Al Pacino: Ne rini kam qene zhigolo
Faqja 1 e 1
Al Pacino: Ne rini kam qene zhigolo
Te gjithe e dine se kur ishte i ri ishte terheqes, seksi dhe shume joshes.Po askush nuk e di dhe nuk mund ta kishte imagjinuar se Al Pacino ka patur eksperienca prej zhilogoje.
"Kur isha i ri kisha marredhenie me nje grua ne Sicili me te madhe se une, e cila me jepte strehe ne shtepine e saj"
Keto fjale qe tashme kane bere xhiron e botes jane thene nga aktori 69-vjecar per "dekanen"
e thashethemeve ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes, Cindy Adams.
E gjitha kjo ka ndodhur ne vitet '70-te, kur ylli i ardhshem i kinemase, ishte vetem nje aspirant per aktor. Asokohe ai vendosi te braktiste studimet per te ndjekur endrren e nje karriere hollivodiane.
Po fati e desh qe Al te kthehej ne Sicili, ne token e prinderve, ku u fut ne borxhe dhe nuk kishte nje shtepi.
"Per t'u ushqyer dhe per te patur nje cati, vendosa te prostituohesha te nje grua me e madhe se une, duke i ofruar asaj trupin tim", tha aktori.
Al Pacino tregon se shpesh zgjohej mengjeseve me shijen e hidhur te asaj cka po bente.
Ndoshta ka qene pikerisht kjo etape e jetes, qe beri Al Pacinon te mos martohej kurre edhe pse eshte baba i tre femijeve.
Aktori i famshem njihet edhe per lidhjet e tij me Jill Clayburgh, Tuesday Weld, Marthe Keller, Carol Kane, Diane Keaton, Penelope Ann Miller dhe Madon*na. Aktualisht ai jeton ne vilen e tij ne New York.
TCH
"Kur isha i ri kisha marredhenie me nje grua ne Sicili me te madhe se une, e cila me jepte strehe ne shtepine e saj"
Keto fjale qe tashme kane bere xhiron e botes jane thene nga aktori 69-vjecar per "dekanen"
e thashethemeve ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes, Cindy Adams.
E gjitha kjo ka ndodhur ne vitet '70-te, kur ylli i ardhshem i kinemase, ishte vetem nje aspirant per aktor. Asokohe ai vendosi te braktiste studimet per te ndjekur endrren e nje karriere hollivodiane.
Po fati e desh qe Al te kthehej ne Sicili, ne token e prinderve, ku u fut ne borxhe dhe nuk kishte nje shtepi.
"Per t'u ushqyer dhe per te patur nje cati, vendosa te prostituohesha te nje grua me e madhe se une, duke i ofruar asaj trupin tim", tha aktori.
Al Pacino tregon se shpesh zgjohej mengjeseve me shijen e hidhur te asaj cka po bente.
Ndoshta ka qene pikerisht kjo etape e jetes, qe beri Al Pacinon te mos martohej kurre edhe pse eshte baba i tre femijeve.
Aktori i famshem njihet edhe per lidhjet e tij me Jill Clayburgh, Tuesday Weld, Marthe Keller, Carol Kane, Diane Keaton, Penelope Ann Miller dhe Madon*na. Aktualisht ai jeton ne vilen e tij ne New York.
TCH
Barbi- Perparues
- Gjinia :
Numri i postimeve : 11902
Vendndodhja : Ne ferr
Hobi : Librat kohet e fundit
Humor : o sa kom qesh
Data e rregjistrimit : 03/07/2009
Falenderimet : 121
Re: Al Pacino: Ne rini kam qene zhigolo
hallall nja befte zoti,,,,,,,,,jo po do rri..pa qene zhigolo
Vizitor- Vizitor
hahhahahahahah e po lan name ku jan burrat moreeeeeeeeeeeee
Vizitor- Vizitor
ketu jemi ,,kishe gje tiMorena shkruajti:hahhahahahahah e po lan name ku jan burrat moreeeeeeeeeeeee
Vizitor- Vizitor
Ta them neser hahahahahahahEdi77 shkruajti:ketu jemi ,,kishe gje tiMorena shkruajti:hahhahahahahah e po lan name ku jan burrat moreeeeeeeeeeeee
Vizitor- Vizitor
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Fri Jul 27, 2018 12:20 am nga XHEMI
» SHtepia e marinos ju mirepret !!!
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» Perandoria ,,,e Shkodra Channel And NAQES SHKODRANEe...
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» U rihap shpella luksoze e Ylli-t
Sat Mar 24, 2018 6:04 pm nga ēim ēaku
» shtepia EDA 82..eshte e hapur me miqt
Sat Mar 24, 2018 6:03 pm nga ēim ēaku
» ViLa E <<Goces Tironse>>
Sat Mar 24, 2018 6:02 pm nga ēim ēaku
» welcome in my castel xhoooooooooniiiii
Sat Mar 24, 2018 6:00 pm nga ēim ēaku
» Capital Club<>Tzio
Sat Mar 24, 2018 5:55 pm nga ēim ēaku
» Pershendetje nga Adea
Sat Mar 24, 2018 5:54 pm nga ēim ēaku
» Pallati i Tironcit
Sat Mar 24, 2018 5:53 pm nga ēim ēaku
» Keshtjella e MORENES...
Sat Mar 24, 2018 5:52 pm nga ēim ēaku
» Kasollja e Mona&Takut !!!
Sat Mar 24, 2018 5:50 pm nga ēim ēaku
» Vjen nje moment dhe..!..
Sat Mar 24, 2018 5:31 pm nga ēim ēaku
» Tė flasim pėr festėn e tė dashuruarve,dhuratat dhe mendimet pėr kėtė ditė !
Sat Mar 24, 2018 5:29 pm nga ēim ēaku
» A JENI ZESHKAN/E APO BJOND/E/?
Sat Mar 24, 2018 5:26 pm nga ēim ēaku