Mendime Momenti..........
+23
rober
Shpirti-ime
lemshja
Princo
Bella Stella
lulebora
Tironcja_omel
NothingElseMatters
Salvo Dona
Morena
XHEMI
1shkodrane
SpOrTiStI
Ylli
Marino
Goc Tirone
V.I.P
Neirem
Zebra
xhoni_bravo
CLICHE'
MONDI
Naqja Shkodrane
27 posters
Faqja 11 e 40
Faqja 11 e 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Mendime Momenti..........
po paulin sterken??xhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:ateher ka me te vare perpara kryeministris ed rama hahahahahxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:hahahahah kur ta morrin vesh lul basha ka me mbyt se nje vot me pak per ate hahhaahxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:na u bo nje tironc me pak mo,na ra popullesia se u bo xhoni shkodranMONDI shkruajti:Dua shkruajti:un kam me shkodran xhonin,na mori nje person shkodra nga tirona :PMONDI shkruajti:Ej kishit gje me shkodranet ju??
se kuptova kete
plac ti
jam me PS une luleshtrydhe
jo se kam shok Tom Doshin une
Vizitor- Vizitor
ateher ler punen hahahhaxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:eshte rinovimi i gjakut eeeee hahahah epo gjithmone ti i ke ngacmu ,shtyje ket sezon ndryshe me te ngacmu ato hahaahxhoni_bravo shkruajti:jo se kam po jam pergatitur se eshte sezoni prill maj yllo
edhe me qe ra muhabeti me kan besdisur nja dy femra tek ambjenti punes sme len rehat sdua keshtu une dua ti ngacmoj vet i pari si te veproj
jo sdua ashtu une me kan ber me turpe sme vjen te vete ne pune
Vizitor- Vizitor
ate jo se eshte dukagjines
xhoni_bravo- Administrator
- Gjinia :
Numri i postimeve : 10820
Vendndodhja : TIRAN
Humor : burrat nen hije lozin e kuvendojne bravo u qofte qe grate shfryzojne hahahhah
Data e rregjistrimit : 18/01/2011
Falenderimet : 38
Dua shkruajti:ateher ler punen hahahhaxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:eshte rinovimi i gjakut eeeee hahahah epo gjithmone ti i ke ngacmu ,shtyje ket sezon ndryshe me te ngacmu ato hahaahxhoni_bravo shkruajti:jo se kam po jam pergatitur se eshte sezoni prill maj yllo
edhe me qe ra muhabeti me kan besdisur nja dy femra tek ambjenti punes sme len rehat sdua keshtu une dua ti ngacmoj vet i pari si te veproj
te le punen se duan femrat jo do ta perballoj edhe kete situat po thash se do me jepje ndonje ide ti se kam biografi te mire ne pune do detyrohem ta prish tani ne pleqeri
- Gjinia :
Humor : burrat nen hije lozin e kuvendojne bravo u qofte qe grate shfryzojne hahahhah
xhoni_bravo shkruajti:Goc Tirone shkruajti:t'ja rras me qoke xhonit
ciao bella come stai tu
cunto vieni da albania tu
per vit t'ri xhono pse do m'pagush darken . ja do morrim ene Mondin me na bo nje film
Goc Tirone- Super- Administrator
- Gjinia :
Numri i postimeve : 8596
Data e rregjistrimit : 31/10/2010
Falenderimet : 28
cfare eshte dugagjini???xhoni_bravo shkruajti:ate jo se eshte dukagjines
Vizitor- Vizitor
po burreria te lesh punen eshte o xhono hahahxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:ateher ler punen hahahhaxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:eshte rinovimi i gjakut eeeee hahahah epo gjithmone ti i ke ngacmu ,shtyje ket sezon ndryshe me te ngacmu ato hahaahxhoni_bravo shkruajti:jo se kam po jam pergatitur se eshte sezoni prill maj yllo
te le punen se duan femrat jo do ta perballoj edhe kete situat po thash se do me jepje ndonje ide ti se kam biografi te mire ne pune do detyrohem ta prish tani ne pleqeri
Vizitor- Vizitor
Goc Tirone shkruajti:xhoni_bravo shkruajti:Goc Tirone shkruajti:t'ja rras me qoke xhonit
ciao bella come stai tu
cunto vieni da albania tu
per vit t'ri xhono pse do m'pagush darken . ja do morrim ene Mondin me na bo nje film
po mondi eshte sh i mire ne kamer do ta bejme HD 2 ore filem
po hajde ti se nuk eshte problem pagesa marin edhe euro ketej
- Gjinia :
Dua shkruajti:po burreria te lesh punen eshte o xhono hahahxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:ateher ler punen hahahhaxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:eshte rinovimi i gjakut eeeee hahahah epo gjithmone ti i ke ngacmu ,shtyje ket sezon ndryshe me te ngacmu ato hahaahxhoni_bravo shkruajti:jo se kam po jam pergatitur se eshte sezoni prill maj yllo
dua pa plotsuar vitet e pesionit nuk iki une do bej cfar te me thon ato mua sikur do me han ato mua
- Gjinia :
Dua shkruajti:cfare eshte dugagjini???xhoni_bravo shkruajti:ate jo se eshte dukagjines
komune e shkodres a malsis madhe
- Gjinia :
edhe mund te ta hane gjonoooooo hahahahxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:po burreria te lesh punen eshte o xhono hahahxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:ateher ler punen hahahhaxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:eshte rinovimi i gjakut eeeee hahahah epo gjithmone ti i ke ngacmu ,shtyje ket sezon ndryshe me te ngacmu ato hahaahxhoni_bravo shkruajti:jo se kam po jam pergatitur se eshte sezoni prill maj yllo
dua pa plotsuar vitet e pesionit nuk iki une do bej cfar te me thon ato mua sikur do me han ato mua
Vizitor- Vizitor
sa e njifke veriun o gjono.te kam ditur si cik budalla un ty hahahahhahaxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:cfare eshte dugagjini???xhoni_bravo shkruajti:ate jo se eshte dukagjines
Vizitor- Vizitor
Dua shkruajti:sa e njifke veriun o gjono.te kam ditur si cik budalla un ty hahahahhahaxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:cfare eshte dugagjini???xhoni_bravo shkruajti:ate jo se eshte dukagjines
dua ke zen sh ndryshke ti
e njofe shkodren mire une
- Gjinia :
po le te me han hallall ua kam berDua shkruajti:edhe mund te ta hane gjonoooooo hahahahxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:po burreria te lesh punen eshte o xhono hahahxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:ateher ler punen hahahhaxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:eshte rinovimi i gjakut eeeee hahahah epo gjithmone ti i ke ngacmu ,shtyje ket sezon ndryshe me te ngacmu ato hahaahxhoni_bravo shkruajti:jo se kam po jam pergatitur se eshte sezoni prill maj yllo
- Gjinia :
ke vjerren nga shkodra mo???xhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:sa e njifke veriun o gjono.te kam ditur si cik budalla un ty hahahahhahaxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:cfare eshte dugagjini???xhoni_bravo shkruajti:ate jo se eshte dukagjines
dua ke zen sh ndryshke ti
e njofe shkodren mire une
Vizitor- Vizitor
epo mos u tremb ateher,sben burri cicin per kaq gjexhoni_bravo shkruajti:po le te me han hallall ua kam berDua shkruajti:edhe mund te ta hane gjonoooooo hahahahxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:po burreria te lesh punen eshte o xhono hahahxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:ateher ler punen hahahhaxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:eshte rinovimi i gjakut eeeee hahahah epo gjithmone ti i ke ngacmu ,shtyje ket sezon ndryshe me te ngacmu ato hahaahxhoni_bravo shkruajti:jo se kam po jam pergatitur se eshte sezoni prill maj yllo
Vizitor- Vizitor
o dua po vjerren e ardhshme po
jo une nuk trembem per ate pune thash kam pasur tek puna biografi te mire do me thone me vone o djal i degjeneruar
kete hall kam une
jo une nuk trembem per ate pune thash kam pasur tek puna biografi te mire do me thone me vone o djal i degjeneruar
kete hall kam une
- Gjinia :
Po qe eshte bere nje xhurulldi ktej nga lagja qe s'e merr vesh i pari t'dytin
CLICHE'- WebMaster
- Gjinia :
Numri i postimeve : 10152
Vendndodhja : Nen lekuren e MONDIT!!
Hobi : CSI
Data e rregjistrimit : 14/08/2012
tju them mirmbrema
Marino- Administrator
- Gjinia :
Numri i postimeve : 10376
Data e rregjistrimit : 18/03/2012
Falenderimet : 30
CLICHE' shkruajti:Po qe eshte bere nje xhurulldi ktej nga lagja qe s'e merr vesh i pari t'dytin
asgje webmastere thjesht me provokuan mua si gjithmon po su doli gje
- Gjinia :
Ca t'kapi ty tash me ate kallash n'dore?/
CLICHE'- WebMaster
- Gjinia :
Numri i postimeve : 10152
Vendndodhja : Nen lekuren e MONDIT!!
Hobi : CSI
Data e rregjistrimit : 14/08/2012
Faqja 11 e 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Similar topics
» Mendime Momenti..........
» Njeriu dhe mendime rreth tij.
» Momenti juaj i paharruar....................
» Momenti me i veshitire i jetes tuaj
» Njeriu dhe mendime rreth tij.
» Momenti juaj i paharruar....................
» Momenti me i veshitire i jetes tuaj
Faqja 11 e 40
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Fri Jul 27, 2018 12:20 am nga XHEMI
» SHtepia e marinos ju mirepret !!!
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» Perandoria ,,,e Shkodra Channel And NAQES SHKODRANEe...
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» U rihap shpella luksoze e Ylli-t
Sat Mar 24, 2018 6:04 pm nga ēim ēaku
» shtepia EDA 82..eshte e hapur me miqt
Sat Mar 24, 2018 6:03 pm nga ēim ēaku
» ViLa E <<Goces Tironse>>
Sat Mar 24, 2018 6:02 pm nga ēim ēaku
» welcome in my castel xhoooooooooniiiii
Sat Mar 24, 2018 6:00 pm nga ēim ēaku
» Capital Club<>Tzio
Sat Mar 24, 2018 5:55 pm nga ēim ēaku
» Pershendetje nga Adea
Sat Mar 24, 2018 5:54 pm nga ēim ēaku
» Pallati i Tironcit
Sat Mar 24, 2018 5:53 pm nga ēim ēaku
» Keshtjella e MORENES...
Sat Mar 24, 2018 5:52 pm nga ēim ēaku
» Kasollja e Mona&Takut !!!
Sat Mar 24, 2018 5:50 pm nga ēim ēaku
» Vjen nje moment dhe..!..
Sat Mar 24, 2018 5:31 pm nga ēim ēaku
» Tė flasim pėr festėn e tė dashuruarve,dhuratat dhe mendimet pėr kėtė ditė !
Sat Mar 24, 2018 5:29 pm nga ēim ēaku
» A JENI ZESHKAN/E APO BJOND/E/?
Sat Mar 24, 2018 5:26 pm nga ēim ēaku