***Rrefime Dashurie
3 posters
♥♥♥♥♥.ShoqeriaJone.♥♥♥♥♥ :: PRANE NJERI-TJETRIT,TEMATIKA SHOQERORE :: Dashuria :: Letra & Tregime Dashurie
Faqja 1 e 1
***Rrefime Dashurie
***MIRE TE GJETSHA ENGJULL MBRETI I ZEMRES SIME***
E mllefosur po shkruaj larg teje por duke qen e tepert te perseris
se sa te dashuroj,duhet ber edhe perjashtime sepse shume dite i kalova
duke mallkuar prinderit,perendin dhe shume krijesa te tjera perse me krijuan
perse me anuluan lumturin e plot dhe me bezdisen duke me derguar ne kete bote pa drit.
Ne kete bote ku njerezimi vetem te mallkon.
Nuk dua te poetizohem e as te kritikoj por vendosa te distancohem
dhe pak a shume me ane te kesaj letre ti shuaj vuajtjet e mia shpirterore
ku zemres sime ti dhuroj lirin e plot.
Sa po qan kjo zemer e mjer,qan vajton per dashurin ku ne te sundojn vetem vargje
e kujtime,por edhe pse me rrembeve zemren dhe te dashuroj aq shume prap nga ti
nuk kerkoj lemosh por vetem drejtes isepse tani epshet e zemres sime fluturuan ne
fizikalitetin tend ku me je ber i vetmi sundimtar i zemres.
Nga pretendimet duke enderruar se po largohesh eshte shenderruar agimi ne muzg
e gezimi ne mjerim,ne qdo kend jam zhytur ne detin e kujtimeve duke lundruar drejt vdekjes.
Por mos u be i pameshirshem e me thuaj nese akoma me dashuron,mos u be vrases i zemres
sime se nje dit me padyshim se do te pendohesh.
Nga njera ane te mallkoj ngase syt e mi te perlotur kerkojn shpetim por ne anen
tjeter jam edhe e kthyeshme sepse ti nuk ke faj fajtore jam une qe te dashurova aq shume.
Ditet me kalojn disi po qti bej nates ku syt e mi te mallengjyer te kerkojn ne erresiren e nates
ne mesin e yjeve qiellor ku si perbindesh me brejn shpirtin.
E urrej kete qast qe po shkruaj ket leter ngase me ngacmohen plaget e zemres qe askush nuk
i din.Bot si duket perqeshet me mua Valle kaq shpejt nje djal te rrembeu zemren e une me
mburrje pergjigjem JO ngase edhe ai me dashuroj e mua me duket se e zhgenjej veten
ku ne ato momente lotet e mi rrjedhin faqeqve te mia te njoma duke me lagur edhe buzet tani
me te vyshkura.Te pakten kujtom ngase buzeqeshja treti ne erresiren e pafund buzeqeshjen
time urrejtja e plagosi.Ne keto momente me je vetem nje enderr me plot engjuj te nxir ku
dialogu eshte i pa fund.
Te lutem mos tento te me rrefesh diqka ngase te urrej edhe ne enderr me dukesh
si nje bishe shkatrrimtare.Te shikoj e mllefosur i ndjej buzet tek me dridhen ku vetem
ne vaj qmallem.Tani qdo gje eshte fundosur ka mbetur vetem shikimi yt i buzeqeshur
qe e mbaj mu si betimin ton. Provoja qe te lutem ngase buzet me jan tharte te therrisja
ty e ty heshtja te kishte kapluar.Syte me jan shterr lotet me jan ndal e me qka te ujis dhe
te ngjall dashurin tone
Ti........engjulli im pushon jo ne aromen e luleve po ne aromen e urrejtjeve.Pameshiresia
jote me beri te urrej qdo gje qe ekziston ne ket bote.Nuk e di kujt ti drejtohem per ndihme
Perendia me duket se nuk me veren fare ngase fatekeqesisht nuk jam i vetmi engjell i Perendis.
Ne momentet e grindjese me ty me duket se kjo bot mban vetem njerez te ishujve te papar
ku jan te paisur me arme helmuese qe te brejn shpirtin e te largojn nga kjo jete zhgenjyese
Plaget e shkaktuara nga ti qdo her e me teper shtohen, kujtoj bisedat dhe provokimet e
pa numerta ne humneren e paharruar .
Te jap te kuptosh se zemren time e mbylle me nje dry dhe zingjir
ku nuk mund te dashuroj aske pas teje.Nuk mund ti shprehi askujt
dashurin , nuk mund te ja ngroh buzet dhe duart, e di se edhe ti do
ndihesh keshtu sapo te dashurosh nje tjeter Nuk do te mund te thuash
askujt se sa e dashuron sepse une dhe engjujt e mi do te te mallkojn perjetesisht.
Andaj te lutem kuptom dhe thuam
Skllavo pronarja e zemres suaj
E mllefosur po shkruaj larg teje por duke qen e tepert te perseris
se sa te dashuroj,duhet ber edhe perjashtime sepse shume dite i kalova
duke mallkuar prinderit,perendin dhe shume krijesa te tjera perse me krijuan
perse me anuluan lumturin e plot dhe me bezdisen duke me derguar ne kete bote pa drit.
Ne kete bote ku njerezimi vetem te mallkon.
Nuk dua te poetizohem e as te kritikoj por vendosa te distancohem
dhe pak a shume me ane te kesaj letre ti shuaj vuajtjet e mia shpirterore
ku zemres sime ti dhuroj lirin e plot.
Sa po qan kjo zemer e mjer,qan vajton per dashurin ku ne te sundojn vetem vargje
e kujtime,por edhe pse me rrembeve zemren dhe te dashuroj aq shume prap nga ti
nuk kerkoj lemosh por vetem drejtes isepse tani epshet e zemres sime fluturuan ne
fizikalitetin tend ku me je ber i vetmi sundimtar i zemres.
Nga pretendimet duke enderruar se po largohesh eshte shenderruar agimi ne muzg
e gezimi ne mjerim,ne qdo kend jam zhytur ne detin e kujtimeve duke lundruar drejt vdekjes.
Por mos u be i pameshirshem e me thuaj nese akoma me dashuron,mos u be vrases i zemres
sime se nje dit me padyshim se do te pendohesh.
Nga njera ane te mallkoj ngase syt e mi te perlotur kerkojn shpetim por ne anen
tjeter jam edhe e kthyeshme sepse ti nuk ke faj fajtore jam une qe te dashurova aq shume.
Ditet me kalojn disi po qti bej nates ku syt e mi te mallengjyer te kerkojn ne erresiren e nates
ne mesin e yjeve qiellor ku si perbindesh me brejn shpirtin.
E urrej kete qast qe po shkruaj ket leter ngase me ngacmohen plaget e zemres qe askush nuk
i din.Bot si duket perqeshet me mua Valle kaq shpejt nje djal te rrembeu zemren e une me
mburrje pergjigjem JO ngase edhe ai me dashuroj e mua me duket se e zhgenjej veten
ku ne ato momente lotet e mi rrjedhin faqeqve te mia te njoma duke me lagur edhe buzet tani
me te vyshkura.Te pakten kujtom ngase buzeqeshja treti ne erresiren e pafund buzeqeshjen
time urrejtja e plagosi.Ne keto momente me je vetem nje enderr me plot engjuj te nxir ku
dialogu eshte i pa fund.
Te lutem mos tento te me rrefesh diqka ngase te urrej edhe ne enderr me dukesh
si nje bishe shkatrrimtare.Te shikoj e mllefosur i ndjej buzet tek me dridhen ku vetem
ne vaj qmallem.Tani qdo gje eshte fundosur ka mbetur vetem shikimi yt i buzeqeshur
qe e mbaj mu si betimin ton. Provoja qe te lutem ngase buzet me jan tharte te therrisja
ty e ty heshtja te kishte kapluar.Syte me jan shterr lotet me jan ndal e me qka te ujis dhe
te ngjall dashurin tone
Ti........engjulli im pushon jo ne aromen e luleve po ne aromen e urrejtjeve.Pameshiresia
jote me beri te urrej qdo gje qe ekziston ne ket bote.Nuk e di kujt ti drejtohem per ndihme
Perendia me duket se nuk me veren fare ngase fatekeqesisht nuk jam i vetmi engjell i Perendis.
Ne momentet e grindjese me ty me duket se kjo bot mban vetem njerez te ishujve te papar
ku jan te paisur me arme helmuese qe te brejn shpirtin e te largojn nga kjo jete zhgenjyese
Plaget e shkaktuara nga ti qdo her e me teper shtohen, kujtoj bisedat dhe provokimet e
pa numerta ne humneren e paharruar .
Te jap te kuptosh se zemren time e mbylle me nje dry dhe zingjir
ku nuk mund te dashuroj aske pas teje.Nuk mund ti shprehi askujt
dashurin , nuk mund te ja ngroh buzet dhe duart, e di se edhe ti do
ndihesh keshtu sapo te dashurosh nje tjeter Nuk do te mund te thuash
askujt se sa e dashuron sepse une dhe engjujt e mi do te te mallkojn perjetesisht.
Andaj te lutem kuptom dhe thuam
TE DUA mos u mundo te zhdukesh nga jeta ime
si fluskat e sapunit se nuk do te arrish kurr,mos u be fantazme e trishtuar dashurie
edhe pse te mallkoj prap se prap pretendoj qe te mbetesh nen hijen e dashuris sime.
Me fal nese te lendova me fjalet e mia por ironia dhe fyerjet e tua me kan qrregulluar
tik taket e zemres dhe kam humbur orientimin njerezor
Mbes me shpres se do te me kuptosh ate qe dua te them
si fluskat e sapunit se nuk do te arrish kurr,mos u be fantazme e trishtuar dashurie
edhe pse te mallkoj prap se prap pretendoj qe te mbetesh nen hijen e dashuris sime.
Me fal nese te lendova me fjalet e mia por ironia dhe fyerjet e tua me kan qrregulluar
tik taket e zemres dhe kam humbur orientimin njerezor
Mbes me shpres se do te me kuptosh ate qe dua te them
Skllavo pronarja e zemres suaj
Sexy_Girl- Anetar/e aktiv
- Gjinia :
Ditelindja : 11/12/1985
Numri i postimeve : 2857
Data e rregjistrimit : 01/11/2008
Falenderimet : 4
ESHTE KENAQESI E PAPERSHKRUAR TE VUASH PER ATE QE DO
Nate Erresir .Qdo gje rreth meje flinte mua me kishte kapluar vetmia
e cila do me shoqeroj gjer ne vdekje.Me shoqeronte edhe lutja e cila
tani me mu be e zakonshme,ndersa lutjes i bashkangjitej edhe dhimbja
qe ndjej ne shpirt.
Lotet me vershonin pa ndal ngase humba lumturin e cila me shoqeronte
per qdo dit,humba zerin e embel qe e degjoja neper telat e telefonit.Ai
ze qe me bente te harroj qdo problem timin dhe me jepte shpres ndersa
tani ndoshta ia qeteson zemren dikujt tjeter.
Humbja jote me beri te mallkoj qdo gje e sidomos Perendin perse i krijoi
ne bote dy gjini?
Ti ke te drejt te me urresh e te me mallkosh aq shume sa qe nje dit te bie
viktim e ndokujt.
E per ket mbeta duke u lutur,por jo ti mos i prano lutjet e mia,refuzo qdo
gje sepse pas humbjes tuaj ndoshta do te ket fatin dikush qe te me dashuroj
aq shume sa qe do kem frik se do ta humb pahir ashtu siq te humba ty.
E di se per ne dielli i dashuris sone i cili u qendis me ngjyra vuajtjesh
perendoi dhe erdhen netet pa kalim ne drit.Te lutem harrom ,humb qdo
gje timen humb buzeqeshjen time qe te falja si shenje betimi te dashuris
sone se nuk do te harroj kurr.Ti do kesh fatin qe te dashurosh nje tjeter
ku do ta dashurosh aq shume sa qe do harrosh se ndonjeher ka egzistuar
nje vajz me emrin Gona.Ndoshta nje fat te till do te kem edhe une por jo
ngase ti je i pazavendesueshem ne zemren time.Une rri e tretem ne vetmi
duke kujtuar qastet me te bukura qe kaluam bashk dhe malli me djeg ne
shpirt por ta dish edhe pse vuaj ne nje menyr ndihem mire ngase vertet
eshte kenaqesi te vuash per ate qe do
e cila do me shoqeroj gjer ne vdekje.Me shoqeronte edhe lutja e cila
tani me mu be e zakonshme,ndersa lutjes i bashkangjitej edhe dhimbja
qe ndjej ne shpirt.
Lotet me vershonin pa ndal ngase humba lumturin e cila me shoqeronte
per qdo dit,humba zerin e embel qe e degjoja neper telat e telefonit.Ai
ze qe me bente te harroj qdo problem timin dhe me jepte shpres ndersa
tani ndoshta ia qeteson zemren dikujt tjeter.
Humbja jote me beri te mallkoj qdo gje e sidomos Perendin perse i krijoi
ne bote dy gjini?
Ti ke te drejt te me urresh e te me mallkosh aq shume sa qe nje dit te bie
viktim e ndokujt.
E per ket mbeta duke u lutur,por jo ti mos i prano lutjet e mia,refuzo qdo
gje sepse pas humbjes tuaj ndoshta do te ket fatin dikush qe te me dashuroj
aq shume sa qe do kem frik se do ta humb pahir ashtu siq te humba ty.
E di se per ne dielli i dashuris sone i cili u qendis me ngjyra vuajtjesh
perendoi dhe erdhen netet pa kalim ne drit.Te lutem harrom ,humb qdo
gje timen humb buzeqeshjen time qe te falja si shenje betimi te dashuris
sone se nuk do te harroj kurr.Ti do kesh fatin qe te dashurosh nje tjeter
ku do ta dashurosh aq shume sa qe do harrosh se ndonjeher ka egzistuar
nje vajz me emrin Gona.Ndoshta nje fat te till do te kem edhe une por jo
ngase ti je i pazavendesueshem ne zemren time.Une rri e tretem ne vetmi
duke kujtuar qastet me te bukura qe kaluam bashk dhe malli me djeg ne
shpirt por ta dish edhe pse vuaj ne nje menyr ndihem mire ngase vertet
eshte kenaqesi te vuash per ate qe do
- Gjinia :
*** UNE DO TE LUFTOJ PER TY***
Kam grumbulluar para Zotit mallkimet me te tmerrshme qe ekzistojne
per ty.Ne shpirtin tim kam krijuar nje vullkan me urrejtje.Emrin tend e kam shenderruar ne emer djalli
ne mendjen time.Nga nje engjull ti u bere perbindesh per mua nje perbindesh qe gjithmon me ndan dhembje falas
Tani e kam gjithcka te qarte.Tani jam penduar thellesishte sepse te gjitha i kam kuptuar drejt.Ti nuk do te ja dish per mua
sepse une vertet te kam zhgenjyer duke mos te besuar ty.Tani e di se eshte shume vone per mua Edi qe eshte vone por une nuk dua ta besoj kete
Une kam vendosur qe te luftoj per ate qe dua te pakten te provoj.Nuk kam ndonje menyr qe te tregoj se
sa te dua dhe e vetmja menyr qe kam eshte neper mes ketyre pak rreshtave
Nuk dua te dorezohem nuk mundem ngase zemra nuk do Te lutem lufto edhe ti per dashurin tone me jep nje shanc qe prap
te jemi pran njeri tjetrit Te lutem Te lutem
per ty.Ne shpirtin tim kam krijuar nje vullkan me urrejtje.Emrin tend e kam shenderruar ne emer djalli
ne mendjen time.Nga nje engjull ti u bere perbindesh per mua nje perbindesh qe gjithmon me ndan dhembje falas
Tani e kam gjithcka te qarte.Tani jam penduar thellesishte sepse te gjitha i kam kuptuar drejt.Ti nuk do te ja dish per mua
sepse une vertet te kam zhgenjyer duke mos te besuar ty.Tani e di se eshte shume vone per mua Edi qe eshte vone por une nuk dua ta besoj kete
Une kam vendosur qe te luftoj per ate qe dua te pakten te provoj.Nuk kam ndonje menyr qe te tregoj se
sa te dua dhe e vetmja menyr qe kam eshte neper mes ketyre pak rreshtave
Nuk dua te dorezohem nuk mundem ngase zemra nuk do Te lutem lufto edhe ti per dashurin tone me jep nje shanc qe prap
te jemi pran njeri tjetrit Te lutem Te lutem
- Gjinia :
Re: ***Rrefime Dashurie
-------------UNE KAME VERTETE SHUME HISTORI DASHURIE
SA ME DUHET NJE ROMAN PO ME ME E BUKURA ESHTE
--------------I PROPOZOVA DHE ME COJE NE POLICI E JEMA E SAJE-------KA 4 VITE HISTORI
SA ME DUHET NJE ROMAN PO ME ME E BUKURA ESHTE
--------------I PROPOZOVA DHE ME COJE NE POLICI E JEMA E SAJE-------KA 4 VITE HISTORI
Gashi- Perparues
- Numri i postimeve : 157
Data e rregjistrimit : 06/10/2008
Falenderimet : 0
*** A ISHE TI AI ***
Nuk e di pse ike aq shpejt akoma pa te njohur mire,akoma pa te par ne sy pa e verejtur
ate qe ndjej qe do ta tregonin syte e tu.
Ti qe me fjalet e tua aq te embla me bere te ndryshoj ter jeten time me bere te kuptoj
cka do me then te ja falesh zemren dikuj me bere te di ti them dikujt TE DUA.
Ti qe me thoje fjalet me te embla qe si kisha degjuar akoma nga goja e nje cuni.
E ndjeja ne shpirt cdo fjal tenden e shijoja bashk me ty cdo buzeqeshje por tani u shua cdo gje
Nuk e paskam ditur se brenda lumturis qe ti me dhurove fshihej pikellimi dhe lotet
mendoja se cdo gje po ecen aq mire sa qe shume shpejt do jem ne krahet e tu
Ishe edhe ti ai qe me premtoje keto gjera ishe ti ai qe kerkove te me takoje kerkoje te jetonim jeten bashk
ishe ti ai qe cdo her do me therasesh vogelushja ime po po ti ishe ai qe me bere te ndihem krenare qe
takova nje cun shqipetar qe do te me doj e do te me respektoj gjithmon Nuk e kuptoj perse u desh te ndodhte kjo
O zemer ti e dije sa e pafajshme isha une ngase nuk kisha dashuruar akoma nuk i kisha falur zemren akoma
dikujt tjeter perse tu desh te me beje te dashurohesha ne ty perse.Ti ishe ai qe me dergove kengen
““Dorezohem““ por isha une ajo qe tu dorezove me shpirt e me zemer
Ishe ti ai qe me fjalet me te ngrohta hyre thellesin e zemres sime ku qendron akoma por me thuaj A je ti ai
qe me nje fjal te vetme ika nga une pa e kuptuar cka do te ndodh me tutje me ne.
ate qe ndjej qe do ta tregonin syte e tu.
Ti qe me fjalet e tua aq te embla me bere te ndryshoj ter jeten time me bere te kuptoj
cka do me then te ja falesh zemren dikuj me bere te di ti them dikujt TE DUA.
Ti qe me thoje fjalet me te embla qe si kisha degjuar akoma nga goja e nje cuni.
E ndjeja ne shpirt cdo fjal tenden e shijoja bashk me ty cdo buzeqeshje por tani u shua cdo gje
Nuk e paskam ditur se brenda lumturis qe ti me dhurove fshihej pikellimi dhe lotet
mendoja se cdo gje po ecen aq mire sa qe shume shpejt do jem ne krahet e tu
Ishe edhe ti ai qe me premtoje keto gjera ishe ti ai qe kerkove te me takoje kerkoje te jetonim jeten bashk
ishe ti ai qe cdo her do me therasesh vogelushja ime po po ti ishe ai qe me bere te ndihem krenare qe
takova nje cun shqipetar qe do te me doj e do te me respektoj gjithmon Nuk e kuptoj perse u desh te ndodhte kjo
O zemer ti e dije sa e pafajshme isha une ngase nuk kisha dashuruar akoma nuk i kisha falur zemren akoma
dikujt tjeter perse tu desh te me beje te dashurohesha ne ty perse.Ti ishe ai qe me dergove kengen
““Dorezohem““ por isha une ajo qe tu dorezove me shpirt e me zemer
Ishe ti ai qe me fjalet me te ngrohta hyre thellesin e zemres sime ku qendron akoma por me thuaj A je ti ai
qe me nje fjal te vetme ika nga une pa e kuptuar cka do te ndodh me tutje me ne.
- Gjinia :
Re: ***Rrefime Dashurie
Vetėvritet pranė tė dashurit tė porsavarrosur
Vetevritet prane te dashurit te porsavarrosur
E Marte, 26 Prill 2005
Tragjedi shekspiriane ne Tirane. Anxhelina Cerpja, shkoi dje pasdite ne varrin e sapombyllur te te fejuarit te saj Altin Koci dhe gelltiti disa kokrra helm duke iu bashkuar ne ate bote, njeriut te zemres. Altini, u vetevra me cifte dy dite me pare, pasi po vuante shume, prej diabetit. Deshmite ne vendngjarje dhe letra e viktimes
Sokol COBO
TIRANE - Romanca e dashurise perfundon ne nje tragjedi per dy te rinjte e dashuruar. Altin Koci dhe Anxhelina Cerpja jane vetevrare njeri-pas tjetrit, pas nje grindje mes tyre. Gjithcka ka nisur dy jave me pare. Altini pas nje semundje te pasherueshme vendos te prishe maredheniet me Anxhelinen. Grinden dhe ndahen eprfundimisht. Por ne nje cast depresioni, diten e shtune 24-vjecari vendos te vetevritet me cifte. Gjithacka ka qene tragjike per familjen e tij, pasi vetevrasja u realizua ne banese. Trupi u percoll per ne banese te fundit, diten e diele, nderkohe ne varrim kishte mare pjese edhe Anxhelina. Por pak kush e priste se te njejtin veprim do te merte edhe 22-vjecarja, duke ndryshuar mjetin e vetevrasjes. Ne te tretat e te dashurit, vajza shkon te varri dhe qan, nderkohe me vete kishte marre edhe nje helm. Pasi kishte pire nje sasi te konsiderueshme, vajza prehet mbi varrin e te dashurit perjetesisht, ndersa pas disa casteve familjaret e Altinit kane gjetur trupine e pajete te Anxhelines dhe kane tentuar me te gjitha menyrat per ta sjelle ne jete, por perpjekjet ishin te kota.
"Mbi varr edhe nje leter"
Familjaret e Altinit, te cilet kishin shkuar per azhdisje mbi varrin e te dashurit te tyre, gjate tentatives per sjelljen ne jete te Anxhelines, gjeten nje leter, ku shkruheshin motivet e vetevrasjes. Letra u gjend afer trupit te pajete dhe mbi varrin e 24-vjecarit. Mesohet se letra e Anxhelines eshte lexuar nga te afermit, te cilet nuk e kane bere publike. Ndersa burime nga Komisariati i Policise Nr.5 bejne te ditur se vetevrasja e 22-vjecares ka ndodhur rreth ores 15.00, dhe ngjarja ka ndodhur ne varrezat e Kamzes. Mesohet, sipas policise, se vajza kishte shkuar e pergatitur, duke marre edhe helmin me vete. Policia thote se ende nuk ka mesuar ne lidhje me helmin qe ka pire vajza, duke ia lene ekspertizes mjeko-ligjore. Nderkohe te pyetur per lidhjen midis dy te rinjve, familjet e tyre kane mohuar gjithcka, duke cituar se nuk dinin asnje per ta.
Vetevrasja e Altinit
Rreth kater dite me pare, diten e shtune, Altin Koci, u vetevra ne shtepine e tij ne lagjen "Bregu i Lumit", ne Kamez, periferi e Tiranes. Ngjarja ka qene e dhimbshme per familjene tij, pasi 22-vjecari u vetevra me cifte ne dhomen e gjumit. Pas ngjarjes u aludua nga familjaret fakti se Altini vuante nga nje semundje e pasherueshme. Ai ishte me diabet dhe kishte nje plage qe nuk kishte sherim. Semundjet qe kishte si dhe problemet me te dashuren, sollen edhe vetevrasjen, e cila u pasua nga veteflijimi i Anxhelines, te dashures se tij.
E Marte, 26 Prill 2005
Tragjedi shekspiriane ne Tirane. Anxhelina Cerpja, shkoi dje pasdite ne varrin e sapombyllur te te fejuarit te saj Altin Koci dhe gelltiti disa kokrra helm duke iu bashkuar ne ate bote, njeriut te zemres. Altini, u vetevra me cifte dy dite me pare, pasi po vuante shume, prej diabetit. Deshmite ne vendngjarje dhe letra e viktimes
Sokol COBO
TIRANE - Romanca e dashurise perfundon ne nje tragjedi per dy te rinjte e dashuruar. Altin Koci dhe Anxhelina Cerpja jane vetevrare njeri-pas tjetrit, pas nje grindje mes tyre. Gjithcka ka nisur dy jave me pare. Altini pas nje semundje te pasherueshme vendos te prishe maredheniet me Anxhelinen. Grinden dhe ndahen eprfundimisht. Por ne nje cast depresioni, diten e shtune 24-vjecari vendos te vetevritet me cifte. Gjithacka ka qene tragjike per familjen e tij, pasi vetevrasja u realizua ne banese. Trupi u percoll per ne banese te fundit, diten e diele, nderkohe ne varrim kishte mare pjese edhe Anxhelina. Por pak kush e priste se te njejtin veprim do te merte edhe 22-vjecarja, duke ndryshuar mjetin e vetevrasjes. Ne te tretat e te dashurit, vajza shkon te varri dhe qan, nderkohe me vete kishte marre edhe nje helm. Pasi kishte pire nje sasi te konsiderueshme, vajza prehet mbi varrin e te dashurit perjetesisht, ndersa pas disa casteve familjaret e Altinit kane gjetur trupine e pajete te Anxhelines dhe kane tentuar me te gjitha menyrat per ta sjelle ne jete, por perpjekjet ishin te kota.
Familjaret e Altinit, te cilet kishin shkuar per azhdisje mbi varrin e te dashurit te tyre, gjate tentatives per sjelljen ne jete te Anxhelines, gjeten nje leter, ku shkruheshin motivet e vetevrasjes. Letra u gjend afer trupit te pajete dhe mbi varrin e 24-vjecarit. Mesohet se letra e Anxhelines eshte lexuar nga te afermit, te cilet nuk e kane bere publike. Ndersa burime nga Komisariati i Policise Nr.5 bejne te ditur se vetevrasja e 22-vjecares ka ndodhur rreth ores 15.00, dhe ngjarja ka ndodhur ne varrezat e Kamzes. Mesohet, sipas policise, se vajza kishte shkuar e pergatitur, duke marre edhe helmin me vete. Policia thote se ende nuk ka mesuar ne lidhje me helmin qe ka pire vajza, duke ia lene ekspertizes mjeko-ligjore. Nderkohe te pyetur per lidhjen midis dy te rinjve, familjet e tyre kane mohuar gjithcka, duke cituar se nuk dinin asnje per ta.
Vetevrasja e Altinit
Rreth kater dite me pare, diten e shtune, Altin Koci, u vetevra ne shtepine e tij ne lagjen "Bregu i Lumit", ne Kamez, periferi e Tiranes. Ngjarja ka qene e dhimbshme per familjene tij, pasi 22-vjecari u vetevra me cifte ne dhomen e gjumit. Pas ngjarjes u aludua nga familjaret fakti se Altini vuante nga nje semundje e pasherueshme. Ai ishte me diabet dhe kishte nje plage qe nuk kishte sherim. Semundjet qe kishte si dhe problemet me te dashuren, sollen edhe vetevrasjen, e cila u pasua nga veteflijimi i Anxhelines, te dashures se tij.
E Marte, 26 Prill 2005
Sokol COBO
Vetevrasja e Altinit
E Marte, 26 Prill 2005
Sokol COBO
Vetevrasja e Altinit
Barbi- Perparues
- Gjinia :
Numri i postimeve : 11902
Vendndodhja : Ne ferr
Hobi : Librat kohet e fundit
Humor : o sa kom qesh
Data e rregjistrimit : 03/07/2009
Falenderimet : 121
♥♥♥♥♥.ShoqeriaJone.♥♥♥♥♥ :: PRANE NJERI-TJETRIT,TEMATIKA SHOQERORE :: Dashuria :: Letra & Tregime Dashurie
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Fri Jul 27, 2018 12:20 am nga XHEMI
» SHtepia e marinos ju mirepret !!!
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» Perandoria ,,,e Shkodra Channel And NAQES SHKODRANEe...
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» U rihap shpella luksoze e Ylli-t
Sat Mar 24, 2018 6:04 pm nga ēim ēaku
» shtepia EDA 82..eshte e hapur me miqt
Sat Mar 24, 2018 6:03 pm nga ēim ēaku
» ViLa E <<Goces Tironse>>
Sat Mar 24, 2018 6:02 pm nga ēim ēaku
» welcome in my castel xhoooooooooniiiii
Sat Mar 24, 2018 6:00 pm nga ēim ēaku
» Capital Club<>Tzio
Sat Mar 24, 2018 5:55 pm nga ēim ēaku
» Pershendetje nga Adea
Sat Mar 24, 2018 5:54 pm nga ēim ēaku
» Pallati i Tironcit
Sat Mar 24, 2018 5:53 pm nga ēim ēaku
» Keshtjella e MORENES...
Sat Mar 24, 2018 5:52 pm nga ēim ēaku
» Kasollja e Mona&Takut !!!
Sat Mar 24, 2018 5:50 pm nga ēim ēaku
» Vjen nje moment dhe..!..
Sat Mar 24, 2018 5:31 pm nga ēim ēaku
» Tė flasim pėr festėn e tė dashuruarve,dhuratat dhe mendimet pėr kėtė ditė !
Sat Mar 24, 2018 5:29 pm nga ēim ēaku
» A JENI ZESHKAN/E APO BJOND/E/?
Sat Mar 24, 2018 5:26 pm nga ēim ēaku