Borxhi.....
+9
dajti i modh
Tironcja_omel
Maks
MONDI
taku
Eri dr
Princo
Morena
Barbi
13 posters
Faqja 1 e 1
Borxhi.....
Borxhi.
A e keni te veshtire/bezdi ti jepni nje hua dikujt?
Po nese ju vete do te kishit nevoje per nje hua (borxh) sa te vestire do ta kishit tia kerkonit personit ne fjale?
A mendoni se te marresh hua eshte nje zgjidhe e duhur?
A tregon per ju marrja e nje borxhi nje dobesi te karakterit te nje njeriu (duke menda ketu per ate qe nuk je i/e zonja te te mbashe veten tende apo te jesh ne gjendje te jesh i/e kontrrolluar po e them ne gjendjen tende ekonomike) (pa perfshire ketu huate qe behen per pune pune apo bznesi, thjeshte per hua per te mbyllur punet qe ju vete i keni hapur pa i menda mire)
A e keni te veshtire/bezdi ti jepni nje hua dikujt?
Po nese ju vete do te kishit nevoje per nje hua (borxh) sa te vestire do ta kishit tia kerkonit personit ne fjale?
A mendoni se te marresh hua eshte nje zgjidhe e duhur?
A tregon per ju marrja e nje borxhi nje dobesi te karakterit te nje njeriu (duke menda ketu per ate qe nuk je i/e zonja te te mbashe veten tende apo te jesh ne gjendje te jesh i/e kontrrolluar po e them ne gjendjen tende ekonomike) (pa perfshire ketu huate qe behen per pune pune apo bznesi, thjeshte per hua per te mbyllur punet qe ju vete i keni hapur pa i menda mire)
Barbi- Perparues
- Gjinia :
Numri i postimeve : 11902
Vendndodhja : Ne ferr
Hobi : Librat kohet e fundit
Humor : o sa kom qesh
Data e rregjistrimit : 03/07/2009
Falenderimet : 121
Re: Borxhi.....
asnjehere skam mare boxh ne jeten time,,,,,,,,,per te dhene hua kam dhene ,,edhe akoma si kam mare
Vizitor- Vizitor
Une nuk kam marr kurre borxh...Per te dhene, jap dhe deri tani me kane ardhur mbrapsh.Ne rast se do me duheshin, me mire do i drejtohesh bankes!
valla borxhi eshte ikeq....
Borxhi eshte gajle e nates e turpi i dites....mjer ato qe kan borxh...
Borxhi eshte gajle e nates e turpi i dites....mjer ato qe kan borxh...
Princo- Perparues
- Gjinia :
Numri i postimeve : 648
Vendndodhja : Mbi Token e Zotit.
Hobi : Leximin
Humor : ekam merak...
Data e rregjistrimit : 13/09/2009
Falenderimet : 120
Morena shkruajti:Nuk paragjykoj asnjeri ne kete gje ,sepse kur nuk i dihet c'te sjell jeta !
kuptohet ndoshta ndonjeher i bie rasti,por ai qe ka borxh epata fjalen beso se ter naten nuk flen nga gajlja qe ta paguan ..ndersa diten i vie turp te dal me ate person ngas e ja ka vonuar....
Princo- Perparues
- Gjinia :
Numri i postimeve : 648
Vendndodhja : Mbi Token e Zotit.
Hobi : Leximin
Humor : ekam merak...
Data e rregjistrimit : 13/09/2009
Falenderimet : 120
Flet per njerzit me ndergjeje te paster ..Se ai qe eka si "zakon " nuk i bene shume pershtypje kjo gje !
Borxhi eshte nje fjal e ulet per mua,me ka ndodhur ne jet kur me jan lutur per tu dhen dhe e kam ber ne menyr falje ,per mua eshte nje fjal e turpshme te maresh dhe te kerkosh borxh!
Eri dr- Perparues
- Gjinia :
Ditelindja : 04/04/1988
Numri i postimeve : 3671
Vendndodhja : Ne ishullin e te dashuruareve!!!
Hobi : Arti
Humor : i mjaftueshem
Data e rregjistrimit : 13/11/2010
Falenderimet : 28
markos nuk eshte turp me mar borxh cdo njeri nga neve ka kaluar situata te veshtira dhe ndodh qe dikujt ti kerkojm ndim ,turp eshte nqs neve hedhim hallim dhe themi te dhje........a kalin
taku- Administrator
- Gjinia :
Numri i postimeve : 10995
Vendndodhja : babiloni
Data e rregjistrimit : 09/02/2010
Falenderimet : 134
si kan ardhur ditet e sotme keshtu i bie te thon keta njeres ka ndodhur te ndimoj shum persona shqipetar edhe te huaj borxh me pare ne dor dhe zgjedhje problemesh te tjera..cfar fitojn ata qe japin borxhin.nuk e kam fjalen per tek njerzit e aferm se nuk quhet borxh por zgjellje familjare, se di personalisht e kam per turp te mar borxh e kam me mir te qendroj pa ushqim dhe me zgjedhjen time
Eri dr- Perparues
- Gjinia :
Markos shkruajti:Borxhi eshte nje fjal e ulet per mua,me ka ndodhur ne jet kur me jan lutur per tu dhen dhe e kam ber ne menyr falje ,per mua eshte nje fjal e turpshme te maresh dhe te kerkosh borxh!
markos mbase je nxituar me ke shkrim mund te kesh lej me thase e per momentin ngel
mbase ka qen mendim i nxituar nga ty
Mondi Mondi ,nuk e di nese e ke provuar une shkruajta edhe me lart kam dhen ne form borxhi dhe i kam falur nje njeri te huaj pse?sepse me vinte zor ti kerkoja parat e mia kur ai skishte ti jepte,jeta esht ber shum misterioze si besohej njeriu
dhe kot si thuhet nje fjal e urte me mir buk dhe kryp se sa....
dhe kot si thuhet nje fjal e urte me mir buk dhe kryp se sa....
Eri dr- Perparues
- Gjinia :
markos sta ka zen na nji her rrota bishtin dhe ndoshta gjykon kshu ,po mar nji shembull kur te bie nji e keqe ne familje dhe duhet te shkosh ke drMarkos shkruajti:si kan ardhur ditet e sotme keshtu i bie te thon keta njeres ka ndodhur te ndimoj shum persona shqipetar edhe te huaj borxh me pare ne dor dhe zgjedhje problemesh te tjera..cfar fitojn ata qe japin borxhin.nuk e kam fjalen per tek njerzit e aferm se nuk quhet borxh por zgjellje familjare, se di personalisht e kam per turp te mar borxh e kam me mir te qendroj pa ushqim dhe me zgjedhjen time
ti e di mir ne shqiperi po nuk pagove atje te len te vdesesh,detyrohesh o te shesesh ti na nji veshk qe te gjesh leket ose do te kerkosh borxh po nuk pate
taku- Administrator
- Gjinia :
Numri i postimeve : 10995
Vendndodhja : babiloni
Data e rregjistrimit : 09/02/2010
Falenderimet : 134
Mund te jet edhe kjo qe ju thoni qe sme ka rastisur,por doja te shtoja ne jete qe une bej shikoj veprimet e te huajve qe marin borxhe ne per banka dhe shok per te aktivizuar bisneset e tyre dhe kur nuk u shkon mir bisnesi bien brenda dhe katandisen si mos me ket per keta njeres e urrej borxhin qe marin ne shoqeri dhe miqesi.njeriu duhet te mundohet tja dal mban me sakrificat e veta.nuk mbahet shtepia me miell hua....
Eri dr- Perparues
- Gjinia :
un mendoj se te gjith e kemi kafshu kte kafshate kush me shum e kush me pak por ama kur borxhi qe kerkpjme behet rruge atehere i bie vlera njerzillekut .per nje rast nevoje te gjith e kemi ul hunden .
Maks- Anetare i/e Perjashtuar
- Gjinia :
Numri i postimeve : 18309
Data e rregjistrimit : 23/03/2009
Falenderimet : 138
Une deri me tani nuk me ka rene rasti te mar dhe te jap borxh.Por mendoj se njeriu mund te gjendet ne momente te veshtira ekonomike dhe nuk eshte turp te kerkosh borxh tek njerezit e tu te dashur,nuk ka asgje te keqe te kesh perkrahjen e miqve te tu.
Tironcja_omel- Embelsira e Forumit
- Gjinia :
Numri i postimeve : 9117
Data e rregjistrimit : 14/09/2010
Falenderimet : 66
y hy sa here kam marre e sa here kom dhone .. aq te mira qofshin
dajti i modh- Perparues
- Gjinia :
Ditelindja : 01/07/1977
Numri i postimeve : 19595
Vendndodhja : tiron new jork tiron
Hobi : qyfyre dhe gallate sa ta shtyjme edhe kete nate
Humor : te shtyjme edhe keto 100 vjet qe na kan ngel
Data e rregjistrimit : 08/04/2009
Falenderimet : 142
I kam bėr provė tė dyja, nuk jan tė mira as njėra e as tjetra,
Tė marrėsh, zgjidh pėr momentin problem, por jo githmon zgjidhen problemet me borxhe
Tė japėsh, varet kujt ja jep, mund tė tė ec mbrapsh pėr shum kohė me lekun tėn ose e kundėrta
Edhe marrja e kedis nė bankė, borxh quhet, dhe mundėsisht ėsht[ mė i keq akoma se e kthen dyfis atė qė ke marr
I lexova komentet e mėsipėrme , tė marėsh borxh te njerėz gjykues, prepotent ndoshta vjen njė moment qė tė vjen zor qė ke marr borxh, por kur borxhin e merr te njė pėrson i mirė, ai le qė sta pėrmėnd kurr por dhe sillet me ty sikur stė ka dhėn borxh ndonjėher,
Varet nga borxhdhėnėsi se sa ndjehemi tė turpėruar apo tė shqetėsuar
psh kur marrim kredi, maksimumi shqetėsohemi qė tė shlyejm debitet sipas datave, pra kėtu ska tė bėj me turpin
Tė marrėsh, zgjidh pėr momentin problem, por jo githmon zgjidhen problemet me borxhe
Tė japėsh, varet kujt ja jep, mund tė tė ec mbrapsh pėr shum kohė me lekun tėn ose e kundėrta
Edhe marrja e kedis nė bankė, borxh quhet, dhe mundėsisht ėsht[ mė i keq akoma se e kthen dyfis atė qė ke marr
I lexova komentet e mėsipėrme , tė marėsh borxh te njerėz gjykues, prepotent ndoshta vjen njė moment qė tė vjen zor qė ke marr borxh, por kur borxhin e merr te njė pėrson i mirė, ai le qė sta pėrmėnd kurr por dhe sillet me ty sikur stė ka dhėn borxh ndonjėher,
Varet nga borxhdhėnėsi se sa ndjehemi tė turpėruar apo tė shqetėsuar
psh kur marrim kredi, maksimumi shqetėsohemi qė tė shlyejm debitet sipas datave, pra kėtu ska tė bėj me turpin
nuk eshte turp me more ose me dhone ..turp eshte neqoftese len nje dite te caktuar me i lare dhe nuk i lan dot ne kete dite .. po edhe kjo ka zgjidhje merr diku tjeter dhe laj te parat .. vec nga dita e caktuar mos leviz ..njerez jemi dhe japim e marrim
dajti i modh- Perparues
- Gjinia :
Ditelindja : 01/07/1977
Numri i postimeve : 19595
Vendndodhja : tiron new jork tiron
Hobi : qyfyre dhe gallate sa ta shtyjme edhe kete nate
Humor : te shtyjme edhe keto 100 vjet qe na kan ngel
Data e rregjistrimit : 08/04/2009
Falenderimet : 142
Mos kerkoni hua,mos jepni hua,
sepse huaja shpesh here te ben te humbasesh miqte
U.Shekspir
sepse huaja shpesh here te ben te humbasesh miqte
U.Shekspir
donaaa93- Fillestar
- Gjinia :
Numri i postimeve : 15
Vendndodhja : Gjilan
Hobi : Leximi dhe Muzika
Data e rregjistrimit : 06/03/2011
Falenderimet : 0
ne nje dyqan lexova;
"Per FAJ TE DIKUJT ,NUK IJAPIM BORXH ASKUJT.''
"Per FAJ TE DIKUJT ,NUK IJAPIM BORXH ASKUJT.''
ylber dibra- Anetar/e aktiv
- Gjinia :
Ditelindja : 28/02/1946
Numri i postimeve : 716
Vendndodhja : selanik
Hobi : letersia,filozofia
Data e rregjistrimit : 09/01/2011
Falenderimet : 3
"kur u kam borxhe tjerve me mvra sme kujtohen....ndersa kur mkan borxhe edhe guret i luj me mkthe borxhin"
Vizitor- Vizitor
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Fri Jul 27, 2018 12:20 am nga XHEMI
» SHtepia e marinos ju mirepret !!!
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» Perandoria ,,,e Shkodra Channel And NAQES SHKODRANEe...
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» U rihap shpella luksoze e Ylli-t
Sat Mar 24, 2018 6:04 pm nga ēim ēaku
» shtepia EDA 82..eshte e hapur me miqt
Sat Mar 24, 2018 6:03 pm nga ēim ēaku
» ViLa E <<Goces Tironse>>
Sat Mar 24, 2018 6:02 pm nga ēim ēaku
» welcome in my castel xhoooooooooniiiii
Sat Mar 24, 2018 6:00 pm nga ēim ēaku
» Capital Club<>Tzio
Sat Mar 24, 2018 5:55 pm nga ēim ēaku
» Pershendetje nga Adea
Sat Mar 24, 2018 5:54 pm nga ēim ēaku
» Pallati i Tironcit
Sat Mar 24, 2018 5:53 pm nga ēim ēaku
» Keshtjella e MORENES...
Sat Mar 24, 2018 5:52 pm nga ēim ēaku
» Kasollja e Mona&Takut !!!
Sat Mar 24, 2018 5:50 pm nga ēim ēaku
» Vjen nje moment dhe..!..
Sat Mar 24, 2018 5:31 pm nga ēim ēaku
» Tė flasim pėr festėn e tė dashuruarve,dhuratat dhe mendimet pėr kėtė ditė !
Sat Mar 24, 2018 5:29 pm nga ēim ēaku
» A JENI ZESHKAN/E APO BJOND/E/?
Sat Mar 24, 2018 5:26 pm nga ēim ēaku