Viktim dashurije
4 posters
Faqja 1 e 1
Viktim dashurije
Viktim dashurije
E pritja veren me padurim
prita diten kur dote vjen ti.
Qe te kem ty ne perqafim
te jemi bashk ne te dy.
Shikoj nga dritarja njerzit
ne parkun ku ishin ulur Kalojn
qiftet dore per dore
dashurin tone ma perkujtonin.
Bari i njom plot gjelbrim
lulet mbi te kishin bije
Sa e bukur u duke natyra
shihja njerz me shume fetyra.
Te lumtur te gezuar
te buzqeshur e dashuruar
Thua boten e kishin pushtu njeri
tjetrin ne sy duke e shikuar.
Kjo ishte dashuri e vertet
si Romeo me Xhuljet
Nga dritarja une shikoj
dashurise se tyre i lakmoj.
Gjithe ata njerze ne park
se kishin te njejtin fate.
I merzitur nje mashkull
ne karrik ulur dhe qane.
Shikonte nje fotografi
qe e shtengonte fort ne gji
Edhe aji ishte i plaguar
nga dashurija e mallkuar
Viktim e dashuris edhe une isha
ku qdo sekond ty te prita
Ku lotit ime nuk nalet kurr
se shpirti ime eshte lendu
E pritja veren me padurim
prita diten kur dote vjen ti.
Qe te kem ty ne perqafim
te jemi bashk ne te dy.
Shikoj nga dritarja njerzit
ne parkun ku ishin ulur Kalojn
qiftet dore per dore
dashurin tone ma perkujtonin.
Bari i njom plot gjelbrim
lulet mbi te kishin bije
Sa e bukur u duke natyra
shihja njerz me shume fetyra.
Te lumtur te gezuar
te buzqeshur e dashuruar
Thua boten e kishin pushtu njeri
tjetrin ne sy duke e shikuar.
Kjo ishte dashuri e vertet
si Romeo me Xhuljet
Nga dritarja une shikoj
dashurise se tyre i lakmoj.
Gjithe ata njerze ne park
se kishin te njejtin fate.
I merzitur nje mashkull
ne karrik ulur dhe qane.
Shikonte nje fotografi
qe e shtengonte fort ne gji
Edhe aji ishte i plaguar
nga dashurija e mallkuar
Viktim e dashuris edhe une isha
ku qdo sekond ty te prita
Ku lotit ime nuk nalet kurr
se shpirti ime eshte lendu
Engjelli Shqiptare- Perparues
- Gjinia :
Ditelindja : 26/09/1992
Numri i postimeve : 4056
Vendndodhja : ITALI
Hobi : MUSIKA,PISHINA,GIRO
Humor : ALOOOOOOOOOOOOOOOO MARMROMA
Data e rregjistrimit : 06/12/2009
Falenderimet : 132
Re: Viktim dashurije
Sapo hyra ne klase dhe u ula ne banken qe me takonte,pashe ne krahun tim nje vajz simpatike,ia ngula syte mire,ishte si engjell,doja te ishte e imja!!Por ajo nuk me shikonte mua ne ate menyre....Me kujtohet ajo buzeqeshja e saj e pare kur me pershendeti dhe me tha:"Ckemi,une jam....!!!!"....Ne pushimin e madh mu afrua dhe biseduam...dhe keshtu ... Mostra tuttofilloj te ndodhte cdo dite......Nje dite erdhi me pyeti per noten e saj,te cilin nuk e dinte ngaqe kishte munguar..dhe une ja tregova...ajo u afrua ngadale me puthi ne faqe..dhe me tha:"Faleminderit!"..Ne ate cast une doja t'ja thoja,doja qe te ajo te dinte qe per mua nuk ishte thjesht "shoqja me e ngushte",doja qe ti tregoja..qe e dashuroja..por isha teper i turpshem...dhe nuk e di pse!
Viti 2 Gjimnaz:
Nje nate bie telefoni...ishte ajo...ne lot po murmuriste dhe me tregonte lajmin e keq qe i kishte vdekur e ema....e deshperuar,me kerkoi te shkoja ta takoja.Menjehere u nisa dhe e gjeta ne divan,te vetmuar,duke qare me denese,iu afrova ngadale,i shikoja fytyren e saj engjellore dhe uroja te ishte e imja,por e dija qe ajo nuk me shikonte mua ne ate menyre.Pas nje bisede,ajo e qetesuar tashme,vendosi te shkonte te flinte.Me shikoi ne sy dhe me tha:"Faleminderit!"..mu afrua dhe puthi ne faqe.Ne ate cast une doja t'ja thoja,doja qe te ajo te dinte qe per mua nuk ishte thjesht "shoqja me e ngushte",doja qe ti tregoja..qe e dashuroja..por isha teper i turpshem...dhe nuk e di pse!
Viti i fundit Gjimnaz:
Po afronte mbremja e matures.Nje dite ajo erdhi dhe me tha qe i dashuri i saj ishte i semure,ndersa une nuk kisha te dashur fare,keshtu qe vendosem te shkonim se bashku ne feste,thjesht si "shoke te ngushte",dhe keshtu beme.Ne feste,pasi cdo gje kishte perfunduar ajo mu afrua me nje buzeqeshje rrezatuese dhe me pa me ato syte e saj te kristalta,me perqafoi dhe me tha:"Ishte nje nder mbremjet me te bukura te jetes sime,faleminderit!" dhe me puthi ne faqe..Ne ate cast une doja t'ja thoja,doja qe te ajo te dinte qe per mua nuk ishte thjesht "shoqja me e ngushte",doja qe ti tregoja..qe e dashuroja..por isha teper i turpshem...dhe nuk e di pse!
Pas disa vitesh:
Isha i ulur ne nje nga tavolinat e lokalit ku behej dasma e saj.Ajo vajze tani po martohej,me nje tjeter burre."Sa do te doja te ishte e imja!"-mendova me vete...por e dija qe ajo nuk me shikonte ne ate menyre.Ajo me pa,mu afrua e me tha:"Paske ardhur,faleminderit,je shoku im me i mire!" e me puthi ne faqe.Ne ate cast une doja t'ja thoja,doja qe te ajo te dinte qe per mua nuk ishte thjesht "shoqja me e ngushte",doja qe ti tregoja..qe e dashuroja..por isha teper i turpshem...dhe nuk e di pse!
Ne funeral:
Vitet kaluan dhe mua me erdhi lajmi qe "shoqja ime e ngushte",vajza qe une dashuroja,kishte vdekur ne nje aksident.I tronditur un shkova ne funeralin e saj.Aty gjeta duke lexuar ditarin e saj....ishte pjesa e gjimnazit..dhe thuhej:"Une e shikoj ate me shume dashuri,duke uruar qe te jet i imi,por ai nuk me shikon mua ne ate menyre,dhe un e di.Dua qe ai ta dije qe per mua nuk eshte thjesht "shoku i ngushte",dua qe ai ta dije se une e dashuroj,por nuk kam guxim t'ja them.Sa do te doja qe ai te me thonte te dua...sa do te doja qe une ti kisha thene te dua,por tani eshte vone!"....Une kujtoja dhe qaja me te madhe..Ajo me kishte dashur!.
Viti 2 Gjimnaz:
Nje nate bie telefoni...ishte ajo...ne lot po murmuriste dhe me tregonte lajmin e keq qe i kishte vdekur e ema....e deshperuar,me kerkoi te shkoja ta takoja.Menjehere u nisa dhe e gjeta ne divan,te vetmuar,duke qare me denese,iu afrova ngadale,i shikoja fytyren e saj engjellore dhe uroja te ishte e imja,por e dija qe ajo nuk me shikonte mua ne ate menyre.Pas nje bisede,ajo e qetesuar tashme,vendosi te shkonte te flinte.Me shikoi ne sy dhe me tha:"Faleminderit!"..mu afrua dhe puthi ne faqe.Ne ate cast une doja t'ja thoja,doja qe te ajo te dinte qe per mua nuk ishte thjesht "shoqja me e ngushte",doja qe ti tregoja..qe e dashuroja..por isha teper i turpshem...dhe nuk e di pse!
Viti i fundit Gjimnaz:
Po afronte mbremja e matures.Nje dite ajo erdhi dhe me tha qe i dashuri i saj ishte i semure,ndersa une nuk kisha te dashur fare,keshtu qe vendosem te shkonim se bashku ne feste,thjesht si "shoke te ngushte",dhe keshtu beme.Ne feste,pasi cdo gje kishte perfunduar ajo mu afrua me nje buzeqeshje rrezatuese dhe me pa me ato syte e saj te kristalta,me perqafoi dhe me tha:"Ishte nje nder mbremjet me te bukura te jetes sime,faleminderit!" dhe me puthi ne faqe..Ne ate cast une doja t'ja thoja,doja qe te ajo te dinte qe per mua nuk ishte thjesht "shoqja me e ngushte",doja qe ti tregoja..qe e dashuroja..por isha teper i turpshem...dhe nuk e di pse!
Pas disa vitesh:
Isha i ulur ne nje nga tavolinat e lokalit ku behej dasma e saj.Ajo vajze tani po martohej,me nje tjeter burre."Sa do te doja te ishte e imja!"-mendova me vete...por e dija qe ajo nuk me shikonte ne ate menyre.Ajo me pa,mu afrua e me tha:"Paske ardhur,faleminderit,je shoku im me i mire!" e me puthi ne faqe.Ne ate cast une doja t'ja thoja,doja qe te ajo te dinte qe per mua nuk ishte thjesht "shoqja me e ngushte",doja qe ti tregoja..qe e dashuroja..por isha teper i turpshem...dhe nuk e di pse!
Ne funeral:
Vitet kaluan dhe mua me erdhi lajmi qe "shoqja ime e ngushte",vajza qe une dashuroja,kishte vdekur ne nje aksident.I tronditur un shkova ne funeralin e saj.Aty gjeta duke lexuar ditarin e saj....ishte pjesa e gjimnazit..dhe thuhej:"Une e shikoj ate me shume dashuri,duke uruar qe te jet i imi,por ai nuk me shikon mua ne ate menyre,dhe un e di.Dua qe ai ta dije qe per mua nuk eshte thjesht "shoku i ngushte",dua qe ai ta dije se une e dashuroj,por nuk kam guxim t'ja them.Sa do te doja qe ai te me thonte te dua...sa do te doja qe une ti kisha thene te dua,por tani eshte vone!"....Une kujtoja dhe qaja me te madhe..Ajo me kishte dashur!.
Vizitor- Vizitor
o zot sa prekese sa e bukur shume shume shume shume nuk lodhem duke e lexuar..........
Deborah- Gjinia :
Ditelindja : 26/10/1998
Numri i postimeve : 1
Vendndodhja : tirana,albania
Hobi : football,volejball,
Humor : cool
Data e rregjistrimit : 11/01/2011
Falenderimet : 0
e bukur edhe prekese....
isha un viktim e dashuris ton
isha un viktima mesa duket kshu ka qen i shkrujt fati jon
iprisja ditet me padurim
qe do te te takoja ty o shpirti im
por ce do mbeta e zhegenjyer
\pasi ike pa mthen as lamtumiren e mle me te thyer
gati sa cu cmenda
si ka mundsi qe u tregova hutaqe qe tbija menjeher brenda
smund tju besoja sye kur me than se ti kishe nje tjeter ne krah
si ka mundesi
vall ma merr mendja qe ajo ste don ashtu sic un tkam dashur
mjven keq per veten pasi 1000 endrra per te ardhmen x ne tdy kom pasur
isha un viktim e dashuris ton
isha un viktima mesa duket kshu ka qen i shkrujt fati jon
iprisja ditet me padurim
qe do te te takoja ty o shpirti im
por ce do mbeta e zhegenjyer
\pasi ike pa mthen as lamtumiren e mle me te thyer
gati sa cu cmenda
si ka mundsi qe u tregova hutaqe qe tbija menjeher brenda
smund tju besoja sye kur me than se ti kishe nje tjeter ne krah
si ka mundesi
vall ma merr mendja qe ajo ste don ashtu sic un tkam dashur
mjven keq per veten pasi 1000 endrra per te ardhmen x ne tdy kom pasur
Vizitor- Vizitor
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
Fri Jul 27, 2018 12:20 am nga XHEMI
» SHtepia e marinos ju mirepret !!!
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» Perandoria ,,,e Shkodra Channel And NAQES SHKODRANEe...
Sat Mar 24, 2018 6:05 pm nga ēim ēaku
» U rihap shpella luksoze e Ylli-t
Sat Mar 24, 2018 6:04 pm nga ēim ēaku
» shtepia EDA 82..eshte e hapur me miqt
Sat Mar 24, 2018 6:03 pm nga ēim ēaku
» ViLa E <<Goces Tironse>>
Sat Mar 24, 2018 6:02 pm nga ēim ēaku
» welcome in my castel xhoooooooooniiiii
Sat Mar 24, 2018 6:00 pm nga ēim ēaku
» Capital Club<>Tzio
Sat Mar 24, 2018 5:55 pm nga ēim ēaku
» Pershendetje nga Adea
Sat Mar 24, 2018 5:54 pm nga ēim ēaku
» Pallati i Tironcit
Sat Mar 24, 2018 5:53 pm nga ēim ēaku
» Keshtjella e MORENES...
Sat Mar 24, 2018 5:52 pm nga ēim ēaku
» Kasollja e Mona&Takut !!!
Sat Mar 24, 2018 5:50 pm nga ēim ēaku
» Vjen nje moment dhe..!..
Sat Mar 24, 2018 5:31 pm nga ēim ēaku
» Tė flasim pėr festėn e tė dashuruarve,dhuratat dhe mendimet pėr kėtė ditė !
Sat Mar 24, 2018 5:29 pm nga ēim ēaku
» A JENI ZESHKAN/E APO BJOND/E/?
Sat Mar 24, 2018 5:26 pm nga ēim ēaku