Trendet qė burrat i urrejn, ndėrsa gratė i adhurojnė!
♥♥♥♥♥.ShoqeriaJone.♥♥♥♥♥ :: PRANE NJERI-TJETRIT,TEMATIKA SHOQERORE :: Dashuria :: Informacione rreth Dshurise
Faqja 1 e 1
Trendet qė burrat i urrejn, ndėrsa gratė i adhurojnė!
Gratė dėshirojnė ti ndjekin trendet, por ēfarė mendojnė dhe ēfarė urrejnė nė zgjidhjen e tyre tė veshjes? Mendoni se buzėkuqi ėshtė seksi, e po burrat nuk e ndajnė tė njėjtin mendim si dhe pėr disa veshje tjera qė ata i mbajnė.
Ja listėn:
1. Syze pėr diell mė tė mėdha se fytyra: Burrat mė shpesh mendojnė se i ngjani ndonjė gjinkalle ose, pėr shembull, mize apo grere.
2. Shallvare: Ato nė veēanti janė tė pėrfshira tek ne. Por, burrat mendojnė se nuk dėshirojnė tė dalin me dikė qė duket sikur tė mbajė pelena.
3. Kombinezon: Komenti i parė ėshtė se edhe pse trendi, kjo nuk do tė thotė se ju rrinė mirė. Ėshtė fakt se vetėm njė pėrqindjeje tė vogėl vajzash mund ti thoni se duken shkėlqyeshėm nė kombinezon. Mund tju shkojė nėse keni gjatėsi solide, e me atė edhe peshė. Nėse keni pak mė shumė, mos i vishni!
4. Buzėkuq: Edhe pse mendoni se ėshtė seksi, burrat nuk do tė dėshirojnė tju puthin sepse nuk ju pėlqen buzėkuqi nė buzėt tuaja. Nėse keni dalė nė qytet pėr ndonjė djalė, mos u lyeni me buzėkuq ose nė shtėpi do tė ktheheni me xhepa tė zbrazėta.
5. Qerpikė tė gjatė artificialė: Mendoni se sytė ju duken fenomenale me qerpik tė gjatė. Me siguri po, por pėr ju. Burrat nuk e shikojnė logjikėn nė mbajtjen e qerpikėve tė gjatė artificialė dhe nevojėn pėr to.
Ja listėn:
1. Syze pėr diell mė tė mėdha se fytyra: Burrat mė shpesh mendojnė se i ngjani ndonjė gjinkalle ose, pėr shembull, mize apo grere.
2. Shallvare: Ato nė veēanti janė tė pėrfshira tek ne. Por, burrat mendojnė se nuk dėshirojnė tė dalin me dikė qė duket sikur tė mbajė pelena.
3. Kombinezon: Komenti i parė ėshtė se edhe pse trendi, kjo nuk do tė thotė se ju rrinė mirė. Ėshtė fakt se vetėm njė pėrqindjeje tė vogėl vajzash mund ti thoni se duken shkėlqyeshėm nė kombinezon. Mund tju shkojė nėse keni gjatėsi solide, e me atė edhe peshė. Nėse keni pak mė shumė, mos i vishni!
4. Buzėkuq: Edhe pse mendoni se ėshtė seksi, burrat nuk do tė dėshirojnė tju puthin sepse nuk ju pėlqen buzėkuqi nė buzėt tuaja. Nėse keni dalė nė qytet pėr ndonjė djalė, mos u lyeni me buzėkuq ose nė shtėpi do tė ktheheni me xhepa tė zbrazėta.
5. Qerpikė tė gjatė artificialė: Mendoni se sytė ju duken fenomenale me qerpik tė gjatė. Me siguri po, por pėr ju. Burrat nuk e shikojnė logjikėn nė mbajtjen e qerpikėve tė gjatė artificialė dhe nevojėn pėr to.
♥♥♥♥♥.ShoqeriaJone.♥♥♥♥♥ :: PRANE NJERI-TJETRIT,TEMATIKA SHOQERORE :: Dashuria :: Informacione rreth Dshurise
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Fri Jul 27, 2018 12:20 am nga XHEMI
» SHtepia e marinos ju mirepret !!!
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» Perandoria ,,,e Shkodra Channel And NAQES SHKODRANEe...
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» U rihap shpella luksoze e Ylli-t
Sat Mar 24, 2018 6:04 pm nga ēim ēaku
» shtepia EDA 82..eshte e hapur me miqt
Sat Mar 24, 2018 6:03 pm nga ēim ēaku
» ViLa E <<Goces Tironse>>
Sat Mar 24, 2018 6:02 pm nga ēim ēaku
» welcome in my castel xhoooooooooniiiii
Sat Mar 24, 2018 6:00 pm nga ēim ēaku
» Capital Club<>Tzio
Sat Mar 24, 2018 5:55 pm nga ēim ēaku
» Pershendetje nga Adea
Sat Mar 24, 2018 5:54 pm nga ēim ēaku
» Pallati i Tironcit
Sat Mar 24, 2018 5:53 pm nga ēim ēaku
» Keshtjella e MORENES...
Sat Mar 24, 2018 5:52 pm nga ēim ēaku
» Kasollja e Mona&Takut !!!
Sat Mar 24, 2018 5:50 pm nga ēim ēaku
» Vjen nje moment dhe..!..
Sat Mar 24, 2018 5:31 pm nga ēim ēaku
» Tė flasim pėr festėn e tė dashuruarve,dhuratat dhe mendimet pėr kėtė ditė !
Sat Mar 24, 2018 5:29 pm nga ēim ēaku
» A JENI ZESHKAN/E APO BJOND/E/?
Sat Mar 24, 2018 5:26 pm nga ēim ēaku