Sugjerime rreth forumit
+28
Tironcja_omel
Gjumashja
*Kosovari*
Love
Sexy_Girl
X-persoN
V.I.P
Engjelli Shqiptare
capkenja
Tango_Dashurie
Zebra
bigbeng
Ylli
Barbi
Blerta
Llapjani
_MiSsI FoRuMiT_
BORIAN
Tetovarja
Risa
Dano
RINA
KACURRELSA
Amanda
DEA2
ARBRI
mirjana
MONDI
32 posters
Faqja 8 e 8
Faqja 8 e 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Sugjerime rreth forumit
pse sado qe linj kam dhe me mbyllet faqa e forumit dhe me thot ciudi programa
taku- Administrator
- Gjinia :
Numri i postimeve : 10995
Vendndodhja : babiloni
Data e rregjistrimit : 09/02/2010
Falenderimet : 134
mondi
shume rremuje tek rregullorja e forumit
une sugjeroj qe te gjitha temat apo ngjitesit qe ishin tek rregullorja te fshiheshin
sepse tek rregullorja e forumit mesa di une ekziston vetem nje teme
prandaj une them te gjitha ato qe e kzistojne aty te permblidhen ne nje te vetme dhe mjaton qe te hapesh rregullorja dhe i lexon te gjitha te mbledhura ne nje vend
shume rremuje tek rregullorja e forumit
une sugjeroj qe te gjitha temat apo ngjitesit qe ishin tek rregullorja te fshiheshin
sepse tek rregullorja e forumit mesa di une ekziston vetem nje teme
prandaj une them te gjitha ato qe e kzistojne aty te permblidhen ne nje te vetme dhe mjaton qe te hapesh rregullorja dhe i lexon te gjitha te mbledhura ne nje vend
Pershendetje stafi kam nje sugjerim dhe merreni si te jete me e mira por derisa jam pjese e ketij forumi smund te rri pa e thene nje gje te tille
U kohe qe jame anetare ne kete forum dhe me pelqen shume por me vjen keq qe disa anetare i kane gradat kot sa per p...... e sy e faqe dhe jam e mendimit qe ato anetare qe nuk i meritojne dhe nuk jane pjese e forumit me qa sa kane mundesi tu hiqet grada dhe te ngrihen te tjere qe e meritojne
Sepse shohe shume anetare qe graden e kane per tangerllek e me u duk
U kohe qe jame anetare ne kete forum dhe me pelqen shume por me vjen keq qe disa anetare i kane gradat kot sa per p...... e sy e faqe dhe jam e mendimit qe ato anetare qe nuk i meritojne dhe nuk jane pjese e forumit me qa sa kane mundesi tu hiqet grada dhe te ngrihen te tjere qe e meritojne
Sepse shohe shume anetare qe graden e kane per tangerllek e me u duk
Love pershendetje
Cdo anetar i ketij forumi ka te drejte te jape sugjerime qofte ai i stafit apo deri tek anetaret e thjeshte.
Per sa i perket grades,ato u hiqen vetem atyre anetareve qe rrine kot nuk ndihmojne fare me forumin e ca e ca gjera te tjera.
Por nje grade nuk mund ti hiqet nje personi qe nuk ka hyre kohe te gjate ne forum pasi mund te kete pasur probleme te vetat ne realitet.
Kaq kisha une.Per ato qe nuk bejne asgje jam edhe une dakord.
Ky ishte thjesht nje mendim i imi Jo vendim.
Por gjithsesi,venimin e jep mondi dhe morena.
Cdo anetar i ketij forumi ka te drejte te jape sugjerime qofte ai i stafit apo deri tek anetaret e thjeshte.
Per sa i perket grades,ato u hiqen vetem atyre anetareve qe rrine kot nuk ndihmojne fare me forumin e ca e ca gjera te tjera.
Por nje grade nuk mund ti hiqet nje personi qe nuk ka hyre kohe te gjate ne forum pasi mund te kete pasur probleme te vetat ne realitet.
Kaq kisha une.Per ato qe nuk bejne asgje jam edhe une dakord.
Ky ishte thjesht nje mendim i imi Jo vendim.
Por gjithsesi,venimin e jep mondi dhe morena.
Mondi do tė sygjeroja, qė nė vazhdim kur tė komunikosh uljet dhe ngritjet e gradave tė anėtarėve tek tema pėrkatėse, tė shkruash edhe arsyen pse u ul nga detyra apo u ngrit nė detyrė, mendoj se kėshtu shmagen dhe debatet e pa kėndshme gjithashtu dhe ne tė tjerėt jemi mė tė qartė pėr veprimet e anėtarėve tė forumit dhe veprimet e tua si shef qė je
uroj tė mė mirkuptosh
uroj tė mė mirkuptosh
une personalisht do te is=ha i kernaqur nese me hiqet grada per arsye se smund te jem anetare qe mund tju ndimoj ne moderimet e forumit
Eri dr- Perparues
- Gjinia :
Ditelindja : 04/04/1988
Numri i postimeve : 3671
Vendndodhja : Ne ishullin e te dashuruareve!!!
Hobi : Arti
Humor : i mjaftueshem
Data e rregjistrimit : 13/11/2010
Falenderimet : 28
Kam vėn re qė disa nga ne shkruajn vargje apo tregime, dmth kan krijimet e veta (jo tė marra nėpėr faqe tjera), do sygjeroja tė hapet njė krye-temė me titull Krijimtaria jonė(juaj), ashtu sic jan ato Letėrsia e huaj, apo Letėrsia Shqipėtare ,,,, etje
dmth tek Krijimtaria juaj , tė postohen krijimet e antarėve secili tė hap temėn e vet me krijimet e veta
Gjithashtu do sygjeroja njė krye-temė tjetėr mbi figurat e njohura shqiptare qė kan lėn gjurm nė historin e shqipėrisė, nė ēdo fushė, mundėsisht tė ket rėnditje sipas alfabetit
psh. Nderi i Kombit,,, ose Elita Shqiptare,,,, ose Figura tė shquara
brėnda kėsaj kryeteme tė ket rėnditjen sipas alfabetit
Andon zako Ēajupi
Aleksandėr Mojsiu
Aleksandėr Prosi
Albin Kurti
Alma Bektashi
Alksandri i Madh
,,,,,,,
Bujar Qamili
Bajram Curri
Bajo Topi
Bamir Topi
,,,,,,,,
dmth tek Krijimtaria juaj , tė postohen krijimet e antarėve secili tė hap temėn e vet me krijimet e veta
Gjithashtu do sygjeroja njė krye-temė tjetėr mbi figurat e njohura shqiptare qė kan lėn gjurm nė historin e shqipėrisė, nė ēdo fushė, mundėsisht tė ket rėnditje sipas alfabetit
psh. Nderi i Kombit,,, ose Elita Shqiptare,,,, ose Figura tė shquara
brėnda kėsaj kryeteme tė ket rėnditjen sipas alfabetit
Andon zako Ēajupi
Aleksandėr Mojsiu
Aleksandėr Prosi
Albin Kurti
Alma Bektashi
Alksandri i Madh
,,,,,,,
Bujar Qamili
Bajram Curri
Bajo Topi
Bamir Topi
,,,,,,,,
ok mona dakort per kete kategori
Krijimtaria jonė(juaj), do ta hap dhe sa per ate tjetren mendoj se nuk duhet sepse ekziston nje nen foruum i njejte me ate me emrin Letrarėt e Mėdhenj Shqiptar dhe ndodhet tek letersia shqipetare
Flm per sugjerimin
Krijimtaria jonė(juaj), do ta hap dhe sa per ate tjetren mendoj se nuk duhet sepse ekziston nje nen foruum i njejte me ate me emrin Letrarėt e Mėdhenj Shqiptar dhe ndodhet tek letersia shqipetare
Flm per sugjerimin
Mondi pėr atė tė dytėn nuk e kisha fjalėn vetėm pėr figura e letėrsisė shqiptare e kisha fjalėn pėr gjitha figurat shqiptare nė ēdo fushė
tek komenti im tė dhash njė shėmbull liste , dhe Bamir Topi psh nuk ka tė bėj me letėrsinė
gjithsesi ishte njė ide
tek komenti im tė dhash njė shėmbull liste , dhe Bamir Topi psh nuk ka tė bėj me letėrsinė
gjithsesi ishte njė ide
Por mendoj qe keto mund te postohen edhe tek kultura kombetare e them kete sepse sa me shume forume te hap aq me shume ngaterrohen anetaret sepse jo te gjithe postojne tema neper kategorite e caktuara
Faqja 8 e 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Sugjerime e verejtje rreth Dizajnerit!!!
» Keshilla dhe sugjerime per thonj.
» RRETH DASHURIS
» Diskutim rreth Demostrates!!
» Rreth botes me biciklete!!!
» Keshilla dhe sugjerime per thonj.
» RRETH DASHURIS
» Diskutim rreth Demostrates!!
» Rreth botes me biciklete!!!
Faqja 8 e 8
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Fri Jul 27, 2018 12:20 am nga XHEMI
» SHtepia e marinos ju mirepret !!!
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» Perandoria ,,,e Shkodra Channel And NAQES SHKODRANEe...
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» U rihap shpella luksoze e Ylli-t
Sat Mar 24, 2018 6:04 pm nga ēim ēaku
» shtepia EDA 82..eshte e hapur me miqt
Sat Mar 24, 2018 6:03 pm nga ēim ēaku
» ViLa E <<Goces Tironse>>
Sat Mar 24, 2018 6:02 pm nga ēim ēaku
» welcome in my castel xhoooooooooniiiii
Sat Mar 24, 2018 6:00 pm nga ēim ēaku
» Capital Club<>Tzio
Sat Mar 24, 2018 5:55 pm nga ēim ēaku
» Pershendetje nga Adea
Sat Mar 24, 2018 5:54 pm nga ēim ēaku
» Pallati i Tironcit
Sat Mar 24, 2018 5:53 pm nga ēim ēaku
» Keshtjella e MORENES...
Sat Mar 24, 2018 5:52 pm nga ēim ēaku
» Kasollja e Mona&Takut !!!
Sat Mar 24, 2018 5:50 pm nga ēim ēaku
» Vjen nje moment dhe..!..
Sat Mar 24, 2018 5:31 pm nga ēim ēaku
» Tė flasim pėr festėn e tė dashuruarve,dhuratat dhe mendimet pėr kėtė ditė !
Sat Mar 24, 2018 5:29 pm nga ēim ēaku
» A JENI ZESHKAN/E APO BJOND/E/?
Sat Mar 24, 2018 5:26 pm nga ēim ēaku