Kjo jam un
3 posters
Faqja 1 e 1
Kjo jam un
JOM krenare ,,Jom kokforte,,Jam i vendosur,,Nuk heqi dor nga e imja,,Kur e di qe kam te drejt,,Nuk kam frik nga asgje dhe nga askush,,Nuk i trembem fjalve,,Nuk i trembem kritikave,,Nuk i trembem te vertetes,,Nuk kam frik nga perballjet,,Nuk kam frik te them mendimin tim ashtu sic e ndjej,,Kur e ndjej edhe kur e di qe mund te lendoj dike,,Nuk jam lajkatar,,Nuk i pelqej fjalet e thena pa i ndi,,Nuk trembem nga ngritjet e zerit,,Nuk i shmangem sherrit,,Ama nuk i them sherrit hajde,,Nuk kam turp te them "Me fal",,E pranoj me kenaqesi nje doree te zgjatur per ndihme,,E dhuroj me kenaqesi nje buzqeshje,,E them me ''Faleminderit",,Ama si gjdo njeri e kam dhe une nje pik te dobet,,Une kam frik nga genjeshtrat dhe zhgenjimet,,Di te fal,,Por nuk harroj edhe kjo eshte me e keqja qe nuk harroj asnjeher,,Edhe pse them"Te kam falur"Zhgenjimi dote thot nje Rrug pa kthim,,Se nuk kam turp ta perplas deren pas shpines dhe e kam te veshtir ta rifus ne dike qe e kam nxjerre,,Kjo jam une:Ai i cili jepet pas detajeve,,Qe i vlerson veprat jo fjalet,,Ai qe duron shum po thyhet shpejt,,Ai qe di te doje dhe te mbaj inat,,Ai qe zdi te fal por e ben,,Ai qe perpara vetes vendos persona te tjer,,Ai qe me familje vendos gjithqka,,Ai qe ka provuar zhgenjimin,,Ai qe jeton pavarsisht gjithqkaje,,Ai qe buzeqeshjen e ka aksesorin kryesor,,Ai qe adhuron thjeshtesine dhe te qenit te lir,,Ai qe do te ket gjith boten dhe bota per te esht vetem nje person,,Ai qe nuk vuan asnjehere per femra,,Ai qe pret shum nga te tjeret po shum pak merr kanitaa
kanitaa- Mik i Forumit
- Gjinia :
Ditelindja : 10/07/1990
Numri i postimeve : 1664
Vendndodhja : Tetov
Hobi : skam
Humor : .....
Data e rregjistrimit : 18/06/2012
Falenderimet : 6
Re: Kjo jam un
Qenke e rrezikshme mi kanitaa!
Ylli- Administrator
- Gjinia :
Ditelindja : 06/03/1980
Numri i postimeve : 33025
Vendndodhja : Republika e Kosovės
Hobi : Inxhinier Mekanik / Ekonomist
Humor : Kisha dikur...por
Data e rregjistrimit : 12/11/2008
Falenderimet : 91
juve ju doket
kanitaa- Mik i Forumit
- Gjinia :
ec atyyyyyyyyy
xhoni_bravo- Administrator
- Gjinia :
Numri i postimeve : 10820
Vendndodhja : TIRAN
Humor : burrat nen hije lozin e kuvendojne bravo u qofte qe grate shfryzojne hahahhah
Data e rregjistrimit : 18/01/2011
Falenderimet : 38
:(^^): mos
kanitaa- Mik i Forumit
- Gjinia :
turp fute gjuhen brenda se ta keputa
- Gjinia :
Humor : burrat nen hije lozin e kuvendojne bravo u qofte qe grate shfryzojne hahahhah
te kerkova falje qy pse do ma pkutesh mo
kanitaa- Mik i Forumit
- Gjinia :
se jam i eger prandaj
- Gjinia :
sme frikesove aspak
kanitaa- Mik i Forumit
- Gjinia :
Dikur vite me pare , isha pjese e nje trupi teatri ...
ishim te paret ne rreth per ate pjese franceze dhe une protagoniste .
Sot nuk arrije te jem nje aktore e mire si ne ate teater , si dikur !!
Nuk arrita te humbas fytyren mes 1000 roleve qe mu ofruan !
Nuk arrita te beja Fame dhe te shkelja me kembe ata qe me kembe me shkelen !
Por arrita diēka te cilen e quaj dhe shume , dhe pse quhet vyrtyti i Budallenjeve :
Une arrita te jem po prape une, VETVETJA dhe te beje te dashurohen ata qe dikur me hodhen posht pa me njohur se kush jam , pa njohur Aftesite dhe Kapacitetet e mia .
Une jam po Vetvetja , vetem se kane ndryshuar Rezultatet , kane ndryshuar Pergjegjesite, kane ndryshuar Rolet , kane ndryshuar Pozicionet dhe mbi te gjitha Rrethanat .
Nuk jam me ajo goca e vogel , qe vetem kishte Ideale , sot ka mesuar te jete nje Femer qe jeton me ato ideale , qe ecen me ato .
Jam teper revolucionare sepse ndieje ēdo padrejtesi , qe sot behet , jo vetem ne kurrizin tim , por dhe mbi ata qe me rrethojne, aq sa nuk arrije dot te Hesht dhe te mbaje perbrenda ate merzi qe grumbulloje brenda vetes !!Gjithesesi ...pmv se sot ndihem serisht kaq VETEM do dije ti beje balle situates . Une kam ditur te jem dhe Djale dhe Femer !
Une kam ditur te jem Femija i pare !
I kam ndiere pergjegjesite e mia ....
dhe ato Vuajtje qe prinderit e mi kane hequr , qe une sot te mos vuaj !
Sot ....sot di se po me duket sikur te kem babin perballe dhe ai si zakonisht perpara nje provimi apo fillim simestri te me beje nje Dialog , Kritike dhe Autokritike .
Sot ......une kete po ja beje vetes !
Ah ...ngado qe vete dhe mendja ime eshte po prape tek ju ...ishallah me dhenci force per neser .
Ishallah (fjale jo e imponuar nga familja) thjeshte kultura shqiptare ze gjurme dhe kjo fjale me kujton ate dite te zeze , kur koha s'kalonte dhe prisnim te dy ne portat e nje salle pritje , qe ti te dilje nga ai operacion atehere , filloja te mendoja pse lutesha ne heshtje dhe thoja perhere ISHALLAH dhe jo ndonje fjale tjeter ....ndersa babi , qe kishte nje ze te mekur dhe s'arrinte as te pergjigjej ne telefon syte e kuq , por nuk qante ....thjeshte per te treguar ate burreri perpara meje .
....shume fragmente dhe te pakuptueshme te dites e bejne mendjen time te vije tek ju dhe te rri si nje e DASHURUAR E CMENDUR prane jush !!
ishim te paret ne rreth per ate pjese franceze dhe une protagoniste .
Sot nuk arrije te jem nje aktore e mire si ne ate teater , si dikur !!
Nuk arrita te humbas fytyren mes 1000 roleve qe mu ofruan !
Nuk arrita te beja Fame dhe te shkelja me kembe ata qe me kembe me shkelen !
Por arrita diēka te cilen e quaj dhe shume , dhe pse quhet vyrtyti i Budallenjeve :
Une arrita te jem po prape une, VETVETJA dhe te beje te dashurohen ata qe dikur me hodhen posht pa me njohur se kush jam , pa njohur Aftesite dhe Kapacitetet e mia .
Une jam po Vetvetja , vetem se kane ndryshuar Rezultatet , kane ndryshuar Pergjegjesite, kane ndryshuar Rolet , kane ndryshuar Pozicionet dhe mbi te gjitha Rrethanat .
Nuk jam me ajo goca e vogel , qe vetem kishte Ideale , sot ka mesuar te jete nje Femer qe jeton me ato ideale , qe ecen me ato .
Jam teper revolucionare sepse ndieje ēdo padrejtesi , qe sot behet , jo vetem ne kurrizin tim , por dhe mbi ata qe me rrethojne, aq sa nuk arrije dot te Hesht dhe te mbaje perbrenda ate merzi qe grumbulloje brenda vetes !!Gjithesesi ...pmv se sot ndihem serisht kaq VETEM do dije ti beje balle situates . Une kam ditur te jem dhe Djale dhe Femer !
Une kam ditur te jem Femija i pare !
I kam ndiere pergjegjesite e mia ....
dhe ato Vuajtje qe prinderit e mi kane hequr , qe une sot te mos vuaj !
Sot ....sot di se po me duket sikur te kem babin perballe dhe ai si zakonisht perpara nje provimi apo fillim simestri te me beje nje Dialog , Kritike dhe Autokritike .
Sot ......une kete po ja beje vetes !
Ah ...ngado qe vete dhe mendja ime eshte po prape tek ju ...ishallah me dhenci force per neser .
Ishallah (fjale jo e imponuar nga familja) thjeshte kultura shqiptare ze gjurme dhe kjo fjale me kujton ate dite te zeze , kur koha s'kalonte dhe prisnim te dy ne portat e nje salle pritje , qe ti te dilje nga ai operacion atehere , filloja te mendoja pse lutesha ne heshtje dhe thoja perhere ISHALLAH dhe jo ndonje fjale tjeter ....ndersa babi , qe kishte nje ze te mekur dhe s'arrinte as te pergjigjej ne telefon syte e kuq , por nuk qante ....thjeshte per te treguar ate burreri perpara meje .
....shume fragmente dhe te pakuptueshme te dites e bejne mendjen time te vije tek ju dhe te rri si nje e DASHURUAR E CMENDUR prane jush !!
Vizitor- Vizitor
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Fri Jul 27, 2018 12:20 am nga XHEMI
» SHtepia e marinos ju mirepret !!!
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» Perandoria ,,,e Shkodra Channel And NAQES SHKODRANEe...
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» U rihap shpella luksoze e Ylli-t
Sat Mar 24, 2018 6:04 pm nga ēim ēaku
» shtepia EDA 82..eshte e hapur me miqt
Sat Mar 24, 2018 6:03 pm nga ēim ēaku
» ViLa E <<Goces Tironse>>
Sat Mar 24, 2018 6:02 pm nga ēim ēaku
» welcome in my castel xhoooooooooniiiii
Sat Mar 24, 2018 6:00 pm nga ēim ēaku
» Capital Club<>Tzio
Sat Mar 24, 2018 5:55 pm nga ēim ēaku
» Pershendetje nga Adea
Sat Mar 24, 2018 5:54 pm nga ēim ēaku
» Pallati i Tironcit
Sat Mar 24, 2018 5:53 pm nga ēim ēaku
» Keshtjella e MORENES...
Sat Mar 24, 2018 5:52 pm nga ēim ēaku
» Kasollja e Mona&Takut !!!
Sat Mar 24, 2018 5:50 pm nga ēim ēaku
» Vjen nje moment dhe..!..
Sat Mar 24, 2018 5:31 pm nga ēim ēaku
» Tė flasim pėr festėn e tė dashuruarve,dhuratat dhe mendimet pėr kėtė ditė !
Sat Mar 24, 2018 5:29 pm nga ēim ēaku
» A JENI ZESHKAN/E APO BJOND/E/?
Sat Mar 24, 2018 5:26 pm nga ēim ēaku