Nese nje mashkull e trajton femren si nje princeshe do te thote qe eshte rritur nga NJE MBRETERESHE
+8
man_in_black
Love
Engjelli Shqiptare
durresi86
Mona
Hera
Morena
Tironcja_omel
12 posters
Faqja 1 e 2
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Nese nje mashkull e trajton femren si nje princeshe do te thote qe eshte rritur nga NJE MBRETERESHE
Cili eshte mendimi juaj ne lidhje me kete thenie??
Tironcja_omel- Embelsira e Forumit
- Gjinia :
Numri i postimeve : 9117
Data e rregjistrimit : 14/09/2010
Falenderimet : 66
Re: Nese nje mashkull e trajton femren si nje princeshe do te thote qe eshte rritur nga NJE MBRETERESHE
Nuk jam dakort me kete thenje ,mendoj se nuk ka te beje fare varet nga karakteri i nje mashkulli ...Jeta na ka treguar shume xheste te kunderta ,nga nje familje shume e mire kan dale femij te c'rregullt & e kunderta ...Besoj se ajo femer qe respektohet si princesh nga partneri i saj ,ka te beje me respektin dhe dashurin qe ai ndjen ne lidhje e tyra ....
Re: Nese nje mashkull e trajton femren si nje princeshe do te thote qe eshte rritur nga NJE MBRETERESHE
Jam dakord me Morenen ,as une sbesoj se ka lidhje me familjen e tij,dhe qe nga kjo te ndikohet menyra e sjelljes se tij ndaj te dashures.
Zakonisht kur eshte rritur nga nje ''mbretereshe'' eshte me i ''perkedhelur'' dhe keshtu mund te doje kete sjellje edhe nga ana e femres se tij dhe jo e kunderta qe te jete ai qe e merr kete rol.
Ajo qe dua te them eshte se nuk ekziston nje gje e tille dhe vetem ndjenjat e momentit luajne rendesi ne qendrimin e nje marredhenje e jo ajo qe kane perjetuar e qe ju ka ndodhur.
Zakonisht kur eshte rritur nga nje ''mbretereshe'' eshte me i ''perkedhelur'' dhe keshtu mund te doje kete sjellje edhe nga ana e femres se tij dhe jo e kunderta qe te jete ai qe e merr kete rol.
Ajo qe dua te them eshte se nuk ekziston nje gje e tille dhe vetem ndjenjat e momentit luajne rendesi ne qendrimin e nje marredhenje e jo ajo qe kane perjetuar e qe ju ka ndodhur.
Hera- Perparues
- Gjinia :
Ditelindja : 28/01/1956
Numri i postimeve : 7239
Vendndodhja : Pristina,Republic of Kosovo
Hobi : Piktura,shetitjet
Data e rregjistrimit : 20/01/2010
Falenderimet : 10
N. q. s. ėshtė rritur nga mbretėresh dmth ėshtė rritur nė njė ambjent mbretėror, dhe jan normale sjellje tė tilla, por jo vendimtare pėr sjelljen e mashkullit, varet shum nga karakteri i mashkullit
Un do thoja nqs egziston dashuria e vėrtet trajtimi i partneres si princesh ėshtė instikt pra jo i imponuar apo veprim i mėsuar "pėrmėndėsh" , zakon, etj. e njėjt vlen dhe pėr femrėn, dhe ajo e trajton si princin e saj tė kaltėr, nuk ėshtė domozdoshmėri tė rritet nga ndonjė mbretėresh
Shum ka tė bėj edukata familjare,
Un do thoja nqs egziston dashuria e vėrtet trajtimi i partneres si princesh ėshtė instikt pra jo i imponuar apo veprim i mėsuar "pėrmėndėsh" , zakon, etj. e njėjt vlen dhe pėr femrėn, dhe ajo e trajton si princin e saj tė kaltėr, nuk ėshtė domozdoshmėri tė rritet nga ndonjė mbretėresh
Shum ka tė bėj edukata familjare,
Thone-nga trendafili del ferra dhe nga ferra del trendafili!!!
Atehere nuk jam dakort me kete thenie.Mendoj se formimi i karakterit te njeriut ka lidhje shume me rrethin shoqeror!Pastaj eshte dhe femra vete ajo e cila duhet te tregoj respekt per veten ne radhe te pare qe ta respektoj dhe ta trajtoj si princeshe mashkulli!
Atehere nuk jam dakort me kete thenie.Mendoj se formimi i karakterit te njeriut ka lidhje shume me rrethin shoqeror!Pastaj eshte dhe femra vete ajo e cila duhet te tregoj respekt per veten ne radhe te pare qe ta respektoj dhe ta trajtoj si princeshe mashkulli!
Tironcja_omel- Embelsira e Forumit
- Gjinia :
Numri i postimeve : 9117
Data e rregjistrimit : 14/09/2010
Falenderimet : 66
jo por ka kulture te gjere
durresi86- Administrator
- Gjinia :
Numri i postimeve : 19586
Data e rregjistrimit : 04/12/2009
Falenderimet : 163
Morena shkruajti:Nuk jam dakort me kete thenje ,mendoj se nuk ka te beje fare varet nga karakteri i nje mashkulli ...Jeta na ka treguar shume xheste te kunderta ,nga nje familje shume e mire kan dale femij te c'rregullt & e kunderta ...Besoj se ajo femer qe respektohet si princesh nga partneri i saj ,ka te beje me respektin dhe dashurin qe ai ndjen ne lidhje e tyra ....
Engjelli Shqiptare- Perparues
- Gjinia :
Ditelindja : 26/09/1992
Numri i postimeve : 4056
Vendndodhja : ITALI
Hobi : MUSIKA,PISHINA,GIRO
Humor : ALOOOOOOOOOOOOOOOO MARMROMA
Data e rregjistrimit : 06/12/2009
Falenderimet : 132
Morena shkruajti:Nuk jam dakort me kete thenje ,mendoj se nuk ka te beje fare varet nga karakteri i nje mashkulli ...Jeta na ka treguar shume xheste te kunderta ,nga nje familje shume e mire kan dale femij te c'rregullt & e kunderta ...Besoj se ajo femer qe respektohet si princesh nga partneri i saj ,ka te beje me respektin dhe dashurin qe ai ndjen ne lidhje e tyra ....
hmmm shume e bukur kjo gje amelsine me pelqen...beh dihet qe e kam mamin mbreteresheTironcja_omel shkruajti:Cili eshte mendimi juaj ne lidhje me kete thenie??
man_in_black- Anetare i/e Perjashtuar
- Gjinia :
Numri i postimeve : 5007
Vendndodhja : My address is like my shoes. It travels with me.
Hobi : cdo gje qe me ben te ndihem mire
Humor : varet se me ke flas
Data e rregjistrimit : 16/03/2011
Falenderimet : 17
loreta- Perparues
- Gjinia :
Ditelindja : 22/06/1988
Numri i postimeve : 224
Vendndodhja : Brighton
Hobi : Shume hobe
Humor : E mesme
Data e rregjistrimit : 29/03/2011
Falenderimet : 0
man_in_black shkruajti:hmmm shume e bukur kjo gje amelsine me pelqen...beh dihet qe e kam mamin mbreteresheTironcja_omel shkruajti:Cili eshte mendimi juaj ne lidhje me kete thenie??
po varet se si del djali
Vizitor- Vizitor
djalin e ka king pse ke ndonje gje kunder ti ????Anna shkruajti:man_in_black shkruajti:hmmm shume e bukur kjo gje amelsine me pelqen...beh dihet qe e kam mamin mbreteresheTironcja_omel shkruajti:Cili eshte mendimi juaj ne lidhje me kete thenie??
po varet se si del djali
man_in_black- Anetare i/e Perjashtuar
- Gjinia :
Numri i postimeve : 5007
Vendndodhja : My address is like my shoes. It travels with me.
Hobi : cdo gje qe me ben te ndihem mire
Humor : varet se me ke flas
Data e rregjistrimit : 16/03/2011
Falenderimet : 17
do te thoja se do jet rritur nga nje njerke
O lesh lesh,nuk ekzistojn keto lloj meshkujsh.Te pakten mund te kene arrire deri diku por jo deri ne limit.
Jam dakort me parafolsen ...
Gjumashja shkruajti:O lesh lesh,nuk ekzistojn keto lloj meshkujsh.Te pakten mund te kene arrire deri diku por jo deri ne limit.
leshi te dalt nga syt e te mbift ne ball ty....
qa ka kjo me ste le as me jap mendimin tim pfffffff :(^^):
Ua me ruac babush. Edhe une mendimin tim dhashe.
Edituar pėr herė tė fundit nga Gjumashja nė Wed Apr 13, 2011 7:47 pm, edituar 1 herė gjithsej
Gjumashja shkruajti:Ua me ruac babush. Edhe une mendimin tim dhashe.
ta rruaj mire une pre une por ama kam veq pak vrik se mos po boj noi skandal pastaj e te le veq pak me barre
man_in_black shkruajti:djalin e ka king pse ke ndonje gje kunder ti ????Anna shkruajti:man_in_black shkruajti:hmmm shume e bukur kjo gje amelsine me pelqen...beh dihet qe e kam mamin mbreteresheTironcja_omel shkruajti:Cili eshte mendimi juaj ne lidhje me kete thenie??
po varet se si del djali
ps;nuk e njoh djalin qe te vlersoj
Vizitor- Vizitor
Ua po ska gje per nje cike,vetem te mos jete shume se pastaj sdihet ci behet hallit.Kavaljeri shkruajti:Gjumashja shkruajti:Ua me ruac babush. Edhe une mendimin tim dhashe.
ta rruaj mire une pre une por ama kam veq pak vrik se mos po boj noi skandal pastaj e te le veq pak me barre
mir mir por hap syte ti ate shiko se ashtu them une pak ama si dihet si mer puna....
Mbaj frenat e dores ti dhe nuk ndodh gje.
Shprehje e bukur...Po jo gjithmon esht e drejt kjo gje...
Vizitor- Vizitor
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Similar topics
» A do tju pelqente te benit seks me nje femer ose mashkull...me te rritur se veten, nje diferenc moshe prej 5 ose 10...VJETESH me e madhe....
» Ofendoheni ju nese i/e dashuri/dashura juaj ju thote:
» Cili eshte difekti me i madh qe mund te kete nje mashkull?
» Ofendoheni ju nese i/e dashuri/dashura juaj ju thote:
» Cili eshte difekti me i madh qe mund te kete nje mashkull?
Faqja 1 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Fri Jul 27, 2018 12:20 am nga XHEMI
» SHtepia e marinos ju mirepret !!!
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» Perandoria ,,,e Shkodra Channel And NAQES SHKODRANEe...
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» U rihap shpella luksoze e Ylli-t
Sat Mar 24, 2018 6:04 pm nga ēim ēaku
» shtepia EDA 82..eshte e hapur me miqt
Sat Mar 24, 2018 6:03 pm nga ēim ēaku
» ViLa E <<Goces Tironse>>
Sat Mar 24, 2018 6:02 pm nga ēim ēaku
» welcome in my castel xhoooooooooniiiii
Sat Mar 24, 2018 6:00 pm nga ēim ēaku
» Capital Club<>Tzio
Sat Mar 24, 2018 5:55 pm nga ēim ēaku
» Pershendetje nga Adea
Sat Mar 24, 2018 5:54 pm nga ēim ēaku
» Pallati i Tironcit
Sat Mar 24, 2018 5:53 pm nga ēim ēaku
» Keshtjella e MORENES...
Sat Mar 24, 2018 5:52 pm nga ēim ēaku
» Kasollja e Mona&Takut !!!
Sat Mar 24, 2018 5:50 pm nga ēim ēaku
» Vjen nje moment dhe..!..
Sat Mar 24, 2018 5:31 pm nga ēim ēaku
» Tė flasim pėr festėn e tė dashuruarve,dhuratat dhe mendimet pėr kėtė ditė !
Sat Mar 24, 2018 5:29 pm nga ēim ēaku
» A JENI ZESHKAN/E APO BJOND/E/?
Sat Mar 24, 2018 5:26 pm nga ēim ēaku