Ngjyra e veshjes sė brendshme zbulon pasionin e femrave
♥♥♥♥♥.ShoqeriaJone.♥♥♥♥♥ :: PRANE NJERI-TJETRIT,TEMATIKA SHOQERORE :: Zone e kuqe :: Informacione rreth Sexit
Faqja 1 e 1
Ngjyra e veshjes sė brendshme zbulon pasionin e femrave
Herėn tjetėr kur do tė doni qė ti bėni njė surprizė ekskluzive grave ose tė dashurave tuaja dhe nuk keni ndonjė ide konkrete se ēfarė tu dhuroni, kjo dhuratė le tė jetė veshje e brendshme. Dhe kėshtu tė pėrzgjedhurės suaj do tia bėni me dije sa jeni tė afėrt, ndėrkaq nėse arrini tia qėlloni edhe shijen, ajo atėherė do ta kuptojė se sa i afėrt jeni ju pėr tė.
Megjithatė, para se tė shkoni nė shoping lexoni kėtė tekst, sepse pėrveē modelit tė duhur me rėndėsi ėshtė edhe ngjyra e veshjes tė cilėn do ta zgjidhni. Nė fakt, ngjyra e preferuar e suitave dhe tė kilotave tė tė dashurės suaj zbulojnė se ēfarė pasioni ka ajo gjatė seksit. Mos, harroni se edhe shijet ndryshojnė, nė qoftė se lidhja juaj bėhet akoma mė intime dhe partnerja juaj bėhet akoma mė e zjarrtė, me siguri qė do ti pėlqente ngjyrat mė tė theksuara, mė tė zjarrta.
Para se gjithash para se tė bėni dhuratėn intime, pa marrė parasysh se cila ėshtė arsyeja, bėni njė hulumtim tė vogėl. Nė mėnyrė diskrete zbuloni se cilat janė ngjyrat e saj tė veshjes sė brendshme, tė koleksionit tė saj ose bisedoni rreth e pėrqark se ēngjyrė do dėshironte ta ketė veshjen e saj tė brendshme. Psikologėt pohojnė se ngjyra e kuqe tregon pasionin energjik, e zeza forcėn, e bardha pafajėsinė, ēiltėrsinė, ndėrsa refuzimi i tė brendshmeve (lakuriqėsia) tregon relaksim dhe komoditet.
Megjithatė, para se tė shkoni nė shoping lexoni kėtė tekst, sepse pėrveē modelit tė duhur me rėndėsi ėshtė edhe ngjyra e veshjes tė cilėn do ta zgjidhni. Nė fakt, ngjyra e preferuar e suitave dhe tė kilotave tė tė dashurės suaj zbulojnė se ēfarė pasioni ka ajo gjatė seksit. Mos, harroni se edhe shijet ndryshojnė, nė qoftė se lidhja juaj bėhet akoma mė intime dhe partnerja juaj bėhet akoma mė e zjarrtė, me siguri qė do ti pėlqente ngjyrat mė tė theksuara, mė tė zjarrta.
Para se gjithash para se tė bėni dhuratėn intime, pa marrė parasysh se cila ėshtė arsyeja, bėni njė hulumtim tė vogėl. Nė mėnyrė diskrete zbuloni se cilat janė ngjyrat e saj tė veshjes sė brendshme, tė koleksionit tė saj ose bisedoni rreth e pėrqark se ēngjyrė do dėshironte ta ketė veshjen e saj tė brendshme. Psikologėt pohojnė se ngjyra e kuqe tregon pasionin energjik, e zeza forcėn, e bardha pafajėsinė, ēiltėrsinė, ndėrsa refuzimi i tė brendshmeve (lakuriqėsia) tregon relaksim dhe komoditet.
Naqja Shkodrane- Super- Administrator
- Gjinia :
Ditelindja : 15/10/1928
Numri i postimeve : 12836
Vendndodhja : ANGLI..
Hobi : Mjeke
Data e rregjistrimit : 20/04/2011
Falenderimet : 21
♥♥♥♥♥.ShoqeriaJone.♥♥♥♥♥ :: PRANE NJERI-TJETRIT,TEMATIKA SHOQERORE :: Zone e kuqe :: Informacione rreth Sexit
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Fri Jul 27, 2018 12:20 am nga XHEMI
» SHtepia e marinos ju mirepret !!!
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» Perandoria ,,,e Shkodra Channel And NAQES SHKODRANEe...
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» U rihap shpella luksoze e Ylli-t
Sat Mar 24, 2018 6:04 pm nga ēim ēaku
» shtepia EDA 82..eshte e hapur me miqt
Sat Mar 24, 2018 6:03 pm nga ēim ēaku
» ViLa E <<Goces Tironse>>
Sat Mar 24, 2018 6:02 pm nga ēim ēaku
» welcome in my castel xhoooooooooniiiii
Sat Mar 24, 2018 6:00 pm nga ēim ēaku
» Capital Club<>Tzio
Sat Mar 24, 2018 5:55 pm nga ēim ēaku
» Pershendetje nga Adea
Sat Mar 24, 2018 5:54 pm nga ēim ēaku
» Pallati i Tironcit
Sat Mar 24, 2018 5:53 pm nga ēim ēaku
» Keshtjella e MORENES...
Sat Mar 24, 2018 5:52 pm nga ēim ēaku
» Kasollja e Mona&Takut !!!
Sat Mar 24, 2018 5:50 pm nga ēim ēaku
» Vjen nje moment dhe..!..
Sat Mar 24, 2018 5:31 pm nga ēim ēaku
» Tė flasim pėr festėn e tė dashuruarve,dhuratat dhe mendimet pėr kėtė ditė !
Sat Mar 24, 2018 5:29 pm nga ēim ēaku
» A JENI ZESHKAN/E APO BJOND/E/?
Sat Mar 24, 2018 5:26 pm nga ēim ēaku