Jetegjetesia? Qendroni te virgjer
♥♥♥♥♥.ShoqeriaJone.♥♥♥♥♥ :: PRANE NJERI-TJETRIT,TEMATIKA SHOQERORE :: Dashuria :: Informacione rreth Dshurise
Faqja 1 e 1
Jetegjetesia? Qendroni te virgjer
Sekreti per te jetuar gjate? Qendroni te virgjer dhe do ti shikoni frytet e kesaj sakrifice. Kete e rrefen 105 vjecarja britanike Clara Meadmore, e cila mendon se fale mungeses se jetes seksuale ka arritur te jetoje me shume se nje shekull.
Kam qene shume e impenjuar ne jeten time profesionale aq sa nuk kam pasur kohe te kem marredhenie intime me meshkuj, rrefen e moshuara per tabloidin "Daily Mail". Me tej ajo thekson se nuk eshte fejuar asnjehere dhe nuk ka pasur asnjehere kontakt fizik me seksin tjeter. Nga ana tjeter, Clara Meadmore pranon se ka pasur disa momente flirtimi ne jeten e saj por gjithcka ne kuadrin e platonikes.
Kam pasur miqesi platonike me disa meshkuj por nuk e kam ndier asnjehere se duhet te shkoja me tej me ta, shton 105 vjecarja. Deri tani, asnje studim nuk ka dale ne perfundimin se virgjeria e perjetshme dhe jetegjatesia kane lidhje edhe pse 105 vjecarja e beson vertete nje teori te tille.
Kam qene shume e impenjuar ne jeten time profesionale aq sa nuk kam pasur kohe te kem marredhenie intime me meshkuj, rrefen e moshuara per tabloidin "Daily Mail". Me tej ajo thekson se nuk eshte fejuar asnjehere dhe nuk ka pasur asnjehere kontakt fizik me seksin tjeter. Nga ana tjeter, Clara Meadmore pranon se ka pasur disa momente flirtimi ne jeten e saj por gjithcka ne kuadrin e platonikes.
Kam pasur miqesi platonike me disa meshkuj por nuk e kam ndier asnjehere se duhet te shkoja me tej me ta, shton 105 vjecarja. Deri tani, asnje studim nuk ka dale ne perfundimin se virgjeria e perjetshme dhe jetegjatesia kane lidhje edhe pse 105 vjecarja e beson vertete nje teori te tille.
Similar topics
» Do te martonit nje vajze ose cun te virgjer apo te pa virgjer?
» Si te qendroni te dashuruar me bashkeshorten tuaj?
» 100 Vjec Edhe E Virgjer..
» Si te qendroni te dashuruar me bashkeshorten tuaj?
» 100 Vjec Edhe E Virgjer..
♥♥♥♥♥.ShoqeriaJone.♥♥♥♥♥ :: PRANE NJERI-TJETRIT,TEMATIKA SHOQERORE :: Dashuria :: Informacione rreth Dshurise
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Fri Jul 27, 2018 12:20 am nga XHEMI
» SHtepia e marinos ju mirepret !!!
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» Perandoria ,,,e Shkodra Channel And NAQES SHKODRANEe...
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» U rihap shpella luksoze e Ylli-t
Sat Mar 24, 2018 6:04 pm nga ēim ēaku
» shtepia EDA 82..eshte e hapur me miqt
Sat Mar 24, 2018 6:03 pm nga ēim ēaku
» ViLa E <<Goces Tironse>>
Sat Mar 24, 2018 6:02 pm nga ēim ēaku
» welcome in my castel xhoooooooooniiiii
Sat Mar 24, 2018 6:00 pm nga ēim ēaku
» Capital Club<>Tzio
Sat Mar 24, 2018 5:55 pm nga ēim ēaku
» Pershendetje nga Adea
Sat Mar 24, 2018 5:54 pm nga ēim ēaku
» Pallati i Tironcit
Sat Mar 24, 2018 5:53 pm nga ēim ēaku
» Keshtjella e MORENES...
Sat Mar 24, 2018 5:52 pm nga ēim ēaku
» Kasollja e Mona&Takut !!!
Sat Mar 24, 2018 5:50 pm nga ēim ēaku
» Vjen nje moment dhe..!..
Sat Mar 24, 2018 5:31 pm nga ēim ēaku
» Tė flasim pėr festėn e tė dashuruarve,dhuratat dhe mendimet pėr kėtė ditė !
Sat Mar 24, 2018 5:29 pm nga ēim ēaku
» A JENI ZESHKAN/E APO BJOND/E/?
Sat Mar 24, 2018 5:26 pm nga ēim ēaku