♥♥♥♥♥.ShoqeriaJone.♥♥♥♥♥
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kostumet seksi, arma kryesore nė shtrat

2 posters

Shko poshtė

Kostumet seksi, arma kryesore nė shtrat Empty Kostumet seksi, arma kryesore nė shtrat

Mesazh nga Naqja Shkodrane Sun Oct 30, 2011 1:08 pm

Aktorja dhe modelja e bukur Kristen Bell ka gjetur njė mėnyrė unike pėr tė nxitur jetėn e saj seksuale nė dhomėn e gjumit. Ajo ėshtė nė lidhje tė lumtur me aktorin Dax Shepherd, me tė cilin planifikon qė tė martohet gjatė kėtij viti, mirėpo, ajo nuk dėshiron qė lidhja e tyre intime tė bjerė nė monotoni, prandaj pėrkujdeset qė me tė gjitha mėnyrat ta rrisė atmosferėn nė dhomėn e saj tė gjumit.
Kostumet seksi, arma kryesore nė shtrat Femina.al-hotDhe njėra nga taktikat e saj, janė edhe pėrdorimi i kostumeve, duke pėrfshirė edhe tė atyre qė ajo i ka pėrdorur gjatė xhirimeve nė filma. Dhe kostumet mė tė preferuara nga ana e saj, janė ato nga filmi i vitit 2010 “Burlesque”, ku ajo ka luajtur rolin e njė valltareje erotike.
Kostumet seksi, arma kryesore nė shtrat Femina.al-bed“Jam njė femėr e cila pėrkujdeset qė lidhja intime tė mos shndėrrohet nė diēka monotone, sepse nėse ndodh kjo, atėherė lidhja ėshtė nė rrezik. Dhe Dax-it tim ēdoherė i bėj befasi, dhe ai ėshtė falėnderues pėr kėtė. Kostumet janė arma ime kryesore, sidomos ato qė janė tėrheqėse”, ka rrėfyer Kristen.
Kostumet seksi, arma kryesore nė shtrat Michelle_Williams_hot_girl_bed-femina.al_“Veshjet intime tė cilat i kam veshur gjatė rolit tim nė filmin ‘Burlesque’, i kam marrė tė gjitha nė shtėpinė time dhe ato i vesh sa herė qė dua ta provokoj dhe nxis tė dashurin tim. Dhe mė besoni, kjo po ka mjaft sukses, sepse lidhja jonė vazhdon tė jetė argėtuese”, ka shtuar Kristen.

Edhe lodrat e seksit bėjnė punė

Por, nuk janė vetėm kostumet seksi ato qė pėrdoren nga Kristen, pasi ajo shpesh viziton edhe seks-shopet, ku blen gjėsende tė ndryshme, e tėrė kjo pėr tė pasuruar jetėn seksuale. “Jam njėra prej atyre femrave qė shpesh vizitojnė seks-shopet. Mė pėlqen tė blej lodra tė ndryshme dhe tė eksperimentoj me to.

Mendoj se secila femėr duhet ta provojė kėtė, sepse vėrtet ėshtė mjaft argėtuese, por gjithsesi nuk duhet tepruar. Pra, ato duhet tė pėrdoren vetėm nė raste tė caktuara dhe jo tė bėhen njė pėrditshmėri, sepse efekti do tė jetė i kundėrt”, ka pėrfunduar bukuroshja.
Naqja Shkodrane
Naqja Shkodrane
Super- Administrator

Gjinia Gjinia : Female
Ditelindja Ditelindja : 15/10/1928
Numri i postimeve Numri i postimeve : 12836
Vendndodhja Vendndodhja : ANGLI..
Hobi Hobi : Mjeke
Data e rregjistrimit Data e rregjistrimit : 20/04/2011
Falenderimet Falenderimet : 21

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Kostumet seksi, arma kryesore nė shtrat Empty Re: Kostumet seksi, arma kryesore nė shtrat

Mesazh nga durresi86 Sun Oct 30, 2011 1:10 pm

me te thon te drejten une e dua pa ato gaga gaga gaga gaga
durresi86
durresi86
Administrator
Administrator

Gjinia Gjinia : Male
Numri i postimeve Numri i postimeve : 19586
Data e rregjistrimit Data e rregjistrimit : 04/12/2009
Falenderimet Falenderimet : 163

Kostumet seksi, arma kryesore nė shtrat Empty Re: Kostumet seksi, arma kryesore nė shtrat

Mesazh nga Naqja Shkodrane Sun Oct 30, 2011 1:12 pm

durresi86 shkruajti:me te thon te drejten une e dua pa ato gaga gaga gaga gaga
Ka lezet me kostumm mo durrsi joo hmm.......
Naqja Shkodrane
Naqja Shkodrane
Super- Administrator

Gjinia Gjinia : Female
Ditelindja Ditelindja : 15/10/1928
Numri i postimeve Numri i postimeve : 12836
Vendndodhja Vendndodhja : ANGLI..
Hobi Hobi : Mjeke
Data e rregjistrimit Data e rregjistrimit : 20/04/2011
Falenderimet Falenderimet : 21

Mesazh nga durresi86 Sun Oct 30, 2011 1:13 pm

kostumin ja vesh mbrapa gaga gaga
durresi86
durresi86
Administrator
Administrator

Gjinia Gjinia : Male
Numri i postimeve Numri i postimeve : 19586
Data e rregjistrimit Data e rregjistrimit : 04/12/2009
Falenderimet Falenderimet : 163

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht nė krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi