Cfare e ben te bukur dashurine?
+33
kanitaa
1shkodrane
CLICHE'
Dolche Raggazza
Ylli
DAHILA
tironci omel
Kalorsi i kalter
Ester_
Sweet_Girl
Lori
Princesha
Adea
Hera
tommi
7 Xhuxhat
Eri dr
luani
isilda
Mona
taku
dajti i modh
durresi86
Maks
Tzio
erona
Goc Tirone
Gjumashja
Engjelli Shqiptare
Tironcja_omel
MONDI
Morena
Love
37 posters
Faqja 1 e 6
Faqja 1 e 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Ēfarė e bėn tė fortė njė marrėdhėnie?
Sipas mendimit tė disa biologėve ėshtė njė gjen i posaēėm qė gjendet nė tė gjithė partnerėt qė kanė arritur jetėgjatėsi nė marrėdhėnie. Tė tjerė, le tė themi nė kėtė rast romantikėt, janė tė mendimit se njė martesė e gjatė ėshtė e tillė pėr shkak tė besnikėrisė.
Pėr funksionimin e mirė tė njė lidhjeje ka shumė mėnyra dhe sekrete si besnikėria, mirėkuptimi, pėrkujdesja dhe shkėmbimi i pėrvojave.
Ēfarė e bėn tė fortė njė marrėdhėnie? Kjo ėshtė njė pyetje qė ėshtė bėrė prej shekujsh dhe vazhdon tė bėhet edhe sot nga tė gjithė ata qė kanė njė lidhje, apo nga ata qė duan ta kenė nė tė ardhmen. A ekziston njė shkencė qė quhet martesė? Njė nga personat e fundit qė e ka bėrė kėtė pyetje ėshtė njė gazetare amerikane, qė shkruan nė njė blog tė New York Times. Sė fundi ajo ka shkruar njė ese me titull: Shkenca e njė martese tė mirė. Dhe si nė ēdo rast, edhe kėtė herė, gjithēka nis me pyetjen: cila ėshtė alkimia qė mban ndezur njė raport nė ēift edhe pasi kanė kaluar shumė vjet, madje dhjetėvjeēarė?
Sipas mendimit tė disa biologėve ėshtė njė gjen i posaēėm qė gjendet nė tė gjithė partnerėt qė kanė arritur jetėgjatėsi nė marrėdhėnie. Tė tjerė, le tė themi nė kėtė rast romantikėt, janė tė mendimit se njė martesė e gjatė ėshtė e tillė pėr shkak tė besnikėrisė.
Ndėrsa nė shumicė, njerėzit pėrgjigjen se sekreti ėshtė njė marrėdhėnie seksuale e mirė edhe shumė vjet pas njohjes sė parė. Kėtė e konfirmon edhe njė sondazh i fundit i kryer nga Pew, qendra e kėrkimeve nė Uashington, njė organizatė e pavarur qė bėn kėrkime dhe sondazhe nė opinionin publik ndėrkombėtar.
Nė studimin e bėrė pėr kėtė qėllim, 90% e tė intervistuarve janė tė mendimit se besnikėria ėshtė njė nga faktorėt kryesorė qė mundėson njė martesė tė gjatė dhe tė shėndetshme, pėr 70% tė tė intervistuarve marrėdhėniet seksuale janė shkaku kryesor, ndėrsa 60% e tyre mendojnė se ndarja e punėve nė shtėpi ėshtė shumė e rėndėsishme edhe pėr anėt e tjera tė marrėdhėnies. Po a ka sekrete tė tjera? Jane Austen, nė librin Krenari dhe paragjykim, shkruante se lumturia nė njė martesė ėshtė vetėm ēėshtje fati, por psikologėt dhe neuroshkencėtarėt nuk janė nė njė mendjeje me tė.
Pėr funksionimin e mirė tė njė lidhjeje ka shumė mėnyra dhe sekrete si besnikėria, mirėkuptimi, pėrkujdesja dhe shkėmbimi i pėrvojave.
Ēfarė e bėn tė fortė njė marrėdhėnie? Kjo ėshtė njė pyetje qė ėshtė bėrė prej shekujsh dhe vazhdon tė bėhet edhe sot nga tė gjithė ata qė kanė njė lidhje, apo nga ata qė duan ta kenė nė tė ardhmen. A ekziston njė shkencė qė quhet martesė? Njė nga personat e fundit qė e ka bėrė kėtė pyetje ėshtė njė gazetare amerikane, qė shkruan nė njė blog tė New York Times. Sė fundi ajo ka shkruar njė ese me titull: Shkenca e njė martese tė mirė. Dhe si nė ēdo rast, edhe kėtė herė, gjithēka nis me pyetjen: cila ėshtė alkimia qė mban ndezur njė raport nė ēift edhe pasi kanė kaluar shumė vjet, madje dhjetėvjeēarė?
Ndėrsa nė shumicė, njerėzit pėrgjigjen se sekreti ėshtė njė marrėdhėnie seksuale e mirė edhe shumė vjet pas njohjes sė parė. Kėtė e konfirmon edhe njė sondazh i fundit i kryer nga Pew, qendra e kėrkimeve nė Uashington, njė organizatė e pavarur qė bėn kėrkime dhe sondazhe nė opinionin publik ndėrkombėtar.
Nė studimin e bėrė pėr kėtė qėllim, 90% e tė intervistuarve janė tė mendimit se besnikėria ėshtė njė nga faktorėt kryesorė qė mundėson njė martesė tė gjatė dhe tė shėndetshme, pėr 70% tė tė intervistuarve marrėdhėniet seksuale janė shkaku kryesor, ndėrsa 60% e tyre mendojnė se ndarja e punėve nė shtėpi ėshtė shumė e rėndėsishme edhe pėr anėt e tjera tė marrėdhėnies. Po a ka sekrete tė tjera? Jane Austen, nė librin Krenari dhe paragjykim, shkruante se lumturia nė njė martesė ėshtė vetėm ēėshtje fati, por psikologėt dhe neuroshkencėtarėt nuk janė nė njė mendjeje me tė.
Re: Cfare e ben te bukur dashurine?
qe te mendoj se cfare e ben te forte nje dashuri ....e vetmja gje qe nuk do mendoja kurre eshte se cfare thone biologet.....por do mendoja qe te kem nje dashuri te forte e para gje eshte te dua dhe te duem nga partneri me te njejten pasion qe kam une per te ....pastaj te tjerat vine avahs avash pa u ngutur
Vizitor- Vizitor
Gjerat me kryesore qe nuk duhet te mungojne ne nje lidhje jane dashuria mirekuptimi ,respekti dhe sexi.Po te mungoje njera prej tyre lidhja behet e merzitshme....
Tironcja_omel- Embelsira e Forumit
- Gjinia :
Numri i postimeve : 9117
Data e rregjistrimit : 14/09/2010
Falenderimet : 66
DASHURIA VET..
Engjelli Shqiptare- Perparues
- Gjinia :
Ditelindja : 26/09/1992
Numri i postimeve : 4056
Vendndodhja : ITALI
Hobi : MUSIKA,PISHINA,GIRO
Humor : ALOOOOOOOOOOOOOOOO MARMROMA
Data e rregjistrimit : 06/12/2009
Falenderimet : 132
Goc Tirone- Super- Administrator
- Gjinia :
Numri i postimeve : 8596
Data e rregjistrimit : 31/10/2010
Falenderimet : 28
po mir re mendim ishte ky une nuk bera veper thjesht hodha 1 menim
erona- Perparues
- Gjinia :
Numri i postimeve : 535
Data e rregjistrimit : 28/07/2010
Falenderimet : 3
qe te tjeret qe te rethojne nuk egzistojne''
jemi vetem une dhe ti''
jemi vetem une dhe ti''
Tzio- Perparues
- Gjinia :
Numri i postimeve : 15622
Vendndodhja : Greece
Hobi : Dekorater...
Humor : Manhattan_Project
Data e rregjistrimit : 23/11/2009
Falenderimet : 159
gjumashja shkruajti:sexi
grande edhe per mua
Goc Tirone- Super- Administrator
- Gjinia :
Numri i postimeve : 8596
Data e rregjistrimit : 31/10/2010
Falenderimet : 28
barazia e te drejtave
Maks- Anetare i/e Perjashtuar
- Gjinia :
Numri i postimeve : 18309
Data e rregjistrimit : 23/03/2009
Falenderimet : 138
Faqja 1 e 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Cfare do te ishte bota pa dashurine ???
» Kam jeten me te bukur ne bote, dhe jam e flm me cfare kam!
» Cfare keni menduar per dashurine para se te dashuroheni?
» Kam jeten me te bukur ne bote, dhe jam e flm me cfare kam!
» Cfare keni menduar per dashurine para se te dashuroheni?
Faqja 1 e 6
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Fri Jul 27, 2018 12:20 am nga XHEMI
» SHtepia e marinos ju mirepret !!!
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» Perandoria ,,,e Shkodra Channel And NAQES SHKODRANEe...
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» U rihap shpella luksoze e Ylli-t
Sat Mar 24, 2018 6:04 pm nga ēim ēaku
» shtepia EDA 82..eshte e hapur me miqt
Sat Mar 24, 2018 6:03 pm nga ēim ēaku
» ViLa E <<Goces Tironse>>
Sat Mar 24, 2018 6:02 pm nga ēim ēaku
» welcome in my castel xhoooooooooniiiii
Sat Mar 24, 2018 6:00 pm nga ēim ēaku
» Capital Club<>Tzio
Sat Mar 24, 2018 5:55 pm nga ēim ēaku
» Pershendetje nga Adea
Sat Mar 24, 2018 5:54 pm nga ēim ēaku
» Pallati i Tironcit
Sat Mar 24, 2018 5:53 pm nga ēim ēaku
» Keshtjella e MORENES...
Sat Mar 24, 2018 5:52 pm nga ēim ēaku
» Kasollja e Mona&Takut !!!
Sat Mar 24, 2018 5:50 pm nga ēim ēaku
» Vjen nje moment dhe..!..
Sat Mar 24, 2018 5:31 pm nga ēim ēaku
» Tė flasim pėr festėn e tė dashuruarve,dhuratat dhe mendimet pėr kėtė ditė !
Sat Mar 24, 2018 5:29 pm nga ēim ēaku
» A JENI ZESHKAN/E APO BJOND/E/?
Sat Mar 24, 2018 5:26 pm nga ēim ēaku