♥♥♥♥♥.ShoqeriaJone.♥♥♥♥♥
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Testimi i lodrave seksuale – punė e shkėlqyer

Shko poshtė

Testimi i lodrave seksuale – punė e shkėlqyer  Empty Testimi i lodrave seksuale – punė e shkėlqyer

Mesazh nga Ylli Sun Mar 18, 2012 8:14 am

Testimi i lodrave seksuale – punė e shkėlqyer  F.0317180503965_m

Njė femėr, e cila e ka punė testimin e lodrave seksuale, ka deklaruar se ajo e ka “punėn e pėrsosur”. Nat Garvey ka provuar mė shumė se 1.000 lodra dhe veshje seksuale qė kur u angazhua nė kėtė punė para dy vitesh, ndėrsa nga rroga pėrfiton 25.000 funte nė vit.

24-vjeēarja ka deklaruar se nuk do tė kishte gjetur kėnaqėsi mė tė madhe nė asnjė profesion tjetėr.

“Kam provuar tė gjitha lodrat e ēuditshme dhe tė bukura- madje edhe disa shumė tė kėqija. Puna ime ėshtė argėtuese dhe plotėson nevojat e mia. Nuk mund tė kėrkoj mė shumė”, ka shpjeguar Garvey.

Ajo beson se prezanton nevojat e njė femre tė zakonshme dhe se industria e lodrave seksuale ėshtė nė shpėrthim e sipėr.

“Nuk jam e varur nga seksi. Unė pėrfaqėsoj femrat normale, tė cilat sikurse unė kanė nevojė qė t’i blejnė kėto lodra. Lodrat seksuale nuk janė mė tabu... Familja dhe miqtė e mi e dinė se ēfarė punoj. Miqtė e mi mendojnė se unė kam punėn mė tė mirė nė botė dhe unė mendoj se ėshtė e pėrsosur”, ka thėnė ajo. /Telegrafi/
Ylli
Ylli
Administrator
Administrator

Gjinia Gjinia : Male
Ditelindja Ditelindja : 06/03/1980
Numri i postimeve Numri i postimeve : 33025
Vendndodhja Vendndodhja : Republika e Kosovės
Hobi Hobi : Inxhinier Mekanik / Ekonomist
Humor Humor : Kisha dikur...por
Data e rregjistrimit Data e rregjistrimit : 12/11/2008
Falenderimet Falenderimet : 91