Barcaleta pikante
+45
kanitaa
Midnight kiss
1shkodrane
Halla_Madhe
Princesha
albi4
Cudira
Enushe
Frajeri
Naqja Shkodrane
man_in_black
DAHILA
ylber dibra
Kalorsi i kalter
Dj Konti.
MelaJunior
tironci omel
Goc Tirone
Gjumashja
Ylli
Hera
Love
Endrit
Maks
Tironcja_omel
Alpina
Mona
Zebra
Melaqja
Engjelli Shqiptare
Altuna
Eda
Tzio
taku
bigbeng
deska
Barbi
rebel aka unikkatil
MONDI
durresi86
capkenja
dajti i modh
Edi7
Morena
Naki
49 posters
Faqja 31 e 37
Faqja 31 e 37 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37
Re: Barcaleta pikante
Si vullkan
Pas njė raporti intim, burri pyet gruan:
- E dashur, si isha sonte?
- Si vullkan, zemėr, si vullkan...
- Vėrtet, si vullkan?!
- Po, i dashuri im, aktivizohesh ēdo pesė vjet...
Larja e teshave
Na ishte njėherė njė burrė dhe njė grua, ata kishin tre fėmijė. Sa herė qė dėshironin tė kryejnė marrėdhėnie, thoshin se po shkojnė pėr ti larė teshat, nė mėnyrė qė fėmijėt tė mos kuptonin se ēfarė po bėjnė.
Njė natė, burri i thotė gruas:
- Eja tė shkojmė ti lajmė teshat!,
Ndėrsa ajo ia kthen:
- Jam e lodhur.
Mė vonė, gruaja ēohet dhe i thotė burrit:
- Eja tė shkojmė ti lajmė ato tesha.
Kurse burri thotė:
- Le, se i lava nė dorė!
Pas njė raporti intim, burri pyet gruan:
- E dashur, si isha sonte?
- Si vullkan, zemėr, si vullkan...
- Vėrtet, si vullkan?!
- Po, i dashuri im, aktivizohesh ēdo pesė vjet...
Larja e teshave
Na ishte njėherė njė burrė dhe njė grua, ata kishin tre fėmijė. Sa herė qė dėshironin tė kryejnė marrėdhėnie, thoshin se po shkojnė pėr ti larė teshat, nė mėnyrė qė fėmijėt tė mos kuptonin se ēfarė po bėjnė.
Njė natė, burri i thotė gruas:
- Eja tė shkojmė ti lajmė teshat!,
Ndėrsa ajo ia kthen:
- Jam e lodhur.
Mė vonė, gruaja ēohet dhe i thotė burrit:
- Eja tė shkojmė ti lajmė ato tesha.
Kurse burri thotė:
- Le, se i lava nė dorė!
Ylli- Administrator
- Gjinia :
Ditelindja : 06/03/1980
Numri i postimeve : 33025
Vendndodhja : Republika e Kosovės
Hobi : Inxhinier Mekanik / Ekonomist
Humor : Kisha dikur...por
Data e rregjistrimit : 12/11/2008
Falenderimet : 91
Ka shkuar nje bjonde te mjeku per dhemb dhe nuk po e din ku me hi edhe hin ne gjenekologji edhe doktori nxan me do letra po i thot asaj heki teshat edhe kjo po e hjek krejt kur po e sheh doktori po i vjen marre edhe po i thot ku po ankohe ti ajo po i thot dhami po me dhem.
Po i thot doktori veshu edhe shko nje kat me lart, aty shkruan stomatulogu edhe hin aty, kjo u vesh e shkoj kur shkoj, doktori posht po e she qe ajo i ka harru brekt aty te ai edhe po e thirr kolegen lart, po i thot shikoje dhe kallxoj disi qe i ka harru brekt te une.
Hini bjondina te stomatulugu u ul edhe tash doktori po e shikon ne goj e po i thot prej ketu po e sho qe i he harru brekt te kolegu posht kjo po shikon doktorin edhe po thot po walla por me shiko posht e kallzo cili dhemb po me dhem?
Po i thot doktori veshu edhe shko nje kat me lart, aty shkruan stomatulogu edhe hin aty, kjo u vesh e shkoj kur shkoj, doktori posht po e she qe ajo i ka harru brekt aty te ai edhe po e thirr kolegen lart, po i thot shikoje dhe kallxoj disi qe i ka harru brekt te une.
Hini bjondina te stomatulugu u ul edhe tash doktori po e shikon ne goj e po i thot prej ketu po e sho qe i he harru brekt te kolegu posht kjo po shikon doktorin edhe po thot po walla por me shiko posht e kallzo cili dhemb po me dhem?
1shkodrane- Moderator/e
- Gjinia :
Numri i postimeve : 1794
Data e rregjistrimit : 08/09/2012
Falenderimet : 6
Hera e dytė
Pas njėzet vitesh martesė, burri dhe gruaja shkojnė te mjeku. Doktori e kontrollon burrin dhe i thotė:
- Gjithēka ėshtė nė rregull me ju, keni ndonjė shqetėsim tė veēantė?
- Asgjė tė veēantė, por kur bėj dashuri, herėn e parė ėshtė gjithēka nė rregull, ndėrsa herėn e dytė djersitem shumė. Kjo ka filluar tė mė pengojė...
Pas burrit, kontrollohet gruaja dhe mjeku i thotė:
- Edhe ju dukeni mirė, por burri juaj mė tha se kur bėni dashuri, herėn e parė ėshtė gjithēka mirė, por nė tė dytėn djersitet. E keni idenė se ku mund tė jetė problemi?
- Natyrisht se e di doktor. Hera e parė ėshtė nė janar, ndėrsa e dyta nė korrik...
Pas njėzet vitesh martesė, burri dhe gruaja shkojnė te mjeku. Doktori e kontrollon burrin dhe i thotė:
- Gjithēka ėshtė nė rregull me ju, keni ndonjė shqetėsim tė veēantė?
- Asgjė tė veēantė, por kur bėj dashuri, herėn e parė ėshtė gjithēka nė rregull, ndėrsa herėn e dytė djersitem shumė. Kjo ka filluar tė mė pengojė...
Pas burrit, kontrollohet gruaja dhe mjeku i thotė:
- Edhe ju dukeni mirė, por burri juaj mė tha se kur bėni dashuri, herėn e parė ėshtė gjithēka mirė, por nė tė dytėn djersitet. E keni idenė se ku mund tė jetė problemi?
- Natyrisht se e di doktor. Hera e parė ėshtė nė janar, ndėrsa e dyta nė korrik...
Ylli- Administrator
- Gjinia :
Kokėdhimbja
I mėsuar gjithmonė me refuzimin e gruas dhe arsyetimin mė dhemb koka, burri merr njė aspirinė dhe njė gotė ujė nė dorė dhe shkon te dhoma e gjumit, ku gruaja qėndron shtrirė.
- Ēfarė ke, pse ma ke sjellė aspirinėn? Nuk mė dhemb koka! thotė gruaja.
- Eh, kėtė desha ta dėgjoj...
Viēi
Kthehet burri nga kurbeti dhe e gjen nė shtėpi njė fėmijė tė zi.
- Ti mė ke tradhtuar! Ky nuk ėshtė i imi! i bėrtet gruas.
- I yti ėshtė! Kur e linda nuk kisha gji dhe ia dhashė njė tė zezės qė ti jepte gji dhe ashtu u nxi. Qė nuk beson, pyete nėnėn tėnde.
Burri e thėrret nėnėn:
- Nėnė, gruaja mė thotė se fėmija ėshtė i imi. A ėshtė kjo e mundur?
- E mundur ėshtė. Kur tė linda ty, as unė nuk kisha gji dhe tė ushqeva me qumėsht lope dhe a e sheh ēfarė viēi je bėrė.
I mėsuar gjithmonė me refuzimin e gruas dhe arsyetimin mė dhemb koka, burri merr njė aspirinė dhe njė gotė ujė nė dorė dhe shkon te dhoma e gjumit, ku gruaja qėndron shtrirė.
- Ēfarė ke, pse ma ke sjellė aspirinėn? Nuk mė dhemb koka! thotė gruaja.
- Eh, kėtė desha ta dėgjoj...
Viēi
Kthehet burri nga kurbeti dhe e gjen nė shtėpi njė fėmijė tė zi.
- Ti mė ke tradhtuar! Ky nuk ėshtė i imi! i bėrtet gruas.
- I yti ėshtė! Kur e linda nuk kisha gji dhe ia dhashė njė tė zezės qė ti jepte gji dhe ashtu u nxi. Qė nuk beson, pyete nėnėn tėnde.
Burri e thėrret nėnėn:
- Nėnė, gruaja mė thotė se fėmija ėshtė i imi. A ėshtė kjo e mundur?
- E mundur ėshtė. Kur tė linda ty, as unė nuk kisha gji dhe tė ushqeva me qumėsht lope dhe a e sheh ēfarė viēi je bėrė.
Ylli- Administrator
- Gjinia :
Nje biznesmen i pasur humb gjithcka ..Edhe vendos te vrase veten aty ku ishte gati duke u hedhur nga nje ure e terheq nje dore ..I nxehur biznesmeni kthehet edhe shikon nje plak mbrapa !
Plaku- ca ben djale u cmende ė
Biznesmeni- ik na ler rehat ..!!
Plaku- e di kush jam une ėė jam plaku i vitit te ri mbase mund te ndihmoj
Biznesmeni- cfare do me ndihmosh kisha makina te bukura ,dashnore , leke , tani skam asgje ..
Plaku- Per kete e vret mendjen ė Nser poshte nje ure do te dergoj nje lumuzine ..!!
Biznesmeni-po kisha edhe dashnore ..
Plaku- ok neser ne limuzine brenda do kesh edhe disa bjonde ..
Biznesmeni-flm por kisha edhe leke
Plaku- Ok njera nga bjondet do mbaje ne dore nje valice me 1000 000 euro ..!!"
Biznesmeni- cfare te bej per ty ..ėėėė
Plaku - eh me merr nje cibuk ..
Biznesmeni- ok kaq bere per mua , edhe shkojne ne nje hotel edhe po e benin ate punen kta ..
Plaku - si te quajne ėė
Biznesmeni- aleks
Plaku- Sa vjec je ti aleks ė
Biznesmeni-35
Plaku- Po mire more aleks 30 vjec beson ne plakun e vitit te ri ..!!
Biznesmeni- cfare do me ndihmosh kisha makina te bukura ,dashnore , leke , tani skam asgje ..
Plaku- Per kete e vret mendjen ė Nser poshte nje ure do te dergoj nje lumuzine ..!!
Biznesmeni- ok kaq bere per mua , edhe shkojne ne nje hotel edhe po e benin ate punen kta ..
Plaku - si te quajne ėė
Biznesmeni- aleks
Biznesmeni-35
kanitaa- Mik i Forumit
- Gjinia :
Ditelindja : 10/07/1990
Numri i postimeve : 1664
Vendndodhja : Tetov
Hobi : skam
Humor : .....
Data e rregjistrimit : 18/06/2012
kanitaa shkruajti:Nje biznesmen i pasur humb gjithcka ..Edhe vendos te vrase veten aty ku ishte gati duke u hedhur nga nje ure e terheq nje dore ..I nxehur biznesmeni kthehet edhe shikon nje plak mbrapa !
Plaku - si te quajne ėė
Biznesmeni- aleks
Biznesmeni-35
Shume e forte kjo!
Ylli- Administrator
- Gjinia :
Kjo edhe me e fort ta ha zemren ty
Burri kthehet ne shtepi edhe gjen ne krevat gruan e tij te djersitur ..oh mbarova thote ajo edhe ben sikur i bie te fiket ..shkon me vrap te marre ne tel ndihmen e shpejte atj ku po merrte ne tel del cuni i vogel edhe i thote baba baba eshte nje burre i zhveshur ne dollap..
Vete buri shkon ne dhome edhe hap dollapin edhe ca shef shokun me te mire .. Po mire re kosta gruas time i ka rene te fiket ti rri tremb kalamajt ..!!
Burri kthehet ne shtepi edhe gjen ne krevat gruan e tij te djersitur ..oh mbarova thote ajo edhe ben sikur i bie te fiket ..shkon me vrap te marre ne tel ndihmen e shpejte atj ku po merrte ne tel del cuni i vogel edhe i thote baba baba eshte nje burre i zhveshur ne dollap..
Vete buri shkon ne dhome edhe hap dollapin edhe ca shef shokun me te mire .. Po mire re kosta gruas time i ka rene te fiket ti rri tremb kalamajt ..!!
kanitaa shkruajti:Kjo edhe me e fort ta ha zemren ty
Nje dite vdesin tere edhe zoti direkt grate i con ne fer , edhe pyet burrat me beni listen kush nga ju ka bere rolin e mbretit te dale nga kjo ane kush ka qen ne gruan te rrije ne vend ..
Edhe tere dalin nga ana tjeter ...
Zoti- po si skeni turp ore une krijova gruan prej kockes tuaj ju e late grun tju beje cte doje ėėėė
Vetem ti qe ke ngelur ktu je i denje per parajse ..!!
Ai qe kishte ngelur pa levizur - Une sleviza se ktu mtha gruaja te rrija !!
Edhe tere dalin nga ana tjeter ...
Zoti- po si skeni turp ore une krijova gruan prej kockes tuaj ju e late grun tju beje cte doje ėėėė
Vetem ti qe ke ngelur ktu je i denje per parajse ..!!
Ai qe kishte ngelur pa levizur - Une sleviza se ktu mtha gruaja te rrija !!
kanitaa- Mik i Forumit
- Gjinia :
C'sherr eshte gruaja, c'sherr
Ylli- Administrator
- Gjinia :
Ne nje farmaci ishin tre cuna dhe po blinin prezervative. Sa dalin nga farmacia takojne nje plakė dhe kjo i p0yet djemte: O djema te keqen nena cfare blete ju aty ne dyqan?
Djemte nuk i thonin dot se blene prezervativ po i thane - o nene bleme ca cumcakiza
Nena shkon brenda tek farmacisti dhe i thot farmacisit - me jep dhe mua nga ato cumcakizat qe blene ata cunat.
Djemte nuk i thonin dot se blene prezervativ po i thane - o nene bleme ca cumcakiza
Nena shkon brenda tek farmacisti dhe i thot farmacisit - me jep dhe mua nga ato cumcakizat qe blene ata cunat.
kanitaa- Mik i Forumit
- Gjinia :
Nje plak takon dy te rinje qe kishin vene kollare dhe po i pyet:
Si i thone kesaj dhe ku mund ta blej se dua dhe une nje te tille?
Ata i thone: Kondom quhet o axh dhe ka ne farmaci!
Ai hyn ne farmaci dhe kur farmacistja e pyet, cfare desheron axho
Ai i pergjigjet: DUa nje kondom? Cfare madhesie e pyet ajo?
Po ja kete madhesi...dhe e prek qafen hahhahahhaa
Si i thone kesaj dhe ku mund ta blej se dua dhe une nje te tille?
Ata i thone: Kondom quhet o axh dhe ka ne farmaci!
Ai hyn ne farmaci dhe kur farmacistja e pyet, cfare desheron axho
Ai i pergjigjet: DUa nje kondom? Cfare madhesie e pyet ajo?
Po ja kete madhesi...dhe e prek qafen hahhahahhaa
Ylli- Administrator
- Gjinia :
Ishin nje here te cmendurit dhe vendosen qe te hidheshin nga tarraca e spitalit.Mirepo duhet te gjenin nje menyre qe te mos vriteshin.Si perfundim ata vendosin qe ta lyejne sheshin poshte me blu, d.m.th te ishte det.Hidhet i pari-vdes, i dyti-vdes , i treti po ashtu.........vete i katerti dhe i thote shokeve:"O cuna mos u hidhni ketu se ka shkembinj....!!
Vizitor- Vizitor
Nje grua e cila kishte dhjete femije, shkon ne zyren e perkrahjes sociale, qe ti lidhnin edhe asaj nje perkrahje, per femijet!
Aty takon drejtorin, te cilit ia shpjegon qarte se perse kishte ardhur ne zyre.
Edhe drejtori, merr nje dosje te paplotesuar, qe te shenoje te dhenat e gruas, e cila kerkonte perkrahje sociale.
Drejtori :- emer, mbiemer ju lutem?
Gruaja :- i thote emrin dhe mbiemrin e saj.
Drejtori :- sa femije ke-?
Gruaja :- dhjete.
Drejtori :- emrat e femijeve?
Gruaja :- Enver.
Drejtori :- tjetri?
Gruaja :- s'ka nevoje tjua them te tjeret, pasi te gjithe kete emer kane femijet e mi !!!
Drejtori :- si eshte e mundur kjo?
Gruaja :- po ja pra, te gjithe jane djem, dhe une ju kam vene te njejtin emer qe te gjitheve .
Drejtori :- po kur i therrisni, ndonjerit per tju ndihmuar per dicka,
si e kuptojne ato se cilit i keni thirrur ju, konkretishte?
Gruaja :- po e kuptojne ato, pasi une sejcilit i therras ne mbiemrin e te atit te tij !!!...
Aty takon drejtorin, te cilit ia shpjegon qarte se perse kishte ardhur ne zyre.
Edhe drejtori, merr nje dosje te paplotesuar, qe te shenoje te dhenat e gruas, e cila kerkonte perkrahje sociale.
Drejtori :- emer, mbiemer ju lutem?
Gruaja :- i thote emrin dhe mbiemrin e saj.
Drejtori :- sa femije ke-?
Gruaja :- dhjete.
Drejtori :- emrat e femijeve?
Gruaja :- Enver.
Drejtori :- tjetri?
Gruaja :- s'ka nevoje tjua them te tjeret, pasi te gjithe kete emer kane femijet e mi !!!
Drejtori :- si eshte e mundur kjo?
Gruaja :- po ja pra, te gjithe jane djem, dhe une ju kam vene te njejtin emer qe te gjitheve .
Drejtori :- po kur i therrisni, ndonjerit per tju ndihmuar per dicka,
si e kuptojne ato se cilit i keni thirrur ju, konkretishte?
Gruaja :- po e kuptojne ato, pasi une sejcilit i therras ne mbiemrin e te atit te tij !!!...
Vizitor- Vizitor
Ushtari i sapo liruar!
Nje grua bashke me femijen e saj te vogel po bisedonin. Nderkohe aty prane kalon nje djale qe sapo ishte liruar nga ushtria dhe degjoi biseden e tyre.- Mami po si me ke bere ti mua? Po ja, perpiqej e ema tia shpjegonte femijes. Mami vajti tek xhaxhi doktorri i cili i beri nje gjilpere dhe mbas pak kohesh linde ti. Atehere djali qe kishte qene ushtar i frikesuar e pyet gruan:- Pse e kane hequr nga qarkullimi menyren klasike?!!
Nje grua bashke me femijen e saj te vogel po bisedonin. Nderkohe aty prane kalon nje djale qe sapo ishte liruar nga ushtria dhe degjoi biseden e tyre.- Mami po si me ke bere ti mua? Po ja, perpiqej e ema tia shpjegonte femijes. Mami vajti tek xhaxhi doktorri i cili i beri nje gjilpere dhe mbas pak kohesh linde ti. Atehere djali qe kishte qene ushtar i frikesuar e pyet gruan:- Pse e kane hequr nga qarkullimi menyren klasike?!!
Vizitor- Vizitor
Ndalon nje kamion i madh para nje prostitute Nigeriane, shoferi ul xhamin .
-Sa merr ti?
-50 euro, te bej ca te duash ti!
- ok , hajt me shkarko kamionin !
-Sa merr ti?
-50 euro, te bej ca te duash ti!
- ok , hajt me shkarko kamionin !
Vizitor- Vizitor
Ēobani dhe vajza.
Nji ēoban me bagti ishte afėr nji prronit. Po binte shi pa masė. Mbas nji farė kohe prroni po fillon m'u shtu e me u shtu, kur ēobani po ndin nji za, "u mbyta, u mbyta..." Vrapon bariu nė drejtim tė zanit kur shef nji vajzė qė kishte mbet nė prrua, e ndimon atė dhe mbas pak vajza i thotė atij se si mund t'ia shpėrblente, pasi i shpetoi jetėn. Bariu i thotė se nuk do asgja. Atėherė vajza fillon me u zhvesh e me u zhveshė. Kur shkon tek mbathjet vajza i thotė bariut: edhe i to kanė mbetė, dhe fillon me i heqė edhe ato, por bariu shumė zemėr gjanė e ndėrpret duke i thėnė: a din ēa, mos i heq fare se me bijnė tė mėdhaja...
Nji ēoban me bagti ishte afėr nji prronit. Po binte shi pa masė. Mbas nji farė kohe prroni po fillon m'u shtu e me u shtu, kur ēobani po ndin nji za, "u mbyta, u mbyta..." Vrapon bariu nė drejtim tė zanit kur shef nji vajzė qė kishte mbet nė prrua, e ndimon atė dhe mbas pak vajza i thotė atij se si mund t'ia shpėrblente, pasi i shpetoi jetėn. Bariu i thotė se nuk do asgja. Atėherė vajza fillon me u zhvesh e me u zhveshė. Kur shkon tek mbathjet vajza i thotė bariut: edhe i to kanė mbetė, dhe fillon me i heqė edhe ato, por bariu shumė zemėr gjanė e ndėrpret duke i thėnė: a din ēa, mos i heq fare se me bijnė tė mėdhaja...
Vizitor- Vizitor
Nexhoja nė fabrikė tė cigareve.
Kishte ardhė Nexhoja ne fabrikė tė cigareve me taku nji shok tė vetin, mirėpo roja nuk po e lente me hi brenda. Shoku i tij nuk po dilte me e taku kėshtu qė nexhoja don me hi me forcė. Roja e kap pėr kėmishe, dhe i mbet nji copė e kėmishės nė dorė. Roja e shef Nexhon tė nevrikosun dhe tė heshtun. Pas pak, roja i thotė Nexhos:
- Po mė vjen keq pėr kėmishėn, ishte e bukur!...
Nexhoja: - Eeeeeeeedhe coooooopė e fortė... E ar a ban me kalu tesh?...
Kishte ardhė Nexhoja ne fabrikė tė cigareve me taku nji shok tė vetin, mirėpo roja nuk po e lente me hi brenda. Shoku i tij nuk po dilte me e taku kėshtu qė nexhoja don me hi me forcė. Roja e kap pėr kėmishe, dhe i mbet nji copė e kėmishės nė dorė. Roja e shef Nexhon tė nevrikosun dhe tė heshtun. Pas pak, roja i thotė Nexhos:
- Po mė vjen keq pėr kėmishėn, ishte e bukur!...
Nexhoja: - Eeeeeeeedhe coooooopė e fortė... E ar a ban me kalu tesh?...
Vizitor- Vizitor
Nexhoja dhe gardalina.
Nexhoja ishte tuj ecė ka rruga e rusit, tuj sha e tuj ba. Nji djalė i thotė:
- Ē'a ke mor Nexho?
Nexhoja: - Jam ngat'rru me policinė.
Djali: - Po pse mor Nexho?!
Nexhoja: - Kishte kalu mikrobuzi afėr shpisė dhe ma kishin marrė gardalinėn nė ballkon.
Djali: - Mos mor po tesh?
Nexhoja: - Kam frikė se tash pom' transferojnė ndoj katund...
Djali: - Pse mor ē'a ju ka ba gardelina?
Nexhoja: - E kishin xanė tuj k'ndu kangė sllave...
Nexhoja ishte tuj ecė ka rruga e rusit, tuj sha e tuj ba. Nji djalė i thotė:
- Ē'a ke mor Nexho?
Nexhoja: - Jam ngat'rru me policinė.
Djali: - Po pse mor Nexho?!
Nexhoja: - Kishte kalu mikrobuzi afėr shpisė dhe ma kishin marrė gardalinėn nė ballkon.
Djali: - Mos mor po tesh?
Nexhoja: - Kam frikė se tash pom' transferojnė ndoj katund...
Djali: - Pse mor ē'a ju ka ba gardelina?
Nexhoja: - E kishin xanė tuj k'ndu kangė sllave...
Vizitor- Vizitor
Vajza me ēorapė bakllave.
Dy djem, po gacmoshin nji vajzė, e cila kishte veshė ēorape me kallėp bakllave. Por kjo ishte e pėrditshme. Fjalėt ishin: 'ēdo tė hamė sonte bakllavė!...'
Mirėpo vajza u mėrzit pėr ēdo ditė, i njėjti avaz. Njė ditė kur djemtė po i thoshin 'ēdo tė hamė sonte bakllavė', ajo kthehet e u thotė:
- Po mire mor ēuna vetem tek bakllava ju rri mendja?
Djemtė: - Po.
Vajza: - Ēfarė budadhenjsh?
Djemtė: - Pse?...
Vajza: - Se po tė ngjiteni ma nalt do hanit kadaif...
Dy djem, po gacmoshin nji vajzė, e cila kishte veshė ēorape me kallėp bakllave. Por kjo ishte e pėrditshme. Fjalėt ishin: 'ēdo tė hamė sonte bakllavė!...'
Mirėpo vajza u mėrzit pėr ēdo ditė, i njėjti avaz. Njė ditė kur djemtė po i thoshin 'ēdo tė hamė sonte bakllavė', ajo kthehet e u thotė:
- Po mire mor ēuna vetem tek bakllava ju rri mendja?
Djemtė: - Po.
Vajza: - Ēfarė budadhenjsh?
Djemtė: - Pse?...
Vajza: - Se po tė ngjiteni ma nalt do hanit kadaif...
Vizitor- Vizitor
Hajduti dhe plaka.
Nji hajdut kishte hy me vjedhė kumbulla, mirėpo pa mbaru mirė mbushjen e gjinit, del nji plakė e i thotė:
- Ulu poshtė mor qafir, se po ta thėrras policinė...
Mirėpo hajdutit nuk i pėlqejnė fjalėt e plakės dhe ia kthen:
- O plakė, a po hyn brenda, a po ta baj?...
Plaka e ndigjon dhe hyn brenda. Kur hajduti mbush gjinin me kumbulla, ulet poshtė dhe ikėn. Plaka e shef hajnin tuj ikė e bahet me nerva. Del jashtė e i thotė:
- I poshtėm! ti keke edhe hajn edhe rrenacak...
Nji hajdut kishte hy me vjedhė kumbulla, mirėpo pa mbaru mirė mbushjen e gjinit, del nji plakė e i thotė:
- Ulu poshtė mor qafir, se po ta thėrras policinė...
Mirėpo hajdutit nuk i pėlqejnė fjalėt e plakės dhe ia kthen:
- O plakė, a po hyn brenda, a po ta baj?...
Plaka e ndigjon dhe hyn brenda. Kur hajduti mbush gjinin me kumbulla, ulet poshtė dhe ikėn. Plaka e shef hajnin tuj ikė e bahet me nerva. Del jashtė e i thotė:
- I poshtėm! ti keke edhe hajn edhe rrenacak...
Vizitor- Vizitor
Gjahtari i fundit
N'andje heret, nė nji klub gjahtarsh ishin mledhė nji grup shokėsh, dihet gjahtarė, dhe po thoshin historitė e tyne qė u kishin ndodhur gjatė natės. Fillojnė tuj tregu historitė me rradhė, kur vjen rradha e tė fundit ēa me ju diftu mor shokė, nuk mė ka ndodhė ndoj herė si mbramė. Shokėt: "pa he mor, ēa te ka ndodh?" Gjahtari po mė kalon para kamve nji lepur nja dhjetė a dymbėdhjetė kilesh edhe po ndalet nė nji kaēube. Avash-avash e marr ne shenjė dhe e qėlloj bam!... - lepuri me kambė pėrpjetė. Nė kėtė kohė vjen kamarierja me marrė porositė dhe ikė prapė. Gjahtari thotė: "ku e lamė?" Shoku: "me kambė pėrpjetė..." Gjahtari vazhdon "e t'ja bana nja dy-tri herė..."
N'andje heret, nė nji klub gjahtarsh ishin mledhė nji grup shokėsh, dihet gjahtarė, dhe po thoshin historitė e tyne qė u kishin ndodhur gjatė natės. Fillojnė tuj tregu historitė me rradhė, kur vjen rradha e tė fundit ēa me ju diftu mor shokė, nuk mė ka ndodhė ndoj herė si mbramė. Shokėt: "pa he mor, ēa te ka ndodh?" Gjahtari po mė kalon para kamve nji lepur nja dhjetė a dymbėdhjetė kilesh edhe po ndalet nė nji kaēube. Avash-avash e marr ne shenjė dhe e qėlloj bam!... - lepuri me kambė pėrpjetė. Nė kėtė kohė vjen kamarierja me marrė porositė dhe ikė prapė. Gjahtari thotė: "ku e lamė?" Shoku: "me kambė pėrpjetė..." Gjahtari vazhdon "e t'ja bana nja dy-tri herė..."
Vizitor- Vizitor
Dhėndėrri dhe nusja
Nė disa fshatra tė jugut, kur bahen dasma kane disa kange me ngacmime. Nji prej tyre - nga ana e dhėndėrrit; nuse o nuse o, a e ke pa llozin e portės o nuse o nuse o...
Nga ana e nuses jane me te shkathėt: dhėndėrr o dhėndėrr o, a e ke pa pusin e shpellės o dhėndėrr o dhėndėrr o...
Nė disa fshatra tė jugut, kur bahen dasma kane disa kange me ngacmime. Nji prej tyre - nga ana e dhėndėrrit; nuse o nuse o, a e ke pa llozin e portės o nuse o nuse o...
Nga ana e nuses jane me te shkathėt: dhėndėrr o dhėndėrr o, a e ke pa pusin e shpellės o dhėndėrr o dhėndėrr o...
Vizitor- Vizitor
Tre djemtė
Tre djem ishin tuj u ngatėrru me njeni-tjetrin e tuj i thanė njeni-tjetrit s'ke m'u rrit ma, ke me metė i shkurtun, etj. Kur mas pak kohe, i madhi prej ture thotė: unė kam m'u rrit ma shum se ju, i dyti pyet: pse? I madhi: se gjyshi jem asht i gjate sa kalaja. I dyti: oh une kam m'u rrit ma shume se ti. I vogli: e pse ke me rrit ma shum se ai? Ai i dyti: se gjyshi jem asht kaq i gjate sa prek ret me dorė. I vogli pyet: kur gjyshi jot ka prekė retė, si ishin tė forta apo tė buta? I dyti ia kthen: tė buta. I vogli: he, ai pra ka kap topet e gjyshit tem!
Tre djem ishin tuj u ngatėrru me njeni-tjetrin e tuj i thanė njeni-tjetrit s'ke m'u rrit ma, ke me metė i shkurtun, etj. Kur mas pak kohe, i madhi prej ture thotė: unė kam m'u rrit ma shum se ju, i dyti pyet: pse? I madhi: se gjyshi jem asht i gjate sa kalaja. I dyti: oh une kam m'u rrit ma shume se ti. I vogli: e pse ke me rrit ma shum se ai? Ai i dyti: se gjyshi jem asht kaq i gjate sa prek ret me dorė. I vogli pyet: kur gjyshi jot ka prekė retė, si ishin tė forta apo tė buta? I dyti ia kthen: tė buta. I vogli: he, ai pra ka kap topet e gjyshit tem!
Vizitor- Vizitor
Djali:sikur te te puth tani?
Vajza:- Do te therras mamin.
Djali - Po sikur te te mbyllja
vetem me mua ne dhome?
Vajza- Perseri do therras mamin.
Djali - Po sikur te te
...perdhunoj?
Vajza - Do te therras gjyshen.
Djali- Po pse gjyshen?
Vajza - Sepse eshte e
shurdher.....♥
Vajza:- Do te therras mamin.
Djali - Po sikur te te mbyllja
vetem me mua ne dhome?
Vajza- Perseri do therras mamin.
Djali - Po sikur te te
...perdhunoj?
Vajza - Do te therras gjyshen.
Djali- Po pse gjyshen?
Vajza - Sepse eshte e
shurdher.....♥
Vizitor- Vizitor
Faqja 31 e 37 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37
Faqja 31 e 37
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Fri Jul 27, 2018 12:20 am nga XHEMI
» SHtepia e marinos ju mirepret !!!
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» Perandoria ,,,e Shkodra Channel And NAQES SHKODRANEe...
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» U rihap shpella luksoze e Ylli-t
Sat Mar 24, 2018 6:04 pm nga ēim ēaku
» shtepia EDA 82..eshte e hapur me miqt
Sat Mar 24, 2018 6:03 pm nga ēim ēaku
» ViLa E <<Goces Tironse>>
Sat Mar 24, 2018 6:02 pm nga ēim ēaku
» welcome in my castel xhoooooooooniiiii
Sat Mar 24, 2018 6:00 pm nga ēim ēaku
» Capital Club<>Tzio
Sat Mar 24, 2018 5:55 pm nga ēim ēaku
» Pershendetje nga Adea
Sat Mar 24, 2018 5:54 pm nga ēim ēaku
» Pallati i Tironcit
Sat Mar 24, 2018 5:53 pm nga ēim ēaku
» Keshtjella e MORENES...
Sat Mar 24, 2018 5:52 pm nga ēim ēaku
» Kasollja e Mona&Takut !!!
Sat Mar 24, 2018 5:50 pm nga ēim ēaku
» Vjen nje moment dhe..!..
Sat Mar 24, 2018 5:31 pm nga ēim ēaku
» Tė flasim pėr festėn e tė dashuruarve,dhuratat dhe mendimet pėr kėtė ditė !
Sat Mar 24, 2018 5:29 pm nga ēim ēaku
» A JENI ZESHKAN/E APO BJOND/E/?
Sat Mar 24, 2018 5:26 pm nga ēim ēaku