"Tani ndihem nje gjysem femer"
Faqja 1 e 1
"Tani ndihem nje gjysem femer"
Me preku shum letra e kesaj vajzes 21 vjecare qe ka shkruajtur te rivista Vanity Fair...
Nuk jan pak ato femra qe kan kete frik... mes tyre jam dhe un...
"Jam 21 vjece. Universitet, disa pun pa rendesi dhe shum endrra. Kam enderruar gjithmon te kisha nje fmi. Ndjeva qe kisha dicka qe nuk shkonte sepse nuk ndihesha mir.
Vizita, kontrolle dhe pas 2 muaj me arrin pergjigjja e risonances manjetike: per mua nje denim me jet.
Tani ndihem nje gjysem femer. Ndihem shum keq kur shof ato nenat ne rrug, gjith ato femije qe lozin dhe te buzeqeshin.
Asigje nuk mund te me bej te ndihem e plot tani, kam teper dhimbje. Por gjeja qe urrej eshte qe keto semundje nuk mund ti zbulodh menjehere. I keshilloj te gjitha femrave te sherohen dhe te mbrohen.
Tani ndihem komplet kot. Nuk dal fare nga shpia, nuk punoj me si baby-sitter sepse nuk mundem. Jam e para qe them qe duhet te luftojme gjithmon, por tani jam ne thellesi te dhimbjes dhe urrejtjes kunder vetes.
Cfare kuptimi ka jeta ime tani? Ndodhem ktu vetem per te konsumuar oksigjen dhe per te qajtur; nuk mendoj se ne nje te ardhme mund te takoj lumturin e vertet."
Nuk jan pak ato femra qe kan kete frik... mes tyre jam dhe un...
"Jam 21 vjece. Universitet, disa pun pa rendesi dhe shum endrra. Kam enderruar gjithmon te kisha nje fmi. Ndjeva qe kisha dicka qe nuk shkonte sepse nuk ndihesha mir.
Vizita, kontrolle dhe pas 2 muaj me arrin pergjigjja e risonances manjetike: per mua nje denim me jet.
Tani ndihem nje gjysem femer. Ndihem shum keq kur shof ato nenat ne rrug, gjith ato femije qe lozin dhe te buzeqeshin.
Asigje nuk mund te me bej te ndihem e plot tani, kam teper dhimbje. Por gjeja qe urrej eshte qe keto semundje nuk mund ti zbulodh menjehere. I keshilloj te gjitha femrave te sherohen dhe te mbrohen.
Tani ndihem komplet kot. Nuk dal fare nga shpia, nuk punoj me si baby-sitter sepse nuk mundem. Jam e para qe them qe duhet te luftojme gjithmon, por tani jam ne thellesi te dhimbjes dhe urrejtjes kunder vetes.
Cfare kuptimi ka jeta ime tani? Ndodhem ktu vetem per te konsumuar oksigjen dhe per te qajtur; nuk mendoj se ne nje te ardhme mund te takoj lumturin e vertet."
Engjelli Shqiptare- Perparues
- Gjinia :
Ditelindja : 26/09/1992
Numri i postimeve : 4056
Vendndodhja : ITALI
Hobi : MUSIKA,PISHINA,GIRO
Humor : ALOOOOOOOOOOOOOOOO MARMROMA
Data e rregjistrimit : 06/12/2009
Falenderimet : 132
Re: "Tani ndihem nje gjysem femer"
shum e trisht kjo leter me ben qe tmendfohem mir para se tflasesh siedhe ata shoh jeten me me shum optimizem sesa e shoh zakonisht me beri tndjehem keq kjo leter
Vizitor- Vizitor
Similar topics
» Informacione Sportive
» e dashuroj me shpirt njeriun e zemres sime sepse vetem prane saj ndihem i lumtur
» Tani....
» e dashuroj me shpirt njeriun e zemres sime sepse vetem prane saj ndihem i lumtur
» Tani....
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Fri Jul 27, 2018 12:20 am nga XHEMI
» SHtepia e marinos ju mirepret !!!
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» Perandoria ,,,e Shkodra Channel And NAQES SHKODRANEe...
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» U rihap shpella luksoze e Ylli-t
Sat Mar 24, 2018 6:04 pm nga ēim ēaku
» shtepia EDA 82..eshte e hapur me miqt
Sat Mar 24, 2018 6:03 pm nga ēim ēaku
» ViLa E <<Goces Tironse>>
Sat Mar 24, 2018 6:02 pm nga ēim ēaku
» welcome in my castel xhoooooooooniiiii
Sat Mar 24, 2018 6:00 pm nga ēim ēaku
» Capital Club<>Tzio
Sat Mar 24, 2018 5:55 pm nga ēim ēaku
» Pershendetje nga Adea
Sat Mar 24, 2018 5:54 pm nga ēim ēaku
» Pallati i Tironcit
Sat Mar 24, 2018 5:53 pm nga ēim ēaku
» Keshtjella e MORENES...
Sat Mar 24, 2018 5:52 pm nga ēim ēaku
» Kasollja e Mona&Takut !!!
Sat Mar 24, 2018 5:50 pm nga ēim ēaku
» Vjen nje moment dhe..!..
Sat Mar 24, 2018 5:31 pm nga ēim ēaku
» Tė flasim pėr festėn e tė dashuruarve,dhuratat dhe mendimet pėr kėtė ditė !
Sat Mar 24, 2018 5:29 pm nga ēim ēaku
» A JENI ZESHKAN/E APO BJOND/E/?
Sat Mar 24, 2018 5:26 pm nga ēim ēaku