DITARI I NDJENJAVE...!!!
Faqja 1 e 1
DITARI I NDJENJAVE...!!!
Kėtu mundeni ti SHPREHNI NDJENJAT TUAJA...SI TE SHRUANIT NE NJE DITAR ATO QKA JU NDJENI....
BukurOshja_SaRa- Fillestar
- Gjinia :
Ditelindja : 22/07/1984
Numri i postimeve : 34
Vendndodhja : Nė Varfėri Me Besim Duhet Tė Durosh E Moralin Mos Ta Leshosh Se Veq Zemra Ty Tė Thehet E Morali Mė Kurr S'tė Kthehet...!!!!
Hobi : Kam shum po shqip nuk po di si me ja fillu
Humor : Pak
Data e rregjistrimit : 23/08/2009
Falenderimet : 120
Re: DITARI I NDJENJAVE...!!!
I dashur ditar
Jam vetem,pres.......pres per nje sms ose nje telefonate.perseri pres.......dhe ja ku telefoni ben shenjen e perhershme te sms.E hap dhe lexoj,eshte ai qe prisja.Eshte personi qe prisja dhe fjalet qe me duheshin ne kete moment.Ka vetem ndjenje,pasion,dashuri........Te mendosh qe para pak oresh ishim bashke dhe tani.............vetem,prape vetem,TMERR,ANKTH,TRISHTIM DHE MERZITI.
Me duket sikur vetem momenti me ty eshte jete,fryme,ajer.Cdo gje tjeter nuk ka kuptim.Asgje nuk me mbush,vetem prania jote me ben te jetoj dhe te jetoj e lumtur,vetem ti me kupton,pa qene nevoja qe une te flas.
Ne fund te fundit,cfare eshte jeta?????Kur nuk ke prane ate qe do,qe te kupton dhe te mbush shpirtin ne cdo moment.
Pse kaq e veshtire per te jetuar jeten TENDE,sepse jeta eshte vecse e imja dhe dua ta jetoj me ate qe me do zemra dhe shpirti im.Por.......gjithmone ka nje por.......per cdo gje.Zoti ka krijuar njeriun,femren dhe mashkullin per te ndenjur bashke dhe per te shijuar njeri-tjetrin.Nuk beri burracaker e njerez te dobet qe te mos dine te jetojne jeten qe ja u ka dhene tjeter kush.Dhe me kaq po e mbyll i dashur ditari im qe me kishte marre malli pas rreth dy vjetesh pa hedhur qofte edhe nje fjale mbi ty......
Jam vetem,pres.......pres per nje sms ose nje telefonate.perseri pres.......dhe ja ku telefoni ben shenjen e perhershme te sms.E hap dhe lexoj,eshte ai qe prisja.Eshte personi qe prisja dhe fjalet qe me duheshin ne kete moment.Ka vetem ndjenje,pasion,dashuri........Te mendosh qe para pak oresh ishim bashke dhe tani.............vetem,prape vetem,TMERR,ANKTH,TRISHTIM DHE MERZITI.
Me duket sikur vetem momenti me ty eshte jete,fryme,ajer.Cdo gje tjeter nuk ka kuptim.Asgje nuk me mbush,vetem prania jote me ben te jetoj dhe te jetoj e lumtur,vetem ti me kupton,pa qene nevoja qe une te flas.
Ne fund te fundit,cfare eshte jeta?????Kur nuk ke prane ate qe do,qe te kupton dhe te mbush shpirtin ne cdo moment.
Pse kaq e veshtire per te jetuar jeten TENDE,sepse jeta eshte vecse e imja dhe dua ta jetoj me ate qe me do zemra dhe shpirti im.Por.......gjithmone ka nje por.......per cdo gje.Zoti ka krijuar njeriun,femren dhe mashkullin per te ndenjur bashke dhe per te shijuar njeri-tjetrin.Nuk beri burracaker e njerez te dobet qe te mos dine te jetojne jeten qe ja u ka dhene tjeter kush.Dhe me kaq po e mbyll i dashur ditari im qe me kishte marre malli pas rreth dy vjetesh pa hedhur qofte edhe nje fjale mbi ty......
BukurOshja_SaRa- Fillestar
- Gjinia :
Ditelindja : 22/07/1984
Numri i postimeve : 34
Vendndodhja : Nė Varfėri Me Besim Duhet Tė Durosh E Moralin Mos Ta Leshosh Se Veq Zemra Ty Tė Thehet E Morali Mė Kurr S'tė Kthehet...!!!!
Hobi : Kam shum po shqip nuk po di si me ja fillu
Humor : Pak
Data e rregjistrimit : 23/08/2009
Falenderimet : 120
Similar topics
» Ditari i ndjenjave
» Ditari....
» a duhet te marr njeriu vendime te rendsishme per jeten nen ndikimin e ndjenjave
» Ditari....
» a duhet te marr njeriu vendime te rendsishme per jeten nen ndikimin e ndjenjave
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Fri Jul 27, 2018 12:20 am nga XHEMI
» SHtepia e marinos ju mirepret !!!
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» Perandoria ,,,e Shkodra Channel And NAQES SHKODRANEe...
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» U rihap shpella luksoze e Ylli-t
Sat Mar 24, 2018 6:04 pm nga ēim ēaku
» shtepia EDA 82..eshte e hapur me miqt
Sat Mar 24, 2018 6:03 pm nga ēim ēaku
» ViLa E <<Goces Tironse>>
Sat Mar 24, 2018 6:02 pm nga ēim ēaku
» welcome in my castel xhoooooooooniiiii
Sat Mar 24, 2018 6:00 pm nga ēim ēaku
» Capital Club<>Tzio
Sat Mar 24, 2018 5:55 pm nga ēim ēaku
» Pershendetje nga Adea
Sat Mar 24, 2018 5:54 pm nga ēim ēaku
» Pallati i Tironcit
Sat Mar 24, 2018 5:53 pm nga ēim ēaku
» Keshtjella e MORENES...
Sat Mar 24, 2018 5:52 pm nga ēim ēaku
» Kasollja e Mona&Takut !!!
Sat Mar 24, 2018 5:50 pm nga ēim ēaku
» Vjen nje moment dhe..!..
Sat Mar 24, 2018 5:31 pm nga ēim ēaku
» Tė flasim pėr festėn e tė dashuruarve,dhuratat dhe mendimet pėr kėtė ditė !
Sat Mar 24, 2018 5:29 pm nga ēim ēaku
» A JENI ZESHKAN/E APO BJOND/E/?
Sat Mar 24, 2018 5:26 pm nga ēim ēaku