Frizurė solemne me tri veprime
Faqja 1 e 1
Frizurė solemne me tri veprime
Puna, shtėpia, fėmijėt
nuk keni pasur kohė tė shkoni tek frizeri. Mos krijoni panik, po ju japim njė ide pėr frizurė \"tė shpejtė\" pėr tė cilėn nuk keni nevojė tė shpenzoni kohė as para, japin njė pamje tė vėrtetė pėr mbrėmjen e Vitit tė Ri.
Kaēurrelat shpėtim
Qė ti rregulloni flokėt tuaj gjysmė tė gjatė, pėrdorni figaron tuaj, tė cilėn gati e keni harruar. Flokėt e thara ndajini nė dy tufa tė vogla dhe pastaj me figaro bėjini kaēurrela tė vogla nė maje tė kokės. Shtrėngojini me kopsa, tė cilat mund ti lini por edhe ti hiqni.
Flokėt e shkurtra nė mėnyrė artistike
Flokėt klasike tė shkurtra, tė shkurtuara me brisk do ėt bėhen shumė mė moderne me disa veprime tė thjeshta. Tufė pas tufe flokėt krihini tė ngritura lart dhe pastaj forcojini ne kopse plastike. Pasi t;I keni bėrė kėto veprime, flokėt spėrkatni me xhel tė fortė pėr flokė. Kur tė hiqni kopsat plastike, flokėt mos i krihni. Mė mirė ėshtė qė ti formėsoni me dorė.
Nė qoftė se keni flokė tė hollė dhe tė lėshuara, truku me kopsa plastike ėshtė gjėja mė e qėlluar. Nė tė vėrtetė flokėve u jep njė vėllim mė tė madh, ndėrkaq pamjes suaj pėr Vitin e Ri njė dozė tė vėrtetė fantazie.
Thjeshtėsia ėshtė ligj pėr flokėt e gjatė
Nė qoftė se jeni mėrzitur duke i lidhur flokėt nė gėrshet, provoni tė rregulloni njė frizurė nė formė banane. Tėrė flokėt krihini nė anėn e djathtė, pastaj mirė forcojini me kopsa nė mes tė kokės. Dhe vetėm pasi ti keni forcuar mirė, filloni tė mbėshtillni flokėt nė formė banane, tė cilat me tėrė gjerėsinė i shtrėngoni nė kopse qė nuk duhen tė duken. Kur tė pėrfundoni mbėshtjelljen lidhini me njė llastik, ndėrsa pjesėn tjetėr lėreni tė lirė. Spėrkatni me llak apo me sprej ngjyrė ari apo argjendi. Kjo ėshtė njė ide shpėtimtare pėr tė gjitha ato qė kanė flokė tė drejta e tė gjata. Lidhen nė dy nivele: pėr nivelin e sipėrm duhet njė shirit i zi, ndėrkaq nė nivelin e poshtėm njė llastik i thjeshtė i zi. Pėr kėtė frizurė nuk nevojiten as xheli, as llaku, as dylli.
Kaēurrelat shpėtim
Qė ti rregulloni flokėt tuaj gjysmė tė gjatė, pėrdorni figaron tuaj, tė cilėn gati e keni harruar. Flokėt e thara ndajini nė dy tufa tė vogla dhe pastaj me figaro bėjini kaēurrela tė vogla nė maje tė kokės. Shtrėngojini me kopsa, tė cilat mund ti lini por edhe ti hiqni.
Flokėt e shkurtra nė mėnyrė artistike
Flokėt klasike tė shkurtra, tė shkurtuara me brisk do ėt bėhen shumė mė moderne me disa veprime tė thjeshta. Tufė pas tufe flokėt krihini tė ngritura lart dhe pastaj forcojini ne kopse plastike. Pasi t;I keni bėrė kėto veprime, flokėt spėrkatni me xhel tė fortė pėr flokė. Kur tė hiqni kopsat plastike, flokėt mos i krihni. Mė mirė ėshtė qė ti formėsoni me dorė.
Nė qoftė se keni flokė tė hollė dhe tė lėshuara, truku me kopsa plastike ėshtė gjėja mė e qėlluar. Nė tė vėrtetė flokėve u jep njė vėllim mė tė madh, ndėrkaq pamjes suaj pėr Vitin e Ri njė dozė tė vėrtetė fantazie.
Thjeshtėsia ėshtė ligj pėr flokėt e gjatė
Nė qoftė se jeni mėrzitur duke i lidhur flokėt nė gėrshet, provoni tė rregulloni njė frizurė nė formė banane. Tėrė flokėt krihini nė anėn e djathtė, pastaj mirė forcojini me kopsa nė mes tė kokės. Dhe vetėm pasi ti keni forcuar mirė, filloni tė mbėshtillni flokėt nė formė banane, tė cilat me tėrė gjerėsinė i shtrėngoni nė kopse qė nuk duhen tė duken. Kur tė pėrfundoni mbėshtjelljen lidhini me njė llastik, ndėrsa pjesėn tjetėr lėreni tė lirė. Spėrkatni me llak apo me sprej ngjyrė ari apo argjendi. Kjo ėshtė njė ide shpėtimtare pėr tė gjitha ato qė kanė flokė tė drejta e tė gjata. Lidhen nė dy nivele: pėr nivelin e sipėrm duhet njė shirit i zi, ndėrkaq nė nivelin e poshtėm njė llastik i thjeshtė i zi. Pėr kėtė frizurė nuk nevojiten as xheli, as llaku, as dylli.
KACURRELSA- Perparues
- Gjinia :
Numri i postimeve : 955
Data e rregjistrimit : 04/09/2008
Falenderimet : 0
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Fri Jul 27, 2018 12:20 am nga XHEMI
» SHtepia e marinos ju mirepret !!!
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» Perandoria ,,,e Shkodra Channel And NAQES SHKODRANEe...
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» U rihap shpella luksoze e Ylli-t
Sat Mar 24, 2018 6:04 pm nga ēim ēaku
» shtepia EDA 82..eshte e hapur me miqt
Sat Mar 24, 2018 6:03 pm nga ēim ēaku
» ViLa E <<Goces Tironse>>
Sat Mar 24, 2018 6:02 pm nga ēim ēaku
» welcome in my castel xhoooooooooniiiii
Sat Mar 24, 2018 6:00 pm nga ēim ēaku
» Capital Club<>Tzio
Sat Mar 24, 2018 5:55 pm nga ēim ēaku
» Pershendetje nga Adea
Sat Mar 24, 2018 5:54 pm nga ēim ēaku
» Pallati i Tironcit
Sat Mar 24, 2018 5:53 pm nga ēim ēaku
» Keshtjella e MORENES...
Sat Mar 24, 2018 5:52 pm nga ēim ēaku
» Kasollja e Mona&Takut !!!
Sat Mar 24, 2018 5:50 pm nga ēim ēaku
» Vjen nje moment dhe..!..
Sat Mar 24, 2018 5:31 pm nga ēim ēaku
» Tė flasim pėr festėn e tė dashuruarve,dhuratat dhe mendimet pėr kėtė ditė !
Sat Mar 24, 2018 5:29 pm nga ēim ēaku
» A JENI ZESHKAN/E APO BJOND/E/?
Sat Mar 24, 2018 5:26 pm nga ēim ēaku