Kostumet seksi, arma kryesore nė shtrat
2 posters
♥♥♥♥♥.ShoqeriaJone.♥♥♥♥♥ :: PRANE NJERI-TJETRIT,TEMATIKA SHOQERORE :: Zone e kuqe :: Informacione rreth Sexit
Faqja 1 e 1
Kostumet seksi, arma kryesore nė shtrat
Aktorja dhe modelja e bukur Kristen Bell ka gjetur njė mėnyrė unike pėr tė nxitur jetėn e saj seksuale nė dhomėn e gjumit. Ajo ėshtė nė lidhje tė lumtur me aktorin Dax Shepherd, me tė cilin planifikon qė tė martohet gjatė kėtij viti, mirėpo, ajo nuk dėshiron qė lidhja e tyre intime tė bjerė nė monotoni, prandaj pėrkujdeset qė me tė gjitha mėnyrat ta rrisė atmosferėn nė dhomėn e saj tė gjumit.
Dhe njėra nga taktikat e saj, janė edhe pėrdorimi i kostumeve, duke pėrfshirė edhe tė atyre qė ajo i ka pėrdorur gjatė xhirimeve nė filma. Dhe kostumet mė tė preferuara nga ana e saj, janė ato nga filmi i vitit 2010 Burlesque, ku ajo ka luajtur rolin e njė valltareje erotike.
Jam njė femėr e cila pėrkujdeset qė lidhja intime tė mos shndėrrohet nė diēka monotone, sepse nėse ndodh kjo, atėherė lidhja ėshtė nė rrezik. Dhe Dax-it tim ēdoherė i bėj befasi, dhe ai ėshtė falėnderues pėr kėtė. Kostumet janė arma ime kryesore, sidomos ato qė janė tėrheqėse, ka rrėfyer Kristen.
Veshjet intime tė cilat i kam veshur gjatė rolit tim nė filmin Burlesque, i kam marrė tė gjitha nė shtėpinė time dhe ato i vesh sa herė qė dua ta provokoj dhe nxis tė dashurin tim. Dhe mė besoni, kjo po ka mjaft sukses, sepse lidhja jonė vazhdon tė jetė argėtuese, ka shtuar Kristen.
Edhe lodrat e seksit bėjnė punė
Por, nuk janė vetėm kostumet seksi ato qė pėrdoren nga Kristen, pasi ajo shpesh viziton edhe seks-shopet, ku blen gjėsende tė ndryshme, e tėrė kjo pėr tė pasuruar jetėn seksuale. Jam njėra prej atyre femrave qė shpesh vizitojnė seks-shopet. Mė pėlqen tė blej lodra tė ndryshme dhe tė eksperimentoj me to.
Mendoj se secila femėr duhet ta provojė kėtė, sepse vėrtet ėshtė mjaft argėtuese, por gjithsesi nuk duhet tepruar. Pra, ato duhet tė pėrdoren vetėm nė raste tė caktuara dhe jo tė bėhen njė pėrditshmėri, sepse efekti do tė jetė i kundėrt, ka pėrfunduar bukuroshja.
Dhe njėra nga taktikat e saj, janė edhe pėrdorimi i kostumeve, duke pėrfshirė edhe tė atyre qė ajo i ka pėrdorur gjatė xhirimeve nė filma. Dhe kostumet mė tė preferuara nga ana e saj, janė ato nga filmi i vitit 2010 Burlesque, ku ajo ka luajtur rolin e njė valltareje erotike.
Jam njė femėr e cila pėrkujdeset qė lidhja intime tė mos shndėrrohet nė diēka monotone, sepse nėse ndodh kjo, atėherė lidhja ėshtė nė rrezik. Dhe Dax-it tim ēdoherė i bėj befasi, dhe ai ėshtė falėnderues pėr kėtė. Kostumet janė arma ime kryesore, sidomos ato qė janė tėrheqėse, ka rrėfyer Kristen.
Veshjet intime tė cilat i kam veshur gjatė rolit tim nė filmin Burlesque, i kam marrė tė gjitha nė shtėpinė time dhe ato i vesh sa herė qė dua ta provokoj dhe nxis tė dashurin tim. Dhe mė besoni, kjo po ka mjaft sukses, sepse lidhja jonė vazhdon tė jetė argėtuese, ka shtuar Kristen.
Edhe lodrat e seksit bėjnė punė
Por, nuk janė vetėm kostumet seksi ato qė pėrdoren nga Kristen, pasi ajo shpesh viziton edhe seks-shopet, ku blen gjėsende tė ndryshme, e tėrė kjo pėr tė pasuruar jetėn seksuale. Jam njėra prej atyre femrave qė shpesh vizitojnė seks-shopet. Mė pėlqen tė blej lodra tė ndryshme dhe tė eksperimentoj me to.
Mendoj se secila femėr duhet ta provojė kėtė, sepse vėrtet ėshtė mjaft argėtuese, por gjithsesi nuk duhet tepruar. Pra, ato duhet tė pėrdoren vetėm nė raste tė caktuara dhe jo tė bėhen njė pėrditshmėri, sepse efekti do tė jetė i kundėrt, ka pėrfunduar bukuroshja.
Naqja Shkodrane- Super- Administrator
- Gjinia :
Ditelindja : 15/10/1928
Numri i postimeve : 12836
Vendndodhja : ANGLI..
Hobi : Mjeke
Data e rregjistrimit : 20/04/2011
Falenderimet : 21
Re: Kostumet seksi, arma kryesore nė shtrat
me te thon te drejten une e dua pa ato
durresi86- Administrator
- Gjinia :
Numri i postimeve : 19586
Data e rregjistrimit : 04/12/2009
Falenderimet : 163
Ka lezet me kostumm mo durrsi joo hmm.......durresi86 shkruajti:me te thon te drejten une e dua pa ato
Naqja Shkodrane- Super- Administrator
- Gjinia :
Ditelindja : 15/10/1928
Numri i postimeve : 12836
Vendndodhja : ANGLI..
Hobi : Mjeke
Data e rregjistrimit : 20/04/2011
Falenderimet : 21
kostumin ja vesh mbrapa
durresi86- Administrator
- Gjinia :
Numri i postimeve : 19586
Data e rregjistrimit : 04/12/2009
Falenderimet : 163
Similar topics
» Kultura Tradicionale ne Shqiperi
» Simbolet kryesore te modes, kush i ka shpikur
» Cila eshte Arsyeja kryesore e ndarjes...
» Sa lloje (kryesore) edukatash ka dhe cila i duhet njerezimit te sotem?
» Simbolet kryesore te modes, kush i ka shpikur
» Cila eshte Arsyeja kryesore e ndarjes...
» Sa lloje (kryesore) edukatash ka dhe cila i duhet njerezimit te sotem?
♥♥♥♥♥.ShoqeriaJone.♥♥♥♥♥ :: PRANE NJERI-TJETRIT,TEMATIKA SHOQERORE :: Zone e kuqe :: Informacione rreth Sexit
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Fri Jul 27, 2018 12:20 am nga XHEMI
» SHtepia e marinos ju mirepret !!!
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» Perandoria ,,,e Shkodra Channel And NAQES SHKODRANEe...
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» U rihap shpella luksoze e Ylli-t
Sat Mar 24, 2018 6:04 pm nga ēim ēaku
» shtepia EDA 82..eshte e hapur me miqt
Sat Mar 24, 2018 6:03 pm nga ēim ēaku
» ViLa E <<Goces Tironse>>
Sat Mar 24, 2018 6:02 pm nga ēim ēaku
» welcome in my castel xhoooooooooniiiii
Sat Mar 24, 2018 6:00 pm nga ēim ēaku
» Capital Club<>Tzio
Sat Mar 24, 2018 5:55 pm nga ēim ēaku
» Pershendetje nga Adea
Sat Mar 24, 2018 5:54 pm nga ēim ēaku
» Pallati i Tironcit
Sat Mar 24, 2018 5:53 pm nga ēim ēaku
» Keshtjella e MORENES...
Sat Mar 24, 2018 5:52 pm nga ēim ēaku
» Kasollja e Mona&Takut !!!
Sat Mar 24, 2018 5:50 pm nga ēim ēaku
» Vjen nje moment dhe..!..
Sat Mar 24, 2018 5:31 pm nga ēim ēaku
» Tė flasim pėr festėn e tė dashuruarve,dhuratat dhe mendimet pėr kėtė ditė !
Sat Mar 24, 2018 5:29 pm nga ēim ēaku
» A JENI ZESHKAN/E APO BJOND/E/?
Sat Mar 24, 2018 5:26 pm nga ēim ēaku