Shqiptari fiton "gabimisht" 43 mln euro
Faqja 1 e 1
Shqiptari fiton "gabimisht" 43 mln euro
Shqiptari me nėnshtetėsi zvicerane, Behar Merlaku, ka fituar nė njė nga kazinotė e Austrisė rreth 43 milionė euro. Behari i pėrshkruan ato momente si mė tė mira nė jetėn e tij, ndėrsa ēdo gjė bie nė ujė kur drejtuesit e kazinosė u afruan dhe i than qė nuk ka fituar asnjė cent, pasi ishte njė gabim nė softuer.
Ai ishte duke luajtur nė njė nga aparatet e lojėrave tė fatit kur papritmas i ėshtė ndezur sinjali i Jackpotit, ndėrsa nė ekran sinjalizohej se ai ka fituar 42.949.672,86 euro.
Ishte ndjenjė e papėrshkrueshme. Gruaja ime qėndroi para meje shumė e gėzuar, festuam. Nė ato momente nė mendje na shkonte se ēka mund tė bėjmė me gjithė ato para. Tė gjithė ngjarjen e kam tė regjistruar nė telefon. Por pas me shumė se 15 minutash u paraqiten disa persona dhe mė thanė se nuk kam fituar asgjė pasi ishte njė gabim nė softuer, rrėfen Behar Merlaku.
Ai mė tej shtoi se pasi i than qė ishte gabim teknik, kishte filluar ti qėroj hesapet me ta ndėrsa mė pas ka arritur policia. Policia ka shkruar ēdo gjė ka marr tė gjitha tė dhėnat. Unė nuk do tė lejoj qė tė mė mashtrojnė, unė nuk mund tė flejė nga inati kėtė ēėshtje do ta qoj nė gjyq, ka sqaruar Merlaku.
Nga ana tjetėr drejtuesit e kazinos insistojnė se bėhet fjalė pėr gabim teknik dhe nuk e kanė ndėrmend tė bėjnė pagesėn prej 43 milionė eurosh. /ekspress/
Ai ishte duke luajtur nė njė nga aparatet e lojėrave tė fatit kur papritmas i ėshtė ndezur sinjali i Jackpotit, ndėrsa nė ekran sinjalizohej se ai ka fituar 42.949.672,86 euro.
Ishte ndjenjė e papėrshkrueshme. Gruaja ime qėndroi para meje shumė e gėzuar, festuam. Nė ato momente nė mendje na shkonte se ēka mund tė bėjmė me gjithė ato para. Tė gjithė ngjarjen e kam tė regjistruar nė telefon. Por pas me shumė se 15 minutash u paraqiten disa persona dhe mė thanė se nuk kam fituar asgjė pasi ishte njė gabim nė softuer, rrėfen Behar Merlaku.
Ai mė tej shtoi se pasi i than qė ishte gabim teknik, kishte filluar ti qėroj hesapet me ta ndėrsa mė pas ka arritur policia. Policia ka shkruar ēdo gjė ka marr tė gjitha tė dhėnat. Unė nuk do tė lejoj qė tė mė mashtrojnė, unė nuk mund tė flejė nga inati kėtė ēėshtje do ta qoj nė gjyq, ka sqaruar Merlaku.
Nga ana tjetėr drejtuesit e kazinos insistojnė se bėhet fjalė pėr gabim teknik dhe nuk e kanė ndėrmend tė bėjnė pagesėn prej 43 milionė eurosh. /ekspress/
Similar topics
» SHQIPTARI
» Shqiptari dhe armet...
» pse shqiptari nuk repsekton shqiptarin?
» Shqiptari ne shkallet elektrike....
» Shqiptari dhe armet...
» pse shqiptari nuk repsekton shqiptarin?
» Shqiptari ne shkallet elektrike....
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Fri Jul 27, 2018 12:20 am nga XHEMI
» SHtepia e marinos ju mirepret !!!
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» Perandoria ,,,e Shkodra Channel And NAQES SHKODRANEe...
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» U rihap shpella luksoze e Ylli-t
Sat Mar 24, 2018 6:04 pm nga ēim ēaku
» shtepia EDA 82..eshte e hapur me miqt
Sat Mar 24, 2018 6:03 pm nga ēim ēaku
» ViLa E <<Goces Tironse>>
Sat Mar 24, 2018 6:02 pm nga ēim ēaku
» welcome in my castel xhoooooooooniiiii
Sat Mar 24, 2018 6:00 pm nga ēim ēaku
» Capital Club<>Tzio
Sat Mar 24, 2018 5:55 pm nga ēim ēaku
» Pershendetje nga Adea
Sat Mar 24, 2018 5:54 pm nga ēim ēaku
» Pallati i Tironcit
Sat Mar 24, 2018 5:53 pm nga ēim ēaku
» Keshtjella e MORENES...
Sat Mar 24, 2018 5:52 pm nga ēim ēaku
» Kasollja e Mona&Takut !!!
Sat Mar 24, 2018 5:50 pm nga ēim ēaku
» Vjen nje moment dhe..!..
Sat Mar 24, 2018 5:31 pm nga ēim ēaku
» Tė flasim pėr festėn e tė dashuruarve,dhuratat dhe mendimet pėr kėtė ditė !
Sat Mar 24, 2018 5:29 pm nga ēim ēaku
» A JENI ZESHKAN/E APO BJOND/E/?
Sat Mar 24, 2018 5:26 pm nga ēim ēaku