Thenie per Dashurie
+61
CLICHE'
Lina Lina
angeleye
bayern mynchen
Yllka23
Linda19
durresi86
Dolche Raggazza
DAHILA
Love
loreta
man_in_black
Lori
ylber dibra
xhoni_bravo
taku
Adea
Gjumashja
Tzio
Sweet_Girl
Goc Tirone
erona
bigbeng
tommi
Eri dr
Tironcja_omel
Morena
Kosovarja_ks
Engjelli Shqiptare
gili
Hera
V.I.P
ZEMRUSHJA
MONDI
dajti i modh
Eda
capkenja
Irinda
Maks
BORIAN
Ylli
Shkodr@ni
666
jetimi
mela
bukuroshja_dr
leo
naploni
Mergimtarja1
Sexy_Girl
Blerta
baby-angel
DEA2
Geri
kinge
Akili
Tetovarja
Amanda
jeta
KACURRELSA
daniela
65 posters
Faqja 8 e 21
Faqja 8 e 21 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21
Re: Thenie per Dashurie
Nje shikim,
nje te qeshur,
nje prekje,
nje perqafim,
nje puthje,
nje dashuri,
dy njerez,
dy mendje,
dy shpirtra,
dy te ardhme,
nje rrug,
nje udhtim,
qe perfundon me ty shpiti im.
nje te qeshur,
nje prekje,
nje perqafim,
nje puthje,
nje dashuri,
dy njerez,
dy mendje,
dy shpirtra,
dy te ardhme,
nje rrug,
nje udhtim,
qe perfundon me ty shpiti im.
Dashuria eshte si nje kopsht me lule,hyn te marresh ere,e mbetesh perhere
Dashuria i kompozon te gjitha,ndersa ate smund ta kompozoje asgje
Dashuria i kompozon te gjitha,ndersa ate smund ta kompozoje asgje
Dashuria lind nga besimi,jeton nga shpresa dhe vdes nga meshira.
Dashuria nuk mund te jete e thelle ne qoftese nuk eshte e paster.
Dashuria nuk mund te jete e thelle ne qoftese nuk eshte e paster.
Per buzet e tua - perdor te verteten
Per syt e tu - perdor gezimin
Per duart e tua - perdor sherbimin
Per vesht e tu - perdor durimin
Per zerin tend - perdor miresin
Per zemren tende - perdor dashurin
Per syt e tu - perdor gezimin
Per duart e tua - perdor sherbimin
Per vesht e tu - perdor durimin
Per zerin tend - perdor miresin
Per zemren tende - perdor dashurin
Dashuria nuk perkufizohet dot me fjale mbi te gjitha esht nje menyre e te jetuarit qe te bene te ndihesh mire
Dashuria eshte gezimi per tu bere dy.
Dashuria eshte frika per tu bere tre.
Dashuria eshte tmerri per te ngelur nje.
Dashuria eshte dobesia fizike e shpirtit
Dashuria eshte poezia e ndjenjave
Dashuria eshte frika per tu bere tre.
Dashuria eshte tmerri per te ngelur nje.
Dashuria eshte dobesia fizike e shpirtit
Dashuria eshte poezia e ndjenjave
Tetovarja- Perparues
- Gjinia :
Numri i postimeve : 2992
Vendndodhja : Tetov
Data e rregjistrimit : 16/10/2008
Falenderimet : 0
Djemte duan te jene dashuria e pare e njė vajzė ndersa vajzat duan te jene dashuria e fundit e njė djali.
Tetovarja- Perparues
- Gjinia :
Vetem dashuria mund ta ndertoje brenda nje nate Murin Kinez.
Tetovarja- Perparues
- Gjinia :
dashuria eshte ekuacion....
Tetovarja- Perparues
- Gjinia :
Dashuria : Ėshtė syri i shpirtit dhe drita e zemrės !
Tetovarja- Perparues
- Gjinia :
Nėse nuk tė ka prekur dashuria, je duke ecur nėpėr terr.
Tetovarja- Perparues
- Gjinia :
Dashuria nuk mund tė jetė e thellė, nėqoftėse nuk ėshtė e pastėr.
Tetovarja- Perparues
- Gjinia :
Dashuria ėshtė e verbėr, ēmenduria e pėrcjell!!
Tetovarja- Perparues
- Gjinia :
Dashuria e vėrtetė ėshtė kur zemra dhe mendja jote thonė tė njėjten gjė!
Tetovarja- Perparues
- Gjinia :
Ēka tė shkruaj kur skam as fjalė, nuk kam as zemėr, se tė gjitha ti kam falė! :merzitur:
Tetovarja- Perparues
- Gjinia :
Dashuria nuk eshte uje qe tretet mbi dhe, por ajo eshte nje zjarr qe te djeg kudo qe je...
Ruaje dashurine e vertete se ajo te vjen njehere ne jete...
Dashuria eshte det gjithkush mund te zhytet por ai(ajo)qe nuk di not mund edhe te mbytet...
Dashuria e pare ka me shume nektare...
Dashuria eshte nje arme qe te vret pa krisme...
Jeta eshte nje lule,prej saj kurre mos u ndaj se dashuria eshte mjalti i saj...
Dashuria ėshtė rrezja e jetės,jeta pa dashuri sāka shije
Dashuria ne zemer fillon dhe aty shkrihet!
Ngadhnjeni dhimbjen,sundoni jeten dhe besoni ne enderrat tuaja se ato nuk ju genjejne...
Mos u dorezo,cdo gje vdes,vdes jeta e jeton vdekja,vdekja e pret vdekjen,jeto jeten
Mos ndalo duke kerkuar ate qe do...mund te perfundosh duke dashur ate qe gjen.
Nese per tan boten ti je nje person, dije se per nje person ti je bota!
Tash aventurat e mija moren fund por nje vajze si ty nuk mund ta gjej askund!
Ka shume shume kohe qe te veshtroje qe ta gjeje ndonje te mete,dhe perfundimisht e zbulova!Engjulli im,po ti nuk i ke krahet...
Me mire te humbesh jeten per urrejtje,se sa te largosh vdekjen ne pritje te dashurise tende
Shpirt,cdo minute me ty eshte jete e vertete, cdo minute pa ty eshte shprese per te jetuar.
Nese do te me gjuash ne zemer..shikoje mire shenjestren,aty je ti!
Leri buzet e mija te takojne te tuat, syte tane sapo u takuan.
Dashuria lind nga uria,rritet nga ushqimi dhe vdes nga ngopja.
Nese dashuria eshte droge, atehere une jam narkomani me i madh
Nese diku egziston dhembja atehere ajo eshte jeta pa ty
Nese dikush mundet me copezen e akullit ne diell ta shkruaj emrin tend, atehere i besoj se te do me shume se une(hahahaha)
Nese, te dashurosh do te thote te jetosh, atehere me te dashuruar ty do te thote te jesh i pavdekshem
Pa ty gjihcka eshte asgje,e me ty asgje eshte gjithcka.
I Madhi Zot te gjithe engjujve iu dha krahet pos teje,ngase nuk ka pasur deshire qe engjulli me i mire te fluturoj
Mjafton vetem nje moment qe dikend ta dashurosh,e per ta harruar ate nuk mjafton e tere jeta
Me fal qe te dashuroj por kete ndjenje smund ta ndaloj si kam fajet une qe te dua por zemra ime qe s'me ka pyetur mua
Shpesh deti flet me fjale te largeta, thote gjera qe askush si di, vetem kush di te degjoje mund te kuptoje, por ti degjo zemren time do te te thote: TE DUA ....TE DUA PERJETESISHT!
Ti linde per mua,ndersa une vdes per ty!
Momentalisht gjindem ne spital,jam ne gjendje te rende kritike.Pas analizave te bera me thane se kam gure ne veshke,yndyre ne gjak dhe TY ne zemer...
Si nata kur nuk ka drite,si deti kur nuk ka uje,si Presheva pa bukuri,ashtu une ndihem pa ty!
Dashuria thote kurre mos e marto dike qe mund te jetosh me te,por martoje ate qe nuk mund te jetosh pa te
Jetoj dhe vuaj ne nje qytet te huaj,pa ty une po vdes por ne boten tjeter te presā¦
Adelina vallėzon dhe para meje dredhohet, por dashuria me ty kurrė nuk harrohet(hahaha)!
Kam ndjenjen se nuk te dua, kam shprese qe edhe ti po ashtu nuk me don,por prap se prap syri im vetem per ty loton
Eshte e veshtire te bejme nje krahasim midis qiellit dhe syve te nje njeriu qe dashuron sepse te dy lotojne ne kohe te keqe e te dy shkelqejne ne kohe te mire
Keq eshte me vdek,keq eshte me u mbyt,keq eshte kur shume dashurohesh....e me keq eshte kur sāte lejojne te bashkohesh!!!
E shkruajta te dua ne rere,e fshine dallget,e shkruajta ne qiell,e fshine rete,e shkruajta ne zemer,do mbetet perjete.
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar
Nese cdo here qe mendoj per ty,do te binte nje yll,qielli do te vdiste nga vetmia.
Largesia eshte armiku i vertete i te dashuruarve...por eshte dhe ajo qe me shume nga te gjithe na ben te ditur se sa duhemi...
Pashe ne qiell qe mungonte nje yll,u ktheva rastesisht mbrapa dhe te pash ty.
Nese do te zbuloja rrugen per tek zemra jote, do te fshija cdo gjurme per te shmangur kedo qe mund te me ndiqte pas.
Kur te bije shi,dil nga shtepia...dhe leri pikat qe bien te te prekin...jane puthjet e dashurise qe prej shume kohesh kam dashur te t'i jap.
Te pres jashte botes...aty ku realiteti behet magji...te pres aty ku urrejtja behet dashuri...ku lotet kthehen ne rreze dielli...te pres aty ku le krenarine pergjithmone...te pres aty ku zemra ime sdo te vuaj me!
Nese eshte e bere me dashuri,asgje nuk eshte mekat.
Pasuria nuk te jep dashuri,por dashuria na ben te pasur.
Je fjala qe me vjen pas.Je zeri qe i jep force gjithe mendimeve te mia.
Nese dashuria do te kishte ze, zemra ime do te kendonte perjete.
Emocionet e dashurise jane ethe te shpirtit, kur te shoh vdes nga te ftohtet..brrr..uvaaa....
Me duart e mia do te desha te te qoja ne parajse,por kur te shoh,je ti qe me sjell parajsen ne mendje.
Eshte e veshtire t'u thuash njerezve qe do "Te dua", kur e di qe keto fjale mund te te bejne ta humbesh pergjithmone.
Syte e tu si te nje maceje jane per mua nje gervishtje ne zemer.
Momentet e bukura nuk i ndjen kur i jeton,por vetem kur i kujton me nostalgji...
Kam besuar se kam dashur shume persona...por vetem tani qe te humba kuptova qe je njeriu qe vertet dua .....je ti..... Te dua!
Nese do te me duhet te zgjidhja mes teje dhe jetes time do te te zgjidhja ty, sepse je ti jeta ime.
Gjeja e fundit qe kujtoj eshte imazhi yt me ate te kapur prej dore qe dilnit nga jeta ime....pas kesaj...asgje...
Ti me the per te te harruar, por une kam qen aq i harrueshem sa qe kam harruar per te te harruar...
Kur linde ti binte shi...nuk ishte uje, ishin engjejt qe qanin sepse kishin humbur yllin e tyre me te bukur.
Dashuria ime per ty do te mbaroje atehere kur nje piktor i verber do te arrije te pikturoje zhurmen e nje petali trendafili qe bie mbi toke ngadale.
E dua dashurine, sepse eshte lumturi, ndonese te jep ndonjehere trishtim, por prape eshte e bukur, sepse eshte DASHURI.
Nje puthje krijon nje histori te bukur dashurie,por poezia e ben te pafund!
Cfare eshte tjeter nje puthje: Vec nje apostrofe e kuqe mes fjaleve TE DUA!
Te duash eshte te zgjedhesh, te puthesh eshte sigla e zgjedhjes!
Puthje te njejta nuk ekzistojne, cdo puthje ka shijen e vet!
Jane te embla fjalet e tua por jane me te embla puthjet qe i vodha buzeve te tua!
Eshte me e lehte te japesh nje puthje se sa ta harrosh ate
Puthjet nga puthjet shume ndryshojne,
por puthjet e tua te embla do te jene pergjithmon.
Nje fjale na liron nga te gjitha peshat dhe dhimbjet e jetes, ajo fjale eshte DASHURI
Ne fund te fundit nuk vlen te shpikesh "te pamunduren"...e lehte per t'u thene, e veshtire per t'u bere...kjo gje e komplikuar quhet DASHURI!
Ti dua your eyes, sepse janė very nice, shpirt look at me, because I can't live pa ty. Eja please to me, sepse i can't forget ty...!
Ruaje dashurine e vertete se ajo te vjen njehere ne jete...
Dashuria eshte det gjithkush mund te zhytet por ai(ajo)qe nuk di not mund edhe te mbytet...
Dashuria e pare ka me shume nektare...
Dashuria eshte nje arme qe te vret pa krisme...
Jeta eshte nje lule,prej saj kurre mos u ndaj se dashuria eshte mjalti i saj...
Dashuria ėshtė rrezja e jetės,jeta pa dashuri sāka shije
Dashuria ne zemer fillon dhe aty shkrihet!
Ngadhnjeni dhimbjen,sundoni jeten dhe besoni ne enderrat tuaja se ato nuk ju genjejne...
Mos u dorezo,cdo gje vdes,vdes jeta e jeton vdekja,vdekja e pret vdekjen,jeto jeten
Mos ndalo duke kerkuar ate qe do...mund te perfundosh duke dashur ate qe gjen.
Nese per tan boten ti je nje person, dije se per nje person ti je bota!
Tash aventurat e mija moren fund por nje vajze si ty nuk mund ta gjej askund!
Ka shume shume kohe qe te veshtroje qe ta gjeje ndonje te mete,dhe perfundimisht e zbulova!Engjulli im,po ti nuk i ke krahet...
Me mire te humbesh jeten per urrejtje,se sa te largosh vdekjen ne pritje te dashurise tende
Shpirt,cdo minute me ty eshte jete e vertete, cdo minute pa ty eshte shprese per te jetuar.
Nese do te me gjuash ne zemer..shikoje mire shenjestren,aty je ti!
Leri buzet e mija te takojne te tuat, syte tane sapo u takuan.
Dashuria lind nga uria,rritet nga ushqimi dhe vdes nga ngopja.
Nese dashuria eshte droge, atehere une jam narkomani me i madh
Nese diku egziston dhembja atehere ajo eshte jeta pa ty
Nese dikush mundet me copezen e akullit ne diell ta shkruaj emrin tend, atehere i besoj se te do me shume se une(hahahaha)
Nese, te dashurosh do te thote te jetosh, atehere me te dashuruar ty do te thote te jesh i pavdekshem
Pa ty gjihcka eshte asgje,e me ty asgje eshte gjithcka.
I Madhi Zot te gjithe engjujve iu dha krahet pos teje,ngase nuk ka pasur deshire qe engjulli me i mire te fluturoj
Mjafton vetem nje moment qe dikend ta dashurosh,e per ta harruar ate nuk mjafton e tere jeta
Me fal qe te dashuroj por kete ndjenje smund ta ndaloj si kam fajet une qe te dua por zemra ime qe s'me ka pyetur mua
Shpesh deti flet me fjale te largeta, thote gjera qe askush si di, vetem kush di te degjoje mund te kuptoje, por ti degjo zemren time do te te thote: TE DUA ....TE DUA PERJETESISHT!
Ti linde per mua,ndersa une vdes per ty!
Momentalisht gjindem ne spital,jam ne gjendje te rende kritike.Pas analizave te bera me thane se kam gure ne veshke,yndyre ne gjak dhe TY ne zemer...
Si nata kur nuk ka drite,si deti kur nuk ka uje,si Presheva pa bukuri,ashtu une ndihem pa ty!
Dashuria thote kurre mos e marto dike qe mund te jetosh me te,por martoje ate qe nuk mund te jetosh pa te
Jetoj dhe vuaj ne nje qytet te huaj,pa ty une po vdes por ne boten tjeter te presā¦
Adelina vallėzon dhe para meje dredhohet, por dashuria me ty kurrė nuk harrohet(hahaha)!
Kam ndjenjen se nuk te dua, kam shprese qe edhe ti po ashtu nuk me don,por prap se prap syri im vetem per ty loton
Eshte e veshtire te bejme nje krahasim midis qiellit dhe syve te nje njeriu qe dashuron sepse te dy lotojne ne kohe te keqe e te dy shkelqejne ne kohe te mire
Keq eshte me vdek,keq eshte me u mbyt,keq eshte kur shume dashurohesh....e me keq eshte kur sāte lejojne te bashkohesh!!!
E shkruajta te dua ne rere,e fshine dallget,e shkruajta ne qiell,e fshine rete,e shkruajta ne zemer,do mbetet perjete.
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar
Nese cdo here qe mendoj per ty,do te binte nje yll,qielli do te vdiste nga vetmia.
Largesia eshte armiku i vertete i te dashuruarve...por eshte dhe ajo qe me shume nga te gjithe na ben te ditur se sa duhemi...
Pashe ne qiell qe mungonte nje yll,u ktheva rastesisht mbrapa dhe te pash ty.
Nese do te zbuloja rrugen per tek zemra jote, do te fshija cdo gjurme per te shmangur kedo qe mund te me ndiqte pas.
Kur te bije shi,dil nga shtepia...dhe leri pikat qe bien te te prekin...jane puthjet e dashurise qe prej shume kohesh kam dashur te t'i jap.
Te pres jashte botes...aty ku realiteti behet magji...te pres aty ku urrejtja behet dashuri...ku lotet kthehen ne rreze dielli...te pres aty ku le krenarine pergjithmone...te pres aty ku zemra ime sdo te vuaj me!
Nese eshte e bere me dashuri,asgje nuk eshte mekat.
Pasuria nuk te jep dashuri,por dashuria na ben te pasur.
Je fjala qe me vjen pas.Je zeri qe i jep force gjithe mendimeve te mia.
Nese dashuria do te kishte ze, zemra ime do te kendonte perjete.
Emocionet e dashurise jane ethe te shpirtit, kur te shoh vdes nga te ftohtet..brrr..uvaaa....
Me duart e mia do te desha te te qoja ne parajse,por kur te shoh,je ti qe me sjell parajsen ne mendje.
Eshte e veshtire t'u thuash njerezve qe do "Te dua", kur e di qe keto fjale mund te te bejne ta humbesh pergjithmone.
Syte e tu si te nje maceje jane per mua nje gervishtje ne zemer.
Momentet e bukura nuk i ndjen kur i jeton,por vetem kur i kujton me nostalgji...
Kam besuar se kam dashur shume persona...por vetem tani qe te humba kuptova qe je njeriu qe vertet dua .....je ti..... Te dua!
Nese do te me duhet te zgjidhja mes teje dhe jetes time do te te zgjidhja ty, sepse je ti jeta ime.
Gjeja e fundit qe kujtoj eshte imazhi yt me ate te kapur prej dore qe dilnit nga jeta ime....pas kesaj...asgje...
Ti me the per te te harruar, por une kam qen aq i harrueshem sa qe kam harruar per te te harruar...
Kur linde ti binte shi...nuk ishte uje, ishin engjejt qe qanin sepse kishin humbur yllin e tyre me te bukur.
Dashuria ime per ty do te mbaroje atehere kur nje piktor i verber do te arrije te pikturoje zhurmen e nje petali trendafili qe bie mbi toke ngadale.
E dua dashurine, sepse eshte lumturi, ndonese te jep ndonjehere trishtim, por prape eshte e bukur, sepse eshte DASHURI.
Nje puthje krijon nje histori te bukur dashurie,por poezia e ben te pafund!
Cfare eshte tjeter nje puthje: Vec nje apostrofe e kuqe mes fjaleve TE DUA!
Te duash eshte te zgjedhesh, te puthesh eshte sigla e zgjedhjes!
Puthje te njejta nuk ekzistojne, cdo puthje ka shijen e vet!
Jane te embla fjalet e tua por jane me te embla puthjet qe i vodha buzeve te tua!
Eshte me e lehte te japesh nje puthje se sa ta harrosh ate
Puthjet nga puthjet shume ndryshojne,
por puthjet e tua te embla do te jene pergjithmon.
Nje fjale na liron nga te gjitha peshat dhe dhimbjet e jetes, ajo fjale eshte DASHURI
Ne fund te fundit nuk vlen te shpikesh "te pamunduren"...e lehte per t'u thene, e veshtire per t'u bere...kjo gje e komplikuar quhet DASHURI!
Ti dua your eyes, sepse janė very nice, shpirt look at me, because I can't live pa ty. Eja please to me, sepse i can't forget ty...!
baby-angel- Perparues
- Numri i postimeve : 204
Data e rregjistrimit : 19/11/2008
Dashuria e papjekur thote: Te dua sepse kam nevoje per ty, dashuria e pjekur thote:
Kam nevoje per ty sepse te dua.
Kam nevoje per ty sepse te dua.
Tetovarja- Perparues
- Gjinia :
Ne mendjen time shpalos kujtime nje nga nje ,ne njeren nga ato e gjeje tregimin per ty ,athua ku je ti!?
A thua enderr ishe ti!?
A thua enderr ishe ti!?
Tetovarja- Perparues
- Gjinia :
Emer qe duhet me shume se vetvetja emer qe e din e c eshte e verteta,
qe te bene njemije vjet te jetosh e te bene c do gje ta gezosh! Dashuria!
qe te bene njemije vjet te jetosh e te bene c do gje ta gezosh! Dashuria!
Tetovarja- Perparues
- Gjinia :
E pash shkelqimin e shikimit tend ne syte e tu, rrezet e te cilit me bene te ndjej dridhje te lehta neper gjithe trupin.
As qe kam menduar se do te ndihem ndonjehere ashtu si ate dite.
As qe kam menduar se do te ndihem ndonjehere ashtu si ate dite.
Tetovarja- Perparues
- Gjinia :
Me kujtohet dita kur te takova ty. Ne zemren time ndjeva ngrohtesine e flakes qe u ndez.
E ndiej edhe tash. Te dua.
Pergjithmon vetem ty!!
E ndiej edhe tash. Te dua.
Pergjithmon vetem ty!!
Tetovarja- Perparues
- Gjinia :
Faqja 8 e 21 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 ... 21
Faqja 8 e 21
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Fri Jul 27, 2018 12:20 am nga XHEMI
» SHtepia e marinos ju mirepret !!!
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» Perandoria ,,,e Shkodra Channel And NAQES SHKODRANEe...
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» U rihap shpella luksoze e Ylli-t
Sat Mar 24, 2018 6:04 pm nga ēim ēaku
» shtepia EDA 82..eshte e hapur me miqt
Sat Mar 24, 2018 6:03 pm nga ēim ēaku
» ViLa E <<Goces Tironse>>
Sat Mar 24, 2018 6:02 pm nga ēim ēaku
» welcome in my castel xhoooooooooniiiii
Sat Mar 24, 2018 6:00 pm nga ēim ēaku
» Capital Club<>Tzio
Sat Mar 24, 2018 5:55 pm nga ēim ēaku
» Pershendetje nga Adea
Sat Mar 24, 2018 5:54 pm nga ēim ēaku
» Pallati i Tironcit
Sat Mar 24, 2018 5:53 pm nga ēim ēaku
» Keshtjella e MORENES...
Sat Mar 24, 2018 5:52 pm nga ēim ēaku
» Kasollja e Mona&Takut !!!
Sat Mar 24, 2018 5:50 pm nga ēim ēaku
» Vjen nje moment dhe..!..
Sat Mar 24, 2018 5:31 pm nga ēim ēaku
» Tė flasim pėr festėn e tė dashuruarve,dhuratat dhe mendimet pėr kėtė ditė !
Sat Mar 24, 2018 5:29 pm nga ēim ēaku
» A JENI ZESHKAN/E APO BJOND/E/?
Sat Mar 24, 2018 5:26 pm nga ēim ēaku