Facebook mbyllet ne 15 mars 2011.
4 posters
Faqja 1 e 1
Facebook mbyllet ne 15 mars 2011.
Facebook do tė mbyllen me date 15 mars 2011
Mark Zuckerberg njoftoi sot se FaceBook do te mbyllet ne muajin Mars bėnė tė ditur faqja e internetit weeklyworldnews.
E tėrė kjo pėr shkak se menaxhimi i faqes ėshtė bėrė shumė i vėshtirė.
Facebook ka dalur jasht kontrollit tha Zuckerberg nė njė konferencė shtypi jashtė zyrave tė tij nė Palo Alto, dhe stresin qė ma
ka shkaktuar menaxhimi I kėsaj kompanie ma ka shkatėrruar jetėn time. Unė kam nevojė qė ti jap fund gjithė kėsaj ēmendurije.
Zuckerberg vazhdoi duke shpjeguar se duke filluar nga 15 marsi, pėrdoruesit nuk do tė jetė nė gjendje tė kenė qasje nė llogaritė e tyre.
Pas 15 Marsit e gjithė faqja do tė shkatėrohet, tha Avrat Humarthi, zėvendės president I punėve teknike nė Facebook. Pra, nėse ju deshironi qė ti keni tė gjitha gjėrat tua qė I keni postuar, unė ju rekomandojmė qė ti shkarkoni nga interneti para se biznesi ynė tė mbyllet pėrgjithmon kė thėnė Humarthi
Mark Zuckerberg njoftoi sot se FaceBook do te mbyllet ne muajin Mars bėnė tė ditur faqja e internetit weeklyworldnews.
E tėrė kjo pėr shkak se menaxhimi i faqes ėshtė bėrė shumė i vėshtirė.
Facebook ka dalur jasht kontrollit tha Zuckerberg nė njė konferencė shtypi jashtė zyrave tė tij nė Palo Alto, dhe stresin qė ma
ka shkaktuar menaxhimi I kėsaj kompanie ma ka shkatėrruar jetėn time. Unė kam nevojė qė ti jap fund gjithė kėsaj ēmendurije.
Zuckerberg vazhdoi duke shpjeguar se duke filluar nga 15 marsi, pėrdoruesit nuk do tė jetė nė gjendje tė kenė qasje nė llogaritė e tyre.
Pas 15 Marsit e gjithė faqja do tė shkatėrohet, tha Avrat Humarthi, zėvendės president I punėve teknike nė Facebook. Pra, nėse ju deshironi qė ti keni tė gjitha gjėrat tua qė I keni postuar, unė ju rekomandojmė qė ti shkarkoni nga interneti para se biznesi ynė tė mbyllet pėrgjithmon kė thėnė Humarthi
Re: Facebook mbyllet ne 15 mars 2011.
Jam rehat nga kjo ane se e kam caktivizuar llogarine time ketu e 1 vit e ca para....
Tironcja_omel- Embelsira e Forumit
- Gjinia :
Numri i postimeve : 9117
Data e rregjistrimit : 14/09/2010
Falenderimet : 66
Ah sa mire e bejne se u bon edhe pleqt e vjeter tu rrejt gocat dhe cupkat e reja sikur jon 20 vjec.
hmmmmmmmmmmmmmmm
sa keq
Fcb e pėrdorja pėr ēdo lajmėrim qė mė duhej tė bėja atyre xhindave (nxėnėsve) tė klasės time
sa keq
Fcb e pėrdorja pėr ēdo lajmėrim qė mė duhej tė bėja atyre xhindave (nxėnėsve) tė klasės time
gjumashja shkruajti:Ah sa mire e bejne se u bon edhe pleqt e vjeter tu rrejt gocat dhe cupkat e reja sikur jon 20 vjec.
Tironcja_omel- Embelsira e Forumit
- Gjinia :
Numri i postimeve : 9117
Data e rregjistrimit : 14/09/2010
Falenderimet : 66
edhe e anasjellta gjumashegjumashja shkruajti:Ah sa mire e bejne se u bon edhe pleqt e vjeter tu rrejt gocat dhe cupkat e reja sikur jon 20 vjec.
po me vjen keq vetem per 1 persone Xhemilja O.T.R. eshte shum e fiksuar pas Noizyt ......
Konti. shkruajti:po me vjen keq vetem per 1 persone Xhemilja O.T.R. eshte shum e fiksuar pas Noizyt ......
Jam e sigurte qe kjo xhemilja eshte cun.Konti. shkruajti:po me vjen keq vetem per 1 persone Xhemilja O.T.R. eshte shum e fiksuar pas Noizyt ......
gjumashja shkruajti:Jam e sigurte qe kjo xhemilja eshte cun.Konti. shkruajti:po me vjen keq vetem per 1 persone Xhemilja O.T.R. eshte shum e fiksuar pas Noizyt ......
Thua qe te jete cune ?!! ....... ose themi dote qe ti je gjumashe ?!! ......
Upupupuppupupuu un jam me tapi gjumashe,por ishte fjala tek kjo xhemi(xhemilja)
gjumashja shkruajti:Upupupuppupupuu un jam me tapi gjumashe,por ishte fjala tek kjo xhemi(xhemilja)
" Marigo ...zoti te ebson po ashtu edhe bota ..po vall ate te ebson prifti ?!! ....Dhe prifti pa e vendos doren ne plage nuk te beson se sa te dhemb !! "
Ka the Shen Thomai te filmi 14 vjec me kollare
Keshtu eshte dhe puna e " Xhemiles "
Hahaha ka then kshu:Jo jonuk te besoj deri sa te vec doren ne plage.
Prifti-Po me shtin ne prove me zotin?
Prova e zotit nuk eshte mekat.
Konkluzioni:Palo prift.
Prifti-Po me shtin ne prove me zotin?
Prova e zotit nuk eshte mekat.
Konkluzioni:Palo prift.
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Fri Jul 27, 2018 12:20 am nga XHEMI
» SHtepia e marinos ju mirepret !!!
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» Perandoria ,,,e Shkodra Channel And NAQES SHKODRANEe...
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» U rihap shpella luksoze e Ylli-t
Sat Mar 24, 2018 6:04 pm nga ēim ēaku
» shtepia EDA 82..eshte e hapur me miqt
Sat Mar 24, 2018 6:03 pm nga ēim ēaku
» ViLa E <<Goces Tironse>>
Sat Mar 24, 2018 6:02 pm nga ēim ēaku
» welcome in my castel xhoooooooooniiiii
Sat Mar 24, 2018 6:00 pm nga ēim ēaku
» Capital Club<>Tzio
Sat Mar 24, 2018 5:55 pm nga ēim ēaku
» Pershendetje nga Adea
Sat Mar 24, 2018 5:54 pm nga ēim ēaku
» Pallati i Tironcit
Sat Mar 24, 2018 5:53 pm nga ēim ēaku
» Keshtjella e MORENES...
Sat Mar 24, 2018 5:52 pm nga ēim ēaku
» Kasollja e Mona&Takut !!!
Sat Mar 24, 2018 5:50 pm nga ēim ēaku
» Vjen nje moment dhe..!..
Sat Mar 24, 2018 5:31 pm nga ēim ēaku
» Tė flasim pėr festėn e tė dashuruarve,dhuratat dhe mendimet pėr kėtė ditė !
Sat Mar 24, 2018 5:29 pm nga ēim ēaku
» A JENI ZESHKAN/E APO BJOND/E/?
Sat Mar 24, 2018 5:26 pm nga ēim ēaku