Mendime Momenti..........
+23
rober
Shpirti-ime
lemshja
Princo
Bella Stella
lulebora
Tironcja_omel
NothingElseMatters
Salvo Dona
Morena
XHEMI
1shkodrane
SpOrTiStI
Ylli
Marino
Goc Tirone
V.I.P
Neirem
Zebra
xhoni_bravo
CLICHE'
MONDI
Naqja Shkodrane
27 posters
Faqja 10 e 40
Faqja 10 e 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: Mendime Momenti..........
po per shoqerin ashtu jam jo ty qe te kam pateriote une
xhoni_bravo- Administrator
- Gjinia :
Numri i postimeve : 10820
Vendndodhja : TIRAN
Humor : burrat nen hije lozin e kuvendojne bravo u qofte qe grate shfryzojne hahahhah
Data e rregjistrimit : 18/01/2011
Falenderimet : 38
ti ke nevoj me mesu jo me dhen lexione,ke nevoj me marr lexione :pxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:hajde jep provim ketu ke un po te dhash note kaluse e ke mesu dialektin hahahahxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:po dialektin a e ke kthyer hahahahahxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:edhe ti je kthy shkodran si gjithe postusit e rinj????xhoni_bravo shkruajti:NothingElseMatters shkruajti: ASNJE
from shkodra
cfar te bej duhet te pershtatem me terrenin
nja ashtu ne ato ujra jam
po une kam shkodranet jap direkt lexion tek aato lexione kamasutre te jap une ty mendohu njiher
Vizitor- Vizitor
po ti nuk ndihesh i fyer nga ky rol qe paske ???xhoni_bravo shkruajti:po per shoqerin ashtu jam jo ty qe te kam pateriote une
Vizitor- Vizitor
mere me sportivitet dua pastaj nuk jam kundra po ke mesuar ndonje stil te ri hajde ma meso
- Gjinia :
Humor : burrat nen hije lozin e kuvendojne bravo u qofte qe grate shfryzojne hahahhah
un kam me shkodran xhonin,na mori nje person shkodra nga tirona :PMONDI shkruajti:Ej kishit gje me shkodranet ju??
Edituar pėr herė tė fundit nga Dua nė Fri Apr 05, 2013 9:58 pm, edituar 1 herė gjithsej
Vizitor- Vizitor
Dua shkruajti:po ti nuk ndihesh i fyer nga ky rol qe paske ???xhoni_bravo shkruajti:po per shoqerin ashtu jam jo ty qe te kam pateriote une
pse se i hoqa ndryshkun shoqes asnjigje
- Gjinia :
Dua shkruajti:un kam me shkodran xhonin,na mori nje person shkodra nga tirona :PMONDI shkruajti:Ej kishit gje me shkodranet ju??
se kuptova kete
jo shoqes sja heq ti se shoqja perdor antindryshk firmeato jo si ti antindryshk afer dates se skadences hahahahxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:po ti nuk ndihesh i fyer nga ky rol qe paske ???xhoni_bravo shkruajti:po per shoqerin ashtu jam jo ty qe te kam pateriote une
pse se i hoqa ndryshkun shoqes asnjigje
Vizitor- Vizitor
na u bo nje tironc me pak mo,na ra popullesia se u bo xhoni shkodranMONDI shkruajti:Dua shkruajti:un kam me shkodran xhonin,na mori nje person shkodra nga tirona :PMONDI shkruajti:Ej kishit gje me shkodranet ju??
se kuptova kete
Vizitor- Vizitor
dua si te duash une e bera oferten time me qe te njof ska gje perdor cte duash ti mos thuaj neser sme ndimoj xhoni
- Gjinia :
Dua shkruajti:na u bo nje tironc me pak mo,na ra popullesia se u bo xhoni shkodranMONDI shkruajti:Dua shkruajti:un kam me shkodran xhonin,na mori nje person shkodra nga tirona :PMONDI shkruajti:Ej kishit gje me shkodranet ju??
se kuptova kete
plac ti
- Gjinia :
jo ste kerkoj njeri ndihm :pxhoni_bravo shkruajti:dua si te duash une e bera oferten time me qe te njof ska gje perdor cte duash ti mos thuaj neser sme ndimoj xhoni
Vizitor- Vizitor
hahahahah kur ta morrin vesh lul basha ka me mbyt se nje vot me pak per ate hahhaahxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:na u bo nje tironc me pak mo,na ra popullesia se u bo xhoni shkodranMONDI shkruajti:Dua shkruajti:un kam me shkodran xhonin,na mori nje person shkodra nga tirona :PMONDI shkruajti:Ej kishit gje me shkodranet ju??
se kuptova kete
plac ti
Vizitor- Vizitor
ok a erdha per te me shar mua apo ta ula hovin jam pergatitur per kete dite une
- Gjinia :
Dua shkruajti:hahahahah kur ta morrin vesh lul basha ka me mbyt se nje vot me pak per ate hahhaahxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:na u bo nje tironc me pak mo,na ra popullesia se u bo xhoni shkodranMONDI shkruajti:Dua shkruajti:un kam me shkodran xhonin,na mori nje person shkodra nga tirona :PMONDI shkruajti:Ej kishit gje me shkodranet ju??
se kuptova kete
plac ti
jam me PS une luleshtrydhe
- Gjinia :
hahahahah ke muaj qe pergatite per mbrojtje ndaj meje hahahahahahxhoni_bravo shkruajti:ok a erdha per te me shar mua apo ta ula hovin jam pergatitur per kete dite une
Vizitor- Vizitor
ateher ka me te vare perpara kryeministris ed rama hahahahahxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:hahahahah kur ta morrin vesh lul basha ka me mbyt se nje vot me pak per ate hahhaahxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:na u bo nje tironc me pak mo,na ra popullesia se u bo xhoni shkodranMONDI shkruajti:Dua shkruajti:un kam me shkodran xhonin,na mori nje person shkodra nga tirona :PMONDI shkruajti:Ej kishit gje me shkodranet ju??
se kuptova kete
plac ti
Vizitor- Vizitor
jo se kam po jam pergatitur se eshte sezoni prill maj yllo
edhe me qe ra muhabeti me kan besdisur nja dy femra tek ambjenti punes sme len rehat sdua keshtu une dua ti ngacmoj vet i pari si te veproj
edhe me qe ra muhabeti me kan besdisur nja dy femra tek ambjenti punes sme len rehat sdua keshtu une dua ti ngacmoj vet i pari si te veproj
- Gjinia :
Dua shkruajti:ateher ka me te vare perpara kryeministris ed rama hahahahahxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:hahahahah kur ta morrin vesh lul basha ka me mbyt se nje vot me pak per ate hahhaahxhoni_bravo shkruajti:Dua shkruajti:na u bo nje tironc me pak mo,na ra popullesia se u bo xhoni shkodranMONDI shkruajti:Dua shkruajti:un kam me shkodran xhonin,na mori nje person shkodra nga tirona :PMONDI shkruajti:Ej kishit gje me shkodranet ju??
se kuptova kete
plac ti
jo se kam shok Tom Doshin une
- Gjinia :
t'ja rras me qoke xhonit
Goc Tirone- Super- Administrator
- Gjinia :
Numri i postimeve : 8596
Data e rregjistrimit : 31/10/2010
Falenderimet : 28
eshte rinovimi i gjakut eeeee hahahah epo gjithmone ti i ke ngacmu ,shtyje ket sezon ndryshe me te ngacmu ato hahaahxhoni_bravo shkruajti:jo se kam po jam pergatitur se eshte sezoni prill maj yllo
Vizitor- Vizitor
Goc Tirone shkruajti:t'ja rras me qoke xhonit
ciao bella come stai tu
cunto vieni da albania tu
- Gjinia :
Dua shkruajti:eshte rinovimi i gjakut eeeee hahahah epo gjithmone ti i ke ngacmu ,shtyje ket sezon ndryshe me te ngacmu ato hahaahxhoni_bravo shkruajti:jo se kam po jam pergatitur se eshte sezoni prill maj yllo
jo sdua ashtu une me kan ber me turpe sme vjen te vete ne pune
- Gjinia :
Faqja 10 e 40 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Similar topics
» Mendime Momenti..........
» Njeriu dhe mendime rreth tij.
» Momenti juaj i paharruar....................
» Momenti me i veshitire i jetes tuaj
» Njeriu dhe mendime rreth tij.
» Momenti juaj i paharruar....................
» Momenti me i veshitire i jetes tuaj
Faqja 10 e 40
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Fri Jul 27, 2018 12:20 am nga XHEMI
» SHtepia e marinos ju mirepret !!!
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» Perandoria ,,,e Shkodra Channel And NAQES SHKODRANEe...
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» U rihap shpella luksoze e Ylli-t
Sat Mar 24, 2018 6:04 pm nga ēim ēaku
» shtepia EDA 82..eshte e hapur me miqt
Sat Mar 24, 2018 6:03 pm nga ēim ēaku
» ViLa E <<Goces Tironse>>
Sat Mar 24, 2018 6:02 pm nga ēim ēaku
» welcome in my castel xhoooooooooniiiii
Sat Mar 24, 2018 6:00 pm nga ēim ēaku
» Capital Club<>Tzio
Sat Mar 24, 2018 5:55 pm nga ēim ēaku
» Pershendetje nga Adea
Sat Mar 24, 2018 5:54 pm nga ēim ēaku
» Pallati i Tironcit
Sat Mar 24, 2018 5:53 pm nga ēim ēaku
» Keshtjella e MORENES...
Sat Mar 24, 2018 5:52 pm nga ēim ēaku
» Kasollja e Mona&Takut !!!
Sat Mar 24, 2018 5:50 pm nga ēim ēaku
» Vjen nje moment dhe..!..
Sat Mar 24, 2018 5:31 pm nga ēim ēaku
» Tė flasim pėr festėn e tė dashuruarve,dhuratat dhe mendimet pėr kėtė ditė !
Sat Mar 24, 2018 5:29 pm nga ēim ēaku
» A JENI ZESHKAN/E APO BJOND/E/?
Sat Mar 24, 2018 5:26 pm nga ēim ēaku