Unė jam kjo
5 posters
♥♥♥♥♥.ShoqeriaJone.♥♥♥♥♥ :: PRANE NJERI-TJETRIT,TEMATIKA SHOQERORE :: Dashuria :: Informacione rreth Dshurise
Faqja 1 e 1
Unė jam kjo
Shumė njerėz mendojnė se ėshtė ēmenduri qė personat e moshės sime dėrgojnė tekste tė kėtilla, pasi qė ende nuk kemi pėrjetuar aq shumė, por unė mendoj qė kam pėrvojė tė mjaftueshme cilėsore qė kėtu ta ndajė me ju.
Po, kam Ndoshta edhe mė shumė se personat e vjetėr, por do tė isha mė e lumtur po tė mos kisha. Ėshtė e vėshtirė qė pėr disa vite e humb motrėn dhe dy miq shumė tė mirė. Shumė e vėshtirė. Dhe nuk dua kur mė thonė qė mė kuptojnė, pasi qė shumica nuk mė kuptojnė.
Gjithmonė librat dhe filmat na mėsojnė qė duhet tė kėnaqemi me secilėn ditė tė jetės, tė shfrytėzojmė tė gjitha, por jeta ndonjėherė ėshtė e tmerrshme, dhe kjo thjesht nuk na lejon qė tė kėnaqemi. Motoja ime ėshtė: Zoti ka arsye pėr tė gjitha. Por, pse? E di qė atyre personave sigurisht u ėshtė mė mirė atje se nė kėtė jetė tė tmerrshme nė kėtė botė, por pėrse Zoti na e bėn kėtė? Pse na merr prindėrit, fėmijėt, vėllezėrit dhe motrat?
Vėshtirė ėshtė tė jetosh pa personin i cili ka shumė vlerė pėr ju Tė zgjoheni dhe tė prisni qė tju argėtojė me shakatė e tij, qė ta zbukurojė ditėn si dikur Ėshtė vėshtirė! Unė gjithmonė kam qenė, sikur qė thotė fillimi i njė kėnge, nga pak e turpshme dhe person i mbyllur.
Por kam mėsuar se kėshtu nuk mundet. Gjithmonė duhet tju them tė gjithėve atė qė dua, ajo qė mė pengon dhe atė qė dėshirojė ta ndryshojė. Pasi qė nuk dua qė njė ditė tė ndalem dhe tė mendoj: Ēka ka qenė, ka qenė? Andaj unė jam kjo qė jam. Kush mė do tė kėtillė, mė do, kush nuk mė do dhe e pengon personaliteti im, skam ēka i bėj.
Po, kam Ndoshta edhe mė shumė se personat e vjetėr, por do tė isha mė e lumtur po tė mos kisha. Ėshtė e vėshtirė qė pėr disa vite e humb motrėn dhe dy miq shumė tė mirė. Shumė e vėshtirė. Dhe nuk dua kur mė thonė qė mė kuptojnė, pasi qė shumica nuk mė kuptojnė.
Gjithmonė librat dhe filmat na mėsojnė qė duhet tė kėnaqemi me secilėn ditė tė jetės, tė shfrytėzojmė tė gjitha, por jeta ndonjėherė ėshtė e tmerrshme, dhe kjo thjesht nuk na lejon qė tė kėnaqemi. Motoja ime ėshtė: Zoti ka arsye pėr tė gjitha. Por, pse? E di qė atyre personave sigurisht u ėshtė mė mirė atje se nė kėtė jetė tė tmerrshme nė kėtė botė, por pėrse Zoti na e bėn kėtė? Pse na merr prindėrit, fėmijėt, vėllezėrit dhe motrat?
Vėshtirė ėshtė tė jetosh pa personin i cili ka shumė vlerė pėr ju Tė zgjoheni dhe tė prisni qė tju argėtojė me shakatė e tij, qė ta zbukurojė ditėn si dikur Ėshtė vėshtirė! Unė gjithmonė kam qenė, sikur qė thotė fillimi i njė kėnge, nga pak e turpshme dhe person i mbyllur.
Por kam mėsuar se kėshtu nuk mundet. Gjithmonė duhet tju them tė gjithėve atė qė dua, ajo qė mė pengon dhe atė qė dėshirojė ta ndryshojė. Pasi qė nuk dua qė njė ditė tė ndalem dhe tė mendoj: Ēka ka qenė, ka qenė? Andaj unė jam kjo qė jam. Kush mė do tė kėtillė, mė do, kush nuk mė do dhe e pengon personaliteti im, skam ēka i bėj.
Naqja Shkodrane- Super- Administrator
- Gjinia :
Ditelindja : 15/10/1928
Numri i postimeve : 12836
Vendndodhja : ANGLI..
Hobi : Mjeke
Data e rregjistrimit : 20/04/2011
Falenderimet : 21
Re: Unė jam kjo
qofsh me jete
durresi86- Administrator
- Gjinia :
Numri i postimeve : 19586
Data e rregjistrimit : 04/12/2009
Falenderimet : 163
edhe un jam ky
durresi86- Administrator
- Gjinia :
Numri i postimeve : 19586
Data e rregjistrimit : 04/12/2009
Falenderimet : 163
Edhe ti qofsh me jete.......
Dolche Raggazza- Anetare i/e Perjashtuar
- Gjinia :
Numri i postimeve : 1207
Vendndodhja : Qyteti i gangsetereve(Burreli)
Hobi : Te shoh lot,gjak ne syte e rivales.
Humor : sa te vdesin
Data e rregjistrimit : 04/02/2012
Falenderimet : 4
Jam ai qe kam qene gjithenje
Ylli- Administrator
- Gjinia :
Ditelindja : 06/03/1980
Numri i postimeve : 33025
Vendndodhja : Republika e Kosovės
Hobi : Inxhinier Mekanik / Ekonomist
Humor : Kisha dikur...por
Data e rregjistrimit : 12/11/2008
Falenderimet : 91
♥♥♥♥♥.ShoqeriaJone.♥♥♥♥♥ :: PRANE NJERI-TJETRIT,TEMATIKA SHOQERORE :: Dashuria :: Informacione rreth Dshurise
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Fri Jul 27, 2018 12:20 am nga XHEMI
» SHtepia e marinos ju mirepret !!!
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» Perandoria ,,,e Shkodra Channel And NAQES SHKODRANEe...
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» U rihap shpella luksoze e Ylli-t
Sat Mar 24, 2018 6:04 pm nga ēim ēaku
» shtepia EDA 82..eshte e hapur me miqt
Sat Mar 24, 2018 6:03 pm nga ēim ēaku
» ViLa E <<Goces Tironse>>
Sat Mar 24, 2018 6:02 pm nga ēim ēaku
» welcome in my castel xhoooooooooniiiii
Sat Mar 24, 2018 6:00 pm nga ēim ēaku
» Capital Club<>Tzio
Sat Mar 24, 2018 5:55 pm nga ēim ēaku
» Pershendetje nga Adea
Sat Mar 24, 2018 5:54 pm nga ēim ēaku
» Pallati i Tironcit
Sat Mar 24, 2018 5:53 pm nga ēim ēaku
» Keshtjella e MORENES...
Sat Mar 24, 2018 5:52 pm nga ēim ēaku
» Kasollja e Mona&Takut !!!
Sat Mar 24, 2018 5:50 pm nga ēim ēaku
» Vjen nje moment dhe..!..
Sat Mar 24, 2018 5:31 pm nga ēim ēaku
» Tė flasim pėr festėn e tė dashuruarve,dhuratat dhe mendimet pėr kėtė ditė !
Sat Mar 24, 2018 5:29 pm nga ēim ēaku
» A JENI ZESHKAN/E APO BJOND/E/?
Sat Mar 24, 2018 5:26 pm nga ēim ēaku