesh un do jem ne perqafimin e asaj qe me dhuroj dashurine e vertete???

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Vizitor Sun Jan 27, 2013 3:45 pm

Me pate e sme vlersove, por luaje rolin e te dashuruarit,
kurre se kuptove sinqeritetin dhe dinjitetin tim si Femer !!
Kurre s'dhe nje pergjigje ...nga aq sa te kerkoja ...nje mendim se ishe prane meje.
Kthjeje koken mbas e me shifje veēse si nje Zevendesim per te paren !!!
Ajo qe kuptoje eshte se me ty skam qene kurrre e dashuruar !
Nuk genjeje qe te kam xhan por jo per me tutje...ajo qe me ka frenuar qe asnjehere sme ke kuptuar dhe gjithmone me ke lene te qaja dhe kur vuaja kurre se kuptoje arsyen sepse vuaja....apo te merrje mundimin te pyesje ndonjehere se cfare ndodhte.....por thjeshte per te Blere e jo per te Shitur..kurre shume EGOIZEM....
U lodha duke pritur nje pergjigje te sakte, nje vemendje te sinqerte te painteresuar....
Per hir te atije dizinteresimi, dikush tjeter do me gezoje e do gezoje .

Vizitor
Vizitor

Sa me merr malli per zerin tend,puthjen per nate qe me dhuroje, te cilen nuk do ta shijoj me kurr...sa mall kam per pranine tende,frymen e ngrohte qe e sillje ne shtepi...sa mall kam per ta pare edhe njehere fytyren tende e dashur,edhe po te jete kjo e fundit qe do ta beja ne jeten time e kisha pranuar me shume deshire...me mungon shume, nuk di c'far ti bej tere ketij malli qe po me shtyp ne shpirt...

lot te ngrohte qe me rrjedhin prej syve prej dites qe nuk te kam pare, vetem sa ma shtojne ma shume deshiren per me te pare e me fol te pakten nje fjale me ty,mirepo e di se po kerkoj teper dhe diqka te parealizueshme...me dhemb shpirti i djegur per ty kur te mendoj se nuk pata mundesine te pershendetem me me ty e te them me te madhen fjale...TE DUA SHUME ZEMRA IME...

Vizitor
Vizitor

Duhet te jesh i lumtur per asgje, per nje pike uji apo per nje fllad ere. Per nje flutur qe te mbeshtetet mbi krah, apo per parfumin qe vjen nga kopshti. Duhet te ecesh mbi kete toke me krahet e shtrira drejt dickaje qe do te vije e te kesh sy te qete per te gjitha paqartesite e fatit. Duhet te dish te numerosh yjet , te dashurosh qiellin e te kujtohesh gjithmone per ate qe te do te miren. Vetem keshtu koha do te kaloje pa pendime, e nje dite mund te themi qe kemi patur kaq shume nga jeta.'

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Vizitor Sun Jan 27, 2013 3:46 pm

Arrita te harroj per veten time per pak..dhe ne varrezen e kujtimeve arrita te te flak..per pak harrova ciltersine e syve te tu, zerin tend kur thoje "you know i love you"
Harrova rrahjet e zemres tende kur koken vendosja ne gjoksin tend..te harrova emrin..emrin qe kam shkruar ne cdo kend..Arrita te harroj se ti egziston me te vertete
por vetem per pak, vetem per nje moment.......

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Vizitor Sun Jan 27, 2013 3:46 pm

Ti je rritur brenda meje me rrenjat e tua, me gjakun, me ambjentin, me familjen, me fisin. Linda dhe u rrita ne ate oborrin ku me shifje qe luaja dhe me quaje Kotele te vogel, ēapkenia jote, nusja e babos, vogelushja e xhaxhit. Dhimbjet qe kane helmuar familjen tone, kane tretur shpirtin tim. Gjithmone keta lote do me prezantohen perpara dickaje te rendesishme per mua :( . Gjithmone kam qene prane teje duke te degjuar, duke ruajtur segretet e njera tjetres, Besimi yne reciprok. Derisa Emigrimi i mallkuar me ndau nga ty, me mungon shume pafundesisht. Nuk eshte ēudi !

Per pak dite me erdhe si Engjell dhe mu largove sonte. Ne keto dite kerkoja ta shifja situaten si nje gje Normale ne te njejten kohe me dukej e pabesueshme qe ti ishe ketu me mua, por teper larg jo si me pare. Ky ishte ballafaqimi yne mbase i fundit....Ditet e fundit realizova se koha qe ndaja me ty, fjalet e tua, keshillat, humori e gjithcka ....eshte shume sa nuk mund te pershkruhet me fjale.

Ndjeje brenda vetes nje TRISHTIM ABSOLUT, lote me rrjedhin , per shume protagonist qe mbizoterohen veē me Heshtje, nuk eshte retorika e fjaleve qe do spjegoje ndienjat e mia por faktin qe kete here e ndjeje si te fundit pikerisht kjo me tremb. Ndihem e lumtur per dicka: Jam krenare qe jam mbesa jote, jam krenare qe kam nje gjyshe si ty, jam krenare qe me rrite me ate fryme, me ato vlera, faleminderit qe ti ke ekzistuar per mua. Faleminderit qe ti me ke edukuar, me ke pranuar dhe me ke dedikuar kohe nga koha jote; faleminderit qe me fale ekzistence nga ekzistenca jote, dinjitet nga dinjiteti yt, mireqenie nga pjesa jote. Faleminderit qe me vlerson, me konsideron dhe me degjon. Nuk do mund te shperbleje kurre ato qe ti ke bere per mua! Thjeshte do permbush amanetet e tu, nje nga nje . Une dhe Eurisi askush tjeter . Dashuria, Respekti qe ruaj ndaj ty jo vetem si figure familjare, si kryetare shtepie, si gjyshe eshte teper i madh, i kalon kufinjte e mamit dhe te babit. NUK PERSHKRUHEN TE QUAJE NENE, SEPSE E TILLE JE dhe jo vetem per mua por dhe per shume te tjere qe rrite e sot e kesaj dite asnje nuk ta diti. Me hidheron helmi i fundit qe more : NUK E MERITOJE KETE HELM dhe shume te tjere qe dime shume mire. Por jam serisht krenare per ty Gjyshja ime qe dite ti besh balle: pas asaj humbje, pas vajtimit dhe asaj kafeje te zeze, ndanim bashke nje buzeqeshje, nen sfondin e atij helmi.

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Vizitor Sun Jan 27, 2013 3:47 pm

Ka vetem nje fjale per te pershkruar se si ndjehem,ate ndjesine qe mbaj te kycyr brenda…Jam KEQ!!Duket sikur kohet e fundit fati me ka kthyer shpinen dhe te vetmit qe me bejne shoqeri jane lotet.Dhe jam e lodhur nga e gjithe kjo.Nga cdo dite e njejte ku nese jam e lumtur,eshte mrekulli!! Jam e lodhur nga njerezit qe shtiren sikur I intereson shume ajo qe une ndjej..E lodhur nga kjo ndjenje idjote qe ushqej brenda..e mbi te gjitha jam e lodhur nga vetja ime!!Sepse jam e lodhur nga naivja qe I beson cdo kujt dhe e vetmja gje qe merr ne fund eshte dhimbje e dheshtim!!E lodhur nga ty qe sillesh si nje idjot I vogel,qe gjen kenaqesi ne vuajtjen time!! Por a e din cfare??..Vafsh ne djall ti dhe cdo njeri tjeter!! Linda e vetme,dhe jam serisht e vetmja qe po mbytem ne gjithe kete!!

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Vizitor Sun Jan 27, 2013 3:47 pm

Ciao zemra ime... nuk e di pse po te shkruaj ketu duke e ditur qe nuk do e lexosh kurr.. Porse u gjeta ne kete situate dhe ja ku me ke ketu duke shkruajtur nje leter per ty. Nuk e di nga t'ia filloj , di vetem te them qe ne nje menyre o tjetren je bere i vetmi motiv i jetes time.Kam deshire te te shoh. Kam deshire te ndjej, te te prek , me mungon tmerresisht, te dua......
Githcka filloj me nje puthje, nje magji qe me mori mendjen me mori shpirtin duke e ditur qe nuk do jesh kurr i imi sepse ti i perket asaj....
Hap syte cdo mengjes dhe ndjej nje boshllek ne shpirtin tim dhe pyes veten pse duhej te ndodhte kjo gje, pse une te dua akoma edhe pse ti sje me i imi ???
Hyre ne jeten time ne maje te gishtave, pa u ndier dhe une qe e mbaja veten si te forte ste rezistova dot.
Me ty doja te kaloja jeten time, doja qe me ty te ndaja gezimet, emocionet dhe hidherimet...
Pse nuk e kupton qe une te dua cmendurisht, per ty do jepja jeten...
Te lutem me ler te jetoi ,me ndihmo te te urrej, zhduku nga jeta ime....
LAMTUMIRE

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Vizitor Sun Jan 27, 2013 3:48 pm

Te dua...

E shikon kete qe te kam shkruar ketu siper?Eshte gjeja me principale,me e rendesishmja,
eshte me e veshtira por eshte unike sepse...po te shpreh ate qe ndiej per ty!
Te thuash Te dua... me beso, nuk eshte e lehte...duhet te jesh e sigurte qe e ndjen me te
vertete, te kuptosh qe shpesh duhet te jete e njejte,por mbi te gjitha eshte gjeja me spontane
qe mund ta ndjeje nje njeri.I dashur, e shikoj qe me ty cdo gje eshte ndryshe,cdo gje eshte
e bukur, e lehte tani qe ti je pjese e jetes time & cdo moment te jetes time dua ta ndaj me ty!
Sa e cuditeshme, apo jo?? Per pak kohe arrita te njoh nje pjese tenden,mesova te njoh te
mirat, difektet e tua...Per pak muaj arrita te beja gjene me te bukur & absolute ne Bote,qe cdo
vajze do e deshironte...Te dashurova...sa e bukur kjo fjale & ti e transformove ate ne gjene me
te bukur te kesaj Bote! Zemer... u be kohe qe jemi bashke, edhe perse jemi larg...ka ndodhur
qe shpesh kemi diskutuar, kemi pasur kontradita por...nuk mund ti quaj asgje, sepse...jane gjera
normale qe mund ti kene dy persona. Tani je bere njeriu me i rendesishem i jetes time,qe kam
me shume nevoje, qe me keshillon, qe me degjon, & qe me ben te ndjehem e rendesishme...!!
Me ty ndihem shume mire, me ben te qesh, me ben te qaj ndonjeher, m jeten time qe dua me te vertete,
& qe vazhdoj te dua thjeshtesine tende,embelsine, simpatine tende & te gjitha cilesite e tua qe
me bejne te ndjehem e rendesishme ne jeten tende...E shikon i dashur?? Une besoj qe mund te
bej cdo gje per ty, mjaftojne ca xheste qe te bejne te kuptosh qe c`te duhet & c`duhet te besh
per te ecur perpara,vetem une edhe ti mund ta bejme...te ndryshojme jetet tona!

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Vizitor Sun Jan 27, 2013 3:49 pm

Nuk po te shkruaj per te te thene se te dua shume,jo as per te t\'thene
se per ty po derdh lot ne keto momente , ajo qe sot me shtyn te
shkruaj eshte malli qe kam per ty ,vertet ne keto momente po ndjej
mall , edhe perse nuk kam ndjenje dashurie...!!! mallin e
respektoj, respekti per ty eshte e vetmja qe me ka mbetur brenda
meje dhe nuk po dua ta zhduk, dhe malli ne keto momente nuk po me
ler vertet te qete, sot me erdhen ne mendje kujtimet dhe endrrat qe
thelle i kam varrosur ne shpirt, ato miliona endrrat qe vertete kane
kohe qe kane filluar te treten , por sot vetem malli po me shtyn te
t\'shkruaj me ben qe te bashkoj edhe nje here si nje mikeshe te vjeter qe
kurre nuk arrita t\'ia hap vertet zemren ,
e vetmja ndjenje qe vertet per ty nuk e kam shuar eshte respekti, po
sot... kjo ndjenja po me con ne mallin qe kam per ty , malli qe kam
per ty t\'pare dhe te t\'shtrengoj nje here fort pas vetes ,dhe te
ulem me ty ne nje tavoline kafeneje si nuk do kur dhe te bej
muhabet per kohen kur nuk kemi folur ne telefon...?, dhe per te kaluar
disa caste te bukura bashke thjeshte si miq te vjeter, Dhe ndersa u ktheva me fytyre nga muri me dolen dy pika loti nga syt
e mi, nuk e kuptova perse po qaja po vetem kur lotet me pikuan ne
kafe kuptova se ishin duke bere rrugen e tyre qe kishim kohe pa e
bere , vetem ajo ndjenje e mallit me beri te shpalos edhe nje here
tere kohen , eja dhe me perqafo te te jap lumturi o zemer,
do ishim nje trup qe rrezohej nga djelli e ndricohej nga hena,
shikoheshim por nuk shiheshim ,verbimi bie si nje hije e zeze - trishtim,
zemra ndjen puthjen e zjarrte qe valonte ne endrren e
Majit, ajo enderr me beri qe te jetoj me ty aty ku askush nuk
dinte ku jemi do ta ndjenja kraharorin tend , aty kur mund te
shikosha jeten ne syt e tu ,perse shkove me enderren , mbeta ne
kujtimin zemra me thote \"SE TE DUA\" - duhet dikur ta kuptojne se
kemi lindur per njeri-tjetrin kujtoj zerin tend andjej ate ngrohtesi
nuk e di a te pelqen per inteligjentin qe une mendoj apo jo .
sikur te ndodhte pikerisht keshtu ,as e para dhe as e fundit......

Vizitor
Vizitor

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Faqja 15 e 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

Mbrapsht nė krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi