♥♥♥♥♥.ShoqeriaJone.♥♥♥♥♥
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shqiptari fiton "gabimisht" 43 mln euro

Shko poshtė

Shqiptari fiton "gabimisht" 43 mln euro Empty Shqiptari fiton "gabimisht" 43 mln euro

Mesazh nga MONDI Mon Aug 15, 2011 6:23 pm

Shqiptari me nėnshtetėsi zvicerane, Behar Merlaku, ka fituar nė njė nga kazinotė e Austrisė rreth 43 milionė euro. Behari i pėrshkruan ato momente si mė tė mira nė jetėn e tij, ndėrsa ēdo gjė bie nė ujė kur drejtuesit e kazinosė u afruan dhe i than qė nuk ka fituar asnjė cent, pasi ishte njė gabim nė softuer.

Ai ishte duke luajtur nė njė nga aparatet e lojėrave tė fatit kur papritmas i ėshtė ndezur sinjali i Jackpotit, ndėrsa nė ekran sinjalizohej se ai ka fituar 42.949.672,86 euro.

“Ishte ndjenjė e papėrshkrueshme. Gruaja ime qėndroi para meje shumė e gėzuar, festuam. Nė ato momente nė mendje na shkonte se ēka mund tė bėjmė me gjithė ato para. Tė gjithė ngjarjen e kam tė regjistruar nė telefon. Por pas me shumė se 15 minutash u paraqiten disa persona dhe mė thanė se nuk kam fituar asgjė pasi ishte njė gabim nė softuer”, rrėfen Behar Merlaku.

Ai mė tej shtoi se pasi i than qė ishte gabim teknik, kishte filluar t’i qėroj hesapet me ta ndėrsa mė pas ka arritur policia. “Policia ka shkruar ēdo gjė ka marr tė gjitha tė dhėnat. Unė nuk do tė lejoj qė tė mė mashtrojnė, unė nuk mund tė flejė nga inati kėtė ēėshtje do ta qoj nė gjyq”, ka sqaruar Merlaku.

Nga ana tjetėr drejtuesit e kazinos insistojnė se bėhet fjalė pėr gabim teknik dhe nuk e kanė ndėrmend tė bėjnė pagesėn prej 43 milionė eurosh. /ekspress/
MONDI
MONDI
WebMaster
WebMaster

Gjinia Gjinia : Male
Ditelindja Ditelindja : 23/02/1985
Numri i postimeve Numri i postimeve : 32444
Vendndodhja Vendndodhja : Ne zemren e CLICHES
Hobi Hobi : Kamera & Fotografia
Data e rregjistrimit Data e rregjistrimit : 01/09/2008
Falenderimet Falenderimet : 84

http://www.shoqeriajone.com