Vjehrra dhe vjehrri
+9
Opium
Adea
Princesha
Zebra
taku
Dafina
Morena
Hera
Sexy_Girl
13 posters
Faqja 1 e 2
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Vjehrra dhe vjehrri
Se c'mu kujtua kjo tani. Shkurt e shqip, goca do donit te jetonit me vjehrrit ne shpi apo jo? Pse po ose pse jo?!
Diskutim te mbare.
p.s.
Per te ilustruar pak temen po vej ca vargje shume te gjetura per kete pune:
Mire me vjerren , mire me burrin
LLafi mire zbut ne gurin
Merri punet urte e bute
Terhiqe penin mos e kput
S'ka si vjerra ne shtepi
Te bon drek e te rrit fmi
Dhe kur nxefet per hic gjo
Bo ne ti sikur s'nigjo
Diskutim te mbare.
p.s.
Per te ilustruar pak temen po vej ca vargje shume te gjetura per kete pune:
Mire me vjerren , mire me burrin
LLafi mire zbut ne gurin
Merri punet urte e bute
Terhiqe penin mos e kput
S'ka si vjerra ne shtepi
Bo ne ti sikur s'nigjo
Sexy_Girl- Anetar/e aktiv
- Gjinia :
Ditelindja : 11/12/1985
Numri i postimeve : 2857
Data e rregjistrimit : 01/11/2008
Falenderimet : 4
Re: Vjehrra dhe vjehrri
Nuk do te doja per te vetmen arsye se sjam martuar me ta por me djalin e tyre pastaj mund te humbja privatesine me te ,dhe lidhja do pesonte ndonje relacion ,keshtu qe spreferoj bashkjetesen me prinderit e tij .
Hera- Perparues
- Gjinia :
Ditelindja : 28/01/1956
Numri i postimeve : 7239
Vendndodhja : Pristina,Republic of Kosovo
Hobi : Piktura,shetitjet
Data e rregjistrimit : 20/01/2010
Falenderimet : 10
Qe ne kur jam fejuar kam qendruar ne vete ...Eshte mese normale qe nje cift ta ndertoje familjen dhe menyren e
jeteses sic deshiron vet. Te vendose rregullat e veta. Ta administroje
familjen sipas menyres se tij. Pra eshte krejt normale deshira e nuseve per te jetuar me vetete ....
jeteses sic deshiron vet. Te vendose rregullat e veta. Ta administroje
familjen sipas menyres se tij. Pra eshte krejt normale deshira e nuseve per te jetuar me vetete ....
S'ka si vjerra ne shtepi
Bo ne ti sikur s'nigjo
mbasi cenka kshtu mamir me vjeren ne shtepiii bashk me jetu
Bo ne ti sikur s'nigjo
Dafina- Anetar/e aktiv
- Gjinia :
Numri i postimeve : 1403
Data e rregjistrimit : 23/08/2010
bravo dafina,jo si keto tjerat ketu qe jan kahil ta hedhin vjerren nga shkallet e shtepis,harrojn keto qe do plaken dhe do behen vet vjerraDafina shkruajti:S'ka si vjerra ne shtepi
Bo ne ti sikur s'nigjo
taku- Administrator
- Gjinia :
Numri i postimeve : 10995
Vendndodhja : babiloni
Data e rregjistrimit : 09/02/2010
Falenderimet : 134
Ali nuk po flasim per respektin ketu ,por nese eshte me mire cifti te jete vetem,,,,sigurisht qe e kam ndimuar dhe e respektoj si vjerren ashtu edhe vjerrin ...ali zhybeli shkruajti:bravo dafina,jo si keto tjerat ketu qe jan kahil ta hedhin vjerren nga shkallet e shtepis,harrojn keto qe do plaken dhe do behen vet vjerraDafina shkruajti:S'ka si vjerra ne shtepi
Bo ne ti sikur s'nigjo
Jo mi se kam provu po mbasi e lexova me pleqei kjo. Pjesa qe ekam shenu , dhe medova mamir me jetu me vjeren ...Morena shkruajti:Dafin e ke provuar ti kete gje ?
Prah vetum mendimi im ishte..
Dafina- Anetar/e aktiv
- Gjinia :
Flm Morena
Dafina- Anetar/e aktiv
- Gjinia :
po shaka bera me moren sa serjozisht e more muabetin timMorena shkruajti:Ali nuk po flasim per respektin ketu ,por nese eshte me mire cifti te jete vetem,,,,sigurisht qe e kam ndimuar dhe e respektoj si vjerren ashtu edhe vjerrin ...ali zhybeli shkruajti:bravo dafina,jo si keto tjerat ketu qe jan kahil ta hedhin vjerren nga shkallet e shtepis,harrojn keto qe do plaken dhe do behen vet vjerraDafina shkruajti:S'ka si vjerra ne shtepi
Bo ne ti sikur s'nigjo
taku- Administrator
- Gjinia :
Numri i postimeve : 10995
Vendndodhja : babiloni
Data e rregjistrimit : 09/02/2010
Falenderimet : 134
Dua te jetoj pa vjehrrin! Dua ta krijoj famijen time, t'i rris femijet vet, pa u perzi dikush aty ne mes! Sa kam pare dhe kam degju une, me mire eshte pa te! :)
Princesha- V.I.P.
- Gjinia :
Numri i postimeve : 1102
Vendndodhja : Nė pallatin e ėndėrrave tė mija..
Data e rregjistrimit : 02/03/2011
Falenderimet : 5
Princesha shkruajti:Dua te jetoj pa vjehrrin! Dua ta krijoj famijen time, t'i rris femijet vet, pa u perzi dikush aty ne mes! Sa kam pare dhe kam degju une, me mire eshte pa te!
Vizitor- Vizitor
Vjeherri-t jane knaqesia e shtepis
Ku ka VJehrri ka dashuri,Respect,Pasuri, E Shume gjera te tjera..
Ku ka VJehrri ka dashuri,Respect,Pasuri, E Shume gjera te tjera..
Adea- WebMaster
- Gjinia :
Ditelindja : 13/02/1988
Numri i postimeve : 6311
Vendndodhja : Mbi supin e kohes time....
Hobi : Muzika,Baleti, Letersia.
Humor : Per nje shendet te mire!
Data e rregjistrimit : 05/02/2011
Falenderimet : 15
Pse jo ,kam nje shoqen time qe jeton me vjerren dhe vjerrin ,tani qe ajo punon vjerra ja mban femije ....Eshte teper e kenaqur e trajton shoqen time si vajzen e saj !Persa i perket mendimit ti nese vjehrra mbas vendin e saj dhe nusja te sajen, nese
arrijne te gjejne gjuhen e perbashket mes njera tjetres ,nese
arrijne ti shperbejne ashtu si duhet njera tjetres atehere s'ka
perse te mos jetojne ne te njeten shtepi!
arrijne te gjejne gjuhen e perbashket mes njera tjetres ,nese
arrijne ti shperbejne ashtu si duhet njera tjetres atehere s'ka
perse te mos jetojne ne te njeten shtepi!
Dua shkruajti:Princesha shkruajti:Dua te jetoj pa vjehrrin! Dua ta krijoj famijen time, t'i rris femijet vet, pa u perzi dikush aty ne mes! Sa kam pare dhe kam degju une, me mire eshte pa te!
Ē'ke moj?
Princesha- V.I.P.
- Gjinia :
Princesha shkruajti:Dua shkruajti:Princesha shkruajti:Dua te jetoj pa vjehrrin! Dua ta krijoj famijen time, t'i rris femijet vet, pa u perzi dikush aty ne mes! Sa kam pare dhe kam degju une, me mire eshte pa te!
Ē'ke moj?
si cke mi...??? pse ti se ke dashur fare gjysherit e tu....po njesoj jane dhe gjysherit e femijeve te tu...bobobo esht prish bota fare.
Vizitor- Vizitor
Dua shkruajti:Princesha shkruajti:Dua shkruajti:Princesha shkruajti:Dua te jetoj pa vjehrrin! Dua ta krijoj famijen time, t'i rris femijet vet, pa u perzi dikush aty ne mes! Sa kam pare dhe kam degju une, me mire eshte pa te!
Ē'ke moj?
si cke mi...??? pse ti se ke dashur fare gjysherit e tu....po njesoj jane dhe gjysherit e femijeve te tu...bobobo esht prish bota fare.
I kam dashur, dhe gjyshen ende e dua! Por ē'lidhje ka kjo? Nese femijet e mi (dhe une) nuk jetojm me te ne nje banes apo shtepi do te thot qe nuk do t'i dojn? JO!!
Po te tregoj tani per mamen time dhe vjehrren e saj (gjyshen time). Gjithmone kur ne femija benim sherr ajo i thoshte mames: JO, mos ju bertit femijeve!
Per ne ishte mire, por ne fund ne benim sherr edhe me shume sepse dinim se gjyshja do te ishte aty per te na mbrojtur.
Tani gjyshja perzihet ne ēdo pune, i intereson ēdo gje, ēdo hap qe mami im e ben, dhe mami ka duruar nje kohe te gjate. E tani smund te duron me! Ēdo dite ka grindje mes tyre!
Nuk dua te perfundoj keshtu, dua ta kem banesen time, familjen time, por edhe dashurine dhe respektin per vjehrrin time! Kete nuk dua ta humb, kurrsesi!
Princesha- V.I.P.
- Gjinia :
Princesha shkruajti:Dua shkruajti:Princesha shkruajti:Dua shkruajti:Princesha shkruajti:Dua te jetoj pa vjehrrin! Dua ta krijoj famijen time, t'i rris femijet vet, pa u perzi dikush aty ne mes! Sa kam pare dhe kam degju une, me mire eshte pa te!
Ē'ke moj?
I kam dashur, dhe gjyshen ende e dua! Por ē'lidhje ka kjo? Nese femijet e mi (dhe une) nuk jetojm me te ne nje banes apo shtepi do te thot qe nuk do t'i dojn? JO!!
Po te tregoj tani per mamen time dhe vjehrren e saj (gjyshen time). Gjithmone kur ne femija benim sherr ajo i thoshte mames: JO, mos ju bertit femijeve!
Per ne ishte mire, por ne fund ne benim sherr edhe me shume sepse dinim se gjyshja do te ishte aty per te na mbrojtur.
Tani gjyshja perzihet ne ēdo pune, i intereson ēdo gje, ēdo hap qe mami im e ben, dhe mami ka duruar nje kohe te gjate. E tani smund te duron me! Ēdo dite ka grindje mes tyre!
Nuk dua te perfundoj keshtu, dua ta kem banesen time, familjen time, por edhe dashurine dhe respektin per vjehrrin time! Kete nuk dua ta humb, kurrsesi!
Princesh edhe une keshtu si ty mendoj..
Opium- Anetare i/e Perjashtuar
- Gjinia :
Numri i postimeve : 56
Data e rregjistrimit : 04/06/2011
Falenderimet : 0
Princesha shkruajti:Dua shkruajti:Princesha shkruajti:Dua shkruajti:Princesha shkruajti:Dua te jetoj pa vjehrrin! Dua ta krijoj famijen time, t'i rris femijet vet, pa u perzi dikush aty ne mes! Sa kam pare dhe kam degju une, me mire eshte pa te!
Ē'ke moj?
Mire ok bukur e the...por mos harro se kan nevoj gjysherit per tu sherbyer se pleqeria e ben punen e saj...pastaj nqs se mami dhe gjyshja jote kan arritur ne nje faze qe grinden kjo gje duhet analizu me the se ka klecka te tjera ...gjithsesi cdo njeri flet nga eksperienca e vet.
Vizitor- Vizitor
vjerra dhe vjerri = babai dhe nena
Edi7- Legjenda-e-Forumit
- Gjinia :
Numri i postimeve : 2718
Vendndodhja : ne kine
Hobi : sporti,,femrat
Humor : shumeeeeeeeeeeee
Data e rregjistrimit : 16/12/2009
Falenderimet : 122
Edi7 shkruajti:vjerra dhe vjerri = babai dhe nena
Per ne vajzat duhet te jete ashtu, por eshte ashtu edhe per ju djemt???
Princesha- V.I.P.
- Gjinia :
duaaaaaaaaaaaa te jetoj vetem pa vjehrrin e vjehrren
Naqja Shkodrane- Super- Administrator
- Gjinia :
Ditelindja : 15/10/1928
Numri i postimeve : 12836
Vendndodhja : ANGLI..
Hobi : Mjeke
Data e rregjistrimit : 20/04/2011
Falenderimet : 21
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Faqja 1 e 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Fri Jul 27, 2018 12:20 am nga XHEMI
» SHtepia e marinos ju mirepret !!!
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» Perandoria ,,,e Shkodra Channel And NAQES SHKODRANEe...
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» U rihap shpella luksoze e Ylli-t
Sat Mar 24, 2018 6:04 pm nga ēim ēaku
» shtepia EDA 82..eshte e hapur me miqt
Sat Mar 24, 2018 6:03 pm nga ēim ēaku
» ViLa E <<Goces Tironse>>
Sat Mar 24, 2018 6:02 pm nga ēim ēaku
» welcome in my castel xhoooooooooniiiii
Sat Mar 24, 2018 6:00 pm nga ēim ēaku
» Capital Club<>Tzio
Sat Mar 24, 2018 5:55 pm nga ēim ēaku
» Pershendetje nga Adea
Sat Mar 24, 2018 5:54 pm nga ēim ēaku
» Pallati i Tironcit
Sat Mar 24, 2018 5:53 pm nga ēim ēaku
» Keshtjella e MORENES...
Sat Mar 24, 2018 5:52 pm nga ēim ēaku
» Kasollja e Mona&Takut !!!
Sat Mar 24, 2018 5:50 pm nga ēim ēaku
» Vjen nje moment dhe..!..
Sat Mar 24, 2018 5:31 pm nga ēim ēaku
» Tė flasim pėr festėn e tė dashuruarve,dhuratat dhe mendimet pėr kėtė ditė !
Sat Mar 24, 2018 5:29 pm nga ēim ēaku
» A JENI ZESHKAN/E APO BJOND/E/?
Sat Mar 24, 2018 5:26 pm nga ēim ēaku