Letėr Dashurie ! Per ty
♥♥♥♥♥.ShoqeriaJone.♥♥♥♥♥ :: PRANE NJERI-TJETRIT,TEMATIKA SHOQERORE :: Dashuria :: Letra & Tregime Dashurie
Faqja 1 e 1
Letėr Dashurie ! Per ty
Te shkruaj Ty qe ma pervlove shpirtin,te shkruaj ty qe ma trondite zemren,Ty qe ta fala gjene me te shtrenjte te jetes sime.
Jeta me dashuri qenka vetem dhimbje.E ato dhimbje me diagnoze kane edhe sherim,por?Ishe si ylli qe shkelqente naten e qete,derisa ti dole si mjegull e ma morre driten.A thua,do te ma kthesh perseri?A thua a e dite sa te dashurova,se ishe ngujuar ne zemren time e s'munda te te nxjerr kurr
jashte?Kaluan ditet kur me nuk u ndegjuam.Ato ishin ditet me te mira te jetes sime.
Nuk e di pse u ndame.Per fajin tend apo per fajin tim?Ndoshta kishim faj te dy?!Sido qe te jete,edhe sot edhe neser ,edhe gjithemone pres pergjigje.Ti je dhe do te mbetesh dashuria ime e pare dhe e vetme sa te jetoj ne kete bote. Ato dite me ty ishin parajsa,lumturia e jetes sime qe s'deshiroja te kete fund kurre.
Por, ne u ndam.Aty filluan vuajtjet,aty filluan dhembjet e netet pa gjume.Pritja dhe lutjet qe t'i bera,s'ben pune dot. Ndoshta keta rreshta te shkruar enkas per Ty,do t'i lexosh edhe ti.Ndoshta jo!Kush e di,...i dashur,mbase do te te prekin keto rradhe te dala nga zemra.Sikur te kisha
pare vetem edhe nje here,sikur ta kisha vetem edhe nje kujtim te vetmin nga ti ndoshta do te qetesohesha e do te prehesha dalengadale,por?
Shpesh i them vetes pajtohu me fatin,se dashurite e medha nuk realizohen kurr!por zemra eshte ajo qe vendos,e cila te ka mbyllur njehere brenda e per te dale sikur s'do te te leshoje kurre.
Te dua dhe vetem per ty mendoj,dashuria ime e vjeter.Mungesa jote me shkakton agoni,dhembje dhe deshire qe te vdes.ti ma more nje pjese te jetes,nje kujtim nje pjese te dashurise,ca lot te mi m'i more dhe ike.
Dafina- Anetar/e aktiv
- Gjinia :
Numri i postimeve : 1403
Data e rregjistrimit : 23/08/2010
Falenderimet : 4
Re: Letėr Dashurie ! Per ty
VETEM TY
Askush nuk ka gjuhe me fol per ty si gjuha ime,dhe askujte nuk kishe dite ti me i tregu me syte e tu te perlotur se heshtja eshte aq kriminale kur zemra ndjen shume zjarre shume fjale te pa thana shume dashurie me lane pas vdekjes.Ne syte e tu te lotume une do ta qeli gongjen e buzqeshjes tende,dhe nuk do ta le trendafilin tende pa ere,pa miqe,pa shoke e me te dashurume!
E nata me klithje e gjama e gropone nje emere pa pergjegjje nje emere qe e therras vetem une vetem zani ime i kallun!
E une paskam dashte me ja fale vetes kengen qe nuk e paskam dituir,sepse pikllimit fisnik i kam borgje lotin!
Kur te shkoje te heshtja e fjales sime qe do te jete e larget sa shikimi ime une as ateher nuk deshiroj ti harroj ngjyret e gjetheve ne pranver sepse ajo eshte deshimja me e madhja e syve te mij e peshperitjeve te mija!
Sot jam ne pikllim e neser askush ska per te bindur ty se je kaq larg meje,bile kujtimin e ardhmeris te mallit dhe te dhembjes qe kame,ti nuk ke me marre me vete?
Nje pjese e zemres ka me te rrahe bashke me zemren time,ne gjite e ngurte te vetmis time,dhe kurr ndoshta nuk do te harroj se ty te takova tue kerku veten time,duarte e mija,bredhjet,endrrimet,ne kete toke ku lulja nuk do te qel per ne ,e dij se dhembja do te jete e madhe dhe do tme djeg shume dhe kurr sdo te harroj!!!
Ne netet e vetmuara une me mendjen time , endrroj te behem zoge te fluturoj, shtepij ne shtepij deri sa te gjej ty, mirpo keto mendime do tme mbesin vetem deshira, ty ndoshta nuk do te shohe kurre, ne kujtese do tme mbeten vetem syte e tu te perlotur!!!
Askush nuk ka gjuhe me fol per ty si gjuha ime,dhe askujte nuk kishe dite ti me i tregu me syte e tu te perlotur se heshtja eshte aq kriminale kur zemra ndjen shume zjarre shume fjale te pa thana shume dashurie me lane pas vdekjes.Ne syte e tu te lotume une do ta qeli gongjen e buzqeshjes tende,dhe nuk do ta le trendafilin tende pa ere,pa miqe,pa shoke e me te dashurume!
E nata me klithje e gjama e gropone nje emere pa pergjegjje nje emere qe e therras vetem une vetem zani ime i kallun!
E une paskam dashte me ja fale vetes kengen qe nuk e paskam dituir,sepse pikllimit fisnik i kam borgje lotin!
Kur te shkoje te heshtja e fjales sime qe do te jete e larget sa shikimi ime une as ateher nuk deshiroj ti harroj ngjyret e gjetheve ne pranver sepse ajo eshte deshimja me e madhja e syve te mij e peshperitjeve te mija!
Sot jam ne pikllim e neser askush ska per te bindur ty se je kaq larg meje,bile kujtimin e ardhmeris te mallit dhe te dhembjes qe kame,ti nuk ke me marre me vete?
Nje pjese e zemres ka me te rrahe bashke me zemren time,ne gjite e ngurte te vetmis time,dhe kurr ndoshta nuk do te harroj se ty te takova tue kerku veten time,duarte e mija,bredhjet,endrrimet,ne kete toke ku lulja nuk do te qel per ne ,e dij se dhembja do te jete e madhe dhe do tme djeg shume dhe kurr sdo te harroj!!!
Ne netet e vetmuara une me mendjen time , endrroj te behem zoge te fluturoj, shtepij ne shtepij deri sa te gjej ty, mirpo keto mendime do tme mbesin vetem deshira, ty ndoshta nuk do te shohe kurre, ne kujtese do tme mbeten vetem syte e tu te perlotur!!!
Dafina- Anetar/e aktiv
- Gjinia :
Numri i postimeve : 1403
Data e rregjistrimit : 23/08/2010
Falenderimet : 4
♥♥♥♥♥.ShoqeriaJone.♥♥♥♥♥ :: PRANE NJERI-TJETRIT,TEMATIKA SHOQERORE :: Dashuria :: Letra & Tregime Dashurie
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Fri Jul 27, 2018 12:20 am nga XHEMI
» SHtepia e marinos ju mirepret !!!
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» Perandoria ,,,e Shkodra Channel And NAQES SHKODRANEe...
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» U rihap shpella luksoze e Ylli-t
Sat Mar 24, 2018 6:04 pm nga ēim ēaku
» shtepia EDA 82..eshte e hapur me miqt
Sat Mar 24, 2018 6:03 pm nga ēim ēaku
» ViLa E <<Goces Tironse>>
Sat Mar 24, 2018 6:02 pm nga ēim ēaku
» welcome in my castel xhoooooooooniiiii
Sat Mar 24, 2018 6:00 pm nga ēim ēaku
» Capital Club<>Tzio
Sat Mar 24, 2018 5:55 pm nga ēim ēaku
» Pershendetje nga Adea
Sat Mar 24, 2018 5:54 pm nga ēim ēaku
» Pallati i Tironcit
Sat Mar 24, 2018 5:53 pm nga ēim ēaku
» Keshtjella e MORENES...
Sat Mar 24, 2018 5:52 pm nga ēim ēaku
» Kasollja e Mona&Takut !!!
Sat Mar 24, 2018 5:50 pm nga ēim ēaku
» Vjen nje moment dhe..!..
Sat Mar 24, 2018 5:31 pm nga ēim ēaku
» Tė flasim pėr festėn e tė dashuruarve,dhuratat dhe mendimet pėr kėtė ditė !
Sat Mar 24, 2018 5:29 pm nga ēim ēaku
» A JENI ZESHKAN/E APO BJOND/E/?
Sat Mar 24, 2018 5:26 pm nga ēim ēaku