♥♥♥♥♥.ShoqeriaJone.♥♥♥♥♥
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Femrat e shijojnë maksimalisht seksin si 28 vjeçe, meshkujt si 33 vjeç

3 posters

Shko poshtë

Femrat e shijojnë maksimalisht seksin si 28 vjeçe, meshkujt si 33 vjeç  Empty Femrat e shijojnë maksimalisht seksin si 28 vjeçe, meshkujt si 33 vjeç

Mesazh nga Ylli Wed May 30, 2012 7:37 am

Femrat e shijojnë maksimalisht seksin si 28 vjeçe, meshkujt si 33 vjeç  F.0529001550459_m

Një hulumtim i ri ka treguar se femrat e përjetojnë më shumë seksin kur kanë 28 vjet, ndërsa meshkujt pesë vite më vonë – ata duhet ta presin moshën 33 vjeçare për ta arritur kulmin seksual.

Megjithatë, është treguar se të dyja gjinitë janë më aktive seksualisht më herët – femrat në moshë 25 vjeçare, ndërsa meshkujt në moshë 29 vjeçare.

Rezultatet e këtij hulumtimi janë në kundërshtim të plotë me studimet e deritanishme, sipas të cilave, meshkujt e arrijnë majën seksuale në moshën 18 vjeçare, ndërsa femrat në atë 30 vjeçare.

I njëjti studim ka treguar se meshkujt e humbin virgjërinë zakonisht në moshë 18 vjeçare, ndërsa femrat një vit më herët.

“Sikurse shumë gjëra të tjera edhe seksi bëhet më i mirë sa më shumë që e praktikoni, prandaj nuk është befasi që meshkujt kënaqen më shumë në seks në moshën 33 vjeçare”, thotë ekspertja për lidhjet dhe seksin, Tracey Cox, ndërsa transmeton Daily Mail. /Telegrafi/
Ylli
Ylli
Administrator
Administrator

Gjinia Gjinia : Male
Ditelindja Ditelindja : 06/03/1980
Numri i postimeve Numri i postimeve : 33025
Vendndodhja Vendndodhja : Republika e Kosovës
Hobi Hobi : Inxhinier Mekanik / Ekonomist
Humor Humor : Kisha dikur...por
Data e rregjistrimit Data e rregjistrimit : 12/11/2008
Falenderimet Falenderimet : 91

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Femrat e shijojnë maksimalisht seksin si 28 vjeçe, meshkujt si 33 vjeç  Empty Re: Femrat e shijojnë maksimalisht seksin si 28 vjeçe, meshkujt si 33 vjeç

Mesazh nga durresi86 Sat Jun 02, 2012 3:56 am

yllo mos ja fut kot ti se mua ne kte mosh po me duket shum shum i shijshem gaga gaga gaga
durresi86
durresi86
Administrator
Administrator

Numri i postimeve Numri i postimeve : 19586
Data e rregjistrimit Data e rregjistrimit : 04/12/2009
Falenderimet Falenderimet : 163

Femrat e shijojnë maksimalisht seksin si 28 vjeçe, meshkujt si 33 vjeç  Empty Re: Femrat e shijojnë maksimalisht seksin si 28 vjeçe, meshkujt si 33 vjeç

Mesazh nga ylber dibra Sat Jun 02, 2012 1:41 pm

mua tani po me shijone me shume.
ylber dibra
ylber dibra
Anetar/e aktiv
Anetar/e aktiv

Ditelindja Ditelindja : 28/02/1946
Numri i postimeve Numri i postimeve : 716
Vendndodhja Vendndodhja : selanik
Hobi Hobi : letersia,filozofia
Data e rregjistrimit Data e rregjistrimit : 09/01/2011
Falenderimet Falenderimet : 3

Mesazh nga Ylli Sun Jun 03, 2012 8:22 am

durresi86 shkruajti:yllo mos ja fut kot ti se mua ne kte mosh po me duket shum shum i shijshem Femrat e shijojnë maksimalisht seksin si 28 vjeçe, meshkujt si 33 vjeç  568162 Femrat e shijojnë maksimalisht seksin si 28 vjeçe, meshkujt si 33 vjeç  568162 Femrat e shijojnë maksimalisht seksin si 28 vjeçe, meshkujt si 33 vjeç  568162

Nuk e kam bere une kete studim o durresi...por shkencetaret...sepse perkunder studimit mua me ka shikjuar dhe me shijon cdo dite!
Ylli
Ylli
Administrator
Administrator

Ditelindja Ditelindja : 06/03/1980
Numri i postimeve Numri i postimeve : 33025
Vendndodhja Vendndodhja : Republika e Kosovës
Hobi Hobi : Inxhinier Mekanik / Ekonomist
Humor Humor : Kisha dikur...por
Data e rregjistrimit Data e rregjistrimit : 12/11/2008
Falenderimet Falenderimet : 91

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi