Me do.... sme do...
3 posters
♥♥♥♥♥.ShoqeriaJone.♥♥♥♥♥ :: PRANE NJERI-TJETRIT,TEMATIKA SHOQERORE :: Dashuria :: Letra & Tregime Dashurie
Faqja 1 e 1
Me do.... sme do...
Me do.... sme do...
Ne enderr me del nje diell qe djeg syte e mi.
E vendosur dhe me besim e shtrengoj fort ate dore qe me nxorri
nga kjo enderr, ose ndryshe nga ankthi...por ankthi nuk ka mbaruar
eshte kthyer tani me shume se kurre!!!...Dora,prania,dhe zeri yt i dashur!
Ne enderr ndodhem mes nje shkretetire me diell te forte,pa patur mundesi
per tu rikthyer...Duhet te me vije turp nga ky mendim, pasi ne fund te fundit
ti je shpetimtari im...
Perse me zgjove?
Mbase do gjeja rrugen ose do gjeja nje deve, me mire akoma
sepse...do vija me shpejt per tek ty dhe kushedi sa histori te tjera te mrekullueshme
do perjetoja ne kete enderr...Ne fakt duhet te ngrihem, dhe duhet te interpretoj
nje pjese qe nuk eshte me e imja...pjesa e te dashures, te mrekullueshmes,te
vendosures...uffaaa aaaa cfare deshire!!! Ngrihem dhe sillem perqark dhe papritur
me rishfaqet shikimi yt: je i vendosur, i merzitur dhe i cuditur, cfare ka ndodhur??
Ke lexuar mendimet e mia apo bertita me ze te larte??!!!...
" E di i dashur? Kam pare nje enderr, isha e humbur ne shkretetire,ecja neper rere
ecja, ecja, ecja...Ne nje rruge te pafundme...por per nje moment ndalova dhe shikova
nga pas: mbi rere ishin vetem ca gjurme, pikerisht te miat!!!..."
Fillova te bertas dhe te therras,luftova kunder te gjitha ideve te pamundura qe zemra
ime me sygjeronte..." Perse me le vetem gjate udhetimit me te gjate te jetes time?"...
Te therrisja..." Perse nuk e mbajte fjalen qe nuk do me braktisje kurre?"...Por nje cast
u shfaqe perpara meje,ajo dore qe zgjatej ishte e jotja i dashur!!!...
" Zemra ime "
Me the! " Perse qan dhe me akuzon qe nuk te kam qendruar prane ashtu sic te kisha
premtuar ?" Akoma nuk e ke kuptuar qe gjurmet qe ke pare ti ne rere, jane te miat
dhe jo te tuat?"...
Dhe duke qare me tha:
" Zemer...ne te gjithe kete udhetim,kane qene vetem gjurmet e mia, sepse te kam
mbajtur ne krahet e mi "!!!...
me do ? Sme do? Ne petalet e trendafilit te nje te dashuruari mund te shprehet dashuria me e madhe e nje personi dhe ndjenja me e bukur karshi atij. Te dua fjala qe mer forma menyra e zgjedhime te ndryshme ne nje lidhje. Ndjenja me e embel dhe me e rrezikshme per zemren e nje personi eshte.....e kush tjeter pervec fjales... DASHURI.
Eshte bukur tja shprehesh ndjenjen nje personi e aq me teper ty qe je jeta ime. Qe ne tik-takun e pare ndjeva nje rrahje ndryshe te zemres time dhe ne ate cast e kuptova qe ti i fal zemres time nje tik-tak te ngrote dhe ajo nuk ka per te pushuar kurre sepse ushqehet me dashurine tende. Shume gjera kam nga ty kam ndjenjen tende puthjen tende mendimin tend por mbi te gjitha te kam ty dhe dashurine tende.
Por..... ti me ben mua te qaj me ben te por perhere kemi fiksuar ne mendjet tona te vetmin premtim :
NE krahet e njeri -tjetrit do te jetojme sepse dashuria jone eshte si nje balade e pavdekshme qe kalteron nder kohera dhe vitet qe do ta pasojne do te jene ushtaret tone besnik dhe te jemi te sigurt qe pluhuri i harreses nuk ka per te rene kurre mbi ne. Gjeja e fundit qe do te shpreh nga ndjenja ime eshte: Jeta fshehurazi me nje njeri si ty nuk me eshte dukur asnjehere e padeshirueshme perkundrazi ajo me pati treguar se mund te ishte edhe shekullore.
Me do sme do nje tjeter lule kepus e nje tjeter petale lus. Me do sme do e une lulet kepus me rradhe derisa ti te me thuash ne cdo petal
Ne enderr me del nje diell qe djeg syte e mi.
E vendosur dhe me besim e shtrengoj fort ate dore qe me nxorri
nga kjo enderr, ose ndryshe nga ankthi...por ankthi nuk ka mbaruar
eshte kthyer tani me shume se kurre!!!...Dora,prania,dhe zeri yt i dashur!
Ne enderr ndodhem mes nje shkretetire me diell te forte,pa patur mundesi
per tu rikthyer...Duhet te me vije turp nga ky mendim, pasi ne fund te fundit
ti je shpetimtari im...
Perse me zgjove?
Mbase do gjeja rrugen ose do gjeja nje deve, me mire akoma
sepse...do vija me shpejt per tek ty dhe kushedi sa histori te tjera te mrekullueshme
do perjetoja ne kete enderr...Ne fakt duhet te ngrihem, dhe duhet te interpretoj
nje pjese qe nuk eshte me e imja...pjesa e te dashures, te mrekullueshmes,te
vendosures...uffaaa aaaa cfare deshire!!! Ngrihem dhe sillem perqark dhe papritur
me rishfaqet shikimi yt: je i vendosur, i merzitur dhe i cuditur, cfare ka ndodhur??
Ke lexuar mendimet e mia apo bertita me ze te larte??!!!...
" E di i dashur? Kam pare nje enderr, isha e humbur ne shkretetire,ecja neper rere
ecja, ecja, ecja...Ne nje rruge te pafundme...por per nje moment ndalova dhe shikova
nga pas: mbi rere ishin vetem ca gjurme, pikerisht te miat!!!..."
Fillova te bertas dhe te therras,luftova kunder te gjitha ideve te pamundura qe zemra
ime me sygjeronte..." Perse me le vetem gjate udhetimit me te gjate te jetes time?"...
Te therrisja..." Perse nuk e mbajte fjalen qe nuk do me braktisje kurre?"...Por nje cast
u shfaqe perpara meje,ajo dore qe zgjatej ishte e jotja i dashur!!!...
" Zemra ime "
Me the! " Perse qan dhe me akuzon qe nuk te kam qendruar prane ashtu sic te kisha
premtuar ?" Akoma nuk e ke kuptuar qe gjurmet qe ke pare ti ne rere, jane te miat
dhe jo te tuat?"...
Dhe duke qare me tha:
" Zemer...ne te gjithe kete udhetim,kane qene vetem gjurmet e mia, sepse te kam
mbajtur ne krahet e mi "!!!...
me do ? Sme do? Ne petalet e trendafilit te nje te dashuruari mund te shprehet dashuria me e madhe e nje personi dhe ndjenja me e bukur karshi atij. Te dua fjala qe mer forma menyra e zgjedhime te ndryshme ne nje lidhje. Ndjenja me e embel dhe me e rrezikshme per zemren e nje personi eshte.....e kush tjeter pervec fjales... DASHURI.
Eshte bukur tja shprehesh ndjenjen nje personi e aq me teper ty qe je jeta ime. Qe ne tik-takun e pare ndjeva nje rrahje ndryshe te zemres time dhe ne ate cast e kuptova qe ti i fal zemres time nje tik-tak te ngrote dhe ajo nuk ka per te pushuar kurre sepse ushqehet me dashurine tende. Shume gjera kam nga ty kam ndjenjen tende puthjen tende mendimin tend por mbi te gjitha te kam ty dhe dashurine tende.
Por..... ti me ben mua te qaj me ben te por perhere kemi fiksuar ne mendjet tona te vetmin premtim :
NE krahet e njeri -tjetrit do te jetojme sepse dashuria jone eshte si nje balade e pavdekshme qe kalteron nder kohera dhe vitet qe do ta pasojne do te jene ushtaret tone besnik dhe te jemi te sigurt qe pluhuri i harreses nuk ka per te rene kurre mbi ne. Gjeja e fundit qe do te shpreh nga ndjenja ime eshte: Jeta fshehurazi me nje njeri si ty nuk me eshte dukur asnjehere e padeshirueshme perkundrazi ajo me pati treguar se mund te ishte edhe shekullore.
Me do sme do nje tjeter lule kepus e nje tjeter petale lus. Me do sme do e une lulet kepus me rradhe derisa ti te me thuash ne cdo petal
Naqja Shkodrane- Super- Administrator
- Gjinia :
Ditelindja : 15/10/1928
Numri i postimeve : 12836
Vendndodhja : ANGLI..
Hobi : Mjeke
Data e rregjistrimit : 20/04/2011
Falenderimet : 21
Re: Me do.... sme do...
Ne enderr mu shfaqe si vegim,
e me the je shpirti im.
Zemra shume u gezua,
por te nesermen thesht nje ofshame u degjua.
e me the je shpirti im.
Zemra shume u gezua,
por te nesermen thesht nje ofshame u degjua.
Dolche Raggazza- Anetare i/e Perjashtuar
- Gjinia :
Numri i postimeve : 1207
Vendndodhja : Qyteti i gangsetereve(Burreli)
Hobi : Te shoh lot,gjak ne syte e rivales.
Humor : sa te vdesin
Data e rregjistrimit : 04/02/2012
Falenderimet : 4
Re: Me do.... sme do...
ILUZIONI
1.
Kisha shumė dėshira
Nė iluzione jetoja,
Vetėm dritė, vetėm diell
Nė jetė vėshtroja?
2.
Kjo mė mbushi jetėn
Pėrplotė errėsirė,
Ėndėrrat e mia u shuan
Jetova keq, nvend tė jetoja mirė?
3.
Atėherė kur hapa sytė
Tė shihja tė vėrtetėn,
Tė gjithat kishin kaluar
E kisha humbur jetėn?!
1.
Kisha shumė dėshira
Nė iluzione jetoja,
Vetėm dritė, vetėm diell
Nė jetė vėshtroja?
2.
Kjo mė mbushi jetėn
Pėrplotė errėsirė,
Ėndėrrat e mia u shuan
Jetova keq, nvend tė jetoja mirė?
3.
Atėherė kur hapa sytė
Tė shihja tė vėrtetėn,
Tė gjithat kishin kaluar
E kisha humbur jetėn?!
Ylli- Administrator
- Gjinia :
Ditelindja : 06/03/1980
Numri i postimeve : 33025
Vendndodhja : Republika e Kosovės
Hobi : Inxhinier Mekanik / Ekonomist
Humor : Kisha dikur...por
Data e rregjistrimit : 12/11/2008
Falenderimet : 91
♥♥♥♥♥.ShoqeriaJone.♥♥♥♥♥ :: PRANE NJERI-TJETRIT,TEMATIKA SHOQERORE :: Dashuria :: Letra & Tregime Dashurie
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Fri Jul 27, 2018 12:20 am nga XHEMI
» SHtepia e marinos ju mirepret !!!
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» Perandoria ,,,e Shkodra Channel And NAQES SHKODRANEe...
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» U rihap shpella luksoze e Ylli-t
Sat Mar 24, 2018 6:04 pm nga ēim ēaku
» shtepia EDA 82..eshte e hapur me miqt
Sat Mar 24, 2018 6:03 pm nga ēim ēaku
» ViLa E <<Goces Tironse>>
Sat Mar 24, 2018 6:02 pm nga ēim ēaku
» welcome in my castel xhoooooooooniiiii
Sat Mar 24, 2018 6:00 pm nga ēim ēaku
» Capital Club<>Tzio
Sat Mar 24, 2018 5:55 pm nga ēim ēaku
» Pershendetje nga Adea
Sat Mar 24, 2018 5:54 pm nga ēim ēaku
» Pallati i Tironcit
Sat Mar 24, 2018 5:53 pm nga ēim ēaku
» Keshtjella e MORENES...
Sat Mar 24, 2018 5:52 pm nga ēim ēaku
» Kasollja e Mona&Takut !!!
Sat Mar 24, 2018 5:50 pm nga ēim ēaku
» Vjen nje moment dhe..!..
Sat Mar 24, 2018 5:31 pm nga ēim ēaku
» Tė flasim pėr festėn e tė dashuruarve,dhuratat dhe mendimet pėr kėtė ditė !
Sat Mar 24, 2018 5:29 pm nga ēim ēaku
» A JENI ZESHKAN/E APO BJOND/E/?
Sat Mar 24, 2018 5:26 pm nga ēim ēaku